اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمبود لوازم فروشگاه ECA

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمبود لوازم فروشگاه ECA

اگر مدل پرکاربردی مد نظر هست معرفی کننید که روش کار بشه
    مرسی
    I ❤️ ECA

دیدگاه

کمبود که نمیشه اسمش رو گذاشت ولی در خواست خدمتی در جهت تکمیل خدمات به کاربرها...
      گروه ECA حتما برای تولید و مونتاژ هدربردها و ماژول ها با یک مرکز چاپ و مونتاژ PCB همکاری میکنه. به نظر حقیر در صورت امکان، همکاریتون رو با اون مرکز گسترش بدید و به عنوان واسطه، سفارش کاربرها رو بهشون اعلام کنید. بیشتر منظورم اینه که قسمتی به عنوان درخواست چاپ و مونتاژ PCB به فروشگاه اضافه بشه....
      اگر از تاپیکی بدتون میاد...
      اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
      اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
      ...بگین که
      [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

به نظر من بهتره فروشگاه برای ماژولهای gps که موجود داره برد تبدیل هم ارایه کنه :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط montaghed
          کمبود که نمیشه اسمش رو گذاشت ولی در خواست خدمتی در جهت تکمیل خدمات به کاربرها...
          گروه ECA حتما برای تولید و مونتاژ هدربردها و ماژول ها با یک مرکز چاپ و مونتاژ PCB همکاری میکنه. به نظر حقیر در صورت امکان، همکاریتون رو با اون مرکز گسترش بدید و به عنوان واسطه، سفارش کاربرها رو بهشون اعلام کنید. بیشتر منظورم اینه که قسمتی به عنوان درخواست چاپ و مونتاژ PCB به فروشگاه اضافه بشه....
          تمامی دستگاه های تولید شرکت و مونتاژ pcb ها توسط کارگاه شرکت انجام میشه و با شرکت دیگه ای همکاری نداریم
          متأسفانه همیشه از نظر نیروی کار در مضیقه هستیم و نمی تونیم سفارشات دیگه ای رو قبول کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            در مورد تنوع سون سگمنت ها بله موافقم ... تقریبا هیچ کاری نکردیم ! حتما باید سر فرصت ته و توی این سون سگمنت هارو دربیارم و با چند کارخونه تو چین صحبت کنم .... حتما انجام میشه
            باسلام و تشکر از مدیریت محترم
            آقای بلورچیان واسه تنوع سون سگمنت ها هم در رنگ و هم در سایز و انواع و ... فکری نمی کنین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سون سگمنت
              باسلام و تشکر از مدیریت محترم
              آقای بلورچیان واسه تنوع سون سگمنت ها هم در رنگ و هم در سایز و انواع و ... فکری نمی کنین؟
              والا دربدر دنبال یک تولیدی معقول تو چین هستم !!!
              یا کیفیتشون پایین هست یا قیمتاشون خیلی بالاست یا حداقل خریدشون خیلی خیلی زیاده .....
              بدجوری دنبالشم خودم انشالا بعد از تعطیلات سال نو چین حتما اقدام میشه.
              I ❤️ ECA

دیدگاه

چرا رو ساخت برد های آردوینو تاحالا کاری نکردین؟
                ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
                  چرا رو ساخت برد های آردوینو تاحالا کاری نکردین؟
                  چون اصلا ارزش علمی نداره این کار !
                  انصافا تو دورانی که همه دنیا داره روی ARM های نسل جدید کار میکنند ما بریم برد برای مگا 8 بزنیم ؟
                  والا این کار حتی اگر سود مالی هم داشته باشه من علاقه ای به انجامش ندارم !
                  اگر هم فقط به خاطر سورس هاش نیاز دارید که میشه وارد کرد نیاز به هیچ سورس و ساپورت جداگانه ای نداره چون حتی کتاب هم براش زده شده ...

موفق باشین
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                    چون اصلا ارزش علمی نداره این کار !
                    انصافا تو دورانی که همه دنیا داره روی ARM های نسل جدید کار میکنند ما بریم برد برای مگا 8 بزنیم ؟
                    والا این کار حتی اگر سود مالی هم داشته باشه من علاقه ای به انجامش ندارم !
                    اگر هم فقط به خاطر سورس هاش نیاز دارید که میشه وارد کرد نیاز به هیچ سورس و ساپورت جداگانه ای نداره چون حتی کتاب هم براش زده شده ...

موفق باشین
                    حرف شما برای حرفه ای هامون کاملا درسته، اما برا آماتورا نه.
                    الان تو اروپا و آمریکا اینجور که معلومه هرکی بخواد بیاد سمت میکرو حتما آردوینو گزینه اولشه (مخصوصا بچه ها)، دلیلش هم همونطور که میدونید سادگی فوق العادش تو استفاده و قدرت قابل قبولشه. تو تنوع کتابخونه هم که نیاز به گفتن نداره، هرچی بخوای داره.
                    برای خیلی از کارا که نیازه فوری جواب بگیریم هم بهترین گزینست.
                    در کل میتونه برا شروع هرکی که میخواد وارد این وادی بشه خیلی مناسب باشه.
                    ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
                      حرف شما برای حرفه ای هامون کاملا درسته، اما برا آماتورا نه.
                      الان تو اروپا و آمریکا اینجور که معلومه هرکی بخواد بیاد سمت میکرو حتما آردوینو گزینه اولشه (مخصوصا بچه ها)، دلیلش هم همونطور که میدونید سادگی فوق العادش تو استفاده و قدرت قابل قبولشه. تو تنوع کتابخونه هم که نیاز به گفتن نداره، هرچی بخوای داره.
                      برای خیلی از کارا که نیازه فوری جواب بگیریم هم بهترین گزینست.
                      در کل میتونه برا شروع هرکی که میخواد وارد این وادی بشه خیلی مناسب باشه.
                      بله درسته
                      من نگفتم آدریانو به درد نمیخوره .... میگم تولیدش جالب نیست !
                      اگر ما هم زبانمون انگلیسی بود نه تنها آدریانو کمک خوبی بود بلکه ما هم همسطح خیلی های دیگه تو جهان بودیم !!! مشکل این هست که برای زبان ما هیچی وجود نداره و باید چرخ رو از اول اختراع کنیم و در حالی که کشور های انگلیس زبان تعدادشون زیاده و ......

حالا جای بحثش اینجا نیست .... تو گفت گوی آزاد در مورد نقش زبان در پیشرفت کشور میشه بعدا صحبت کرد.
                      موفق باشید
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام

اول باید بسیار تشکر کنم بابت این سایت مفیدتون و در ضمن تبریک بگم بابت ایده ای که برای راه اندازی اینجا داشتین
                        هم برای فروم و هم برای فروشگاه

در مورد کمبود های فروشگاه ، چند مورد به ذهنم رسید که گفتم با شما در میان بزارم

در قسمت رگولاتور ها ، خیلی وقته که کمبود یه رگولاتور 3.3 ولت هست ، و با توجه به استفاده ی خیلی از ماژول ها از این سطح ولتاژ به نظرم اگه رسیدگی بشه خیلی بهتره

یه چیز دیگه که اگه باشه خیلی خوب میشه ، "رنج کامل" قطعاته
                        اولا باید رنج قطعات موجود سایت کامل بشه(این یکی از کمبود های اساسیه) ، و بعد اونا به صورت رنج کامل برای فروش قرار داده بشه

یه سوال هم در مورد سنسور مغناطیس داشتم ، ایا دوباره تامین قطعه میکنید ؟

دیدگاه

رگلاتور 3.3 ولت هم DIP و هم SMD تو فروشگاه هست
                          سنسور مغناطیس هم بله هفته دیگه مجددا اضافه میشه با قیمت بهتر

اما در مورد رنج کامل قطعات ..... شاید انجام بشه ولی مطمئن نیستم چون دردسر زیادی داره مقاومت هارو خورد خورد بسته کنیم و .... ببینیم چی پیش میاد
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                            یه چیزی که تو فروشگاه واقعا جاش خالی هست ترانس هست

همه کس که در مدارهاشون از تغذیه سوئیچینگ استفاده نمیکند .مثل ما چون برای جاهای صنعتی استفاده میکنیم کلا از این ترانس استفاده میکنیم .همین چند روز گذشته 20تا ترانس 12 ولت 1 امپر خریداری کردیم .اگر اضافه کنید واقعا عالیه
                            ================================================== ==============================
                            یه سری فیش هست که بهش فیش نظامی میگنند ولی از تهران که خریداری کردم تو فاکتور زده بود فیش تصویری .این فیش ها بدلیل شیک بودنشون و از همه مهمتر بدلیل اینکه استیل و ضد اب هست و نسبت به پین های که داره فضای کمتری رو اشغال میکنه کاربرد زیادی داره

یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

در قسمت پاور ال ای دی ها خوب کار شده .دمتون گرم . اگه ازاین هیت سینک ها که جای 3تا ال ای دی دارن هم داشتید خوب بود ها
                              یه سوالم داشتم .پاور ال ای دی 3وات دارید اما درایورش نیست؟درسته؟
                              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط montaghed
                                ممنون به خاطر توجه....
                                اگر از تاپیکی بدتون میاد...
                                اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
                                اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
                                ...بگین که
                                [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X