میخوام این پیشنهاد رو مطرح کنم که بهتر نیست که برای هر کسی ماهیانه مبلغی (حتی ناچیز که با توجه به تعداد بالای اعضا بیشتر میشه) دریافت بشه و برای متخصصین حقوقی درنظر گرفته بشه
اهداف زیر در نظر گرفته بشه :
1- تامین هزینه های سایت
2- ماندن و فعالیت بیشتر افراد متخصص
3- کاهش خود به خود پستهای تکراری
میشه برای متخلفین جریمه در نظر گرفت و اونایی که بحثهای آموزشی قرار میدن تخفیف بگیرن
یا مثلا بسته به میزان استقبال از پست گذاشته شده مبلغی به طرف داده بشه
و از این پیشنهادها که خیلی میشه واسش داد...
فکر کنم خیلیا مخالف اینکار باشن ولی من فکر میکنم برای اینکه انجمن قوی تر و حرفه ای تری داشته باشیم اینکار الزامیه!
پستهای زیادی هست که بی جواب موندن شاید اینکار کمک کنه بالاخره یه کاربر حرفه ای می آد از وقتش برای جواب دادن میذاره در انجمن که تاحالا اینکارو واسه حس انسان دوستی و اینا میکنه ولی بالاخره تا یه حدی میتونه اینکارو بکنه ولی اگه یه درآمدی از اینکار داشته باشه میتونه از کارای دیگه هم بگذره و بیاد تو انجمن فعالیت کنه! :agree:
اهداف زیر در نظر گرفته بشه :
1- تامین هزینه های سایت
2- ماندن و فعالیت بیشتر افراد متخصص
3- کاهش خود به خود پستهای تکراری
میشه برای متخلفین جریمه در نظر گرفت و اونایی که بحثهای آموزشی قرار میدن تخفیف بگیرن
یا مثلا بسته به میزان استقبال از پست گذاشته شده مبلغی به طرف داده بشه
و از این پیشنهادها که خیلی میشه واسش داد...
فکر کنم خیلیا مخالف اینکار باشن ولی من فکر میکنم برای اینکه انجمن قوی تر و حرفه ای تری داشته باشیم اینکار الزامیه!
پستهای زیادی هست که بی جواب موندن شاید اینکار کمک کنه بالاخره یه کاربر حرفه ای می آد از وقتش برای جواب دادن میذاره در انجمن که تاحالا اینکارو واسه حس انسان دوستی و اینا میکنه ولی بالاخره تا یه حدی میتونه اینکارو بکنه ولی اگه یه درآمدی از اینکار داشته باشه میتونه از کارای دیگه هم بگذره و بیاد تو انجمن فعالیت کنه! :agree:
دیدگاه