اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاک کردن یک ارسال؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاک کردن یک ارسال؟

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
    چه نظرسنجی بزارید چه نزارید اینجا هم مثل اکثر فروم ها اجازه‌ی پاک کردن پست ها رو به کاربرا نمیده.
    بعضی فروم ها هستن که اجازه‌ی ویرایش رو هم نمیدم چه برسه به پاک کردن!(1 فروم بود که فقط تا 5 دقیقه بعد از ارسالل میشد ویرایش کرد)
    دوستان طراح سایت چه بخوان چه نخوان به سمت الگوریتمهای جدید در فرمها خواهند رفت حالا ممکن 6 ماه دیگه یا 15 سال اینده باشه ..... زمان رو از دست ندیم
    این اجتناب ناپذیره دوست عزیز
    پیشنهاد من هم به خاطر این بود که ببنید اعضا به چه سمتی تمایل دارن اگر به همون سمت سوق پیدا کنیم موفقتر خواهیم بود ....
    موفق باشی دوست عزیز
    ایرونی ساقه و برگ و ریشه\ساقه از ریشه جدا نمیشه

دیدگاه

پاسخ : پاک کردن یک ارسال؟

نوشته اصلی توسط خردبین
      سلام و عرض ادب.

من هم چنین نمونه هایی هرچند بسیار نادر رو در سایت دیدم اما همانطور که قبلا عرض کردم در چنین حالتی هم به خاطر وجود امکان ویرایش عملا تفاوتی وجود نخواهد داشت.چه کاربر پستش رو پاک کنه چه ویرایش کنه به هرحال مطالبش رو از روی سایت برداشته.
      اگر قرار باشه به خاطر یک اقلیت بسیار کوچک همه رو از امکانی محروم کنیم پس باید محدودیت های جدیدی هم وضع کنیم مثلا باید قانون بگذاریم که پست های کاربران قبل از نمایش ابتدا مورد تایید قرار بگیرند.

اما پیشنهاد من اینه که امکان ویرایش و حذف پست تا 24 ساعت وجود داشته باشه و بعد از اون مدت کاربر دیگه نمی تونه پستش رو پاک یا ویرایش کنه.نمونه عملی این قانون رو در www.iran-eng.com دیدم.نمی دونم در این فروم هم چنین امکانی میسر خواهد بود یا خیر.

به هرحال حساسیت یا اصراری برای اضافه شدن این گزینه وجود نداره چون تفاوت خاصی ایجاد نمیکنه اما به نظر میرسه بودن این گزینه بهتر از نبودنشه.
      البته 24 ساعت هم فرقی با الان نمیکنه .....
      ولی به قول شما اصلا اصراری نیست که سایت بتون امکان پاک کردن پستهارو داشته باشه :biggrin: بلاخره دیگه....
      موفق باشین
      ایرونی ساقه و برگ و ریشه\ساقه از ریشه جدا نمیشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X