اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امکانات بسیار محدود سایت

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امکانات بسیار محدود سایت

من هم با baby_1 موافقم. حیف نیست سایت به این خوبی مشکل پلود داشته باشه؟ خیلی از بحث های قدیمی، عکس هاش حذف شدن و بی استفاده شدن. خودم برای عکس از img4up.com و برای فایل از 4shared استفاده میکنم ولی اگه مدیریت محترم برای عکس ها پلود رو آزاد کنند که همه کاربرا بتونن عکس پلود کنن و مطمئن باشیم که حذف نمیشه خیلی بهتره. در ضمن میشه براش محدودیت فرمت (مثلاً فقط jpg) و حجم یا اندازه در نظر گرفت.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
      میدونم که فایل های ضمیمه بسیار راحتتر هستند .... ولی بک پ گیری انجمن رو بسیار سخت میکنند
      با سلام
      میشه در مورد چیزی که گفتین توضیح بدین. چرا بکاپ گیری سخت میشه؟ مگه فقط از دیتابیس بکاپ نمیگیرید؟

در ضمن سوال اصلی من اینه که :
      اگر قرار باشه فقط فایلهای زیر 300 کیلوبایت توسط کاربران +100 اتچ بشه واقعاً سرور جواب نمیده؟ (محدودیت حجم دارید یا پهنای باند)
      300 کیلوبایت برای همه نوع شماتیک، فوتو ، سورس، فایل پروتیوس و ... کاملاً کفایت میکنه.
      حالا فایلهای حجیم تر رو جای دیگه پلود میکنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hobbyist
        اگر قرار باشه فقط فایلهای زیر 300 کیلوبایت توسط کاربران +100 اتچ بشه واقعاً سرور جواب نمیده؟ (محدودیت حجم دارید یا پهنای باند)
        300 کیلوبایت برای همه نوع شماتیک، فوتو ، سورس، فایل پروتیوس و ... کاملاً کفایت میکنه.
        یعنی حرفم اینقدر غیر منطقی بود که تاپیک کلاً به گِل نشست ؟

دیدگاه

سلام hobbyist
          کاش بقیه دوستان هم نظر می دادن و راه حل ارائه می دادن مثل شما
          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

دوستان باور کنید این پیشنهادات اصلا فراموش نمیشند ولی به دلیل زیادی بیش از حد کار واقعا امکان انجام سریعشون وجود نداره.
            من یکی دو راه به ذهنم رسیده که وضع رو بهتر کنم ولی باید تا تیرماه صبر کنیم.
            ولی واقعا اگر دوستان پرتال های خاصی میشناسند یا پیشنهادهای جدیدی دارند حتما اعلام کنند.

متشکرم
            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
              دوستان باور کنید این پیشنهادات اصلا فراموش نمیشند ولی به دلیل زیادی بیش از حد کار واقعا امکان انجام سریعشون وجود نداره.
              من یکی دو راه به ذهنم رسیده که وضع رو بهتر کنم ولی باید تا تیرماه صبر کنیم.

متشکرم
              این انجمن واقعا برای هممون عزیز هست و همه به نوعی اینجا رو بخشی از زندگی روزمره خودشون میدونن.اما جناب بلورچیان واقعا نرخ رشد رو به منفی شدن هست!

قرار بود انجمن اپدیت بشه که امکانات اضافه بشن..نمیگم نشد اما نه در اون حدی که مانور روش داده میشد..

نویز راه افتاد! ماهنامه بود بعد شد دوماهنامه و بعد گاهنامه... شماره 12 هم قــرار بــوده اوایل فروردین بیاد!!
              مجله قطعا زمانبر هست و نیاز به وقت بسیار داره...شما هم بدون کمک فرصت اجرای همش رو نخواهید داشت اما حیفه کارای خوبی که استارت میخوره یهو متوقف بشه!

اپلود سنتر و بقیه موارد هم که به جای خود!!

جناب بلورچیان باور کنید همه این صحبت ها به خاطر علاقه ای هست که همه به این انجمن دارن و قطعا قرار نیست که با این صحبت ها خوبی های eca زیر سوال بره و یا نادیده گرفته بشه...همه کاربران eca ارزوی پیشرفتش رو همیشه داشتند و خواهند داشت.
              فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

اطلاعات : حجم فایل"Untitled 1.jpg" باید کوچکتر از 200 KB باشد
                جالبه !!
                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63188.msg358864#msg358864
                  اگر فایل های اپلودی این تاپیک حذف بشه !! تاپیک میشه به درد نخور
                  البته این فایل ها رو هم به زور اپلود کردیم عکس اول jpg بود عکس دوم یکمی بزرگتر شد بیشتر از 200 شد با 3 فرمت سیو کردم تا شاید حجم کمتر از 200 داشته باشه و سایز رو کوچیک نمکنم
                  بلاخره موفق به عبور از هفت خان رستم شدیم :eek:
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

200 کیلوبایت همچین کم هم نیست. فکر کن توی 1 صفحه 7-8 تا از این عکس ها باشه. با این اینترنت زغالی باید قید دیدنشو بزنیم.
                    چه اصراری هست که سایزش بزرگ باشه؟
                    به هر حال هم باید سایزش رو کوچیک کرد هم کیفیت عکس رو چند درصد آورد پایین تا مناسب انجمن بشه.
                    خود برنامه فتوشاپ یه گزینهآ‌ داره به اسم Save for Web & Devices بد نیست یه سری بهش بزنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63188.msg358864#msg358864
                      اگر فایل های اپلودی این تاپیک حذف بشه !! تاپیک میشه به درد نخور
                      البته این فایل ها رو هم به زور اپلود کردیم عکس اول jpg بود عکس دوم یکمی بزرگتر شد بیشتر از 200 شد با 3 فرمت سیو کردم تا شاید حجم کمتر از 200 داشته باشه و سایز رو کوچیک نمکنم
                      بلاخره موفق به عبور از هفت خان رستم شدیم :eek:
                      اگر اندازه تصویرتون رو میکردید 700 ، خودش خود به خود حجمش کم می شد!
                      الان 1168
                      شما یه تصویر خیـــــــــــــلی بزرگ رو می خواین داخل یه صفحه بزارید! بعد انتظار دارید پلود بشه!
                      یکی از علتهایی که محدودیت حجم گذاشتیم همین بود، بیشتر کاربرها هیچ توجهی به اندازه و حجم عکس نمی کنند و همینجوری عکسهاشون رو داخل انجمن میزارند. من که adsl پرسرعت دارم موقع بازکردن صفحه گیر میکرد، چه برسه به کسی که سرعت اینترنتش پایینه !
                      یه حرفی میگم دوستان فقط ناراحت نشید!!!!!
                      همه فقط پیشنهاد میدن، فقط و فقط پیشنهاد.
                      کسی از سیستم کاری خبرنداره، کلا نمی دونه این تو چه میگذره و فقط پیشنهاد میدید و انتظار هم دارید در اولین فرصت پیشنهاداتون ترتیب اثر داده بشه
                      خانم جعفری به نکته خیلی خوبی اشاره کردند، یه نمونش همین مجله، شما فقط دیدید که شد 2 ماهنامه و بعد گاهنامه.
                      توی این یک سال، به غیر از چند نفر از دوستان که مقاله می دادند ( یکیش خود شما ) هیچ کس کمک دیگه ای نکرد! حتی کسایی که فکر می کردیم مقاله خواهند داد و روشون حساب باز کردیم هم هیچ کمکی نکردند. کلی مکاتبه میکردیم ، کلی صحبت، تا بعضی ها مقاله بدند، مشکل مقاله نبود، همینجوری تا چند ماه مقاله داشتیم، ولی می خواستیم کاری بشه که همه توش شرکت داشته باشند! ولی مشارکت در حد چند درصد بود.
                      مشت نمونه خروار .
                      مجله رو گفتم تا بقیه جاها بدونید چه وضعیه! وقتی یک کاری بصورت رایگان انجام میشه، بقیه نباید فقط و فقط مصرف کننده باشند! اگر کمکی نشه، اون کار حتی خیــــــــلی هم خوب باشه، کم کم ضعیف میشه
                      من و امیر هم مثل شماها 2 فرد عادی هستیم، که واسه خودمون کار داریم، زندگی می کنیم و ....
                      دانلود سنتر وقتی رایگان بود، هر قناله 100000 بار دانلود میشد! کلـــــــــــی آدم یمشناسم که میومدن شرکت ، وقتی لبتاپش رو نگاه میکردی یه پوشه داشت به اسم eca و همه مقالات رو ریخته بود اونجا ! فقط و فقط ریخته بود اونجا و داشت کلکسیون مقاله جمع می کرد!
                      5 تومن هزینه گذاشتیم تا هم دانلود بی رویه کم بشه و هم بتونه خرج سرور خودش رو در بیاره، همه جیغ و داد که چرا هزینه گذاشتین. اینجا باید رایگان باشه! تو این مدت 1 نفر هم واسه بخش دانلود سنتر کرا نکرد، یک مقاله هم نفرستادن! همه فقط دنبال رایگان بودنش هستند. کسی اصلا نمی دونست چی شد که اینجور شد
                      همین مجله آنچنان تأثیری روی کارمون گذاشته بود که باعث شده بود کلی کار عقب مونده برامون جور بشه. میشه گفت رو زندگیمون تأثیر گذاشته بود !
                      یا همین انجمن، همه فکر می کنند تغییرات و حرفهایی که میزنند در حد 2 تا کد عوض کردنه و نیم ساعت کار نداره!
                      یک نفر برنامه نویس خبره آوردیم شرکت، که آقا بشین اینجا، اینارو می خوایم، هزینه هم مهم نیست ، تاریخ شمسی بزار، فلان کن ، بهمان کن
                      برگشته میگه یه مدت طول می کشه فقط ساختار smf رو بفهمم و کلی باید کار کنم تا ببینم میشه این کدهارو اضافه کرد و بعد باید تست بشه ! کاری در حد چند هفته!
                      گفتیم عیب نداره، نشست رو یه انجمن مجازی دیگه کار کرد، جواب داد، اومدیم رو انجمن خودمون سوار کنیم، انجمن بالا نیومد. گفت یه نمه کار طول میکشه و .... جور نشد که نشد!
                      چند نفر رو آوردیم و وضع به همین منوال گذشت. فکر کنم چند هفته پیش یادتون میاد که انجمن هر از چندگاهی بالا نمیومد
                      دیگه بیشتر از این توضیح نمیدم، چون اگر بخوام تعریف کنم که چیا میشه و چه بلاهایی سرمون اومده، چند صفحه میشه!
                      امیدوارم که حداقل کمی متوجه منظورم شده باشید و عوض اینکه فقط نیش و کنایه بزنید و بگید بد شده، خوب نیست و .... کمی هم فکر کنید که خودتون چیکار کردید و چیکار می تونید بکنید !
                      متأسفانه توی جامعه ما تنها معنی که برای کار اپن سورس و خدمات رایگان وجود داره، کلمه "رایگان" هستش !!!!!!!!!!

دیدگاه

سلام
                        آقا اکرمی همین جوری که شما می دونین و همه می دونن اگر جایی گیر بیوفتیم می گیم کمک ، از دیگرون انتظار نداریم اما داخل بدترین وضعیت هم دنبال یه همراه می گردیم.شما می گین انجمن قسمت برنامه نویسیش مشکل داره تا حالا شده تو سایت بزنین "رفع مشکل پی اچ پی انجمن" یا "برنامه نویس smf" نگاه کنین می بینین شما کمکتون رو به صورت همگانی که همه بیان نظر بدن مطرح زیاد نکردین.من اطلاعی در مورد برنامه نویسی که گفتین برای رفع مشکل انجمن بیاد نمی دونم سطحشون چقدر بوده اما همه برنامه نویسی همه کاره نیستن چرا دنبال متخصص و کسایی که روز و شب کارشون این بوده نیستین.شما کمک می خواستین می گفتین من تا دلتون بخواد برنامه نویس php بهتون معرفی می کنیم.
                        در مورد کار زندگی و ... هم همینطور ، شما هم می دونین دیگه واقعا دو نفر مسئول سایت نیستن همه دوستان داره کمک کی کنن از کاربرای فعال گرفته تا کسایی که یه پست دارن دارن سوالات و مشکلات بقیه رو جواب می دن.اگر بتونن حتما هم کمک می کنن

و خیلی از حرفهای دیگه پیشنهادم ، مطرح کردن پیشنهادات و کمک گرفتن هست نه سکوت یا تنها کاری
                        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

من یه پیشنهاد در مورد پلود سنتر عکس دارم:
                          به نظرم 2 تا پلود سنتر ایجاد بشه.یکی برای کاربران فعال و مدیران انجمن که روی سرور انجمن قرار بگیره و یه پلود سنتر رایگان برای بقیه کاربران. به این صورت که یه هاست رایگان با خدمات دهی مناسب پیدا کنیم و روش یه اسکریپت بندازیم.
                          حالا دلایل مفید بودن این کار:
                          چون کاربران فعال و مدیران دقت بیشتری روی پلود تصاویر دارن پس عکس های متفرقه و زائد روی سرور قرار نمیآ‌گیرن و منابع سرور بیهوده هدر نمیره. در ضمن چون این سرور مجانی نیست پس احتمال از بین رفتن عکس های مهم هم کمه.
                          ولی کاربران معمولی ندرتا عکس مهمی رو پلود میآ‌کنن.معمولا عکس مربوط به سوالشون هست و برای سایر کاربران کاربردی نداره. بنابراین اگه پاک هم بشه زیاد در کار انجمن اختلال به وجود نمیاد.مدیریتش هم به عهدهآ‌ی چند نفر از بچه ها باشه.
                          به نظرم با این کار جلوی استفاده از پلود سنتر های دیگه که بعد یه مدت عکس هارو جایگزین میآ‌کنن و به جای عکس مثلا شماتیک فلان دستگاه و مدار، عکس جنیفر لوپز (و برو الی ماشاالله!) رو نشون میدن، گرفته میشه.

نظر شما چیه؟

---
                          از اونجایی که از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن، یه نمونه درست کردم تا بهتر متوجه بشید:
                          http://eca.gigfa.com/

دیدگاه

ضمن از تشکر از آقا فرشاد و مدیریت سایت و تمامی کسانی که برای محبوب بودن این سایت زحمت می کشن لازم هست به چندتا نکته اشاره کنم (چون آقا فرشاد گفتن شما فقط پیشنهاد میدید من سعی می کنم فقط چندتا سوال خیلی ساده بکنم تا پیشنهاد به حساب نیان !):
                            1- حیف نیست این انجمن که بزرگترین انجمن برق کشور هست مهمترین تاپیک هاش رو به خاطر اینکه عکس های اون یا فایل های نرم افزاری یا فایل های آموزشی داخلش به خاطر اینکه جایی دیگه پلود شدن و بعدا از مدتی از سرور اون ها پاک شدن کارایی خودش رو از دست بده ؟
                            2- حیف نیست سایتی به این کاملی که پتانسیل داشتن بزرگترین فروشگاه الکترونیک کشور رو داره از داشتن همچین فروشگاهی محروم باشه و صرفا یکسری قطعات خیلی کم داخل فروشگاه اون باشه ؟
                            3- دوستانی که اینجا به نحوی پیشنهاد هاشون رو مطرح کردن مگر کار دیگه ای غیر از پیشنهاد دادن می تونن بکنن ؟ بهرحال نوشتن مقاله برای یک مجله کار آسونی نیست که بالفرض من مقاله خودم رو بدم به شما و شما اون رو داخل مجله چاپ کنید .قطعا نویسنده مقاله کلی باید وقت بذاره که مقاله ای که می خواد بده کوچکترین مشکلی نداشته باشه . چرا؟ چون مسئله پایین اومدن ارزش مجله مطرح میشه .
                            4- چرا شما انتظاراتتون رو بصورت عمومی مطرح نمی کینید ؟ شما هم پیشنهادهای خودتون رو بگید (منظورم مسئولین و دست اندرکاران سایت هست) . مگه فقط ما باید پیشنهاد بدیم . قطعا همونطور که ما یکسری درخواست هایی از شما داریم طبیعی هست شما هم یکسری انتظارات از ما داشته باشید . این تقابل و ارتباط هست که می تونه باعث بهتر شدن انجمن بشه .
                            و در آخر یک صحبت دوستانه :
                            هیچ کدوم از دوستانی که توی این انجمن عضو هستن انتظار کوچکترین چشمداشتی رو بابت کارهایی یا پروژه هایی که شاید ارزششون خیلی باشه و رایگان در اختیار بقیه می ذارن ندارن . به نظر من اینکه بابت تهیه مجله یا حتی دانلود سنتر هزینه دریافت بشه اصلا هیچ مشکلی نیست و اصلا درست نیست هزینه ای بابت انجام این کارها گرفته نشه . چرا ؟ چون تهیه مجله یک کار اضافه بر کار انجمن هست . البته مدیریت هم خوب است از کسانی که در زمینه تهیه مجله زحمت کشیدن از طریق همون هزینه مجله به نحوی تشکر کنه . این کارها همه باعث میشه مجله موندگار بشه و همه هم سعی در ارتقای اون داشته باشن.
                            بازهم از تمامی دوستانی که در این انجمن فعال هستند و به نحوی در مدیریت سایت نقش دارن بابت زحمت هایی که برای این سایت می کشن کمال تشکر رو دارم .
                            به امید پیشرفت روزافزون این انجمن
                            تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                            دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                            مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                            حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

واقعیتش این هست که فشار کاری زیادی روی تیم اصلی سایت وجود داره و نوع برخورد بعضی افراد واقعا بی انصافانه هست. مشخص هست که اعضایی که پیشنهاد میدند همه دلسوز سایتند ولی فکر کردن در مورد نوع پیاده سازی این موارد وظیفه منو دوستای پشت پرده هست که خوب بعضا بنابه دلایل فنی عملی نمیشند. من بیش از ۵ بار مشکلات اپلودسنتر رو توضیح دادم و باز همون موارد قبلی مطرح میشند. بخدا منم میدونم محدودیت فایل رو بکنیم ۱۰گیگ خیلی خوب میشه ولی.....حتی سایت هایی مثل رپیدشیرهم نمیتونند از فایلهاشون بکاپ قابل بازگردانی به صورت اکانتبه اکانت بگیرند. بعد از پست قبلی من کلی به من اموزش بکاپ گیری ایمیل زدن دوستان ولی بابا مشکل تو سرورهای بزرگ چیز دیگه ای هست که تجربه خاص خودش رو میخواد. در کل بازهم عرض میکنم یک ماه فرصت بدید تا بتونیم یک سری محدودیت های موجود رو حل کنیم.
                              البته همچنان به پیشنهادات خودتون ادامه بدید و از این طریق مارو یاری کنید ولی به قول فرشاد لطفا تیکه نندازید چون خود من بیشتر از همه خواهان بهبود وضعیت سایت هستم.
                              متشکرم
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام خدمت آقای بلورچیان
                                دلیل اینکه اینقدر سرتون شلوغه چیه؟حجم کارها؟ فکر کنم نیاز دارید به اینکه کمی سیستم مدیریتی رو تغییر بدین و با توجه به تعداد بسیار زیاد کاربران آنلاین (اگرچه بیشتر فقط برای دانلود میان و اصلا لاگین نمی کنن و مهمان محسوب میشن!) نظارت رو بالاتر برده و نیز انجام کارها رو کمی بیشتر تقسیم کنید.من قبلا هم گفته بودم برای انجمن ها Moderator تعیین کنید تا کمی از کارها رو انجام بدن اگر یادتون باشه! در مورد مشکلات و محدودیت ها هم خوب حق با شماست و خدمات بیشتر بشه قطعا هزینه ها هم افزایش پیدا می کنه و همه باید توجه داشته باشن.
                                جانم به فدای ائمه اطهار
                                می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X