با سلام
قبل از اینکه بگم چه جوری با سایت آشنا شدم بایدیه خسته نباشید به همه کسانی که اینجا زحمت می کشن بگم.خداوکیلی سایت خوبیه من که حسابی معتادش شدم.
من از طریق یکی از دوستای خوبم با سایت آشنا شدم.خوشحالم یه جایی پیدا کردم که برخلاف دانشگاهها که همه سعی دارن چیزاییو که یاد دارن از هم پنهون کنن ویه جورایی به هم کمک نکنن :evil:(البته شاید فقط دانشگاه ما اینجوری باشه حسادت نه رقابت سالم :cry2 واقعا بچه ها(ببخشید دوستانی)که اینجا فعالن از هیچ کمکی فروگذار نمی کنن.
دست مریزاد پایدار باشید :bye
در 11 سپتامبر سال 2007, ساعت 01:01:04 am عضو شدم ولی اولا فقط واسه دانلود میومدم تو سایت بعد که دیدم خیلی ضایع است که فقط بیام دانلود کنم و برم از تاریخ از 14 سپتامبر سال 2008 (یعنی یه سال بعد) شروع کردم به ارسال مطلب.
سلام
من یادم نیست که از کی آشنا شدم ولی خیلی وقته و لی دقت من تو سایت از زمانی آغاز شد که من میخواستم از phpbb استفاده کنم و زمانی انجمن بر پایه phpbb بود و این شد که دیگه عاشق eca و همه دوستان و بزرگواران عضو اینجا شدم
عضویت تو eca یکی از بهترین اتفاقات علمی من در حوزه اینترنت بود ، دست همه کسانی که برای این سایت زحمت میکشند درد نکنه
با عرض سلام به همه دوستان عزیز و محترم
من هم مثل بعضی دوستان از طریق گوگل با این سایت آشنا و عضو شدم .
از این بابت خوشحالم و از بانیان این سایت بسیار متشکرم.
افتادگی آموز اگر طالب علمی
هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
من با این سایت آشنا نشدم این سایت با من آشنا شد.
یه روز داشتم توی گوگل برای خودم هویجوری قدم می زدم یی هو eca اومد سلام علیک کرد و گفت چطوری کجا بودی !!! :eek:
من اصلا نمی شناختمش اما اون منو می شناخت :redface:
هنوزم یه مقدار باهاش غریبی می کنم برای همین اون بیشتر حرف می زنم و من گوش می دم
سلام علیکم
سایت خوبتونو استاد الکتروتکنیکم (جناب آقای غفارپور) معرفی کردن در دانشگاه آزاد شهر ری
یه دنیا تشکر از ایشان :job: :wow: :applause: :nerd: :nice:
دیدگاه