اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,8564.0.html
    اینجا توضیح دادم
    متاسفانه هنوز مشکل کامل رفع نشده و یکم زمان میبره اگر میتونید به ISP خود بگین تا cash خودش رو پاک کنه چون ما DNS دومین رو عوض کردیم ولی متاسفانه تو ایران هیچ وقت isp ها درست تنظیم نمیشن

متشکر از صبرتون
    I ❤️ ECA

دیدگاه

مثل اینکه مشکل منم برطرف شده اگه خدا بخدا :nice: خیلی وقت بود که به سایت دسرسی نداشتم ولی حالا دیگه دارم
      امیدوارم که دیگه مشکلی پیش نیاد

از اقای بلورچیان هم متشکرم :applause: :applause: (+)
      کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

خوب خدارو شکر
        انشالا مشکل همه دوستان برای دسترسی به سایت حل بشه
        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
          من بازم در دسترسی به سایت مشکل دارم بعضی مواقع سایت باز میشه ولی بعضی مواقع باز نمیشه با همون اکونت !! فکر نمی کنم مشل از isp باشه :question: :question: کسی میتونه مشکل منو حل کنه ؟
          کمتر به سایت میام .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام
            سلام
            من بازم در دسترسی به سایت مشکل دارم بعضی مواقع سایت باز میشه ولی بعضی مواقع باز نمیشه با همون اکونت !! فکر نمی کنم مشل از isp باشه :question: :question: کسی میتونه مشکل منو حل کنه ؟
            http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,8564.0.html
            بهرام جام لطفا تو تاپیک مربوطش بحث رو دنبال کنید.
            I ❤️ ECA

دیدگاه

بین بروبچ گروه علمی کسی رو نمی تونید پیدا کنیدکه به CCS (کامپایلر C برای PIC ) تسلط داشته باشه؟ والا ما هرچی تاپیک تو قسمت PIC می زنیم کسی نمی تونه درست و حسابی جواب بده . اگه این جوری بشه چی مــــیشه....
              بخش PIC خیلی رونق می گیره.

دیدگاه

لطفا به افرادی که پست های الکی میزنند تذکر بدید
                منظورم از پست الکی اینه که واسه بالا رفتن تعداد پست ها شکلک میزارن-مینویسن تشکر ممنون عالی بود-یا جوابهای الکی میدن در حالیکه سوال را متوجه نشدن oo:
                الان امار پست های بعضی هاراببینید مملو از این نوع پست هاست
                ممنون میشم پیگیری کنید

دیدگاه

خوب تا حدی اقداماتی صورت گرفته
                  برای مثال بعضی انجمن ها مثل گفت و گوی آزاد تعداد پست هاشون شمرده نمیشه ....
                  البته تیم نظارتی هم به طور ماهانه تعدادی از پست هارو پاک میکنه ولی خوب قطعا نمیتونه کل سایت رو پوشش بده انشالا سعی داریم کادر تیم نظارتی رو هم افزایش بدیم تا دیگه این مورد تا حدی نترل بشه
                  متشکرم
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                    خوب تا حدی اقداماتی صورت گرفته
                    برای مثال بعضی انجمن ها مثل گفت و گوی آزاد تعداد پست هاشون شمرده نمیشه ....
                    البته تیم نظارتی هم به طور ماهانه تعدادی از پست هارو پاک میکنه ولی خوب قطعا نمیتونه کل سایت رو پوشش بده انشالا سعی داریم کادر تیم نظارتی رو هم افزایش بدیم تا دیگه این مورد تا حدی نترل بشه
                    متشکرم
                    سلام امیر جان
                    از این سیستم ها دیدی که اگه پست فقط شکلک باشه یا کمتر از ده کاراکتر باشه نمیشمارش یا پاکش میکنه؟
                    میشه از اونا راه انداخت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط freedom_truth

سلام امیر جان
                      از این سیستم ها دیدی که اگه پست فقط شکلک باشه یا کمتر از ده کاراکتر باشه نمیشمارش یا پاکش میکنه؟
                      میشه از اونا راه انداخت؟
                      :job: :job: :job:
                      راست میگه منم موافقم
                      اما این سیستم را باید فقط در قسمتهای علمی پیاده کرد
                      چون گفتگو آزاد که از اسمش پیداست محدودیتی در این مورد نداره
                      اما در فروم های تخصصی و علمی کار خوبیه

دیدگاه

بله ممکنه

این که فقط 9 کاراکتر شد .... اینم حذف میشه؟!!! :cry2:

متوجه شدین؟! یا همین 10 کاراکتر هم میشه کار خیلیارو راه انداخت! و با این کار فرد به جای نوشتن ممنون مینوسه خیلی خیلی ممنون ! کاری پیش میره؟
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                          بله ممکنه

این که فقط 9 کاراکتر شد .... اینم حذف میشه؟!!! :cry2:

متوجه شدین؟! یا همین 10 کاراکتر هم میشه کار خیلیارو راه انداخت! و با این کار فرد به جای نوشتن ممنون مینوسه خیلی خیلی ممنون ! کاری پیش میره؟
                          البته در این مورد حق با شماست
                          حتی من دیدم بعضی ها میان الکی بعد از "ممنون" کاراکتر اضافی میذارن!

ولی شکلک خالی حذف بشه خوبه. البته میتونن بعد از شکلک هم متن بنویسن تا پاک نشه!!
                          ولی حداقل یه خوبی داره. یکی این که تازاه کارایی که قوانین رو نخوندن پستهای الکیشون حذف میشه.
                          یکی هم این که تلاش اونهایی که میخوان با کلمات اضافی پست رو طولانی کنن تو ذوق میزنه و باعث شرمندگیشون میشه!

دیدگاه

باشه من پیگیری می کنم
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

ممنون میشم دومین سایت رو عوض کنید و از یک شرکت دیگه تهیه کنید چون هر وقت اومدم بیام تو انجم میره برای جستجو

دیدگاه

با سلام
                                متاسفانه هنوز مشکل پلود کردن فایل ها وجود داره ، که هر چند وقت یه دفه باید دوباره پلود شوند .
                                همچنین لطف کنید فایهای آموزشی رو جز تاپیک های مهم قرار دهید : مثل
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,6153.0.html
                                با تشکر
                                از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X