اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیم پور
    سلام
    ممنونم از این که سفارشات رو با این سرعت ارسال می کنید
    قبلا برای یه سفارش 20 قلمه مجبور بودم 4 روز منتظر باشم تا فقط جمع آوری بشه :cry2: :cry2:
    ب
    اما الان یه سفارش 200 قلمه رو تو یه روز ارسال می کنید :applause: واقعا سرعت فروشگاه عالی شده :applause: :applause:
    متشکرم

واقعا من موندم که کجاش پیشنهاد بود.
    بعد هم یک چیز دیگه که منو حسابی تحت تاثیر قرار داد تشکر اقای بلورچیان بود. من که تو شُک هستم. یکی بیاد اب قند بیاره.
    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k

واقعا من موندم که کجاش پیشنهاد بود.
      بعد هم یک چیز دیگه که منو حسابی تحت تاثیر قرار داد تشکر اقای بلورچیان بود. من که تو شُک هستم. یکی بیاد اب قند بیاره.
      هر کس از مجموعه تشکر کنه بنده هم باید متعاقبا تشکر کنم ارش کار عجیبی نکردم که آب قند بخواهید !
      حرف ایشون باز ربطی به فروشگاه داشت حرف شما که هیییییچ ربطی نداره !
      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام.
        لطفا میکروی STM32F103ZGT6 رو هم بررسی کنید.

دیدگاه

یعنی واقعا من موندم یعنی این
          http://eshop.eca.ir/%D9%84%DB%8C%D8%B2%D8%B1%D9%87%D8%A7/3770-%D9%84%DB%8C%D8%B2%D8%B1-%D9%BE%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D8%B3%D8%A8%D8%B2-100mw-%D9%BE%D8%B1%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-5-%D8%B3%D8%B1.html
          ارزشش از ماسفت لاجیکی که پیشنهاد داده بودیم بیشتره که پیشنهاد ما نادیده گرفت شد!!! :angry: :angry: :angry:
          در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
          گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام
            تو فروشگاه نمیشه کشو قطعات بذارید.
            از نظر حمل مشکل داره؟؟

بعد اگه میشه از ledهای مون لایت و hg به صورت تعداد پایین بذارید تا ما که مبتدی هستیم ببینیم نورش چوریه.
            ***آدمی زاده افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز به آن می اندیشد***

دیدگاه

با تشکر از زحمات آقای بلور چیان
              چند وقت پیش دوستان یک پیشنهاد دادن پکیج 10 تا یا مثلا 50 تایی از رنج کامل مقادیر استاندارد مقاومت و خازن هم بزارید . بنظر میره انجام این کار برای شما خیلی راحت باشه . مقاومت ها رو بصورت رول می خرید از 50 - 40 تا رول که بیشتر نمیشه . از رول شماره 1 به تعداد 10 تا 10 تا جدا میکنید میریزید تو یک پلاستیک . الی آخر . راحت تو یک روز یک نفر تا 1000 تا بسته میتونید پک کنه ؟
              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                سلام...لطفا CNC لیزر و سوراخکاری هم بیارید ....مخصوصا نوع خانگیش

این مدل در ابعداد 13*13 سانت کار برش و حکاکی لیزر لنجام میده... 500میلی وات لیزر روشه و به صورت پازل موجود هست و بعد از خرید باید خریدار اون رو با چسب سرهم کنه
                قیمتش بین 550 تا 750هزار تومن هست... جدیدا تو فروشگاه ایسام دیدم که دارن میفروشن و حراج هم میشه

سلام خواسم یک اطلاعات در مورد این دستگاه بدم.اولا با تعوض لیزر به واتهای بالاتر مثل 10 تا 15 وات فابلیت برش ورق استیل را دارد.دوم اینکه با نصب محور سوم که فروشنده ارایه میکند میتونید یک موتور پرسرعت بزارید و مته ببندید و فیبر سوراخ کنید.مورد دیگه ای که انجام میده میتونه مدار pcb با دقت خوب بزنه البته با نور لیزر و یک ماده خاص.از همه مهم تر دنبالش توی چین نگردید با این امکانات.تولید داخل هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                  چند وقت پیش دوستان یک پیشنهاد دادن پکیج 10 تا یا مثلا 50 تایی از رنج کامل مقادیر استاندارد مقاومت و خازن هم بزارید . بنظر میره انجام این کار برای شما خیلی راحت باشه . مقاومت ها رو بصورت رول می خرید از 50 - 40 تا رول که بیشتر نمیشه . از رول شماره 1 به تعداد 10 تا 10 تا جدا میکنید میریزید تو یک پلاستیک . الی آخر . راحت تو یک روز یک نفر تا 1000 تا بسته میتونید پک کنه ؟
                  به نظر منم واقعا جای خیلی از قطعات خالیه. کاش رنج قطعات (مقاومت و خازن) مخصوصا در قسمت smd زودتر کامل بشه.
                  در ضمن منم از زحمات آقای بلورچیان و مجموعه مهندسی ECA کمال تشکر و قدردانی را دارم. واقعا کارشون عالیه.
                  در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                  2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                  3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

سلام

لطفا از این کیسه های زیپ دار هم بیارید . من خودم الان کلی خازن و مقاومت و آی سی و ........ دارم که همشون به هم ریختن . هر دفعه هم مرتب شون میکنم دوباره به هم میریزن . اگرم بخوام جعبه بخرم براشون حجمشون خیلی زیاد میشه جا ندارم بذارم توی این نایلون های کوچیک هم که باید درش رو چسب بزنیم هر دفعه نایلونش پاره میشه میخوایم درشو باز کنیم. لطفا از اینها هم بیارید مخصوصا تو سایزهای کوچیک که بتونیم قطعاتمون رو دسته بندی کنیم . من گشتم سایزهای کوچیکش به راحتی پیدا نمیشه . لطفا به سایت اضافه کنید . همچین از این کیسه های آنتی استاتیک هم بیارید.

http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
                    پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

آقای بلورچیان من برای تعمیر یه کارت output دیجیتال plc s5 زیمنس شدیدا به این دو قلم نیاز دارم امکانش هست شما اونا رو تهیه کنید و تو فروشگاه بزارید ؟
                      در صورت امکان چه قدر طول میکشه ؟
                      1N5352B
                      1N5665B
                      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                      [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                        حق با شماست.
                        طی 2 ماه گذشته تغییرات شدیدی تو زیرساخت فروشگاه انجام دادیم. یعنی بخش انبار بخش خرید از چین بخش چک کردن سفارشات تایید اونا و ......
                        واقعا زمان بر و هزینه بر بود ولی باید انجام میشد.
                        مقداری از این کارها مونده که تا عید حل میشه و بعد دیگه این کارها به قوط شما کار خیلی ساده ای خواهد بود.

به امید خدا تا عید تمام زیرساخت های لازم رو آماده میکنیم و بعد ....
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                          آقای بلورچیان میتونید تیغه ای شبیه نمونه زیر که برای اون ست مینی دریل فروشگاه هست به فروشگاه اضافه کنید؟ :

این تیغه خیلی بدرد برشکاری های مختلف میخوره، برش فیبر، برش روی جعبه مدارات و ...
                          تیغه داخل ست دریل شکننده هست، تیغه ای شبیه این هم تو هیچ فروشگاهی ندیدم و خیلی ها یه همچین چیزی لازم دارند...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان

ولی بنده قول افزایش کیفیت بسته بندی رو طی ماه آینده میدم. قوطی ها خاصی سفارش دادیم که از جنس کاغذ نیستند و حالت پلاستیکی دارند که نه پاره بشند و نه خیس و نه خم .... انشالا به زودی توضح خواهم داد

با تشکر از زحمات اقای بلورچیان و همکارانشون

لطفا این بسته بندی های جدید رو زودتر وارد کار کنید .

بسته بندی های الان واقعا ضعیفن .
                            تو هر خریدی که تا الان داشتم تعدادی از قطعات شکسته یا له شده بودند . از جمله بسته ای که امروز بدستم رسید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                              با تشکر از زحمات اقای بلورچیان و همکارانشون

لطفا این بسته بندی های جدید رو زودتر وارد کار کنید .

بسته بندی های الان واقعا ضعیفن .
                              تو هر خریدی که تا الان داشتم تعدادی از قطعات شکسته یا له شده بودند . از جمله بسته ای که امروز بدستم رسید .
                              منم چند وقت پیش یک بسته برام فرستادن وقتی رسید نصف قطعات توش نبود.کنار کارتون باره شده بود و همش ریخته بود بیرون.پست چی هم شاهد هست خواستید میتونم شماره بدم زنگ بزنید.کلی پیچ و مهره خریده بودم که یک تعداد کمی به دستم رسید.تا چند روز اداره پست و پستچی زنگم میزدن که قطعه پیدا کردن.خواستم مرجو کنم ولی کارم گیر بود و دیدم زیاد قیمتی نیست بیخیال شدم.من از خیلی از فروشگاه ها جنس میخرم (خوشبختانه تو این زمینه فروشگاه های زیادی روی کار اومدند و رقابتی جنس میفروشن)باید عرض کنم بدترین بسته بندی برای همین فروشکاست.تو هر کارتنی دست دوی که پیدا میکنند جنس میزارن میفرستن.بهتر نیست یک مبلغی را برای خرید کارتون نو سرمایه کنید.کارتون که دیگه قیمتی نداره تازه میتونید مثل چندتا دیگه فروشگاه که اسم نمیبرم لگوی فرشگاتون هم روش بزنید.

دیدگاه

eca قبلا تو کارتن میذاشت ولی چون سنگین می شد و کرایه زیاد می شد این جوری شد .

البته اپه پست کرایه رو بالا نمی برد همونجوری می موند.

شما اگه حساسی با تیپاکس بخر.
                                [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                                درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...