اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه با این سایت آشنا شدید ؟؟

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه با این سایت آشنا شدید ؟؟

یادمه سال 85 - 86 اون وقتا بود داشتم توی کافی نت دانشگاه سرچ میکردم دیدم , البته اون وقتا خیلی فعالیت کم بودا ... ولی الان خعلی خوبه .. اصلا لذت میبرم از همینطوری پلکیدن تو فروم ...

دیدگاه

من به صورت خیلی اتفاقی با این سایت اشنا شدم :agree: :agree: :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        راستش منم فکر کنم از طریق یک وبلاگ با اینجا آشنا شدم منتها نمی دونم کدوم وبلاگ!
        ثبت نام کردم منتها چیز جالبی نظرم رو جلب نکرد! بعد از 3،4 ماه دوباره اینجارو پیدا کردم دیدم که اینجا عضو بودم! اومدم تو ولی دیگه از اون موقع بیرون نرفتم!
        وا مگه ایشون مدیر نیستن و اینجارو نساختن؟؟؟؟؟؟خودشون که میگن از اول اینجا نبودم..

من ازطریق دوستای دانشگاه.گفتن برو حال کن با eca. :mrgreen:
        به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام میدوینم اینجا جاش نیست ولی یکم بیشتر می خوام از eca بدونم اینجارو کی ساخته مدیر کل شرکت eca کی هستو ...................

اضافه شده در تاریخ :
          سلام یا سوالم سخت بود یا دوستان حاضر به پاسخش نیستن :sad: باشه مهم نیست ولی ادم جای که بیشترین زمان رو در روز توش هست رو حق دار اطلاعات کاملی داشته باشه
          !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
            من خوشحالم که دوستان عزیز هم وطن به هر طریقی اینجا جمع هستن
            و به امید خدا هدفشون از عضویت در این سایت پیشبرد علم و دانش این مرز و بوم خواهد بود.
            منم سوال آقا میلاد رو داشتم " چرا این سایت یه درباره ما اساسی نداره که بدونیم ریشه این سایت در کجاس
            و چه کسی امتیاز این سایت رو داره، البته این سوال فقط برای کنجکاویه مهم هدف و خروجی این سایته که فوق العاده برای من مقدسه
            ممنون می شم اگه آقای بلورچیان پاسخ بده :nerd:
            هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
            بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

سلام
              من دنبال یکی از سوال های فیزکم بودم که با این سایت اشنا شدم .
              فهمیدم که ادم های خیلی خوبی توش هستن یکیش اقایxهست......
              دل بستن و امید به داشته های دیگران، قفسی است زرین ، که ارزو پرواز را به تو خواهد اموخت نه پرواز کردن را.ضعیفیم چون رابطه مان با خدا درست نیست ، چون ارامش درون نداریم ، داشته هارا بیشتر کنیم تا پریشانی ذوب شود
              http://www.mahak-charity.org/main/fa
              دانش +جو...

دیدگاه

سلام
                من داشتم تو گوگل دنبال مطلب بدردبخور درباره ی پردازش تصویر با مطلب میگشتم که به سایت شما رسیدم و از اونجایی که مطالب برام جالب و جدید بودند ثبت نام کردم. تا حالا که واقعا از سایتتون لذت بردم.واقعا دست همتون درد نکنه.اینکه اعضا تا این حد به هم کمک میکنن خیلی واسم جالبه.ایشالا موفق باشین.
                تاریک ترین ساعت شب درست ساعات قبل از طلوع خورشید است
                پس همیشه امید داشته باش . . .

دیدگاه

منم که داشتم تو قوقل سرچ میزدم اینجارو یافتم و اول فقط میومدم مطلب می خوندم و استفاده می کردم
                  اما الان یه تاپیک خیلی خوب راجع به دوچرخه الکترونیک راه انداختم که خوشحال میشم ببینید.
                  آدرسش تو امضام هست
                  :read:

sigpic

دیدگاه

کلاس روباتیک که میرفتم جلسه آخر استادمون بهم گفت که اگه سوالی چیزی در رابطه با الکترونیک داشتی میتونی تو این سایت جوابشو پیدا کنی
                    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

استاد درس نرم افزار کاربردی این سایت رو معرفی کرد.
                      خداوند به هر انسان، ذهن متفاوتی بخشیده، کتاب بزرگترین راهه که ما از ذهن و اندیشه های محدود خود فراتر برویم.

دیدگاه

من با پروگرامر های که از سایت های دیگه خریده بودم و آرم eca روش بود با این سایت آشنا شد

دیدگاه

بصورت اتفاقی تو اینترنت اسم دوستمو زدم دیدم تو این سایت عضو هست

دیدگاه

داشتم تو خیابون رد میشدم دیدمش =)) =)) =))
                            شوخی کردم چون با انواع سایت های برقی سر وکار داشتم اینجا دیگه منا معتاد خودش کرد چون ادم های باسواد و شیفته برق زیاد داره و خدایی هیچ جایی مثل اینجا با علاقه مباحث روز را دنبال نمیکنن همشون خسته نباشن :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
                            دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                            بانک اطلاعاتی سنسورها
                            ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                            تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                            [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

دنبال یه سری مطلب میگشتم از اینجا سر در آوردم...وقتی پستارو خوندم دیدم به به!!!... oo: روحیه همکاری و دلسوزی موج میزنه اینجا...با خودم گفتم پس من کجا بودم که اینجا نبودم!!! :mrgreen:
                              درجا عضو شدم...
                              از همه سپاسگزارم...
                              تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

من اصلا یادم نمیاد چه طوری شد که اومدم به این سایت و کی تو این سایت عضو شدم ولی همیشه وقتی کانکت میشم اولین جایی که سر می زنم همین جاست :rolleyes:
                                خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                                [hr]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X