سلام من داشتم دنبال یکی از دوستام( اگه ما قابل دوستی بدونن )میگشتم این سایت رو پیدا کردم خیلی خوشحالم که اولا دوستمو پیدا کردم ثانیا این سایت رو پیدا کردم تازه یک بار رمز عبورمو فراموش کردم دوباره عضو دارم
سلام
من برای یه برنامه پردازش تصویر searchمیکردم که با سایت شما آشنا شدم
برنامه من تشخیص تابلو های راهنمایی با matlabهستش ولی هنوز چیزی که بتونه به من کمک کنه پیدا نکردم
ممنون میشم اگه دوستان مطلبی دارن به من کمک کنن
سلام
من برای یه برنامه پردازش تصویر searchمیکردم که با سایت شما آشنا شدم
برنامه من تشخیص تابلو های راهنمایی با matlabهستش ولی هنوز چیزی که بتونه به من کمک کنه پیدا نکردم
ممنون میشم اگه دوستان مطلبی دارن به من کمک کنن
این سایت به لطف آقای محمد نحوی و همچنین دوست عزیزم آقای حسام الدین
مرجع مناسبی به زبان پارسی در نت هست.
سوالتون رو در قسمت پردازش تصویر قید بفرمایید تا به زودی جواب داده بشه. :nerd:
سلام، من هر وقت توی گوگل سرچ میزدم، این سایت تو صفحه اول گوگل بود!
اولش که عضو بودم ولی خیلی سر نمیزدم، فقط وقتی کارم گیر میکرد سرمیزدم، ولی الان معتاد شدم، هر وقت میشینم پای کامپیوتر میام تو سایت ولگردی میکنم!!!
منم باید بگم که بیشتر اطلاعاتی که تو زمینه کار عملی و توی بعضی زمینه ها تئوری، دارم از این سایت گرفتم! دست همه اونایی که زحمت میکشن درد نکنه!
نوشته اصلی توسط mehrdadgh
سلام
ببخشید که فوضولی میکنم ولی میخاستم بدونم که بنیان گذار سایت کیه؟ :question:
منم در مورد رباتیک و هوش مصنوعی سرچ می کردم از این لینک به اون لینک که دیدم یه جایی که چند تا از هم کلاسیام اینجا عضوند و اعضا بدون هیچ چشمداشتی کمک می کنند دیدم خیلی جای توپه
به به چه تاپیکی خیلی لذت بردم.
یه روز به یکی از بچه های دانشگاه که از دوره هنرستان با هم بودیم گفتم تو چیکار میکنی انقدر تو نت آنلاینی بهم گفت برو eca.ir خودت میفهمی! منم در عرض دو ماه شدم فعال ترین کابر ماه اگه یادتون باشه! :nerd:
دوست عزیزم که با نام کاربری Sasan.J عضوه و همیشه هر وقت استادای هنرستان نبودن اون میشد استاد! الانم که دیگه... :redface: (تقریبا بچه های الکترونیک دانشکده شمسی پور این سایت رو به خوبی میشناسن و یه بچه باحال شمسی پوری دیگه mostafahk ایکیوسان خودمونه! :icon_razz
روزای اول تو ECA میچرخیدم و میفهمیدم که چقدر سطح علمی الکترونیکم پایینه! :redface: و بعد کم کم شروع به share کردن مطلب میکردم، و اوایل تو بخش کامپیوتر بیشتر فعال بودم و بخش معرفی نرم افزار تقریبا پست های اولم بود و مباحث الکترونیکی رو فقط مطالعه میکردم. و البته هنوزم به ازای 1 دونه پستی که میفرستم شاید 50 تا پست مفید بخونم! :agree:
و از همه کسایی که کاملا بی ریا دارن خدمت میکنن تشکر میکنم. و ایشاا.. به قول حاچ امیر تولد 50 سالگی ECA رو جشن بگیریم کنار هم (فکرشو کن امیرخان پیرمرد شدی به نوه ت که از 1 سالگی عضو ECA بوده!! میگی به جات تایپ کنه! :mrgreen: :mrgreen
ما هم مثل بقیه! هر کسی به هر نحوی میتونه مخصوصا تو محیط دانشگاه ها این سایت رو به همه معرفی کنه
دیدگاه