اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاک کردن یک ارسال؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاک کردن یک ارسال؟

سلام

اگه یکی بخواد یه موضوعی رو که ارسال کرده کلا پاکش کنه چطوری باید این کارو بکنه؟
    بیش از آنکه دستهای درخت به نور برسد پاهایش تاریکی را تجربه میکند، گاهی برای رسیدن به نور باید از تاریکی عبور کرد

پاسخ : پاک کردن یک ارسال؟

1-درخواست از مدیر بخش مربوطه
    2-درخواست از مدیریت سایت
    3-درخواست از همکاران بخش نظارتی، فرهنگی

دیدگاه

چرا یک ابزار برای این کار وجود نداره؟؟
      پاک کردن پستی که خود شخص زده,چه مشکلی داره که این همه مجوز بخواد؟؟؟
      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

مشکل امنیتی که زیاد داره.

اون وقت هرکس هر چیزی رو که دلش خواست پاک میآ‌کنه!(فرض کنید که هک شده باشید) و موارد دیگه

دیدگاه

دوستان به نظر من هم اگر یه همچین ابزاری باشه سایت پویاتر میشه !!!! :job: بعد شلوغ پلوغم نمیشه....
          اینکار کلی مزایا داره ولی نمیدونم چه معایبی داره!!!
          در ضمن همین الان هم اگر هک بشیم هکر میتونه تمام ارسالهای رو عوض کنه !!!
          من متوجه نمیشم چه فرقی میکنه؟؟؟؟
          در ضمن اینروزا تقریبا کسی هک نمیشه اونم برقیا!!!
          هکرا با کاربرای خونگی چی کار دارن اخه !!!
          حتما صلاح اینه دیگه :sad:
          ایرونی ساقه و برگ و ریشه\ساقه از ریشه جدا نمیشه

دیدگاه

فرضا من یک ارسال داشتم سوال کردم که : چرا ترانزیستور ...

بعد بقیه بیان جواب بدن و وقتی جوابم رو فهمیدم بیام پست رو پاک کنم

اونوقت یه نفر اگه خواست از این پست استفاده کنه باید دوباره سوال کنه و کسی هم جواب بده یا نه خدا میدونه
            الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز
              حالا شما اینطوری فرض کنید که من در یک پست درخواست مقاله کردم هیچ کس نتونست کمک کنه پست من نزدیک به چند ماهه که تو انجمنه خودم هم یه مقاله پیدا کردمو مشکلم حل شد حالا این پست باید تا کی بمونه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهرداد الف
                سلام به دوستان عزیز
                حالا شما اینطوری فرض کنید که من در یک پست درخواست مقاله کردم هیچ کس نتونست کمک کنه پست من نزدیک به چند ماهه که تو انجمنه خودم هم یه مقاله پیدا کردمو مشکلم حل شد حالا این پست باید تا کی بمونه .....
                میآ‌تونید درخواست بدید که حذفش کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alielec
                  فرضا من یک ارسال داشتم سوال کردم که : چرا ترانزیستور ...

بعد بقیه بیان جواب بدن و وقتی جوابم رو فهمیدم بیام پست رو پاک کنم

اونوقت یه نفر اگه خواست از این پست استفاده کنه باید دوباره سوال کنه و کسی هم جواب بده یا نه خدا میدونه
                  چه دلیل منطقی وجود داره که شما پستت رو پاک کنی.
                  میشه هزار و یک توجیه برای کاری آورد.
                  این چیزها احتمال رخ دادنش 1 درصد هم نیست.
                  اگر بخوایم اینطوری به موضوع نگاه کنیم باید هزارجور محدودیت برای کاربر ایجاد کنیم.مثلا باید امکان ویرایش کردن رو هم از کاربر بگیریم چون ممکنه تصمیم بگیره مطالبش رو ویرایش کنه و به جاش چندتا نقطه بگذاره.
                  جان نباشد جز خبر در آزمون
                  هر که را افزون خبر جانش فزون

دیدگاه

:smile:
                    نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                    مشکل امنیتی که زیاد داره.

اون وقت هرکس هر چیزی رو که دلش خواست پاک میآ‌کنه!(فرض کنید که هک شده باشید) و موارد دیگه
                    منم کاملا موافقم و اینجوری موضوعاتی پاک میشن که شاید باید بمونه برای آیندگان :nerd:
                    جانم به فدای ائمه اطهار
                    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام دوستان
                      به نظر من هم این حق طبیعبیه یه انسان که بتونه نوشته ها و گفتاشو در یه بازه زمانی در یه سایت social type بزاره یا پاک کنه یا ویرایش کنه ....
                      و این از اولین حقوق اعضا در اینجور سایت ها به حساب میاد
                      محیط باید برای اعضا باز باشه :angry:
                      اینکه هک میشیم و ... که اصلا منطقی نیست
                      در ضمن جهت اینکه به یه سری سوالات پاسخ میدن اگه پاک شه چی ؟؟؟؟؟ به نظر من یه دید اشتباست بخاطر اینکه نمیشه بگی که این سایت برای تمام سوالات علمیه برق( اونم به اندازه مطالب این سایت )جواب داره مثلا هر کس در مورد هر چیه برق سوال داره این سایت جواب سوالشو داره .... هیچ وقت هیچ سایتی چه داخلی و یا خارجی نمیتونه همچین ادعایی کنه
                      پس حتما سوالهایی خواهد بود وجوابهایی داده خواهد شد و اینکه کسی به سوالات جواب نمیده که نشد حرف ....
                      در ضمن وقتی شما جواب تمامی سوالات را داشته باشی سایت از اون حالت گفتمانش کم میشه و این میتونه موجب یه سری نارسایی ها برای ایندگان باشه... همین که مهندسا همدیگرو پیدا کنن و از هم سوال و جواب کنن یه محیط پویا و اموزشی خوبی درست میشه...
                      خیلیا سوالی ندارن و میان تا ببینن میتونن به سوالای دوستاشون جواب بدن و کمکشون کنن مثل خود من که گاهی اوقات این کارو میکنم.

خیلیا هم حس گشتن دنبال جواب سوالشونو ندارن و سوالو همون اول مطرح مکنن و انتظار پاسخ دارن .... و این مشکل هیچ وقت در یه سایت social type حل نمیشه ......
                      اگر یه سوال چندین و چند بار بین پستها تکرار بشه تکلیف چیه ؟؟؟؟
                      تو سایت پر از سوالاتی که هیچ کس جواب نداده ...

کسایی که یه مطلب اموزش یا پروژه یا ... گذاشتن که هیچی,طبق حق طبیعشون میتونن ارائه شون رو بذارن تغییر بدن یا پاک کنن
                      ولی در مورد بسیاری از پرسشو پاسخها مخصوصا در زمینه هایی که خودم کار کردم اطلاعات خیلی نابی نمیده و اطلاعاتی که تو هر رفرنسی پیدا میشه (خودتون که متخصص هستید یه بررسی اجمالی بکنید) .... و فقط موجب تولید صفحات تاپیک شده :question:

به نظر من توانایی پاک کردن پست شخصی برای اعضا مفید هستش .....
                      و یه پیشنهاد میکنم یه نظر سنجی راه بییندازیم... :eek:
                      موفق باشید

دیدگاه

چه نظرسنجی بزارید چه نزارید اینجا هم مثل اکثر فروم ها اجازهآ‌ی پاک کردن پست ها رو به کاربرا نمیده.
                        بعضی فروم ها هستن که اجازهآ‌ی ویرایش رو هم نمیدم چه برسه به پاک کردن!(1 فروم بود که فقط تا 5 دقیقه بعد از ارسالل میشد ویرایش کرد)

دیدگاه

سلام به همگی !
                          این بحث هر 132 سال یک بار مطرح میشه !
                          ماسوای بحث امنیتی، و خیلی چیزای دیگه
                          مهمترین چیزی که باعث میشه این گزینه فعال نباشه، خود شما کاربران عزیز هستید.
                          کاربری میاد و فعالیت خودش رو شروع می کنه، 500 تا پست میزنه، از سوال گرفته تا جواب، بعد با یک نفر مشکل پیدا می کنه.
                          می دونین اولین کاری که می کنه چیه ؟ از بین بردن پست هاش. کاربرهایی داشتیم که دونه دونه پستهاشون رو ویرایش کردند و فقط نقطه گذاشتن توش !
                          یعنی از بین رفتن تمام سوالاتی که پرسیدند، بی معنی بودن جوابهایی که بقیه با صبر و حوصله دادند و تلف شدن وقت بقیه.
                          حالا شما فکر کن گزینه پاک کردن هم باشه!!!!
                          با توجه به اینکه همگی شما کاربران عزیز رو دوست دارم، این گزینه قابل اجرا نیست.
                          یعنی شما یک راه حلی به من بگید که میشه جلوی همچنین کاربرهایی رو گرفت تا این گزینه رو فعال کنیم.
                          موفق باشید.

دیدگاه

با سلام به شما دوستان ....
                            ببخشید من میخوام یه راه حل خدمت معاونت پیشنهاد بدم
                            الان تو تم سایتهایی که از پرسشو پاسخ استفاده میکنن از حلقه های تو در تو استفاده میکنن یه مثال میزم امیدوارم بتونم منظورمو برسونم .....
                            شخص a یه سوال میکنه شخص b به سوال شخص a جواب میده
                            حالت اول اگر شخص a سوالشو پاک کنه پاسخ شخص b هم پاک میشه به خاطر اینکه اولویت در مطلب مطرح شده با سوال کننده است
                            حالت دوم اینکه که شخص b پستشو پاک کنه که در این صورت فقط پست خودش پاک میشه و سوال شخص a سرجاش میمونه
                            حالت سوم و بدترین حالت اینکه که شخص c میاد در باره پاسخ شخص b دوباره سوال میکنه (حلقه تو در تو اتفاق میافته)دوباره شخص d به سوال شخص c پاسخ میده اگر شخص c پستشو پاک کنه جواب شخص d پاک میشه ولی پستهای a , b پاک نمیشه ولی اگر شخص a پاک کنه کل تاپیک پاک میشه
                            و اگر شخص b یا d پستشونوم پاک کنن هیچ اتفاقی برای پستهای دیگه نمی فته
                            در ضمن این حالت سوم با تمام پیچیدگیش خیلی احتمال نسبت به حالتها دیگه کمتره و خوب با این الگوریتم این مشکل حل میشه ....
                            در ضمن کارای دیگه ای هم تو سایتهای social type میشه کرد مثلا پاسخ دهنده حتما باید شخص سوال کننده رو تو تاپیک انتخاب کنه و بعد میتونه پستشو تو تاپیک بزاره و وقتی این کارو میکنه سایت به صورت هوشمند سوال پرسیده شده رو تو یه اتو تکست یا منوی کشویی میتونه به خواننده این پرسش پاسخها نشون بده ...... :job:
                            و حتی راه حل های دیگه ای هم هست که استفاده میشه ....
                            امیدوارم که منظورم تونسته باشم رسونده باشم .....
                            الگوریتم سایت به این خوبی نباید زیاد هم ابتدایی باشه البته این الگوریتم ساده جواب هم میده ولی خوب دیگه برای سایت بچه های برقی یه خورده .....
                            البته من درک میکنم که بلاخره مدیران هر سایتی یه اهداف و محدودیت های خوشونو دارن ولی خوب یه پیشنهاد بود .... :read:
                            امیدوارم بررسی بشه بلاخره همه ما ایرانی هستیم و میخوایم سایتهامونم تو دنیا حرف اول بزنن حتی از لحاظ ساختاری.
                            موفق باشین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
                              سلام به همگی !
                              این بحث هر 132 سال یک بار مطرح میشه !
                              ماسوای بحث امنیتی، و خیلی چیزای دیگه
                              مهمترین چیزی که باعث میشه این گزینه فعال نباشه، خود شما کاربران عزیز هستید.
                              کاربری میاد و فعالیت خودش رو شروع می کنه، 500 تا پست میزنه، از سوال گرفته تا جواب، بعد با یک نفر مشکل پیدا می کنه.
                              می دونین اولین کاری که می کنه چیه ؟ از بین بردن پست هاش. کاربرهایی داشتیم که دونه دونه پستهاشون رو ویرایش کردند و فقط نقطه گذاشتن توش !
                              یعنی از بین رفتن تمام سوالاتی که پرسیدند، بی معنی بودن جوابهایی که بقیه با صبر و حوصله دادند و تلف شدن وقت بقیه.
                              حالا شما فکر کن گزینه پاک کردن هم باشه!!!!
                              با توجه به اینکه همگی شما کاربران عزیز رو دوست دارم، این گزینه قابل اجرا نیست.
                              یعنی شما یک راه حلی به من بگید که میشه جلوی همچنین کاربرهایی رو گرفت تا این گزینه رو فعال کنیم.
                              موفق باشید.
                              سلام و عرض ادب.

من هم چنین نمونه هایی هرچند بسیار نادر رو در سایت دیدم اما همانطور که قبلا عرض کردم در چنین حالتی هم به خاطر وجود امکان ویرایش عملا تفاوتی وجود نخواهد داشت.چه کاربر پستش رو پاک کنه چه ویرایش کنه به هرحال مطالبش رو از روی سایت برداشته.
                              اگر قرار باشه به خاطر یک اقلیت بسیار کوچک همه رو از امکانی محروم کنیم پس باید محدودیت های جدیدی هم وضع کنیم مثلا باید قانون بگذاریم که پست های کاربران قبل از نمایش ابتدا مورد تایید قرار بگیرند.

اما پیشنهاد من اینه که امکان ویرایش و حذف پست تا 24 ساعت وجود داشته باشه و بعد از اون مدت کاربر دیگه نمی تونه پستش رو پاک یا ویرایش کنه.نمونه عملی این قانون رو در www.iran-eng.com دیدم.نمی دونم در این فروم هم چنین امکانی میسر خواهد بود یا خیر.

به هرحال حساسیت یا اصراری برای اضافه شدن این گزینه وجود نداره چون تفاوت خاصی ایجاد نمیکنه اما به نظر میرسه بودن این گزینه بهتر از نبودنشه.
                              جان نباشد جز خبر در آزمون
                              هر که را افزون خبر جانش فزون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X