اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امکانات بسیار محدود سایت

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امکانات بسیار محدود سایت

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
    واقعیتش این هست که فشار کاری زیادی روی تیم اصلی سایت وجود داره و نوع برخورد بعضی افراد واقعا بی انصافانه هست.
    امیر جان تمام دوستانی که اینجا نظر دادن و از جمله خودم قصد زیر سوال بردن زحمت های چندین و چند ساله شما رو نداشتیم و نخواهیم داشت . قطعا همینکه هیچ انجمنی نتونسته روی دست این انجمن تا به حال بلند بشه نشون از زحمات شبانه روزی شماست . اگر جایی از صحبت ها بنده یا دوستان طوری بوده که طوری برخورد کردیم که شما احساس کردید ما می خوایم بگیم شما اصلا زحمتی نمی کشید باید بگم نه اصلا اینطور نیست . به هر حال اینجا پیشنهادات مطرح میشه و شما در اجرای اون پیشنهادات مختارید .
    نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
    با سلام خدمت آقای بلورچیان
    دلیل اینکه اینقدر سرتون شلوغه چیه؟حجم کارها؟ فکر کنم نیاز دارید به اینکه کمی سیستم مدیریتی رو تغییر بدین و با توجه به تعداد بسیار زیاد کاربران آنلاین (اگرچه بیشتر فقط برای دانلود میان و اصلا لاگین نمی کنن و مهمان محسوب میشن!) نظارت رو بالاتر برده و نیز انجام کارها رو کمی بیشتر تقسیم کنید.من قبلا هم گفته بودم برای انجمن ها Moderator تعیین کنید تا کمی از کارها رو انجام بدن اگر یادتون باشه! در مورد مشکلات و محدودیت ها هم خوب حق با شماست و خدمات بیشتر بشه قطعا هزینه ها هم افزایش پیدا می کنه و همه باید توجه داشته باشن.
    من هم کاملا موافقم .....
    تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
    دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
    مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
    حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

داداش اگه لحن ما طلبکارانه بوده من معذرت میخوام. ممنون میشم به این سوالها که در صفحه قبل پرسیدم جواب بدید:

با وجود اتچمنت چرا بکاپ گیری سخت میشه؟ مگه فقط از دیتابیس بکاپ نمیگیرید؟
      اگر قرار باشه فقط فایلهای زیر 300 کیلوبایت توسط کاربران مثلاً 100 پست به بالا اتچ بشه واقعاً سرور جواب نمیده؟ (محدودیت حجم هست یا پهنای باند)

دیدگاه

ببین مشکل اتچ کردن فقط این نیست ...
        ممکنه کاربران فایل های دارای کپی رایت رو اپلود کنند و قبلا هم این مشکل رو داشتیم و حتی ممکنه به شکایت بکشه ....
        من با پیشهاد اقای رضائی موافقم ...
        یه نمونه هم من زدم .... up.324.ir

دیدگاه

دوستان اون کلمه بی انصافانه مربوط به این تاپیک نمیشه. بعضا صحبت هایی از طریق PM یا ایمیل به من و بقیه دوستان گفته میشه که خیلی باید مقاوم بود تا عصبانی نشد !!! خلاصه اصلا من منظورم شماها نبودید.
          -----------------------
          در مورد 2 سوال که فرمودین :
          با وجود اتچمنت چرا بکاپ گیری سخت میشه؟ مگه فقط از دیتابیس بکاپ نمیگیرید؟
          خیر ما باید از تمام فایل ها هم بک پ بگیریم. بعضی سیستم های هک هستند که مختص پاک کردن هارد سرور هستند و با دیتابیس کاری ندارند. فکر کنم 3-4 ماه پیش درگیرش بودیم. ما از 3 هارد جدا برا بک پ گیری استفاده میکنیم که از طریق FTP به هم وصل هستند ولی مشکلاتی وجود داره که امکان بک پ گیری های پی در پی رو بسیار سخت میکنه.

اگر قرار باشه فقط فایلهای زیر 300 کیلوبایت توسط کاربران مثلاً 100 پست به بالا اتچ بشه واقعاً سرور جواب نمیده؟ (محدودیت حجم هست یا پهنای باند)
          بحث کپی رایت و عدم امکان چک کردن فایل ها وجود داره - بحث بک پ گیری وجود داره - بحث ارزش فایل های موجود وجود داره-بحث پهنای باند هم به نوعی هست(کم) - بحث ریپیر دیتابیس که ساعتها به طول میکشه هست و .....
          I ❤️ ECA

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63321.0
            قعلا 5 گیگ هاست گرفتم که اگه پر شد اضافه میکنم ...
            انشالله تا پایان امروز ردیفش میکنم

دیدگاه

علی اینکار رو نکن !!!
              اگر بخوایم هی هاست های تیکه تیکه بگیریم و هر کس 5 گیگ بگیره پخش کنه که دردسر مدیریتش خیلی خیلی سختتر میشه. برا هر 5 گیگ باید 5 گیگ تو یک سرور جدا بک پ تهیه بشه و واقعا مصیبت میشه.
              لطفا این سرویس رو شما غیر فعال بکنید و با من از طریق PM در تماس باشید که یک راه حل منطقی و کلی پیدا کنیم.
              مرسی
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                امیر علی جان نگران نباش مسئولیت بک اپ و ... این سرویس با من
                این سرویس فقط قراره مثل یه اپلود سنتر رایگان باشه با این تفاوت که مخصوص سایت ECA خواهد بود و بک اپ گیری و امنیت فایل ها رو هم من تظمین میکنم ...
                با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                  سلام
                  امیر علی جان نگران نباش مسئولیت بک اپ و ... این سرویس با من
                  این سرویس فقط قراره مثل یه اپلود سنتر رایگان باشه با این تفاوت که مخصوص سایت ECA خواهد بود و بک اپ گیری و امنیت فایل ها رو هم من تظمین میکنم ...
                  با سپاس
                  ببخشید ولی به نظرم اینکه بگیم تضمین با من منطقی نیست،اگر چه همه به قابلیتها و اطلاعات خوب شما واقفن ولی واقعیت اینه که باید همه چیز یا مهندس بلورچیان و آقای اکرمی هماهنگ بشه چون مسئولیت واقعی فقط بر عهده اونهاست و بهتره همونطور که آقای بلورچیان فرمود باهاش از طریق PM هماهنگی کامل داشته باشید تا ضریب اطمینان ماکزیمم بشه.
                  با تشکر
                  جانم به فدای ائمه اطهار
                  می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

علی جان فقط مسئله بک پ نیست خیلی اتفاقات دیگه میتونه بیفته. لطفا این کار رو متوقف کنید.
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

من نگرانی شما درک میکنم ! اما قرار نیست من تو کار سایت دخالتی بکنم! فقط قراره یه اپلود سنتر راه اندازی بشه ... که فکر نکنم هر چی بشه بد تر از وضعی فعلی بشه ... الان همه دارند فایل ها رو تو اپلود سنتر های رایگان متفرقه اپلود میکنند .. خوب همه این فایل ها در یک اپلود سنتر اپلود بشه مشکلش چیه؟
                      در هر صورت هر چی شما بگین اگر باز هم موافق این کار نیستید این کار رو متوقف میکنم .....
                      با سپاس

دیدگاه

سلام مجدد.

محدودیت پیغام خصوصی برای اعضای بالای 200 پست بین 20 تا 100% افزایش داده شد.
                        با تغییراتی که در سرور VIP داده شد قصد داریم تمامی کاربرانی که فعالیت مستمری در سایت دارند را عضو این سیستم کنیم تا ضمن وجود امکان پلود، انسجام فایل ها نیز حفظ شوند.
                        در ضمن لینک پلودسنتر سایت برای اینکه کم کم در جال عمومیتر شدن هست در بخش لینک های دست راست انجمن قرار داده شد.

البته اون تغییر کلی که گفتم اواخر تیرماه اعمال خواهد شد همچنان برقوت خود پابرجا هستند.
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام مجدد.

با تغییراتی که در سرور VIP داده شد قصد داریم تمامی کاربرانی که فعالیت مستمری در سایت دارند را عضو این سیستم کنیم تا ضمن وجود امکان پلود، انسجام فایل ها نیز حفظ شوند.
                          در ضمن لینک پلودسنتر سایت برای اینکه کم کم در جال عمومیتر شدن هست در بخش لینک های دست راست انجمن قرار داده شد.

البته اون تغییر کلی که گفتم اواخر تیرماه اعمال خواهد شد همچنان برقوت خود پابرجا هستند.
                          لینک پلود سنتر رو گذاشتین عالی شد،من تو مورد علاقه ها گذاشته بودم و یکم دردسر داشت آوردنش! راستی برای فرمول نویسی هم بهتر نیست لینک LaTex رو بذارید تا راحت بشه join شد؟ در ضمن سرعت پلود عالی شده و لازمه تشکر کنم واقعا.
                          جانم به فدای ائمه اطهار
                          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

درمورد فرمول نویسی متوجه نشدم.
                            latext چی هست ؟!
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                              برای راحت نویسی فرمولها تحت ویرایشگر تحت وب استفاده می شن نمونه آنلاینش به این صورت هست

http://www.codecogs.com/latex/eqneditor.php

داخل فروم های ریاضی ، فیزیک و .... و برق دیده می شن

مثلا برای راحتی کار و ننتوشتن عبارت
                              x(t)=x^2+1
                              l
                              می یان به این صورت می نویسن
                              هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

بنام خدا
                                با سلام
                                سلام مجدد.

جناب آقای بلورچیان گرامی

صفحات انجمن ، در حالت پاسخ با نقل قول ، و همینطور پیغام خصوصی بنده ، (با 17% از 100%)، کلا دچار ایراد شده ( بعد از کلیک در حالات پیش نمایش یا ارسال ، پس از مدتی ، یک صفحه خطا ظاهر میشود ) !!
                                دلیل بروز این ایراد و طریقه رفع آن چیست ؟

با احترام
                                91/3/17

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X