اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ادامه کار مجله نویـز

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ادامه کار مجله نویـز

بنده شخصا با پرداخت هزینه مجله مشکلی ندارم اما نکته ای که هست و دوستان اشاره فرمودن، قانون کپی رایت هست که بیشتر توضیح نمیدم!
    نظر حقیر هم این است که اگر هزینه های نشریه از طریق تبلیغات و امثال آن دریافت شود و همچنین یک لینک برای حمایت مالی درنظر گرفته بشود ، به مراتب بسیار بسیار جذب مخاطب بیشتری صورت خواهد گرفت و از طرفی افرادی که در آن تبلیغ میشوند، مطمئن خواهند بود که تعداد زیادی از متخصصین محصولاتشان را مشاهده خواهند کرد و این همان امتیاز بزرگ و مهم یک نشریه است . یعنی :
    1 - در آمد مناسب و تامین هزینه (بابت تبلیغات و ...)
    2 - مخاطب فراوان و مشتاق (بابت نشر رایگان)
    3 - درخواست افراد و شرکت های متعدد دیگر برای تبلیغ شدن در این مجله (بابت مخاطب زیاد و اطمینان از اینکه حتما توسط افراد خواننده دیده میشوند.)

البته احتمالا در ابتدای امر، کاری مشکل خواهد بود اما آن روزی را در نظر بگیرید که سیل تقاضا برای حضور محصولات در "مجله نویز" سرازیر میشود چون این مجله پر مخاطب ترین نشریه رایگان برق و الکترونیک کشور است. و صد البته این امر بدون وجود مطالب مفید و قوی اصلا ممکن نیست.
    در هر صورت منتظر شماره 14 خواهیم بود!!
    در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
    اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

سلام من هم موافق با ادامه کار مجله تخصصی نویز با یکم تغییرات اونم این که به طور رسمی در سرا سر ایران بخش شه که هر شخصی چه عضو در سایت چه نباشه بتونه راحت از دکه روزنامه و مجله فروشی دریافتش کنه و بخره یا حداقل مجله نویز کاغذی باشه و هر کس بخواد اگه دکه مجله فروشی فعلا امکانش نیست که بخش شه حداقل اشتراک ماه به ماه از کاربران دریافت شه البته افراد علاقه مند به مجله و ماه به ماه ارسال شه یعنی هر ماه به ماه مجله چاپ شه اگه به طور رسمی چاپ شه در دکه های روزنامه فروشی خیلی ها از همین طریق هم توی سایت عضو میشن هم از همین فروشگاه خرید میکنن و برای افرادی که علاقه به الکترونیک دارن و از اینترنت استفاده نمیکنن میتون از مجله استفاده کنن بعدا تبلیغات در مجله های هم در امد خوبی هست برای مجله و در اخر مطلب از دوتان علاقه مند هم در خواست میشه پروژه های جالب که دران و توی سایت نیست هم بندن که داخل مجله چاپ شه یعنی قسمت بندی کتید :mrgreen: دوتا پروزه برای سایت یکی هم برای مجله فکر کنم اینجوری بهتر باشه
      !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
      نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

سلام میشه به نظر سنجی این گزینه رو اضافه کنید؟؟؟

رایگان, ادامه قوی و مقالات بروز

....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tifoos
          ...دوستمون حرفه خوبی زدن که گفتن :ایده من به شما اینه که بیاید برای شروع یه کار تک ،مقاله های پایان نامه های تک رو بخرید و چاپ کنید...
          اوه اوه ، آقا نه خواهش میکنم حتی فکرش نکنید. چند مدت پیش داشتم پایان نامه می خوندم. باید بگم که یه پایان نامه بدرد بخور تا حالا ندیدم. همشون هم چرت و پرت هستن. چندتا مقاله از ساینس دایرکت گرفته بود به محض اینکه یه مرور سریع کردم فورا دیلیتش کردم. همین مقاله هایی که چاپ میشه خیلی بهتره. مقاله باید جذاب باشه.

دیدگاه

با سلام

با گذشت چند سال از انتشار اولین شماره از مجلات باز هم در موارد متعدد به عنوان منبع به مجلات قبلی مراجعه میکنم چرا که وجود مجلات پر بار یکی از آرزوهای تمامی نه تنها بچه های این سایت بلکه همه علاقه مندان الکترونیک می باشد فقط مسئله مهم به نظر من تداوم انتشار و مطالب به روز و مهمتر از همه بدون تغییر تاریخ انتشار می باشد میتوانید با جذب مشترک تداوم انتشار آنرا تضمین نمایید

امیدوارم موفق و پیروز باشید

دیدگاه

من با تیبا و مسعود-الف موافقم
              نمونه میارم
              مستند آلبرتا رو تا حالا کی دیده؟
              مستند خیلی خیلی جذابیه در رابطه با فرار مغزها
              ولی قول میآ‌دم خیلیآ‌هاتون اون رو ندیدن
              چرا؟
              چون پولی بود...
              ولی در مقابل یه طنز سیاسی هست که خبرگزاری دانشجو به اسمآ‌ «دکتر سلام» داده بیرون
              کاری به محتواش ابدا ندارم
              فقط میآ‌خوام خودتون ببینید
              تو گوگل این اسم رو جستجو کنید
              ببینید اول از همه اون طنز سیاسی میاد نه برنامهآ‌ی معروف صدا و سیما که اسم اونم «دکتر سلام» هست و در واقع این طنز سیاسی یه جورایی اسمش رو از اون برنامه گرفته
              خوب اینجا دیگه نیازی نمیآ‌بینم بگم که علت موفقیت این طنز سیاسی رایگان بودنشه
              اگه اونم مثل مستند آلبرتا بود قطعا اینآ‌قدر مخاطب نداشت

البته ببخشید که یه خورده مقایسهآ‌م بیآ‌ربط بود و از جنس هم نبودن اما خوب در مثل مناقشه نیست و تا حدی میآ‌خواستم فقط منظورم رو برسونم
              امیدوارم در نهایت هر تصمیمی که گرفته میآ‌شه به نفع جامعه مهندسین برق کشور و خود نشریه باشه

دیدگاه

چون قرار نیست چاپ بشه بنابراین تیزاژ مجله نامحدوده یعنی اینجوری نیست که بری دکه و طرف بگه تموم شده. حتی اگه کسی بخواد می تونه شماره های قبلی هم تهیه کنه (این از مزایای چاپی نبودنه) ولی از طرف دیگه اگه تبلیغات زیاد باشه و چون خود مطالب نیاز به قراردادن عکس دارن (مثلا فرض کنید یه مقاله درمورد مقاومت!!! چندتا عکس می خواد) باعث زیاد شدن حجم فایل می شه (از معایب!!!) و شاید طرف برای شماره های بعدی ترغیب نشه.

پس بهتره که تبلیغات کمتر باشه و کمی هم پولی باشه . چون تبلیغات زیاد باعث میشه سطح کلاس کاری مجله تخصصی که قراره مطالب علمی ارائه کنه پائین بیاد(البته این نظر منه)

یه پیشنهاد دیگه که در صورت پولی بودن میشه مثلا شماره هایی که مدتی (مثلا یه سال یا چند ماه) ازشون گذشته رو رایگان کرد تا مخاطب بیشتر بشه

برای کپی رایت هم یه نظری داشتم که اگه بگم خون بچه های دیگه به جوش میاد!!!

گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                  اوه اوه ، آقا نه خواهش میکنم حتی فکرش نکنید. چند مدت پیش داشتم پایان نامه می خوندم. باید بگم که یه پایان نامه بدرد بخور تا حالا ندیدم. همشون هم چرت و پرت هستن. چندتا مقاله از ساینس دایرکت گرفته بود به محض اینکه یه مرور سریع کردم فورا دیلیتش کردم. همین مقاله هایی که چاپ میشه خیلی بهتره. مقاله باید جذاب باشه.
                  دادا دقت کنی من گفتم که "پایان نامه های تک" نه هر پایان نامه ای

ضمنا همونطور که گفتم اصلا انتخاب انتشار مجله بصورت فقط دیجیتالی از بیخ و بن اشتباست، شما اصلا آخره کارو فرض کنید که خیلی کارتون گرفته و میلیونی مخاطب پیدا کردید ، خوبه ؟ دیگه بهتره این ؟ حالا کافیه یکی بیاد اون dvd مجلتون رو به قیمت نصف و حتی کمتر بفروشه اون وقته که ... دیگه مشخصه چه وضعی میشه

اگه رایگان دیجیتالی هم باشه چون مخاطب ها محدودتر میشن و درنتیجه تقاضای تبلیغات نیز بتبع کمتر میشه فکر نمیکنم هزینه ها بصرفه باشه و درنتیجه مجله هرازگاهی و درنتیجه از دست دادن مخاطبان قدیمی (مگه اینکه تو این حالت یکار بسیار قوی انجام بدید)

بنظر من مجله هرچی میخواد باشه باید کاغذی باشه حالا میشه در کنارش مثلا واسه مخاطبان سالیانه یه نسخه DVD هم هدیه داد و ....

ماکه رفتیم خدمت (فعلا که 14 ماهش گذشت).........چون میگذرد غمی نیست....

http://tif00s.persiangig.com/image/MLX90614.jpg

دیدگاه

سلام
                    در کل فکر نمیکنم ماهی 2 الی 3 تومن چیزی باشه اونم توی این اوضاع اقتصادی که با 2 تومن یه قوطی آدمامس بهت میدن :mrgreen:
                    ولی یه مشکلی هست اونم اینه که باید جا بیوفته برای افراد
                    دادن هر پولی برای ابتدای کار برای اشخاص سخته. درسته که خیلی خرجای بیخودی دیگه میکنن ولی تا میخان یه پولی برای یه کار علمی بدن (که قبلا نمیدادن) و بعد ها از نتیجش پولهای بیشتری در بیارن صداشون در میاد.
                    ما باید یه جوری این رو برای اشخاص این مطلب رو جا بندازم تا توقع مطالب رایگان نداشته باشند.
                    البته ناگفته نماد وقتی پول بدن بیشتر هم قدر مجله رو میدونن و فقط دانلود نمیکنن تا یه گوشه هاردشون باشه
                    بنابراین برای مجله باید یک فهرست خیلی مناسب و یک خلاصه از مطالب هر بخش بزاریم تا شخص بدونه آیا گرفتن مجله مناسب حالش هست یا نه
                    پیشنهاد میکنم در چاپ اول و دوم با شرایط ویژه باشه (مثلا از الان به بعد چاپ اول 100% رایگان -- دوم 75% رایگان و ... ). توی این مدت که شرایط ویژه داریم باید به خواننده این موضوع را متوجه کنیم که چه زحمتی برای این مجله کشیده شده و بگیم که پرداخت این مبلغ تضمین کننده ادامه ی کار مجله است. البته باید مجله دارای مقاله های قوی باشه و نه صرفا کپی پیست مطالب اینترنت.

تمام موارد بالا نظر شخصی منه و ممکنه دارای ایراداتی باشه
                    زندگی یعنی امید و حرکت
                    کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
                    سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
                    برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
                    به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

یه پیشنهاد:
                      اگر می خواید پولی کنید
                      و اگر می خواید فقط دیجیتال کار کنید
                      می تونید از سیستم جایزه استفاده کنید تا فقط کسایی که ثبت می کنن در قرعه کشی شرکت کنن
                      دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

سلام بر همه دوستان

به نظر من شما با ارائه کردن ماژول ها و دیگر قطعات جدید و یا طرح های جدید در مجله میتونید کاربران یا کسانی که این مقاله ها رو میخونن رو جذب به خرید قطعات خودتون بکنید و این روش در گذشته در مجله های نویز بوده اما نحوه ارائه درست نبود باید به گونه ای باشه که خواننده کاملا متوجه بشه ولی فقط در مقاله به یک برنامه معمولی اشاره شده بود طرح های جدیدی که میتونید در سایت ارائه کنید مثلا ربات های همه جهته یا کنترلر های مختلف و مقداری از عملی به سوی بخش های محاسباتی الکترونیک برید

دیدگاه

موضوع از چند جنبه قابل بررسیه :

در گام نخست انتشار غیر رایگان نویز دقیقا به حالتی شباهت داره که ماهیانه مطالب جالب و پر باری را به قسمت دانلود سایت ( که اکنون نیز رایگان نمیباشد ) اضافه نماییم و قاعدتا با اطلاع رسانی صحیح میتوان کلیه مخاطبین را به آن سمت هدایت نمود

انشار مکتوب مجله نویز در شرایطی که عده ای از دوستان انتظار مجلاتی چون الکتور را از آن داشته باشند در شرایط کنونی بازار مطبوعات ایران قیمت تک فروشی بیش از ده هزار تومان را ایجاب مینماید که قاعدتا چنین سرمایه گذاری بزرگی دارای ریسکهای فراوانی میباشد و همچنین ممکن است بار مالی سنگینی را بر ECA تحمیل نماید

متاسفانه فرهنگ غالب بر بسیاری از کاربران اینترنتی در کشورمان مبتنی بر دانلودهای رایگان و آسان میباشد و پرداخت حتی مبلغی اندک ( برای حتی مجموعه ای ارزشمند ) با روال حاکم بر آن اندکی نامانوس میباشد

با فرض اشتراک دو هزار نفر در مرحله اول انتشار و مبلع دریافتی دو هزار تومان برای هر شماره ، میتوان برای هر شماره از نشریه 4 میلیون تومان سرمایه گذاری نمود که شاید تنها کفاف مخارح یک تیم سه یا چهار نفره را بنماید .... و در اینجا این سوال مطرح میگردد که به نظر مدیران گرامی سایت آیا جنین تیمی میتواند پاسخگو انتظارات مشترکین مجله باشد یا خیر ؟

در مورد مشکل کپی رایت که برخی دوستان اشاره کرده بودند خوشبختانه اغلب سایتهای ایرانی از ارائه محصولات غیر رایگان خودداری میکنند و قوانین نسبتا مناسبی هم به منظور جمایت از آن موجود میباشد
                          ( در صورت شکایت ، وب سایت متخلف سریعا مسدود میگردد )

پیشنهادات
                          ادغام بخش دانلود و مجله نویز به صورت قسمت غیر رایگان ECA
                          اطلاع رسانی مناسب جهت بسیاری از دوستان که حقیقتا به چنین مطالبی نیاز دارند ( مثل تبلیغات در گوگل و شبکه های اجتماعی )
                          استفاده از عده بیشتری از همکاران پاره وقت به جای تیم حرفه ای ...

میتوان مطالب را به صورت موردی و با حق تالیف مناسب از عده بسیاری که در حقیقت دنبال کار دوم میباشند دریافت نمود و در این مورد تنوع سلیقه ها و روش عملکرد موالفین میتواند سبب ارتقا کیفی مطالب گردد

پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

به نظر من بهتره که نسخه الکترونیکی مجله همچنان رایگان باشه.
                            و یک حالت اشتراک هم برای مجله در نظر بگیرید که فرم کاغذی آن ماهیانه برای مشترکین ارسال شود.
                            من خود به شخصه خواندن مطالب علمی برروی کاغذ رو بیشتر از حالت الکترونیکی دوست دارم.
                            مهم نیست چه مدرکى دارید
                            مهم این است که چه درکى دارید . . .

دیدگاه

به نظر من وجود یه مجله تخصصی به صورت چاپی حتی سالانش بهتره تا هفته نامه اینترنتی ودیجیتالی
                              برای موفق شدن تو این زمینه هم به نضر من بهتره نظر سنجی کنید ( مثل شماره های قبل) که بیشتر چه مطلبی جذابتر بوده و رو همون موضوع ها تا اخر مطلب بدین
                              برای من به شخصه این خیلی مهمه که مجله چاپی باشه چون مزایای خیلی زیادی برای ما و شما داره
                              مثلا اگه یه مجله بدین که تخصصی فقط روی یه میکروی خاص کار کنه یا فقط سنسورها و یا فقط جدیترین تکنولوزی های الکترونیک توش معرفی شه فکر میکنم دیگه نباید نگران فروشش باشید .من خودم راضیم حتی اگه گرونترین مجله هم باشه بخرم (به شرط محتوای خوب) اینجوری هم درآمد مجله رو دارید هم درامد تبلیغات توش رو. یا علی.
                              دعا پشتِ دعا برای آمدنت
                              گناه پشــــــتِ گناه برای نیامــدنت
                              دل درگــیر ، مــیان این دو انتخــــــــــــــــــــاب
                              کــــــــــــــدام آخر ؟ آمـــدنـت یا نیامدنـــــــــــــــــــــــت

دیدگاه

به نظر من حقیر
                                مجلتون تا الانش خیلی قوی نیست ومیشه با یه سرچ به انگلیسی اصل مطلب رو پیداکرد
                                اگه قراره حرفه ای باشه وپول بگیرید
                                اولا به شدت مخاطباش کم میشه
                                دوما وقتی من پول میدم باید توش مطلب باشه نه تبلیغات وسایل فروشگاه.!!
                                حالا خود دانید
                                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X