اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد پولی شدن سایت !

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیشنهاد پولی شدن سایت !

میخوام این پیشنهاد رو مطرح کنم که بهتر نیست که برای هر کسی ماهیانه مبلغی (حتی ناچیز که با توجه به تعداد بالای اعضا بیشتر میشه) دریافت بشه و برای متخصصین حقوقی درنظر گرفته بشه
    اهداف زیر در نظر گرفته بشه :
    1- تامین هزینه های سایت
    2- ماندن و فعالیت بیشتر افراد متخصص
    3- کاهش خود به خود پستهای تکراری

میشه برای متخلفین جریمه در نظر گرفت و اونایی که بحثهای آموزشی قرار میدن تخفیف بگیرن
    یا مثلا بسته به میزان استقبال از پست گذاشته شده مبلغی به طرف داده بشه
    و از این پیشنهادها که خیلی میشه واسش داد...

فکر کنم خیلیا مخالف اینکار باشن ولی من فکر میکنم برای اینکه انجمن قوی تر و حرفه ای تری داشته باشیم اینکار الزامیه!

پستهای زیادی هست که بی جواب موندن شاید اینکار کمک کنه بالاخره یه کاربر حرفه ای می آد از وقتش برای جواب دادن میذاره در انجمن که تاحالا اینکارو واسه حس انسان دوستی و اینا میکنه ولی بالاخره تا یه حدی میتونه اینکارو بکنه ولی اگه یه درآمدی از اینکار داشته باشه میتونه از کارای دیگه هم بگذره و بیاد تو انجمن فعالیت کنه! :agree:
    1,204
    بله (قادر به پرداخت ماهيانه زياد)
    0%
    431
    بله (قادر به پرداخت ماهيانه کم)
    0%
    377
    خير ( پولمون کجا بود!)
    0%
    262
    خير ( ارزش سايت رو پايين مياره)
    0%
    134
    [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

پاسخ : پیشنهاد پولی شدن سایت !

سلام
    اینکار حسن های خیلی زیادی داره
    ولی اگه دقت کنید قوی ترین انجمن ها در زمینه خودشون اکثرا رایگان هستند و این بهتر شدن وضع انجمن بیش از همه همکاری اعضاء رو می طلبه
    عملی کردن این ایده مخصوصا برای ما ایرانی ها(که ببینیم هر چی پولیه از خیرش میگذریم ...) خیلی سخته
    مگر اینکه مثلا چند ماه عضویت رایگان باشه و بعد از اون حق عضویت گرفته بشه و باز هم در این صورت ما ایرانی ها هستیم که استاد استفاده از trial ها هستیم
    با سپاس

دیدگاه

ببینید منم اینو درک میکنم
      پیشنهادم اینه که همه قسمتها پولی نباشن
      فقط بعضی قسمتها پولی بشن در اینصورت کسی که میبینه انجمن به دردش میخوره و وقتی به یه مبحث مهم میرسه و میبینه باید اعتبارشو پرداخت کنه سعی میکنه اینکارو بکنه اگه واقعا به اون نیاز داشته باشه
      اگه دقت کنید بعضی از کاربرا اطلاعات خوبی دارن ولی زیاد فعال نیستن
      همینطور در ایجاد نظم در انجمن اینکار خیلی موثره چون تا خودمون به انجمن نظم نبخشیم اینکار شدنی نیست مثلا اگه واسه هر پست مبلغی از اعتبار کم بشه اینکار باعث میشه به خودی خود پستهای تکراری کاهش پیدا کنن

نظر سنجی رو هم گذاشتم نظر بدید ببینیم اینکار شدنی هست یا نه ؟!

دیدگاه

قبلا مطرح شده ولی .... :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=39665.msg373053#msg373053
        تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
        دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
        مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
        حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

من که از پولی شدنش باکم نیست دادا
          فقط نمیدونم کرکش رو چطوری نصب کنم
          کسی آموزش نصب کرک سایت Eca رو داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takesh
            من که از پولی شدنش باکم نیست دادا
            فقط نمیدونم کرکش رو چطوری نصب کنم
            کسی آموزش نصب کرک سایت Eca رو داره
            انتظار چنین جوابایی رو داشتم چون خودم هم اینجوریم :mrgreen:
            بیاید برای یه بار هم که شده خودمونو یه تکونی بدیم
            البته تکون که چه عرض کنم زلزله 10 ریشتر هم بیاد فکر نکنم جواب بده

دیدگاه

با سلام
              این کار خوبی نیست.
              عواقب بدی داره
              این پوله فلان فلان شده همه چیزا به هم میریزه
              Regards,
              Foad.R

دیدگاه

این طرح ها خوبه ، ولی عملی نیست

اولا من موافقم ولی به شرطی که واقعا پست هایی که بچه ها میزارن دیگه بی جواب نمونه ! میشه اینارو تضمین کرد ؟؟ اینکه کسی پول بده بعد بگه ای بابا پول دادیم ولی جواب آدمو نمیدن یا هنوز به جوابم نرسیدم ! بعد اسمه اینو نمیزارن کلاه برداری ؟؟

و اینکه این پول قسمتی از هزینه وقتی که متخصصی میزارن هم باشه بازم موافقم ، اما این پول به چه میزان میخواد بین متخصصین و همکاران تقصیم بشه ؟ میشه تخصص کسی رو سنجید ؟ شاید (شاید که نه حتما) دو نفر در یک مبحث تبحر دارن اما در دو زمینه گوناگون بعد چطوری میشه بین اینا تفاوت قائل شد ؟ اصلا میشه واسه میزان علم افراد سنجش گذاست ؟ نه نمیشه ، یا میخواید همه به یه میزان دریافت کنن؟ بازم نمیشه چون ممکنه یکی بگه نگا این سوادش اندازه من نیست ولی اندازه من دریافت میکنه و بعد کمتر از اون در مباحث شرکت میکنه

و خیلی چیزهای دیگه هست...

ماکه رفتیم خدمت (فعلا که 14 ماهش گذشت).........چون میگذرد غمی نیست....

http://tif00s.persiangig.com/image/MLX90614.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tifoos
                  اولا من موافقم ولی به شرطی که واقعا پست هایی که بچه ها میزارن دیگه بی جواب نمونه ! میشه اینارو تضمین کرد ؟؟ اینکه کسی پول بده بعد بگه ای بابا پول دادیم ولی جواب آدمو نمیدن یا هنوز به جوابم نرسیدم ! بعد اسمه اینو نمیزارن کلاه برداری ؟؟
                  دقیقا به همین دلیل اینکار رو نمیکنیم !
                  تو ایران کسی 5000 تومن پول بده انتظار داده که ...... (خودتون میدونید)
                  آخه دوست عزیز مگه امکان داره تو یک فضای علمی هر سوالی جواب داشته باشه؟ معلومه که نه ! اگر همه چی جواب داشت که اینهمه مهندس و دانشمند دنبال علم نبودن !

اینکه سوالات بی جواب بمونند دلیل نیست که ما پولی نکنیم ! ولی با توجه به فرهنگ حاکم بر کشور این کار با وجود داشتن نکات مثبت زیاد، اجرا نخواهد شد.
                  ----------------

همانطور که بچه ها گفتند این موضوع 4-5 بار قبلا مطرح شده و تصمیم ما بر این بوده و خواهد بود که انجمن های سایت ولی نخاهند شد ولی سایر بخش ها به ازای گسترش سطح خدمات احتمال پولی شدن در آینده رو خواهند داشت که قطعا تاثیر مثبت آنها بر روی انجمن هم خواهد بود.

موفق باشید
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tifoos
                    این طرح ها خوبه ، ولی عملی نیست

و اینکه این پول قسمتی از هزینه وقتی که متخصصی میزارن هم باشه بازم موافقم ، اما این پول به چه میزان میخواد بین متخصصین و همکاران تقصیم بشه ؟ میشه تخصص کسی رو سنجید ؟ شاید (شاید که نه حتما) دو نفر در یک مبحث تبحر دارن اما در دو زمینه گوناگون بعد چطوری میشه بین اینا تفاوت قائل شد ؟ اصلا میشه واسه میزان علم افراد سنجش گذاست ؟ نه نمیشه ، یا میخواید همه به یه میزان دریافت کنن؟ بازم نمیشه چون ممکنه یکی بگه نگا این سوادش اندازه من نیست ولی اندازه من دریافت میکنه و بعد کمتر از اون در مباحث شرکت میکنه
                    و خیلی چیزهای دیگه هست...
                    شما میگی موافقم ولی حرفات اینو نمیگه !
                    خب برای هر مشکلی راه حل هست وشما بدون اینکه پیشنهادی برای کنترل این قضیه بدین از میزان درآمد حرف میزنین!
                    برای همه مواردی که گفتی راههای ساده ای وجود داره مثلا اصلا قرار نیست کسی بدونه کی چقدر میگیره؟ اصلا قرار شد هر کی یه پست آموزشی گذاشت پول بگیره
                    ما با سنجش بار علمی افراد کاری نداریم اگر هم بکنیم ملاک مدرک تحصیلی یا اطلاعات طرف نیست بلکه کسی که اطلاعات زیادی داره ولی براش کسرشان داره بیاد جواب بده اصلا ارزشی در مقابل کسی که با اطلاعات کمی که داره مییاد و هرچی بلده رو میذاره انجمن نداره !

دیدگاه

من موافقم
                      این صحبت در راستای حرف شما بود (انجمن پولی بشه و ... ) من فقط طرح شما رو زیر سوال بردم که ممکنه چه حرف هایی توش در بیاد

در رابطه با حقوق همکاران و اساتید و متخصصین (این حرفم هم در راستای حرف شما بود ) ، این بر عهده مدیر و مسئولین سایت هستش و من نمیخوام تصمیم گیری کنم و حرف اضافی دیگه ای بزنم فقط خواستم طرحت رو بررسی کنم

دیدگاه

بله حرقهای شما رو قبول دارم نگفتم که اشتباه میگید
                        نوشته اصلی توسط tifoos
                        این بر عهده مدیر و مسئولین سایت هستش و من نمیخوام تصمیم گیری کنم و حرف اضافی دیگه ای بزنم فقط خواستم طرحت رو بررسی کنم
                        من این پست رو گذاشتم تا هرکسی نظرشو بگه نظر سنجی گذاشتم تا یه آمار درپیتی بدست بیاد ببینیم ایشااله این فرهنگ غنی مفت خوری تا چند صد سال عمر خواهد کرد

دیدگاه

به نظر من پولی شدن انجمن اصلا خوب نیست چرا که ieee با اون خفنیش چون پولیه همه دارن قاچاقی ازش مقاله می گیرن و اگه قاچاقی نتونن قیدشو میزنن.البته بچه های eca هم خیلی خفنن و اصلا نمیخوام سطح انجمن رو پایین بیارم ولی اگه پولی بشه حتما سطح علمی انجمن میاد پایینو شکی نیست.
                          بابا eca رو هم میخواین یارانه ای کنین?

دیدگاه

نه این فرهنگ غنی مفت خوری تموم شدنی نیست !!!!
                            آخه مگه میشه ؟
                            اگه قرار اینطوری باشه الان باید هممون با این برنامه هایی که تو PC داریم واسه سیستممون حداقل 6-7 میلیون خرج کرده باشیم که (بدون قیمت خود pc)
                            یه ورژن 0.1 بالاتر از ورژنی که داریم میاد تو بازار سه سوته برنامه رو مفتی پدیتش میکنیم غافل از اینکه ....

انصافا دلم واسه خارجی ها می سوزه ) با یه برنامه نویس بازی های کامپیوتری داشتن تو شبکه .... مصاحبه میکردن ، بعد میگفت برا کسایی که میخوان شروع کنن بهتره از فلان برنامه و برای کارهای حرفه ای تر از فلان برنامه که هزینش کمه استفاده کنن البته اگه وضعتون خوبه از Photoshop استفاده کنید! ولی نه هزینش گرونه از همون برنامه قبلی استفاده کنید ....
                            منم داشتم از حرفاش دیگه سینه خیز میرفتم =)) آخه طفلیا ... :-))
                            بعد میگن تو ایران آزادی نیست .... =))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tifoos
                              نه این فرهنگ غنی مفت خوری تموم شدنی نیست !!!!
                              آخه مگه میشه ؟
                              اگه قرار اینطوری باشه الان باید هممون با این برنامه هایی که تو PC داریم واسه سیستممون حداقل 6-7 میلیون خرج کرده باشیم که (بدون قیمت خود pc)
                              یه ورژن 0.1 بالاتر از ورژنی که داریم میاد تو بازار سه سوته برنامه رو مفتی پدیتش میکنیم غافل از اینکه ....

انصافا دلم واسه خارجی ها می سوزه ) با یه برنامه نویس بازی های کامپیوتری داشتن تو شبکه .... مصاحبه میکردن ، بعد میگفت برا کسایی که میخوان شروع کنن بهتره از فلان برنامه و برای کارهای حرفه ای تر از فلان برنامه که هزینش کمه استفاده کنن البته اگه وضعتون خوبه از Photoshop استفاده کنید! ولی نه هزینش گرونه از همون برنامه قبلی استفاده کنید ....
                              منم داشتم از حرفاش دیگه سینه خیز میرفتم =)) آخه طفلیا ... :-))
                              بعد میگن تو ایران آزادی نیست .... =))
                              دوستان این چیزها که شما می بینید ارتباطی با فرهنگ نداره بلکه به قانون مربوطه ......... تو اکثر کشورهای خارجی از نرم افزارهای کرک و کپی اگر بیشتر از ایران استفاده نشه کمتر استفاده نمیشه ................این شوهای متمدن بودن هم اکثرا فقط به درد شبکه های تلویزیون و ماهواره می خوره ..........

تو لپ تاپ اکثر دانشجوهای خارجی متلب و سایر نرم افزارهای چند هزار دلاری نصبه و تمام هم کرک هیچ فردی هم نمیاد لپ تاپ شما را بگیره چک کنه نرم افزار های شما کرکه یا اصله

اما تفاوتی که بین ما و کشورهای دارای حق کپی رایت وجود داره اینه که شما اگر خواستید شرکتی بزنید یا از هر طریقی ایجاد درآمد کنید در اون زمان باید از کپی رایت پیروی کنید و حتی کامل نرم افزارهای شما بررسی میشه و لایسنس اون نرم افزار هم جز اموال شرکت محسوب میشه ............و تخلف جریمه های سنگین هم داره

خارج از کار و بیزینس و محیطهای علمی کسی به شما کاری نداره بیش از 99درصد کرکهای دنیا هم خارج از ایران انجام میشه اونها هم دلشون برای من و شما نسوخته که کرک کنند و برای من و شما پلود کنند :biggrin:طبیعتا چون در اون کشورها سرعت نت بسیار بیشتره اونها بیشتر از ایران تمایل دارند که نرم افزار کرک استفاده کنند مثلا امروز ورژن 10.5 یک نرم افزار میاد به حجم 2گیگ من تو ایران چون سرعت نتم کمتره صبر می کنم تا ورژن 11-12 ........اما در اون کشورها طرف سر 3 سوت دان می کنه و استفاده می کنه
                              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                              ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X