اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ادامه کار مجله نویـز

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ادامه کار مجله نویـز

سلام
    متأسفانه به علت مشکلاتی که کم و بیش تعدادی از دوستان در جریان هستند، انتشار مجله نویـز دچار یک وقفه بسیار بزرگ شد!
    علت اصلی کمبود نیروی انسانی و وسواس بیش از حد ما برای مقالات مجله بودند که باعث شد مجله از ماهانه به 2 ماهنامه و متأسفانه به گاهنامه و .....
    به علت درخواست بسیار زیاد کاربران و عذاب و ناراحتی از توقف انتشار مجله، تصمیم گرفتیم تا این بار با یک برنامه ریزی جدید مجله رو منتشر کنیم.
    تصمیم اول همون نحوه انتشار مجله بود که باز هم انتشار دیجیتالی انتخاب شد.
    قدم بعدی محتوای مجله و کادر فنی مجله هستند.
    نحوه انتشار مجله و محتوای مجله رابطه مستقیمی با فعالیت کادر مجله دارند و یک کادر مناسب کادری می تونه باشه که تمام و کمال از نظر وقت روی مجله کار بکنه.
    کادری می تونه تمام وقت کار بکنه که از نظر مالی تأمین باشه و فکر و ذکرش مجله باشه.
    لازم به ذکره که کادر اصلی تقریباً در حال انتخاب شدن هستند و همه مراحل و گزینش ها تقریباً به پایان رسیدند و تنها چیزی که باقی مونده و سوال اصلی ،نحوه انتشار مجله هستش.
    در صورت انتشار مجله با قیمت بسیار ناچیز ( فکر کنید 2000 الی 3000 تومان ) به شرط فعالیت بسیار بیشتر و مطالب جذابتر و در نهایت تبدیل گاهنامه به ماهنامه، فکر می کنید از مجله پشتیبانی بشه ؟
    از دوستان خواهش می کنم که در نظرسنجی شرکت کنند و مارو در انتخاب این مسیر کمک کنند.
    با تشکر از همه، موفق و پیروز باشید
    857
    مبلغ ناچیز ، افزایش مقالات و جذابیت بیشتر
    0%
    514
    رایگان و ادامه ضعیف همانند قبل !
    0%
    343

پاسخ : ادامه کار مجله نویـز

من کوچیکتر از این هستم که بخوام نظری بدم.
    اما به نظر شخصی بنده،مطالبی که داخل مجلات هستند چیزهای فوق العاده ای نیستند !
    مطالبی کاملا تکراری که هر موقع کسی بهشون نیاز داشته باشه قبل از اینکه بخواد مجله رو دانلود کنه(یا اخیرا خرید کنه ! ) با یه سرچ جزئی داخل همین سایت به جواب میرسه !
    اگر واقعا میخواین یه مجله ی حرفه ای داشته باشید :

1.اولا اینکه نیاز به یه تحریریه داره تا ماه به ماه مطالب به بهترین شکل جمع آوری بشه.
    2.تبلیغ بگیره تا خرجش در بیاد.
    3.یه مرجع شناخته بشه.
    4.مجلات معروفی مثل elektor و Servo رو بعنوان الگو برای حرکات خودش انتخاب کنه.
    5.مطالبش دست اول باشه و یه فرقی با دیگر مطالب منتشر شده داشته باشه.
    6. ...

البته ببخشید.
    نظر بود فقط.
    * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
    * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
    *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
    حضرت علی(ع)
    آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان نوری
      1.اولا اینکه نیاز به یه تحریریه داره تا ماه به ماه مطالب به بهترین شکل جمع آوری بشه.
      2.تبلیغ بگیره تا خرجش در بیاد.
      3.یه مرجع شناخته بشه.
      4.مجلات معروفی مثل elektor و Servo رو بعنوان الگو برای حرکات خودش انتخاب کنه.
      5.مطالبش دست اول باشه و یه فرقی با دیگر مطالب منتشر شده داشته باشه.
      6. ...
      هدف همین هایی که شما میگی هستش
      همچین کاری یک تیم قوی میخواد و تیم قوی هم تأمین مادی !
      پست اول هم ذکر شد، که موافق پولی شدن مجله و افزایش کیفیت هستید یا نه !

دیدگاه

ایشالا روزی تبدیل به مجله علمی معتبری بشه که توش مقاله accept بشه من با گزینه اول موافقم
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

این یه جور سرمایه گذاریه و نمیشه نظر قطعی داد .

بلاخره خرج مجله باید از یه جایی تامین بشه .
          اگه قراره رایگان باشه از تبلیغات( به غیر از تبلیغاتی که مال خود سایته ) که خیلی حجم فایل رو زیاد می کنه باعث کاهش مخاطب دانلود

اگه قراره پولی باشه چون مخاطبش خاص و محدود هستند قیمتش میره بالا و فقط بعضی افراد تمایل به خرید پیدا میکنند

در هر دو صورت باید کیفیت و تازگی مطالب و همچنین قالب صفحات طوری باشه که طرف تمایل به دانلود یه فایل حجیم و یا خرید رو داشته باشند

اما اگه هر دو مد نظر باشه یعنی بخشی از هزینه ها از تبلیغات و بخش دیگه از فروش که احتمالا شما هم همین نظر رو دارید شاید به نتیجه برسه و البته قیمت هم ارزونتر بشه چون قرار نیست چاپ بشه که قراره در هر صورت دانلود بشه

گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

سلام به همگی
            فروشی کردن مجله باعث کاهش شدید مخاطب می شه.

یه جور دیگه بگم، خلاف جهت رودخانه پیش می رید.
            بشر داره به سمتی می ره که موارد پولی اش رو هم رایگان می کنه (مانند چندین سایت معتبر علمی،خبری و ... یه خروار کار دیگه که کاملا رایگان شده اند) حالا شما می خواهید رایگان تون رو پولی کنید ؟؟
            برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
            http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

چند سال پیش ماکروسافت یه مجله زد که پولی بود. فروش مجله خوب بود ولی اصلا طبق محاسبات درست نبود. در واقع مخاطبش کم بود. مدیریت تصمیم گرفت که پول و هزینه و درآمد مجله رو از تبلیغات در بیاره ولی مجله مجانی بشه. ترفند کارساز شد!
              مخاطب ها زیاد شد و دفتر مجله هم به اون چیزی که می خواست رسید.

دیدگاه

دوستان این یک نظرسنجی هست ....
                لطفا جبهه گیری نکنید و نظر خودتون رو راحت بیان کنید. هدف شنیدن همین نظرات هست.

متشکرم
                I ❤️ ECA

دیدگاه

شخصا با این مبلغ به هیچ وجه مشکل ندارم!!! فقط ماهی 4 تومن شخصا بالای مجله ی دانستنیها میدم ! این که دیگه مخصوص خودمونه که هیچی

مثل همیشه من موافق این جور طرح ها هستم

دیدگاه

من فکر میکنم اصلا تصمیم جدیدتون اشتباست که میخواید فقط دیجیتالیش کنید
                    درسته با این کار خرجتون کمتر میشه و با اینکه مشتری ها کمتر میشن ولی هزینتون کمتر میشه اما با این کار مخاطباتون رو به مرور از دست میدید

اما واسه نظرسنجیتون بگم که چون مخاطب های مجله خاص هستند پس شما هم باید یه کار خاص و تک رو ارائه بدید
                    کار که تک باشه بنظر من هر قیمتی که داشته باشه مشتری پروپاقرصی داره

باید واسه کارتون ایده بدید که چطور تکش کنید که صدالبته باید در این راه هزینه هم پرداخت کنید

دوستمون حرفه خوبی زدن که گفتن :
                    نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                    ایشالا روزی تبدیل به مجله علمی معتبری بشه که توش مقاله accept بشه من با گزینه اول موافقم
                    ایده من به شما اینه که بیاید برای شروع یه کار تک ،مقاله های پایان نامه های تک رو بخرید و چاپ کنید و حتی میتونید در آینده که خوب کارتون گرفت روش کارو برعکس کنید و پول بدن مقاله هاشون رو چاپ کنید :mrgreen: و ....
                    راه های رسیدن به خدا زیاده

یا علی...
                    ماکه رفتیم خدمت (فعلا که 14 ماهش گذشت).........چون میگذرد غمی نیست....

http://tif00s.persiangig.com/image/MLX90614.jpg

دیدگاه

مشکل مجله ی الکترونیکی و پولی بودنش کپی رایتش هست فکری برای این کردید که از این کار جلوگیری بشه این طور نباشه که بلافاصله بعد از انتشار و خرید چند نفر به راحتی در اینترنت پیدا بشه به نظرم خیلی از مجله ها که ترجیح میدن به صورت چاپی انتشار بدن همین موضوع هست
                      قم الکترونیک

دیدگاه

من خودم با پولی شدن به شدت مخالفم چون که باعث میآ‌شه که به شدت مخاطبین کم بشن(کم بودن ضریب اینترنت تو ایران+تمایل کم افراد برای پرداختآ‌های اینترنتی رو هم بهش اضافه کنید->من خودم دوستم امسال ارشد تهران قبول شد ولی به جرات میآ‌گم حتی یه بار هم حتی برای کنکور خودش پرداخت الکترونیکی انجام نداده بود یا میآ‌رفت کافیآ‌نت یا به دوستاش میآ‌گفت،خوب معلومه همچین شخصی هیچ وقت نمیاد نشریه شما رو بخره!از این تیپ افراد تو ایران خیلی زیادن!!البته منظورم این نیست که اینآ‌طور افرادی خسیس هستن ها،منظور اینه که اصولا با خود پرداخت الکترونیکی خیلی خیلی مشکل دارن)
                        از طرفی هم بازم ممکنه یکی بیاد و پول بده و مجله رو از شما بخره و در جای دیگه،به هر دلیلی،برای خود شیرینی،افزایش مخاطبین سایت یا وبلاگ خودش و یا دلالی و واسطهآ‌گری که تو مملکتمون ماشاالله ایشاالله خیلی کم نیستن اون رو بفروشه یا به رایگان در اختیار بذاره

خوب این وسط به نظر من فقط مخاطبین و البته خود تحریریهآ‌ی مجله ضرر میآ‌کنن

خوب پس چیآ‌کار کنیم که هم کیفیت و هم زمان بندی نشریه و هم رایگان بودنش حفظ بشه؟
                        خیلی راحته جواب
                        تبلیغات
                        خیلیآ‌ها حاضرن با تبلیغات و یا اسپانسر شدن برای نشریه بیان و خودشون رو نشون بدن
                        چه اشکالی داره؟(البته ناگفته نماند کمااینکه قبلا هم تبلیغات توش خیلی زیاد بوده ولی خوب اکثرا تبلیغات خود سایت و فروشگاه سایت توش بود)

دیدگاه

یه سوال:
                          چند نفر از کسایی که گزینه ی اول رو انتخاب کردن حاضر هستند پول بدن؟
                          خوب من همینجوریش هم وقت برای خوندن مطالب رایگان و بسیار جالب (تخصصی یا عمومی)که در سطح اینترنت(فارسی یا انگلیسی) وجود داره ندارم. حالا حاضر نیستم بخاطر این مطالب پول هم بدم.(با عرض معذرت).
                          به نظر من اگه کسی هم این پول رو بپردازه ( با توجه به قانون کپی رایت و ... ) فقط برای کمک کردن به سایت هستش که اون هم نیاز به وسیله ی جدا گانه نداره.(بازم با عرض معذرت).
                          در ضمن من فکر می کنم خیلی ها هستن که حاضرن مقاله های بدرد بخورشون رو به اشتراک بذارن . فقط یه نفر می خواد که یه نیم روز اینا رو سر هم بکنه و فوقش یه دستی به سر و روش بکشه . اگرم غلط املایی داشت یا کیفیت بالایی نداشت اشکال نداره ( کسایی که دانلود می کنن که معلم ادبیات نیستن، مهندس برقن!)
                          دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

نمونهآ‌ی یه مجلهآ‌ی خارجی رایگان با تبلیغ(نه تبلیغات فقط نهایتا یه صفحه تبلیغ داره)مجله full circle هستش

خیلی از مسائل رو می شه با فراست حل کرد
                            چه اشکال داره برای پیشبرد علم حتی تبلیغت تنفر انگیز کلاسآ‌های ارشد (و به شدت تنفر انگیزتر از اون،دکتری)بیاد؟

دیدگاه

به نظر بنده اگه مجله ی واقعا به درد بخور و آموزنده ای باشه و قیمتش زیاد نباشه ارزش داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...