اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمبود لوازم فروشگاه ECA

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمبود لوازم فروشگاه ECA

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
    آره عزیزم قانونیه
    کلاً واردات قطعه الکترونیک با چای و پارچه فرق می کنه
    خیلی خوبه کار قانونی میکنید. حتما علتش اینه که نگران ساختار اقتصاد ایران هستید .
    البته آوردن جیبی اجناس از منطقه آزاد تجاری هم قاچاق قاچاق محسوب نمیشه
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
      درخواستها خیلی زیاده و معمولاً بصورت ایمیلی ، تلفنی و یا حتی حضوری می گن که چی می خوان
      ولی یک مشکلی که هست، معمولاً وقتی چیزی رو 10 نفر درخواست میده و میاریم، اون جنس تا چند ماه تو انبار خاک می خوره !
      چون الان هر کسی که یک قطعه ای رو بخواد و پیدا نکنه ، در اولین صحبتش میگه فروشگاه ناقصه !
      ولی وقتی اون قطعه اضافه میشه، همون 10 نفر هم خرید نمی کنند و قطعه توی انبار خاک می خوره.
      به خاطر همین تا مشخص نشده که اون قطعه واقعاً پرفروشه داخل فروشگاه اضافه نمیشه

پ.ن : قطعه یا دستگاهی که طی 2 ماه فروشی نداشته باشه به عنوان فروش کم حساب میشه و بعد از تموم شدن داخل فروشگاه جایگزین نمیشه
      ببخشید من متوجه نشدم که چطور باید درخواست محصول جدید بدیم. اگر ایرادی نداره جهت تست، تو انجمن یه تاپیک برای درخواست ایجاد کنید. من یکسری قطعات نیاز دارم البته قیمت یکی دوتاش رو ندارم و نمیتونم خرید رو قطعی کنم، به طور مثال:
      سون سگمنت کوچک(3-4 تایی کوچک؛ تو هیچ فروشگاهی گیر نیاوردم)
      آی سی رگلاتور : lm338
      سنسور دما: 18b20
      پمپ و دسته هیتر گرداک(قیمت پمپ رو نمیدنم)
      صفحه کلید منویی
      البته خیلی خودخواهی هست که بگم به خاطر خرید بنده تهیه بشه ولی احساس کردم که این قطعات باید پر کاربرد باشه...(سوء تفاهم نشه؛ چون اصلا منظورم نیست که این قطعات تهیه بشه و بیشتر منظورم این بود که این قطعات به نظر من پر مصرف هستند و اگر تاپیکی ایجاد بشه برای مشخص شدن نیاز سایر دوستان، شاید مفید باشه...)
      اگر از تاپیکی بدتون میاد...
      اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
      اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
      ...بگین که
      [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط montaghed
        پمپ و دسته هیتر گرداک(قیمت پمپ رو نمیدنم)
        فکر میکنید من چند تا از این باید خرید کنم تو انبار نگه دارم که تک تک فروش بره ؟
        اگر بخوام 5 تا بخرم و به شما بفروشم که قطعا خواهید گفت فلان فروشگاه گرون فروش هست
        اگر بخوام 100 تا بخرم و بعد یکی یکی بفروشم قطعا سال دیگه این فروشگاه رو نخواهید دید !
        اگر بخوام بگم که این قطعه رو نمیاریم خواهید گفت به مشتری فکر نمیکنه فقط به فکر سود خودشه
        اگر بگم .....
        باید واقعیت هارو قبول کرد. خود هویه گرداک چقدر فروش میره که حالا دستش چقدر بره !
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          فکر میکنید من چند تا از این باید خرید کنم تو انبار نگه دارم که تک تک فروش بره ؟
          اگر بخوام 5 تا بخرم و به شما بفروشم که قطعا خواهید گفت فلان فروشگاه گرون فروش هست
          اگر بخوام 100 تا بخرم و بعد یکی یکی بفروشم قطعا سال دیگه این فروشگاه رو نخواهید دید !
          اگر بخوام بگم که این قطعه رو نمیاریم خواهید گفت به مشتری فکر نمیکنه فقط به فکر سود خودشه
          اگر بگم .....
          باید واقعیت هارو قبول کرد. خود هویه گرداک چقدر فروش میره که حالا دستش چقدر بره !
          من توجیه شدم....
          اگر از تاپیکی بدتون میاد...
          اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
          اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
          ...بگین که
          [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید .

من از طرف خودمون ، از بابت همه زحماتی که در فروشگاه انجمن و سایت می کشید تشکر و قدر دانی می کنم .

سوالی داشتم خدمت شما .

من خیلی وقته دنبال خازن جامد solid capacitor می گردم، ظاهرا تویه هیچ فروشگاه اینترنتی وجود ندارد و در بازار کم یاب است .

همانجور که مستحضر هستید ، این خازن کم کم داره جایی خازن های الکترولیتی رو میگره (حداقل در صنعت قطعات کامپیوتری بدین شکل بوده ) بیشتر بدلیل طول عمر بالا و یک سری قابلیت ها دیگر ..........
            ایا برای شما صرفه اقتصادی دارد که چنین قطعاتی رو وارد کنید . ؟ (ممنون میشم اختلاف قیمت این مدل از خازن ها را با مدل الکترولیتی بیان کنید)

باتشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SINASET
              با عرض سلام و خسته نباشید .

من از طرف خودمون ، از بابت همه زحماتی که در فروشگاه انجمن و سایت می کشید تشکر و قدر دانی می کنم .

سوالی داشتم خدمت شما .

من خیلی وقته دنبال خازن جامد solid capacitor می گردم، ظاهرا تویه هیچ فروشگاه اینترنتی وجود ندارد و در بازار کم یاب است .

همانجور که مستحضر هستید ، این خازن کم کم داره جایی خازن های الکترولیتی رو میگره (حداقل در صنعت قطعات کامپیوتری بدین شکل بوده ) بیشتر بدلیل طول عمر بالا و یک سری قابلیت ها دیگر ..........
              ایا برای شما صرفه اقتصادی دارد که چنین قطعاتی رو وارد کنید . ؟ (ممنون میشم اختلاف قیمت این مدل از خازن ها را با مدل الکترولیتی بیان کنید)

باتشکر.
              قیمت خیلی بالایی دارند و هنوز که هنوزه جا نیفتاده !
              مثلاً یک خازن 100 میکروفاراد 20 تومن بشه، مدل solid میشه 200 تومن ! (شاید دقیق نباشه چون خیلی وقت پیش قیمت گرفته بودیم) به خاطر همین اختلاف قیمت معمولاً از همون الکترولیتی های قدیمی استفاده می کنند و در نتیجه فروشش هم کمتره و معمولاً فروشندگان رقبتی به وارد کردنش ندارند.
              البته اگر بصورت تعداد و بصورت بسته بخواین ( مثلاً بسته های 200 تایی و غیره ) می تونیم براتون تهیه کنیم،
              ( با شماره های فروشگاه تماس بگیرید )
              شماره تلفن هایی که من جواب میدم 04115533732 و 09145888226
              شماره تلفنهایی که امیر جواب میده 04115539785 و 09145888227
              اگر هم استعلام قیمت می خواین می تونید مشخصات قطعه مورد نظرتون رو به شماره 04115539769 فکس یا به ایمیل eshop.eca@gmail.com ارسال کنید.

دیدگاه

سلام.
                کمبود که نمیشه اسمش رو گذاشت.
                ولی از اونجایی که این انجمن در زمینه تغذیه سوئیچینگ خیلی فعاله ، حیفه که قطعات و ملزوماتش تو فروشگاه سایت نیست.
                مثل هسته های فریت و آی سی های درایور و ...
                برای ما شهرستانی ها گیر آوردن این اقلام خصوصا هسته فریت مکافاتیه.
                اگه بشه اینا رو هم به فروشگاه اضافه کنید خیلی خوب میشه.
                ممنون.
                تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

آی سی آمپلیفایر جنس خوب از برند STK مثلا مدل 4192 اگر بشه وارد کنید عالیه

دیدگاه

برنامه ریزی که برای قطعات کردیم حدودا بدین شکل هست
                    تکمیل ابزارها - تکمیل تجهیزات اندازه گیری - قطعات SMD پکیج 1206
                    بعد از اینهام ورود به بخش PIC تا حدودی .... و بعد نوبت تراشه های STK میشه
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

جناب اکرمی و بلورچیان عزیز ،
                      من استدلال ها و نقطه نظراتتون رو در مورد کامل کردن فروشگاه خوندم .
                      ولی هنوز فکر می کنم که کامل کردن فروشگاه هم برای شما بهتره و هم برای کاربران.
                      • چه اشکالی داره قطعات دو سه قسمت بشن . قطعات با کیفیت تضمین شده و قطعات بدون تضمین
                      • چه اشکالی داره که یک سری قطعات در سایت باشه که جولوشون موجودی=0 زده باشه
                      • چه اشکالی داره که کاربر با ریسک خودش ( چیزی که بهش بعد از کلیک اطلاع داده میشه ) درخواست بده و بعد از یک روز کاری بهش گفته بشه که امکان تهیه اون جنس هست یا نه.
                      • چه اشکالی داره با فروشگاه های تهرانی ( مثل پایا ) همکاری داشته باشید تا کسی که تو تهران یا تو اهواز یا هر جا دوست داره از سایت شما خرید کنه و هم دوست داره خرید کنه! موفق به انجام این کار بشه. ( آخه خودتون قضاوت کنید ، شما جای کاربرا بودید می رفتید یک سری از جنساتون رو از یه جا بخرید یه سری دیگه رو از یه جای دیگه ؟؟؟؟ یا اگر تو همون اهواز بودید حاضر بودید برای هر خرید دو تا هزینه ارسال بدید؟؟؟؟؟؟)

من خودم به شخصه آدم قد و تکرویی هستم . ولی قویا پیشنهاد می کنم که همکارهای خوبی برای خودتون تو شهر های مختلف پیدا کنید با اونا شروع به همکاری کنید

دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

سلام من میگم جا این همه بحث ها بی جهت در مورد اینکه چرا این قطعه نیست چرا فلان قطعه هست بعدشم عاملین فروشگاه بیان بگن که چرا اینو اوردیم و چرا اونو نیاوردیم ایناش اصلا به هیچ کس مربوط نمیشه که شما چی میارین یا چرا نمیارین به قول دوست ما که بعضی فروشگا به علت این که انباری ندارن هه جنسا رو دارن و بعدشم هم طول میشه تا بیاد خب بنده میگم که شما که این همه زحمت میکشین این همه جنس هم دارین به موقه میرسه خب تو فروشکاه یه جا بزارین واسه سفارش جنسای که نیست این جوری ان دست از دوستان هم که عاشق این سایت و فروشگاه هسنتد به رضایت خودشون سفارش میدن شما مجبور نیستید جنس زیاد کنن درسته هم مبلغش یکم زیاد میشه و هم زحمات داره واسه شما ولی به نظر خودم باز هم ارزش داره خب چون به رضایت مشتری بوده و هست شما هم به قولی به مشتری احترام گذاشتین در رابطه به مبلغشم باید بگم که هر کس خربزه می خوره باید پولشم بده (اگر ویرانه دارد گنچ مار و مور هم دارد) یعنی من سفارش میدم جنسی رو که تو فروشگاه نیست حتما میدونم یکم گرون تر خواهد بود و مدت زمان رسیدن به دستم هم زیاد هستم با این اوصاف باز هم سفارش میدم پس جای نگرانی نیست بنده با سخنان جناب محمد حسین کاملا موافقم و سخن بنده هم به نوعی منظورم به ایشون یکی هست
                        !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                        نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

فک نکنم اینجا کسی از مسئولین فروشگاه مواخذه کنه که چرا فلان جنس نیست .. پیشنهاد و سوال مطرح میشه و مسئولین هم میان جواب میدن ..
                          در مورد اینکه به هیچ کس مربوط نیست هم بنده با شما موافق نیستم .. نه اینکه به کسی مربوط باشه .. اما ولیکن همه مثل شما عاشق سینه چاک نیستن و حق دارن که پیشنهادی بدن و انتظار جواب داشته باشن ..
                          زندگی پر ز وجود است ولی ..
                          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
                            فک نکنم اینجا کسی از مسئولین فروشگاه مواخذه کنه که چرا فلان جنس نیست .. پیشنهاد و سوال مطرح میشه و مسئولین هم میان جواب میدن ..
                            در مورد اینکه به هیچ کس مربوط نیست هم بنده با شما موافق نیستم .. نه اینکه به کسی مربوط باشه .. اما ولیکن همه مثل شما عاشق سینه چاک نیستن و حق دارن که پیشنهادی بدن و انتظار جواب داشته باشن ..
                            سلام من قصد نفی بازی گل با باران را ندارم شاید برای من که همزاد کویرم . شبنمی نیست شاید به زخم من که میپوشم ز چشم شهر آنرا در دستهای بینهایت مهربانش مرهمی نیست ظاهرا حرفای من جوری بوده که شما رو ازورده خاطر کرده ولی من این چیزی که دیدم اینجا رو گفتم و نوشتم و پیشنهاد خودم خودم رو دادم بله درست حق دارن پیشنهاد بدن و جواب بگیرن قرار هم نیست هر پیشنهادی که هر کس میده درست باشه یا
                            بی هوده نباشه
                            نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

دیدگاه

نه برادر من آزرده چیه .. بعضی دوستان خیلی دیگه بیش از حد محبت دارن نسبت به فروشگاه که باعث میشه بعضا برداشتای درستی نداشته باشن و کاسه داغتر از آش بشن
                              زندگی پر ز وجود است ولی ..
                              ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

سلام ممنونم شما لطف دارید ولی هر حرفیم در هرجا زدنی نیست فقط اینو یاد بگیرم کافیه :rolleyes:

یادم باشد حرفی نزنم که به کسی بر بخورد. نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد.
                                راهی نروم که بی راه باشد. خطی ننویسم که آزار دهد کسی را. یادم باشد که روز و روزگار خوش است.
                                همه چیـز رو به راه و بر وفق مراد است و خوب! تنها ! ... دل ما٬ دل نیست. آره!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X