اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط abbasalifix
    قیمت های بعضی از قطعات بادکنکی بالا رفته یا اشتباهی خورده
    بعضی کلید های ریز دیگه تکی فروخته نمیشند و 10 تایی شدند. برای همین فکر میکنید یکهو گرن شده.
    قیمت 10 تاییشون حتی ارزونترم شده.
    موفق باشید
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
      میکروسکپ تاخیر قابل توجهی نداره. شما به خوبی میتونید باهاش کار کنید.
      در مورد توضیحات و ... بودنش خوب هست بر منکرش لعنت ولی قبول کنید که شما خودتون باید بگردید ! ما تولید کننده این قطعات و ماژول ها که نیستیم وقتی خود تولید کننده همینقدر اطلاعات گذاشته دیگه ما وظیفه ای بیشتر از اون که نداریم ! یک ماژول 6 سطر امکاناتش رو نوشتن تموم ! دیگه من بیام قصه بنویسم که اینجوری میشه کار کرد اونجا به درد میخوره اینجوری کنی اونجوری میشه فروشش رو بالا میبره و لی چرا باید از فروشگاه این انتظار رو داشته باشید؟ توضیح و قصه برای فروشگاه متفرقه هست نه فروشگاه تخصصی مهندسی .
      در هر صورت حتما سعی خواهد شد.
      می دونین چرا باید توضیحات شما کامل تر و یا بیشتر باشه ؟

به خاطر اینکه شما جنس را اینترنتی می فروشین. من جنس را نمی بینم و تنها چیزی که از جنس می بینم نهایتا چند تا عکس هست.
      من اگه برم بازار و بخوام این میکروسکوپ را بخرم به فروشنده می گم که نمونش را بیاره ببینم. اینجوری جزئیات بیشتری از جنسی که قراره بخرم دستم میاد. حتی ممکنه نمونه بازش را هم داشته باشه که همونجا کاراییش را ببینم و اگه پسندیدم بخرم. ولی اینجا من چطور باید این اطلاعات را بدست بیارم. نه وجدانا خودت باشی چی کار می کنی؟؟؟

این همه ماجرا نیست.
      اینجا یک سایت علمی هست. پس باید اطلاعات و جزییات بیشتری از محصول را حتی در قالب نقد و بررسی ارائه بده.

اگه اشتباه میگم بگو کجاش اشتباه هست.
      در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
      2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
      3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        احتمالا پشتیبانی اشتباه متوجه شده ولی هویه گوت نوک گوت میخوره و همیه بست نوک بست ! این که دیگه مشخص هست.
        شما هر سوالی رو نباید از پشتیبانی بپرسید ! اصلا شکل نوک هویه فوق معلوم هست که به هویه های معمولی نمیخوره ! بالای 5000 قطعه تو فروشگاه هست دیگه برای سوالات اینچنینی بهتره زیاد رو پشتیبانی حساب نکنید ! شاید بجز خودم کسی ریز اطلاعات تمام دستگاه ها و ابزارهارو ندونه. پشتیبانی برای مشکلات خرید و سوالات فنی در مورد تولیداتمون هست. مگر شرکت گوت خوش پشتیبانی فنی داره که ما داشته باشیم؟
        سعی میکنیم که همیشه آموزش بدیم به پرسنل که اطلاعات کافی داشته باشند ولی واقعا از بس تنوع جنس بالاست من خودمم اشتباه میکنم.
        مارک best اصلا مدل ژاپنی نداره که! کلا چینی هست و عکس هم دقیقا همین مورد هست. کجای عکس و توضیح گفتیم ژاپنی آخه !!

بهتره دوستان تو خرید دقت کنند وگرنه بعدا الکی دلخوری پیش میاد.
        باز موردی بود از طریق ایمیل به فروشگاه اطلاع بدید.
        متشکرم
        بله حق با شماست، من تا حالا هویه best استفاده نکرده بودم برای همین نمیدونستم نوک goot نمیخوره
        واسه ژاپنی بودن برای این گفتم چون تو عکسش دو شاخه مدل 110 ولت داشت اما نوع ارسال شده دو شاخه عادی بود، گفتم شاید ژاپنی باشه
        بله درسته به خاطر تنوع کالا حتی تولید کننده هم اشتباه براشون پیش میاد، اما بهتره تو توضیحات این موارد قید بشه، مثلا بزرگ بودن هویه و نخوردن نوک 20 وات، نوک هویه 40 واتش که چیزی از 60 وات کم نداره و بزرگه و بدرد کارهای صنعتی میخوره، این جزئیات قید کنید بهتره که یکی مثل من تا حالا استفاده نکرده ازشون دچار اشتباه نشه و برای کارهای لحیم کاری حساس خریداری کنه.
        به پشتیبانی هم بگید در چنین سوالاتی جواب بده که به شرکت زنگ بزنید یا از جای دیگه بپرسید، اینجوری باشه خریدار بخاطر مطمئن نبودن یک مدل دیگه مثل 35 وات خریداری میکنه، من بخاطر جواب پشتیبانی خریداری کردم وگرنه میخواستم 35 وات بگیرم
        چیزی مثل میکروها و IC توضیحات خاصی نمیخواد چون datasheet دارند، اما هویه و بعضی ابزارها توضیحات مختصری در مورد مدل و نوع کارایشش لازم داره چون با دیدن عکس نمیشه تشخیص داد اندازش چقدره یا آیا بدرد کار میخوره یا هویه زیاد گرم میشه و ...
        در پست قبلی هم عرض کردم هدفم اطلاع رسانی به فروشگاه بود که یک توضیحاتی به کالا اضافه کنید که خریدار اطلاع پیدا کنه آیا بدرد کارش میخوره یا نه همین
        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix

نمایندگی های مشهد از فروشگاه شما هر قیمتی که دلشون میخواد میدن مثلا یه جنس رو یه روز 9 تومن خریدم یه روز حدود 15- 16 تومن
          سلام.
          دوست عزیز شما در مورد نمایندگی ECA در مشهد صحبت کردید، لازمه جواب بدم.
          بنده سید احمد موسوی، با شرکت پژوهشگران الکترونیک و رباتیک تنها نمایندگی ECA در مشهد هستم.

فروشگاه هم نداریم(البته فعلا نداریم)، سایت داریم و شرکت!

در مشهد نمایندگی های ECA وجود خارجی نداره و فقط یک نمایندگی وجود داره که ما هستیم!
          قمیت هامون هم 100% با قیمت سایت خود ECA یکی هست! مگر موردی که ECA ناگهان قیمت رو کشیده باشه پایین! شما اگر از ما جنسی را خریداری کردید ، حتماً فاکتور گرفتید! فاکتورش رو منتشر کنید.

حالا شما از کدوم فروشگاه واسط جنسی رو خریدید من نمی دونم؟ ولی اگر گرون خریدید به ما چه ربطی داره!
          وقتی ما داریم تو مشهد داد می زنیم که آقایون خانم ها ما اینجا هستیم، در خدمت شما ، ولی دوستان بی مهری می کنند. تقصیر مجموعه ECA چیه!؟؟

مطمئن باشید به دلیل معروف شدن ECA توسط ما تو بازار الکترونیک مشهد، داستانی شبیه تهران تکرار خواهد شد.
          و چون ما به فروشگاه های مختلف جنس می دهیم، اونها با هر قیمتی که می خواهند با نام ECA ارائه می دهند و این از کنترل ما خارج است.

به هر حال بنده شماره ی شخصی ام را الکی که منتشر نکرده ام، هر موردی بود با خود بنده تماس بگیرید و سعی کنید از خود نمایندگی ECA در مشهد خرید کنید.

همواره یادمان باشد:
          1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
          2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
          3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

سلام
            پیشنهادات طراحی هم جز همین تاپیک هست ؟

ماژول نوردیک تون رو با at90usb82 mlf بزنید، قیمت مدارتون میاد پایین.
            از طرفی می تونید تبدیل به دانگل HID اش کنید، دیگه به درایور هم نیاز نیست.
            برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
            http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
              می دونین چرا باید توضیحات شما کامل تر و یا بیشتر باشه ؟

به خاطر اینکه شما جنس را اینترنتی می فروشین. من جنس را نمی بینم و تنها چیزی که از جنس می بینم نهایتا چند تا عکس هست.
              من اگه برم بازار و بخوام این میکروسکوپ را بخرم به فروشنده می گم که نمونش را بیاره ببینم. اینجوری جزئیات بیشتری از جنسی که قراره بخرم دستم میاد. حتی ممکنه نمونه بازش را هم داشته باشه که همونجا کاراییش را ببینم و اگه پسندیدم بخرم. ولی اینجا من چطور باید این اطلاعات را بدست بیارم. نه وجدانا خودت باشی چی کار می کنی؟؟؟

این همه ماجرا نیست.
              اینجا یک سایت علمی هست. پس باید اطلاعات و جزییات بیشتری از محصول را حتی در قالب نقد و بررسی ارائه بده.

اگه اشتباه میگم بگو کجاش اشتباه هست.
              کاملا درست میگید.
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                آقای بلورچیان برنامه ای برای اضافه کردن مقاومتهای 1 درصد به فروشگاه ندارید؟

بی زحمت اگر وقت کردید بگید امکان اضافه کردن موارد زیر هست :
                نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
                سلام
                پیشنهادهای من :
                1- چوکهای آبی و قرمز و ... هم به فروشگاه اضافه کنید.

این دو پیشنهاد زیر اگر امکان اجرا داشته باشه خیلی عالی هست :
                2- اسید مدار چاپی پر کلرودوفر و ... (این اسید که تولید داخل هم داره)، یکی مثل من که تو شهرمون قطعات فروشی کاملی وجود نداره اصلا و چیزی مثل این اسید به قیمت خون آدم میفروشن خیلی بهتره که همراه قطعات از قروشگاه شما خرید کنم، اما الان مجبور میشه یا اسید از فروشگاه دیگه بگیرم که هزینه پست اضافی باید بدم یا اگر فروشگاه دیگه قطعاتی که میخوام داشته باشن به همراه اسید بگیرم
                3- جعبه برای مدارات در فروشگاه اضافه کنید، این مورد به نظر من ضروری هست، چون کسانی که پروژه ای طراحی میکنند و برای مصرف شخصی هست یا پروژه دانشگاه هستش و غیر تجاریه میان از جعبه آماده استفاده میکنند، مثل مورد اسید مجبور به هزینه پست اضافه میشیم

با تشکر
                در آخر اینکه، ست دریلی که تو فروشگاه به قیمت 35 تومانه، یک تیغه شکننده داره (شبیه دیسک سنگ فرز)، امکانش هست یک نوع مرغوب و نشکن برای فروشگاه بیارید؟ این تیغه برای خیلی کارها از جمله برش فیبر، برش روی جعبه ی مدارات و ... مناسب هست و فکر کنم خیلی ها دنبال همچین چیزی باشند.
                با تشکر

دیدگاه

سلام
                  این کلید های دیپ سوئیچ رنج هاشون تو فروشگاه کامل نیست. لطفا کاملشون کنید. همینطور مدل smd این دیپ سوئیچ ها را.

درضمن مقاومت های دقیق مثل مقاومت 100 اهم 0.1 درصد یا 0.01 درصد یا 0.05 درصد را هم لطفا به فروشگاه اضافه کنید.
                  ممنون
                  در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                  2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

سلام
                    آقای بلورچیان عزیز ، واسه ی کاربردهای دقیق و نظامی فرکانس بالا ، لطفاً خازن های نقره میکا هم به فروشگاه استفاده کنید.10نانو فاراد خیلی کاربرد داره اگه امکانش هست خواستید وارد کنید این رنج رو تعداد زیاد وارد کنید.
                    خازن 100 نانو واسه کاربرد فرکانس بالا و نظامی هم وارد کنید خیلی خوب میشه .
                    بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

سلام
                      از این سنسور های دمای DS18b20 با پوشش استیل رو هم لطفا وارد کنید.
                      مخصوص جاهای با رطوبت بالاست .
                      http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
                      پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

سلام
                        از این مبدل های dc-dc آماده از شرکت های معروف مثل MinMax یا Meanwell یا ... هم بیارین.

دیدگاه

سلام ، رئیس کلید فشاری موس هم تو فروشگاه جاش خالیه ...
                          البته جنس مرغوب ...
                          - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                          ارتباط با من : ir02x6
                          طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
                            سلام ، رئیس کلید فشاری موس هم تو فروشگاه جاش خالیه ...
                            البته جنس مرغوب ...
                            نمونه ای عکسی اسمی کدی چیزی ...
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                              وجود روتاری انکودر هم تو فروشگاه ضرری به کسی نمی رسونه.

دیدگاه

درخواست حذف
                                "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                                ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                                ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                                پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X