اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه با این سایت آشنا شدید ؟؟

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه با این سایت آشنا شدید ؟؟

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
    راستش منم فکر کنم از طریق یک وبلاگ با اینجا آشنا شدم منتها نمی دونم کدوم وبلاگ!
    ثبت نام کردم منتها چیز جالبی نظرم رو جلب نکرد! بعد از 3،4 ماه دوباره اینجارو پیدا کردم دیدم که اینجا عضو بودم! اومدم تو ولی دیگه از اون موقع بیرون نرفتم!
    :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
    مدیر سایت از توی یه وبلاگ سایت خودشو دیده ثبت نام کرده! oo: oo: oo: oo:
    :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

بوسیله رفیق چندین ساله جناب آقای گوگل

دیدگاه

از طریق مشکل :cry2:
        آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده
        https://adlanpaya.ir/

دیدگاه

اشنایی من?

من در به در دنبال یه مدار بودم تا تو گوگل سرچ کردم و این سایت رو دیدم البته قبلا هم دیده بودم و لی زیاد نظرم رو جلب نکرده بود!واقعیتش حس و حال ثبت نام نداشتم ولی مجبور شدم واسه شرکت تو بحث ها ثبت نام کنم !!!!'!اینجوری شد که الان ما اینجاییم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad
            سلام دوستان
            با توجه به اینکه ریز مطالب سایت در سرچ شرکت نمیکنه دوستان عزیز ( کاربران و مدیران) بفرمایند چگونه با این سایت آشنا شدید ؟؟
            لطفا حتما به این سوال جواب بدید چون جواب به این سوال مارو در پیشبرد اهدافمون خیلی کمک میکنه .
            با سپاس فراوان
            باسلام
            خب اولا اینوبگم که من قبلاهم کاربرecaبودم ولی بیه اسم دیگه !
            من توانجمن آقای لاچینی سوالی پرسیدم که یکی جواب داداگرمی خوای زودبه جواب برسی بیا اینجا!
            خب من هم امدم !همین! =))
            برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

من با سرچ کردن پیدا کردم سایتتون محشره دمتون گرم خسته نباشید
              :applause: :applause: :nice: :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
                :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
                مدیر سایت از توی یه وبلاگ سایت خودشو دیده ثبت نام کرده oo: oo: oo: oo:
                :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O
                تکذیب میشه !
                داستان داشت .... بیخیال
                I ❤️ ECA

دیدگاه

یادم نمیاد. ولی فکر کنم برمیگرده به دوران آموزشکده فنی تبریز - میدان منظریه. البته فکر میکنم. واقعا چیزی یادم نمیاد.

دیدگاه

تکذیب میشه !
                    داستان داشت .... بیخیال
                    سلام میشه این داستان رو تعریف کنید اخه جالبه برام :rolleyes: اگه امکان داره
                    !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                    نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

سلام
                      من هم مثل خیلی از دوستان از طریق گوگل با سایت اشنا شدم!
                      و ماجرا از این قرار بود که من دنبال راه اندازی دوربین جلو گوشی n70 بودم و به تاپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=35651.0 راه پیدا کردم و بعدشم یه چرخی تو سایت زدم و از اون موقع کااربر سایتم!

دیدگاه

تکذیب میشه !
                        داستان داشت .... بیخیال
                        من یه بار از زبون جناب اکرمی شنیدم :biggrin: (صندلی داغ)
                        خیلی جالب بود که چطور سایت رو به اینجا رسوندین.

حالا داستان کوتاه خودم:(داستان آشنایی با سایت برای من داستان آشنایی با الکترونیکه! به خاطر همین گفتم تعریف کنم!)
                        ---------------------
                        من دنبال ساخت یه PDA بودم و اطلاعات زیادی از الکترونیک نداشتم، به طرز مبهمی با میکرو های پیک آشنایی داشتم.
                        تو سمپادیا (اشتباه نکنید اون جا عضو نیستم ها!!!! از طریق گوگل یافتمش) فکر کنم یه پست از جناب رجب زاده (مطمئن نیستم ولی آواتار و اسمشون میخورد) بود که تاپیک "بردی جالب با سیستم عاملی جالب " رو معرفی کرده بود. این دقیقا چیزی بود که من میخواستم بسازم. 2 ماه بعدش هم ثبت نام کردم و اولین پستم پاسخ به "کیان" در مورد آردویینو بود (کجا رفته؟ خبری نیست ازش )

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : چگونه با این سایت آشنا شدید ؟؟

نوشته اصلی توسط plasma
                          من یه بار از زبون جناب اکرمی شنیدم :biggrin: (صندلی داغ)
                          خیلی جالب بود که چطور سایت رو به اینجا رسوندین.

حالا داستان کوتاه خودم:(داستان آشنایی با سایت برای من داستان آشنایی با الکترونیکه! به خاطر همین گفتم تعریف کنم!)
                          ---------------------
                          من دنبال ساخت یه PDA بودم و اطلاعات زیادی از الکترونیک نداشتم، به طرز مبهمی با میکرو های پیک آشنایی داشتم.
                          تو سمپادیا (اشتباه نکنید اون جا عضو نیستم ها!!!! از طریق گوگل یافتمش) فکر کنم یه پست از جناب رجب زاده (مطمئن نیستم ولی آواتار و اسمشون میخورد) بود که تاپیک "بردی جالب با سیستم عاملی جالب " رو معرفی کرده بود. این دقیقا چیزی بود که من میخواستم بسازم. 2 ماه بعدش هم ثبت نام کردم و اولین پستم پاسخ به "کیان" در مورد آردویینو بود (کجا رفته؟ خبری نیست ازش )
                          پسر تو هم مثل ماهان از دوران طفولیت تو سایت بودی!! تاپیک صندلی داغ رو یادت میاد؟؟!!!! کیان رو هم میشناسی!!
                          ماشاالله!!!
                          من هم دنبال یه مطلبی میگشتم(دوران کاردانی) مجبور شدم عضو بشم! و بعد از فکر کنم حدود 2 سال عضویت، اولین ارسال رو داشتم! تاااا رسیدم به اینجا که اگه روزی حداقل حداقل 2-3 بار انجمن رو چک نکنم، خوابم نمیبره!! (اصلا به انجمن اعتیاد ندارم هاااا ! :biggrin: )
                          اخیرا هم که یکی رو به زور کشوندم تو انجمن ثبت نامشون کردم؛ شاید بتونم مجبورشون کنم بیان اینجا اعلام طریقت آشنایی کنن!!
                          (بچه ها لطفا تا 24 ساعت کسی جواب نده تا ببینم میتونم بیارمشون یا نه!! )

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : چگونه با این سایت آشنا شدید ؟؟

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                            پسر تو هم مثل ماهان از دوران طفولیت تو سایت بودی!! تاپیک صندلی داغ رو یادت میاد؟؟!!!! کیان رو هم میشناسی!!
                            ماشاالله!!!
                            من هم دنبال یه مطلبی میگشتم(دوران کاردانی) مجبور شدم عضو بشم! و بعد از فکر کنم حدود 2 سال عضویت، اولین ارسال رو داشتم! تاااا رسیدم به اینجا که اگه روزی حداقل حداقل 2-3 بار انجمن رو چک نکنم، خوابم نمیبره!! (اصلا به انجمن اعتیاد ندارم هاااا ! :biggrin: )
                            اخیرا هم که یکی رو به زور کشوندم تو انجمن ثبت نامشون کردم؛ شاید بتونم مجبورشون کنم بیان اینجا اعلام طریقت آشنایی کنن!!
                            (بچه ها لطفا تا 24 ساعت کسی جواب نده تا ببینم میتونم بیارمشون یا نه!! )
                            سلام.
                            فکر کنم از اسمم مشخص باشه که چطوری با انجمن آشنا شدم! :nerd:
                            امیدوارم که بتونم از مطالب انجمن استفاده بکنم و اگه بلد باشم بتونم کمکی بکنم.البته نه تو زمینه ی برق و الکترونیک و....! علوم پایه و فیزیک و...
                            در بیکرانه ی زندگی؛ دو چیز افسونم میکند:
                            آبی آسمانی که میبینم و میدانم که نیست، و خدایی که نمیبینم و میدانم که هست....
                            دکتر شریعتی

دیدگاه

من دنبال یه انجمن برق می گشتم در googleسرچ کردم دقیقا" یکسال پیش بود و اشنا شدم

دیدگاه

من دچار آلزایمر زودرس شدم رفت! :NO:
                                ولی فکر کنم 3سال پیش سر طراحی تابلوروان بود که افتادم توی تور ECA :mrgreen:
                                آخه اون وقتا مثل الان نبود که اینترنت از آموزشهای مختلف ساخت و طراحی تابلو پر باشه!

راستی...امیرعلی بلورچیان جوری با سایت آشنا شده؟!
                                انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X