آقا سلام. دستتون درد نکنه من سفارشمو دریافت کردم. البته یه مشکلی در سایت دیدم.
1- جایی برای تایید دریافت سفارش ( و یا احیانا گزارش مشکل در مورد سفارش ) ندیدم
2- الان من خریدمو کردم و بدستمم رسیده و عملیات تموم شده اما بالای سایت هنوز سبدم پره و گزینه پرداخت فعاله. حالا اگه خرید جدید بزنیم میترسم دوباره اجناس قبلی قاطی بشن یا محاسبه بشن و احیانا دوباره بفرستید. در کل بنظر یه باگ میاد.
و اما یه پیشنهاد خرید.
LCD 12864 با کنترلر ST7565 که بصورت سریال و با 4 اتصال کار میکنه رو من خودم چند تا لازم دارم و تو فروشگاه نیست.
سلام
در زمینه ی دوربین هایی که به میکرو وصل بشند چیزی وارد نمی کنید
الان یک ov هت که یا کسی تا حالا درست حسابی راه ننداخته چنتا تاپیک هست دربارش ولی ...
یکیم دوربین vc0706 هست که خوبه ولی خروجی که میده rs232 و ماکس میخواد و .... خودم یکی خریدم که سوخت
کلا دوربین های دیگه نمیارین؟
ممنون
فریت ترانس های سودیچینگ و سلف های بزرگ هم اگر بیارید فروشش خوب میشه. چون اینها جنسی است که فقط 2-3 مغازه تو تهران تو کل ایران میفروشه . البته این مغازه ها کلا سلف فروشی دارن . پس میصرفه .کل ایران ازتون خرید میکنن .تنوع خاصی هم نداره .
سه چهار سایز E و سه چهار سایز حلقوی.دوسه سایز هم سلف بزرگ بیارید .
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
سلام
در زمینه ی دوربین هایی که به میکرو وصل بشند چیزی وارد نمی کنید
الان یک ov هت که یا کسی تا حالا درست حسابی راه ننداخته چنتا تاپیک هست دربارش ولی ...
یکیم دوربین vc0706 هست که خوبه ولی خروجی که میده rs232 و ماکس میخواد و .... خودم یکی خریدم که سوخت
کلا دوربین های دیگه نمیارین؟
یک مدل دیگه هم آوردیم.
7670 رو دیگه همه جوره ما مثال گذاشتیم
آقا سلام. دستتون درد نکنه من سفارشمو دریافت کردم. البته یه مشکلی در سایت دیدم.
1- جایی برای تایید دریافت سفارش ( و یا احیانا گزارش مشکل در مورد سفارش ) ندیدم
2- الان من خریدمو کردم و بدستمم رسیده و عملیات تموم شده اما بالای سایت هنوز سبدم پره و گزینه پرداخت فعاله. حالا اگه خرید جدید بزنیم میترسم دوباره اجناس قبلی قاطی بشن یا محاسبه بشن و احیانا دوباره بفرستید. در کل بنظر یه باگ میاد.
و اما یه پیشنهاد خرید.
LCD 12864 با کنترلر ST7565 که بصورت سریال و با 4 اتصال کار میکنه رو من خودم چند تا لازم دارم و تو فروشگاه نیست.
در کارهای الکترونیکی ما معمولا نیاز داریم به ساخت قطعات مکانیکی مورد نظرمون .
به این تاپیک سر بزنید: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=104721.0
ساخت فایبرگلاس خیلی راحت و نسبتا ارزانه (از پرینت سه بعدی و cnc خیلی خیلی ارزون تره)
و میتونه مشکلات ما را در پروژه ها که نیاز ضروری به قطعات مکانیک داریم حل کنه
ولی پیدا کردن انواع رزین مناسب و اسید و حتی پشم شیشه های مختلف برای دوستان راحت نیست
پیشنهاد میکنم حتما این مواد رو در فروشگاه قرار بدید
پیگیر هستید؟
*یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
*چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.
سلام آقای بلورچیان.
2 تا پیشنهاد داشتم.
اول اینکه شما مبدل 232 به 485 را آوردین ولی 232 به 422 را نیاوردین که اگه اینم بیارین کامل میشه.
دوم کانکتور های Din 96 هم بیارین.
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
عرض سلام و احترام
من میکروکنترلرهای سری 89LP شرکت اتمل یا میکروهای 8 بیتی شرکت silicon lab رو پیشنهاد میکنم بیارید، معماریشون مبتنی بر 8051 هست و دستورالعملاشون یکی هست، سرعت سیکل ماشینشون دیگه یک دوازدهم پالس کلاک نیست و با توجه به معماریشون سرعتشون از avr ها بالاتر هست ضمن اینکه پریفرال هایی که در 89C51 های سنتی هم نبود هم تو خیلی از مدل های اینا هست، مخصوصا میکروهای silicon lab بعضی هاشون فوق العاده هستند.
از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
شاد و موفق باشید
دیدگاه