اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

سلام پس چرا
    " LCD رنگی "2.8 TFT به همراه تاچ (معروف به LCD N96 ) "
    موجود نیست ؟ اگه نمیشه که بیخیال این مورد بشم ؟!
    ویرایش :
    میبخشید میتونم نمایشگر :
    شیلد نمایشگر لمسی 2.4 اینچ آردوینو UNO و Mega2560
    رو با stm32 یا avr استفاده کنم ؟
    جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۲۱:۳۹ ۱۳۹۶/۱۱/۲۴.

دیدگاه

سلام دوستان عزیز ....
      یک وسیله ای که چند روزیست که در اینترنت درحال تحقیق در مورد آن هستم
      ویدئو دیتا پرژکتوری جیبی است که یک شرکت چینی با قیمت خیلی کم تولید کرده (حدود 30 دلار) و در دنیای مجازی و
      به خصوص در یوتوب در موردش بحث زیادی شده و نصبت به قیمتش انگار خیلی خوب درآمده و تمام فیلمهای مردمی نه تبلیغاتی...
      از آن استقبال کرده و حتی با هیجان در مورد آن سخن گفتند... حتی این محصول توانسته در فروشگاه امزان (آمازون) فروش خیلی بالای داشته باشد
      و همچنین امتیاز های خوبی داشته و استانداردهای غربی را هم (چه اروپا و چه آمریکا) کسب کرده است و حتی مورد استقبال آمریکایی ها و اروپایی ها قرار گرفته
      این مینی پروژکتور جیبی که در سایت امزان و علی اکسپرس حدود 30 تا 34 دلار قیمت دارد که من میخواهم به فروشگاه سایت پیشنهاد دهم که آن را وارد کند
      حدود 120 تا 180 هزار تومان می تواند آن را وارد کرده و حدود 200 به دست دوستان برساند...
      چنین وسیله ای که مشابه آن حدود 1500 قیمت دارد - برای یک کارگاه الکترونیک کاملا مورد نیاز است و یا حتی به دلیل داشتن ورودی HDMI و کیفیت HD میتوان
      آن را به یک مینی کامپیوتر (مثل نمونه های سایت از قبیل مینی اینتل و یا رسپبری پای و یا اورنج پای... ) وصل کرد و این کامپیوتر را به هر جایی که دوست دارید حمل کنید...
      تصویری بین 30 تا 120 اینچ هم خواهید داشت که حدود 60 تا 80 اینچ بهترین کیفیت آن است .... من با سری های مشابه کار کردم و یک مدل اپتک مینی پروژکتور جیبی V50
      دارم که در دلار 1000 تومان آن را 700 هزار تومان خریدم که امروز چیزی حدود 3500 پول دادم... بعد با تصویر های یوتوبی که امروز از مدل چینی با مال خودم مقایسه کردم
      حدود 3 - 4 برابر نور بیشتر داشت و اندازه همانند مدل من بود و فقط قطری دو برابر داشت که باز هم چون قابل حمل در جیب است با مال من فرقی نخواهد کرد...
      چون ارزان است ... دلتان میاید که آن را با خود به بیرون ببرید و استفاده کنید و مثل مدل من قاب نکنید...
      خلاصه این مدل پرژکتور جیبی چینی - بر اساس فیلمهای آماتور مردمی در یوتوب (نه تبلیغاتی) انگار خوب و با کیفیت ساخت بالا در آمده و فن آوری LED جدید دارد که از DLP من
      جدیدتر است و اندازه کوچک و قیمت فوق عالی داشته و در آمازون هم فروش بالا دارد و همین که در آمازون عرضه میشود دلیل نصبتا خوب بودن این محصول هم است...
      برای کار الکترونیک و این که قابل حمل است و قابلیت اتصال پاور بانک و حتی آداپتور را دارد.... و قابل اتصال به میکرو SD ... و قابلیت تبدیل به یک کامپیوتر کوچک را دارد که حتی از یک
      مانیتور دست دوم هم ارزانتر است... واقعا به نظر من وجود آن در فروشگاه سایت لازم بوده و من یکی که از امروز مشتری این محصول هستم و حداقل 5 نفری را برای خرید این محصول از فروشگاه
      رزرو دارم...
      اما برسیم به مدل و نام این برند و معرفی چند ویدئو آماتور در مورد این محصول... تا ببینیم نظر جناب بلورچیان چیست....
      Artlii yg 300 projector

وووو.... دیدئو آماتور زیاد است و خودتان فقط لازم است نام برند و مدل را سرچ کنید... (به دلیل قطع بودن ف ی لتر بشکن نتوانستم ویدئو های خوب را پیدا کنم و برایتان قرار دهم)...
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام دوستان و اساتید گرامی
        فقط جهت اطلاع عرض کنم که پروژکتور آرتلی اگار از سال 2018
        مدل جدید تری به بروشگاه های چینی عرضه کرده که همان تکنولوژی
        مدل قبلیست و فقط باکس آن را تغییر داده که خیلی زیباتر شده...
        قیمت هم همان 25 تا 40 دلار قیمتگذاری کرده اند... اسم مدل جدید
        320 است و به نظر من اگر فروشگاه در فکر وارد کردن آن است...
        بهتر است این مدل را وارد کند که هم زیباتر و هم رنگبندی بهتری دارد
        از یک مانیتور دست دوم معمولی هم ارزانتر است و بدلیل داشتم HDMI و
        بلندگوی داخلی .... برای اتصال به روسپبری پا و کامپیوتر اینتل که در سایت
        موجود است... مکمل خیلی خوبی باشد.... باز نظر با اساتید است....
        در 3 رنگ سفید و مشکی و نقره ای موجود است و به نظر من سفید و بعد مشکی از همه بهتر است...

Artlii yg 320 projector

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
          سلام پس چرا
          " LCD رنگی "2.8 TFT به همراه تاچ (معروف به LCD N96 ) "
          موجود نیست ؟ اگه نمیشه که بیخیال این مورد بشم ؟!
          ویرایش :
          میبخشید میتونم نمایشگر :
          شیلد نمایشگر لمسی 2.4 اینچ آردوینو UNO و Mega2560
          رو با stm32 یا avr استفاده کنم ؟
          در این مورد جواب منم نمیدن، حتی تو فروشگاه هم ارسال کردم ولی جوابی ندادن. [emoji19]

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
          انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

سلام دوست عزیز
            جواب داده شد که 2.8 اینچ ها خرید شدن ولی مراحل گمرکیشون یکم زیادتر طول کشیده همینکه ترخیص بشه به فروگاه اضافه خواهد شد. زمان دقیق نمیشه گفت شاید 1 روز شاید 10 روز ولی بیشتر نمیشه
            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
              سلام دوست عزیز
              جواب داده شد که 2.8 اینچ ها خرید شدن ولی مراحل گمرکیشون یکم زیادتر طول کشیده همینکه ترخیص بشه به فروگاه اضافه خواهد شد. زمان دقیق نمیشه گفت شاید 1 روز شاید 10 روز ولی بیشتر نمیشه
              سلام جناب آقای بلورچیان
              نظرتان در مورد دیتا ویدئو پروژکتورهای ارزان قیمتی که معرفی کردم چیه بود؟؟
              آیا در نظر دارید که چنین وسیله ای را وارد کنید و به نظرتان ارزش وارد کردن و فروش در فروشگاه را دارد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
                سلام جناب آقای بلورچیان
                نظرتان در مورد دیتا ویدئو پروژکتورهای ارزان قیمتی که معرفی کردم چیه بود؟؟
                آیا در نظر دارید که چنین وسیله ای را وارد کنید و به نظرتان ارزش وارد کردن و فروش در فروشگاه را دارد؟
                سلام
                بله واقعا ارزش آوردن رو دارن الان مصارف تفریحی بالایی برای پروژکتورها وجود داره و خیلی ها دوست دارن تو خونشون یا محل کارشون داشته باشند (کاری با مصارف واقعیش ندارم)
                پس مناسب هست ولی آیا ECA جای مناسبی برای فروش هست و بازارش رو داره ؟ مطمئن نیستم.
                به اسم میگم فروشگاه آفتاب رایانه تقریبا هرچی دلش میخواد میاره و خیلیش هم بی ربط به بازار برق و الکترونیک هستند ولی راستش من نمیدونم این کار بدون هدف و گسترده و البته گسسته آیا درست هست ؟
                شاید بهتر باشه شما به من بگید که آیا تو فروشگاه ما فروش میره یا خیر
                I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                  سلام
                  بله واقعا ارزش آوردن رو دارن الان مصارف تفریحی بالایی برای پروژکتورها وجود داره و خیلی ها دوست دارن تو خونشون یا محل کارشون داشته باشند (کاری با مصارف واقعیش ندارم)
                  پس مناسب هست ولی آیا ECA جای مناسبی برای فروش هست و بازارش رو داره ؟ مطمئن نیستم.
                  به اسم میگم فروشگاه آفتاب رایانه تقریبا هرچی دلش میخواد میاره و خیلیش هم بی ربط به بازار برق و الکترونیک هستند ولی راستش من نمیدونم این کار بدون هدف و گسترده و البته گسسته آیا درست هست ؟
                  شاید بهتر باشه شما به من بگید که آیا تو فروشگاه ما فروش میره یا خیر
                  سلام جناب آقای بلورچیان... ممنون برای این که پاسخ دادید...
                  چه عرض کنم دوست عزیز! ؟
                  اگر به دید الکترونیک و استفاده در مدارات الکترونیک به آن نگاه کنیم که خیر...
                  اما من اگر مطرح کردم... به دلیل این بود که در فروشگاه مینی کامپیوتر های تک بردی
                  عرضه شده بود و من هم خریداری کردم... و در فیلمی آماتوردیدم که یکی از این پروژکتورها را
                  به یک مینی کامپیوتر متصل کرده بود و همان زمان به فکر فروشگاه افتادم و پیشنهاد دادن این محصول به اساتید...
                  استفاده آن هم همین میزان به فکرم میرسد که با آن یک کامپیوتر قابل حمل بسازیم... یا اتصال به میکروسکوپهای دیجیتال
                  برای بزرگنمایی قطعات SMD که یک بار در پاساژ امجد مشاهده کرده بودم... یا استفاده به عنوان یک مانیتور سیار که در ابعاد کوچک
                  تصویر به راحتی در روز و در اتاق و با کیفیت خیلی خوب قابل استفاده است و من به دلیل تجربه کار با دیتا ویدئو پروژکتور جیبی که دارم
                  بهترین جواب را گرفتم و حتی بر روی دیوار سنگی خاکستری رنگ طرح دار هم در روز روشن تصویر 24 تا 32 اینچ خوبی دریافت کردم و این که
                  نیازی به وجود پرده و یا تاریکی ... نمیباشد. از همه مهمتر ورودی HDMI در سری جدید پروژکتورهای بازار است که به نظر من کار مانیتور را تا حدی انجام خواهد داد....

پ.ن: در مورد فروشگاه آفتاب یا هر سایت مشابه ای هم حق با شماست... هر کالایی هم نباید در فروشگاه تخصصی عرض شود که خود کیفیت فروشگاه را پایین خواهد آورد...

دیدگاه

جناب بلورچیان لطفا در مورد جعبه و قاب برای محصولات الکترونیک هم یه فکری بکنید ، اغلب مجبور به سفارش از شهرهای دیگه میشیم.
                    خرید انواع جعبه و کیس های پلاستیکی با سایزها و رنگ های مختلف با قیمت های مناسب به منظور قرار دادن انواع بردهای الکترونیکی

دیدگاه

sina1359
                      خیلی متشکر از جوابتون
                      چشم حتما 1-2 مدل در اولین سفارش قرار میدم
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliMech نمایش پست ها
                        جناب بلورچیان لطفا در مورد جعبه و قاب برای محصولات الکترونیک هم یه فکری بکنید ، اغلب مجبور به سفارش از شهرهای دیگه میشیم.
                        https://eshop.eca.ir/258-%D8%AC%D8%B...A8%D8%B1%D8%AF
                        متاسفانه در بار دریایی قبل نتونستیم این موارد رو خرید کنیم ولی حتما در سری آینده این کارو میکنیم. حدود 3 ماه دیگه میتونید شاهد اتفاقاتی باشیم
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                          جناب بلورچیان اگه یادتون باشه چند سال پیش ازتون قول آوردن پیچ های ریز مثل M2 و M2.5 گرفته بودم اما تا حالا نیاوردینش ، در مورد موارد استفادش هم بعنوان مثال ال سی دی ریز گرافیکی و حتی بعضی ال سی دی های گرافیکی بزرگتر پیچ M3 بهشون نمیخوره و نیاز به پیچهای ریزتر دارن ، حتما موارد استفادشون بیشتر از ایناست امیدوارم این پیچهای ریز رو همراه با مهره و در سایزهای مختلف (منظورم طولشونه) بیارین

همچنین چند مدت پیش هم اسپری تست آشکارسازهای دود رو پیشنهاد دادم و شما هم قبول کردین اما نیاوردین

اما پیشنهاد جدیدم فیش روبردی BNC هستش :

دیدگاه

با تشکر از خدمات خوبتون
                            ممنون میشم بها این چند مورد رسیدگی کنید و در بعضی موارد جواب بدین ممنون میشم
                            _ چرا ال ای دی ماورا بنفش تو هیچ فروشگاهی نیست با اینکه خیلی استفاده داره ؟ چرا موجود نمیکنین ؟
                            _اگه یکم فروشگاه رو گسترش بدید که مجبور نباشیم از دو فروشگاه خرید کنیم که غیر ممکنه و مجبورم میشه آدم که بین دو تا یکیو انتخاب کنه . مثلا ترانس 220 به 110 خیلی لازمه . یا اهنرباهای نتئودیوم یا ...
                            _ رو سایتتون بیشتر وقت بزارید و حده اعقل یکی رو به کارمندای سایتتون اضافه کنید که روندد اپدیت سریعتر انجام شه نمیدونید چقدر مشتری از همین بابت از دست میره یا کالا
                            _ بازم میگم رو خردیدای کوچیک هم حساب کنید درتسه مکافاته ولی با افزایش نیرو بازدهی خیلی بهتری میگیرید وقتی سفارشا زیاد شه مثلا با برداشتن هزینه بسته بندی میتونید خیلیا رو راب کنید حتی خریدای 20 تومنیشونو هم ازتون انجام بدن چرا ؟ چون نمیخان این 20 تومن خریدو 10 تومنشوپول پست بدن ! یا حده اعقل هزینه بسته بندی رو برای سفارشای بزرگتر از 50000 اضافه کنید .
                            یه جواب بدین بفهمم یه اهمیتی به پستم داده شده ممنون میشم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

راستی چاپ سه بعدی هم اگه انجام بدین عالیه
                            راستیپک مقاومتهای پر کاربرد یا اینجور چیزها هم خیلی به درد بخوره واقعا حتی اگه گرون باشه و از هز مقاومت تعداد بالایی بزارین
                            جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۰۵:۲۳ ۱۳۹۶/۱۲/۱۶.

دیدگاه

پیشنهاد به ECA

سلام.
                              مدتی هست که فروشگاه شما ماژول های ال ای دی
                              WS2812 به اضافه شده اما ممن دنبال ماژول 8*8 اش هستم آیا فروشگاه قصد اضافه کردن این ماژول ها رو داره؟ با تشکر.....

اینم عکسش:

دیدگاه

e راستی انواع اهنربا رو هم بیارید نور علا نور میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X