اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

یه پیشنهاد یه eca کسی هست.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

در مورد بخش cnc مدار ها کنترلر :
    درایور های مختلف.
    مخصوصا درایور معروف usb cnc چرا که من یه زمانی ریجیستر این برد رو می گرفتم ولی لان پولی شده ولی باز هم راه برای خرید ارزون این کد ریجیستر است.
    این برد بر روی نرمافزار usbcnc کار می کنه و کار با اون خیلی راحته.متن تایپ می کن .عکس . dxf ......تبدیل به gcode میکنه و به نقشه تبدیل میکنه یکنرم افزار بینظیره.
    (طی چند روز 2 نفر جهت خرید این کد با من تماس گرفتند).
    eca برد های دستگاه cnc رو نداره ولی فروشگاه های رقیب انواع اون رو دارن اونم با قیمت های بالا.
    حالا خرید از چین راحته من هم می تونم خودم دوباره خرید کنم.(قبلا هم چند بار خرید کردم)
    چه برسه به دوستان eca که دستی در اتش دارند.
    حالا می خوام بدونم اطلاعات رو اینجا بزارم یا نه؟
    منتظرم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
      سلام خدمت آقای بلورچیان گرامی
      با تشکر از زحمات شما و همکاران محترم
      با کسب اجازه از شما و سایر دوستان نظری دارم که در زیر قید میکنم :

چه بهتر میشد اگه سطح اطلاعات و دانش اعضای سایت رو در حوزه های مختلف موجود در سایت سنجش میکردیم سپس اعضا رو بر اساس این سنجش رتبه بندی میکردیم تا جایگاه هر عضو به لحاظ سطح اطلاعات و بار علمی مشخص بشه و من نوعی اگه یه سوال در زمینه میکرو تو انجمن پرسیدم وقتی آقای x که در این زمینه رتبه ی علمی بالایی دارند جواب میدند من تا حد زیادی نسبت به جواب ایشون اطمینان پیدا میکنم .
      در حال حاضر در اکثر زمینه های علمی اختلاف نظر هایی وجود داره و من نوعی وقتی یه سوال میپرسم با جواب های مختلف و متضادی روبرو میشم و نمیدونم که کدوم یک درست هست
      اما اگه افراد رو براساس سطح بار علمی در زمینه های مختلف رتبه بندی کنیم اون وقت فرق بین آماتور _ نیمه حرفه ای و حرفه ای مشخص میشه و این طوری هست که میشه به نظرات و راهنمایی های یه فرد حرفه ای اطمینان کرد .
      در واقع شاید لازم باشه هر ماه یک بار یا دو بار یه آزمون تستی از داوطلبان گرفته بشه تا سطح علمی اعضای سایت مشخص بشه
      هم برای خودشون خوب هست هم برای دیگران

ضمنا این آزمون میتونه یه عامل باشه برای این که مطالعه علمی افراد در زمینه مربوطه بالاتر بره . . .
      بنده به شخصه وقتی به فواید این کار فکر میکنم اگه کاری در این زمینه از دستم بر میومد هرچه سریعتر اقدام میکردم

نظر شخص شما و البته همکاران شما در این خصوص چیست ؟
      سلام
      مرسی از وقتی که برای پاسخدهی گذاشتید.
      این تاپیک برای پیشنهاد قطعه و ماژول به فروشگاه هست. پیشنهاد شما به کل مجموعه و سایت ECA هست و کاش تاپیک جدا میزدید.
      در هر صورت جواب رو همینجا میدم
      دوست عزیز خیلی از دوستان تمایلی به مشخص شدن سطح علمیشون ندارن . فرضا استاد دانشگاهی هست که میاد و بعضا از روی علاقه جوابی میده و میره و نمیشه ازشون تست گرفت و سطح نوشت و ...
      این آزمون برای علاقمندان جهت مشخص شدن اینکه کجای این دانش و کجای این بازار کار هستند بسیار بسیار عالی هست.
      من حتما روی این موضوع کارخواهم کرد و به شرطی که شرکت کننده زیاد باشه میتونه جامعه اماری خوبی و واقعیت های جالبی رو بهمون نشون بده.

مرسی از پیشنهاد خوبتون. هرچند به روشی دیگر، ولی احتمالا در آینده اجراش کنیم.
      موفق باشید
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_hmd نمایش پست ها
        یه پیشنهاد یه eca کسی هست.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

در مورد بخش cnc مدار ها کنترلر :
        درایور های مختلف.
        مخصوصا درایور معروف usb cnc چرا که من یه زمانی ریجیستر این برد رو می گرفتم ولی لان پولی شده ولی باز هم راه برای خرید ارزون این کد ریجیستر است.
        این برد بر روی نرمافزار usbcnc کار می کنه و کار با اون خیلی راحته.متن تایپ می کن .عکس . dxf ......تبدیل به gcode میکنه و به نقشه تبدیل میکنه یکنرم افزار بینظیره.
        (طی چند روز 2 نفر جهت خرید این کد با من تماس گرفتند).
        eca برد های دستگاه cnc رو نداره ولی فروشگاه های رقیب انواع اون رو دارن اونم با قیمت های بالا.
        حالا خرید از چین راحته من هم می تونم خودم دوباره خرید کنم.(قبلا هم چند بار خرید کردم)
        چه برسه به دوستان eca که دستی در اتش دارند.
        حالا می خوام بدونم اطلاعات رو اینجا بزارم یا نه؟
        منتظرم.
        سلام دوست عزیز
        ما در زمینه دستگاه های CNC کار نکردیم زیاد ولی در صورت تمایل یک صحبتی با هم داشته باشیم شاید بتونیم در این زمینه هم کار کنیم.
        مشکل وارد کردن از چین رو نداریم مسئله پشتیبانی و وارد کردن موارد صحیح و به درد بخور هست وگرنه اینکه هرچی ارزونه بیاریم و فروشگاه رو پر کنیم و نتونیم جوابگوی مشتری باشیم فایده نداره.
        لطفا تو تلگرام به آیدی روابط عمومی یک پیغام بدید تا باهم هماهنگ بشیم
        I ❤️ ECA

دیدگاه

بله درسته شما در زمینه دستگاه های cnc وارد نشدید.
          ولی برد های و شیلد های کنترلی cncو داریور استپ موتور رو دارید البته بگم فروش خوبی هم داره .
          اطلاعات رو برای شما ارسال میکنم.

دیدگاه

با سلام
            خواهشمندم لینک ذیل را بررسی بفرمایید (البته اگه تا حالا ندیده باشین)

فکر می کنم کیت ارزشمندی است
            البته توجه بیشتر بنده روی خود هویه است (بدنه+هیتر+نوک)
            ایده کوپل بودن هیتر و نوک باعث میشه این سرهویه ها به لحاظ بازده حرارت خیلی بهتر از نوکهای موجود باشه (در این رابطه ویدیویی در یوتیوب وجود داره)
            انواع این سرهویه ها هم در لینک ذیل وجود دارد
            جدیدترین ویرایش توسط فرزادفرزاد; ۰۲:۵۱ ۱۳۹۶/۰۹/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_hmd نمایش پست ها
              بله درسته شما در زمینه دستگاه های cnc وارد نشدید.
              ولی برد های و شیلد های کنترلی cncو داریور استپ موتور رو دارید البته بگم فروش خوبی هم داره .
              اطلاعات رو برای شما ارسال میکنم.
              متشکر از اطلاعات خوبتون حتما بررسی میشن
              I ❤️ ECA

دیدگاه

خواهش می کنم قابل شما رو ندارد.

دیدگاه

با سلام
                  خیلی مشتاق نظر شما مدیریت محترم ( آقای بلورچیان) در مورد پست اخیر بنده هستم...ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزادفرزاد نمایش پست ها
                    با سلام
                    خواهشمندم لینک ذیل را بررسی بفرمایید (البته اگه تا حالا ندیده باشین)

فکر می کنم کیت ارزشمندی است
                    البته توجه بیشتر بنده روی خود هویه است (بدنه+هیتر+نوک)
                    ایده کوپل بودن هیتر و نوک باعث میشه این سرهویه ها به لحاظ بازده حرارت خیلی بهتر از نوکهای موجود باشه (در این رابطه ویدیویی در یوتیوب وجود داره)
                    انواع این سرهویه ها هم در لینک ذیل وجود دارد
                    https://www.aliexpress.com/store/pro...782660441.html
                    سلام
                    پیشنهاد که پیشنهاد خوبی هست
                    ولی وارد کردن مدل جدیدی از هویه باید وسایل جانبی خاص خودش رو هم میطلبه. از نوک هویه های عجیب بگیر تا هیتر و .....
                    من بررسیش میکنم در اولویت خرید قرار نمیدمش ولی تا 2 ماه دیگه احتمال آوردنش بالاست.
                    مرسی از پیشنهاد خوبتون
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

@امیرعلی بلورچیان
                      جای خالی رگولاتور mic29302 به شدت در فروشگاه احساس میشه
                      مناسب برد های مبتنی بر ماژولهای gsm
                      High-Current Low-Dropout Regulators

دیدگاه

سلام
                        مقاومت 0 اهم سایز 2010 یک ماهی میشه که موجود نکردین.
                        آخرین خریدم هم پولشو پرداخت کردم اما به تعداد کافی به دستم نرسید ، البته باقی پول برگشت داده شد.
                        به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                        الکترونیک قدرت
                        الکترونیک آنالوگ
                        طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                        ---------------------BMCELEC@-------------------
                        ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                        ---------------www.bmc-elec.com--------------
                        ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

مقاوت های 2010 خیلی فروششون کمه یک تعداد داریم و دیگه تجدید موجودی نمیشن احتمالا
                          اگر فکر میکنید رنج خاصی مصرفی هست خیلی خوشحال میشم اطلاع بدید تا پیگیرش بشم.
                          متشکرم
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

من بتازگی یک تعدادی سفارش دادم. جالب بود مثل اکثر فروشگاه یک قطعه معمولی رو نداشتید. السیدی 1602 دارای اتصال ال2سی. اینا بصورت مجزا بود که مجبور شدم سفارش بدم .
                            یک نکته جالب برای من در فاکتور حضور هزینه جمع بندی (1500) و همچنین هزینه 10000 تومانی ارسال به تهران بود. در کمال تعجب وقتی بسته رسید، هزینه ارسال 6 هزار تومان بر روی بسته قید شده بود. آیا بهتر نیست تخفیف دریافتی از پست را، در حساب کاربر محسوب کنید؟ آیا کاهش هزینه ارسال به نفع شما و کاربر نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shimidan نمایش پست ها
                              من بتازگی یک تعدادی سفارش دادم. جالب بود مثل اکثر فروشگاه یک قطعه معمولی رو نداشتید. السیدی 1602 دارای اتصال ال2سی. اینا بصورت مجزا بود که مجبور شدم سفارش بدم .
                              یک نکته جالب برای من در فاکتور حضور هزینه جمع بندی (1500) و همچنین هزینه 10000 تومانی ارسال به تهران بود. در کمال تعجب وقتی بسته رسید، هزینه ارسال 6 هزار تومان بر روی بسته قید شده بود. آیا بهتر نیست تخفیف دریافتی از پست را، در حساب کاربر محسوب کنید؟ آیا کاهش هزینه ارسال به نفع شما و کاربر نیست؟
                              سلام
                              فکر کنم شما ایمیل هم زده بودید که جواب داده شد.
                              هزینه پاکت - کارتن (کارتن خالی سایز معمولی حدود 2 تومنه) - هزینه شیفت پست و هزینه جمع آوری و حمل و .... در اون برگه روی پست زده نمیشه و هدفشون این هست که با کم نشون دادن اون مبلغ ارزونتر نشون بدن خدمات پست رو !
                              ولی در هر صورت شماره سفارشتون رو به ایمیل فروشاه ارسال کنید تا بررسی بشه
                              قطعه اگر ما بتونیم هزینه پستی رو کاهش بدیم خیلی به نع فروگاه و مشتری خواهد بود هیچ شکی در این نداریم و برا همین هم قرارداد جالبی با اداره پست بستیم که اگر عملی بشه یکم کاهش قیمت خواهیم داشت.
                              مورد بعدی در سفارشات این هست که سفارشاتی که تا 30 هزارتومن هم هزینه ارسال دارند همون هزینه ثابت 10 تومن ازشون گرفته میشه و باقیش از طرف خود فروشگاه پرداخت میشه و همیشه حمایت از مشتری ها جزو اهداف ما بوده چون در شهر های دور افتاده واقعا هزینه های باربری و ... زیاد هست و ما خرید رو براشون تسهیل میکنیم.

موفق باشید
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

ممنونم. من ایمیلی نزدم. قصدم اعتراض نبود. پیشنهاد دادم تا کارتون بهتر شه.
                                کارتن رو به نظرم باهاتون گرون حساب میکنن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X