اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک پیشنهاد کارآمد برای سایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یک پیشنهاد کارآمد برای سایت

سلام
    به نظر من این یک کار خوبی است در بعضی مواقع به یک سوال کسی جواب درست داده برای اینکه این جواب تکرار نشود یا فرد بفهمد که این جواب درست است یا نه می توان از این گزینه استفاده کرد

در مشخصات فرد هم اگر محل تحصیل شغل فرد و رشته و استانی که شخص زندگی می کند باشه بهتر می شه

این ساعت و تاریخ را هم فارسی کنید خیلــــــــی بهتر می شه

زیر شاخه های AVR را هم زیاد کنید زبان های مختلف برنامه نویسی را در این قسمت اضافه کنید
    :applause: :applause: :applause:
    یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

دوستان من فکر کنم با توجه به نظرهایی که داده شد (11 مخالف) و تجربه هایی که قبلا وجود داشت فعلا این امکان را قرار ندیم.
      امیدوارم پیشنهادات خوبتون تداوم داشته باشه تا بتوانیم به بهترین بازده انجمن برسیم.

متشکرم
      I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام به آقای بلور چیان عزیز
        پیشنهادی داشتم گفتم که با شما مطرح کنم
        راستش من چندی قبل برای یکی از کاربر ها pm فرستادم که بعد از دو هفته جواب داد و عذر خواهی کرد که متوجه pm من نشده بود.
        راستش من نظرم اینه که وقتی یک پیغام خصوصی برای کاربری فرستاده میشه قبل از باز شدن صفحه اصلی رسیدن پیغام برای فرد گیرنده به صورت یک اخطار برایشبه نمایش درآید و از کاربر گیرنده بخواهد که[glow=red,2,300] آیا مایل به مشاهده پیغام خصوصی می باشید یا نه؟[/glow]
        با تشکر

دیدگاه

دوست عزیز الان هم همینطوریه!
          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
            دوست عزیز الان هم همینطوریه!
            با سلام جناب شفقی عزیز
            ولی تعداد این پیغام ها فقط با یک عدد در کنار کلمه پیغام های خصوصی درج می شود اما موقع ورود به سایت علامتی مبنی بر دریافت پیغام خصوصی به کاربر داده نمی شود وممکن است کاربری این عدد را متوجه نشود
            نمی دونم منظورم را متوجه شدید یا نه؟با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
              با سلام جناب شفقی عزیز
              ولی تعداد این پیغام ها فقط با یک عدد در کنار کلمه پیغام های خصوصی درج می شود اما موقع ورود به سایت علامتی مبنی بر دریافت پیغام خصوصی به کاربر داده نمی شود وممکن است کاربری این عدد را متوجه نشود
              نمی دونم منظورم را متوجه شدید یا نه؟با تشکر
              در قسمت مشخصات ، به قسمت تنظیمات پیغام خصوصی بروید و تیک ذیل رو بزارید :

هنگام دریافت پیغام خصوصی جدید توسط پنجره جدید مرا باخبر کن؟
              انجمن طراحی مدارهای مایکرویو(فرکانس بالا)(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=283.0)
              انجمن شبکه های عصبی(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=207.0)

دیدگاه

با سلام خدمت مهندسان عزیز نظر من مثل نظر آقای چمنی هست البته یادتون نره که اسمی نباشه و فقط تعداد موافق و مخالفا درج بشه و اگر کسی خواست دلیلی بیاره با گزینه پاسخ امکان پذیره دیگه.و در نهایت میتونه حتی تشکرم بکنه.این کار می تونه آمار جالبی به صاحب اون تایپیک بده دوستان. :job:
                جانم به فدای ائمه اطهار
                می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

ایدهٔ جالبی است ولی شاید اجرای آن برای یک فروم کار جالبی نباشد.
                  حالا جالب است من در اینجا به سیستم سوال و جواب Shapado اشاره کنم
                  http://shapado.com

در این سیستم، کابران میآ‌توانند به پاسخهایی که به سوال پرسیده شده داده شده است، امتیاز دهند.
                  و پاسخی که بالاترین رای کاربران را بدست آورده است، بالاتر از بقیه نمایش داده میآ‌شود و بیشتر جلوی چشم است. (البته کاربر میآ‌تواند ترتیب چینشآ‌های دیگری را به میل خود انتخاب کند، مثلا جدیدترین پاسخ)

همچنین جالب است اشاره کنم که Shapado نرمآ‌افزار آزاد هست و شما میآ‌توانید براحتی آنرا دانلود و بر روی وبآ‌سایت خود نصب کنید.
                  تا کنون نیز پروژهآ‌هایی بزرگی مانند دبیان گنو/لینوکس از این سیستم در کنار فروم و دیگر شبکهآ‌های اجتماعی خود استفاده میآ‌کنند:
                  http://ask.debian.net

البته توضیحی که در مورد این سیستم دادم خیلی اجمالی و کوتاه بود. خیلی امکانات جالب دیگر مانند اختصاص دادن تگ به سوالات و کاربران، کامنت گزاری و ... در این سیستم وجود دارد.

توصیه میآ‌کنم برای اطلاعات بیشتر قسمت پرسش و پاسخهای مرسوم این پروژه را بخوانید:
                  http://shapado.com/pages/faq

پ.ن : من تمام پستهای این تاپیک را مطالعه نکردم، اگر پستم خارج از بحث است عذرخواهی میآ‌کنم.
                  چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X