اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عملکرد غیر حرفه ای فروشگاه.

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : عملکرد غیر حرفه ای فروشگاه.

به عنوان یک خریدار بی طرف ، باید بگویم که اگر خرید عمده و یا حتی نیمه عمده داشته باشید ، جناب آقای بلورچیان قیمت های خوبی میدهند.

در ضمن اگر قیمت تک فروشی بعضی از قطعات خاص که اکثرا هم فروش بالایی ندارند را از بازار و مغازه های شهر خودتون جویا شوید یا از شدت قیمت سکته خواهید کرد ، یا آن قطعه را ندارن و یا متاسفانه به دلیل خرید فقط یک قطعه به شما خواهند گفت که نداریم.

هیچ کس به اندازه من در خرید قطعات خرده و تکی مصیبت نکشیده.

مثلا میری بگی یک دونه یا دو دونه پتانسیومتر میخوای. اولا از هیچ کجا گیر نمیاری و اگر هم موجود باشه ، با یک لحن بسیار بد میگن : فقط یک دونه؟

اینا نظر شخصی من هست و عاشق و دوستدار هیچ فروشگاه اینترنتی و ... نیستم و تنها تجربیات خودم را میگم.

فروشگاه های اینترنتی از نظر فروش خرده قطعات الکترونیک بسیار جالب هستند. ولی برای خریدهای عمده حتما باید تماس بگیرید و یک روند قرارداد مانند را طی کنید.

در مورد عکس و مشخصات محصول هم تقریبا همه فروشگاه ها این مشکلات را دارند و من از اولین خریدم در 5 سال قبل تا الآن ، این مشکل را دارم و هنوز هم که هنوزه حل نشده است.

در واقع تنها و بزرگترین ایراد فروشگاه های اینترنتی قطعات الکترونیکی همین است که ممکن است اون چیزی که به دست شما میرسه با اون چیزی که در سایت زده از زمین تا کره مریخ فرق داشته باشه.

دیدگاه

این بار میکرو با یک میکروی تایوانی (به قول فروشنده .... البته ریخت و قیافه ی میکرو هم می خوره که جنس بدی نباشه ) تعویض شد و مشکل حل شد ......
      اما به چه قیمتی ؟؟؟؟ این میکرو SMD هست و دمونتاژ اون باعث شد بورد 300 هزار تومنی داغون بشه ..... حالا این بورد باید برسه دست مشتری .... خوب اون چی می گه ؟؟؟؟
      آخه این چه وضعیه که یک فروشگاه به اصطلاح معتبر تو روز روشن جنس آشغال چینی رو می ده دست مشتری یک کلمه هم ..... نمی زنه که این آشغال چین هست می خوای بخری یا نه ؟؟؟؟؟
      بقیه ی اعضا هم چه تو این انجمن چه هرجای دیگه اصلا انگار ممتنع هستند و هیچ فرقی براشون نداره که جنس چی باشه .... که یه مشت نفهم بیان هر آشغالی وارد کنند و بدند دستشون .....
      این از خونسرد صحبت کردن اعضا کاملا معلومه ..... در غیر این صورت این قدر راحت و خونسرد حرف نمی زدید .

دیدگاه

تمامی میکروهای موجود در فروشگاه اوریجینال هستند و بدون اغراق 1.5 سال هست که میکروی چینی غیر اوریجینال دیگه وارد نمیشه.
        من نمیتونم در مورد جنس بقیه نظر مشخصی ارائه بدم ولی مواردی هستند که برای خیلی از دوستان پوشیدست.
        از همه دوستان که نسبت به ECA لطف دارند تشکر میکنم و امیدوارم بتونیم خدمات بهتری ارائه بدیم.

موفق باشید
        I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X