اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توافق برای یک روش آموزشی استاندارد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دوستان عزیز سلام .
    همونطور که میدونیم سایت ما یه سایت آموزشی هست . و باید بیشتر توان ما باید روی این قسمت باشه .
    برای همین به نظرم باید یه روش استاندارد آموزشی رو به تصویب برسونیم و همه از اون روش استفاده کنیم .
    تا الان که روش تایپ مطالب آموزشی بوده میشه بعضی ها رو با پاور پوینت درست کرد . با فرشاد جان پیشنهاد دادن که با فلش درست کنیم و ... .

خلاصه اینکه باید ببینیم محدود کار آموزشی ما چطوری هست و معمولا برای مطالب آموزشی نیاز به چه چیز هایی پیدا میکنیم تصویر ، صدا و ... بعد چند روش رو تثبیت کنیم و همه از اون روش ها استفاده کنیم.
    منتظر نظرات بقیه دوستان هستم .
    موفق باشید .
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

فکر خوبیه ، تجربه هم ثابت کرده که آموزش با تصویر و کلا گرافیک در یادگیری تاثیر بسزایی داره .
    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

بسیار ایده ی خوبی هست. ولی فکر کنم سخت بتونیم چیزی درست کنیم که همه خوششون بیاد! ولی به هر حال باید از تمام روش ها استفاده کنیم به کاربراهم یاد بدیم چطور مطالبشون رو در این قالب ها قرار بدن.
      مثلا همین فردا پسوردا چند مطلب آموزشی درجه 1 تو سایت خواهیم گذاشت مثل آموزش PLCکه فرشاد با فلش کار می کنه و ترجمه کامل هلپ برنامه پروتوس که قراره تا 2و3 ماه دیگه کتاب بشه (براتون سورپرایز خواهم کرد!) .
      به هر حال باید بهترین روش رو برای ارائه مطالب آموزشی تصویب کنیم.لطفا همه دوستان همفکری کنند.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام
        به نظرم من کاربا فلش خلاقیت رو به طرز عجیبی بالا می بره و خودش باعث میشه که مطلب مورد اموزش از طرف شخص سازننده فلش مورد بررسی بسیار موشکافانه(درنتیجه کسب و بدست اوردن مطالبی بسیار ریز و بدرد بخور) میشه
        منم با فلش موافقم
        ولی آقا فرشاد اول باید یه دوره اموزشی واسه من بذاری ها؟
        موفق باشید.

دیدگاه

بچه ها این فلش رو برای نمونه می زارم . تا چند روز دیگه هم یه نمونه کامل 5 جلسه ای می زارم .
          من دارم روی یه نرم افزار دیگه هم کار مکی کنم که تمام فایلها و عکسها و همه چیز بشه یک فایل . این کار چند تا فایده داره
          1-دیگه نمی تونن مطالب رو سرقت کنند .(اونقدر تبلیغات سایت اینور اونورش هست که نمی تونن انگولکش کنن)
          2- چون فایلها به صورت فلش هستند دیگه نمیشه تو اونا دست برد
          3-حجم فایلها پایین میاد و کیفیت هم بالا میره
          4-مثل یه کار حرفه ای میشه(از همه مهمتره)چون اگر این فایلهای آموزشی رو جاهای دیگه هم بزارن چون تبلیغات سایت هم هست و .....

به نظر من که باید یه گروه برای رهبری مقالات خود سایت ایجاد بشه . بقیه مقالات رو بنویسن و اونا ویرایش کرده و به حالت استاندارد در بیارن تا همه مقالات به یک شکل در بیاند.
          من از مورد فلش هیچ مشکلی ندارم . و می تونم مسئولیتش رو قبول کنم .

تا چند روز بعد هم یه نمونه آماده می کنم تا ببینید چطوریه و نظراتتون رو بگین .

این یه نمونه از اون فلشهایی که باهاشون کار کردم
          http://one.fsphost.com/power380/plc2flash.swf
          (چون توی اینترنت اکپلولر نگاه میکنید کوچیک میشه!!!)

یه توضیح بدم که این مدار راه اندازی موتور یکی بعد از دیگری هست که باید اول شستی استارت I و بعد شستی استارت II رو بزنین . با زدن شستی استپ0 هم مدار خاموش میشه.

دیدگاه

با سلام
            آقا فرشاد دستت درد نکنه واقعا عالی بود
            فقط یه موردی می دونی مطالب الکتروتکنیک رو میشه خیلی هاش رو به راحتی با اسلایدهای فلش به صورت اینتر اکتیو آموزش داد
            ولی مال الکترونیک کم و بیش اینطوریه واگه بخوای بعضی مطالب رو به این صورت اموزش بدی یه کم طول می کشه
            باید مطالب اموزشی رو در دوگروه نوشتاری(word)واموزش به صورت فلش دسته بندی بکنیم تا بعد ها مشکلی پیش نیاد.

دیدگاه

اقا فرشاد موتور رو روشن کردیم بابا یه فکری واسه خاموش کردنش می کردی هی ول می خوره

دیدگاه

دگمه stop هم داره! یک کلید دیگه هم هست برای اینکار
                خوب دیگه فکر کنم همه به کیفیت کار فرشاد ایمان آوردین وا قعا کارت درسته
                یک سری کارهارو به عنوان وظیفه باید برای مدیران تعیین کنیم. درسته که هممون سرمون شلوغ هست ولی به هر حال باید به تعهداتمون عمل کنیم.
                من با فلش و پاورپوینت کاملا موافقم. می تونیم برای چند نفر تقسیم کار کنیم که دیگه دوستان بدونن تکلیف چی هست.
                مسئول برای کار های فلش.برای کار های پاورپوینت.برای کارهای متنی....
                مسئول برای نظارت بر روی مقالات و آموزش ها.....
                خلاصه از این چیزها
                موفق باشین.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

دوستان عزیز سلام .
                  ببینید کار فلش الان به نظر خیلی مناسب میرسه ولی حقیقت اینه که خیلی وقت گیر هست و پیاده سازی با فلش رو همه بلد نیستن . برای همین بعد از یه مدت کار آقا فرشاد خیلی سنگین میشه .
                  همه هم نمیتونن مطالبشون رو تایپ کنن یعنی تایپ براشون سخت هست .

به نظرم یکی از بهترین کار ها معرفی چند تا نرم افزار کپچر هست که همزمان طرف توضیحات رو بده و تصاویر صفحه مونیتور هم ضبط بشه . البته با این کار حجم آموزش ها بالا میره ولی چندین مزیت داره :

1- اگه بتونیم یه آموزش درست در مورد نرم افزاری که این کار رو میکنه بدیم افراد زیادی فایل های آموزشیشون رو توی سایت قرار میدن چون روش کار خیلی راحت هست .

2- سرعت کار خیلی بالا میره . آماده کردن ترتیب مطالب برای کسی که به یه نرم افزار مسلط هست شاید حدود 3 ساعت وقت بگیره و پیاده سازی به صورت عملی اون هم شاید نیم ساعت . تازه فصل فصل میکنیم که دانلود و ... راحت تر باشه .

3- پایین تمام فیلم ها اسم سایت توی هر لحظه خواهد بود و چون این فیلم ها قفل ندارن به سرعت توی اینترنت پخش میشن و بهترین تبلیغ برای سایت هست .

4- بعد از یه مدت میتونیم مطالب آموزشی سایت رو در مورد نرم افزار های مختلف با عنوان سی دی های آموزشی ECA بفروشیم و کار های تازه ای برای سایت انجام بدیم .

به نظرم این روش رو هم به روش ها اضافه کنیم بد نیست . فقط من اطلاعات زیادی در مورد نرم افزارش و ... ندارم دوستانی که کار کردن راهنمایی کنن .
                  موفق باشید .

دیدگاه

با سلام
                    آقاد محمد نرم افزارهائی هستند که همونطورئیکه گفتید مثلا از نرم افزارهای آموزشی فیلم می گیره به همراه صوت (البته کیفیت صوت ناجوره یه کم9 بعد عم می شه اونا رو به فرمت فایل های فلش دراوردو استفاده کرد البته این کاربرای مدتی خوبه وبعد از مدتی که روی بیشتر نرم افزارهای اموزش مانور شد دیگه کارائی خودشه رو از دست می ده
                    ولی برای اموزش ونوشتن مطالب آموزشی باید یه دسته بندی کاملی کرد
                    مثلا اموزش مطالبی که به مباحث مخابرات مربوطه یا..... با فلش بهتره
                    بعضی مطالب بهتره به صورت تایپ باشه
                    بله فایل فلش وقت زیاد می گیره ولی کارائی فوق العاده ای داره
                    پاورپوینت هم خوبه
                    بهتره رونوع و این که برای هرانواع مطالب آموزشی ازکدوم سیتم استفاده بشه بحث بشه
                    ضمنا بهتر نیست روی بعضی مطالب به صورت دوره ای و دسته جمعی کاربکنیم
                    یعنی هر 1ماه یه بحث خاص رو تو انجمن رواج بدیم و روی اون تمرکز بیشتری داشته باشیم؟
                    موفق باشید

دیدگاه

سلام
                      واقعا به نکات خوبی اشاره می کنین.
                      در مورد کار تیمی واقعا فوق العاده میشه.
                      می تونیم بسته های آموزشی ECA درست کنیم.
                      وای که چقدر ایده داریم!
                      لطفا همچنان به این بحث ادامه بدین.
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام . خوبی رضا جان؟
                        من هم دقیقا منظورم همین هست .
                        باید مطالب آموزشی رو دسته بندی کنیم بعد ببینیم مثلا فلان مطلب آموزشی با چی ارائه بشه مناسب تر هست . مناسب هم از نظر کیفیت آموزش هم از نظر وقت و هم از نظر سادگی و ... .
                        به نظر من آموزش نرم افزار های با فیلم باشه راحت تر و با کیفیت تر هست .

ولی خوب اول باید بشینیم مطالب آموزشی رو دسته بندی کنیم . من یه دسته بندی که الان به ذهنم میرسه رو مینویسم دوستان تکمیل کنن :

آموزش نرم افزار .

آموزش آی سی های پرکاربرد مثل انواع میکرو ها و ...

آموزش سیستم های استاندارد .

آموزش دستگاه ها و کنترل کنن ده های صنعتی مثل PLC و ... .

آموزش مباحث پیشرفته مثل پردازش تصویر و پردازش صدا و فیلتر های مختلف صدا و تصویر و ...

و بقیه اش رو شما بگید و اگه نقصی در دسته بندی من میبینید درستش رو بگید .
                        موفق باشید .

دیدگاه

سلام به همگی . واقعا خوشحال هستم که از این نظر به این خوبی استقبال شده .
                          در مورد اینکه من مدار فرمان رو با فلش کار کردم ... اینه که نرم افزاری برای اینکه مدلهای مدار فرمان رو شبیه سازی کنه پیدا نکردم و چون این مدار فرمانها برای خیلی ها گنگ هستند ..مجبور شدم که اونا به صورت فلش در بیارم . البته این فقط قسمتی از آون آموزشه و باید دندون روی جیگر بزارید تا کلشو ببینید.
                          به نظر من اگر یه تیم برای اینکار درست بشه واقعا که عالیه ...

من تمام این کارهارو دنبال کردم و انواع روشها رو برای این کار امتحان کردم . پاورپوینت خیلی فایلش حجیم میشه و به در اینترنت نمی خوره (حتی در حالی که فایل exe میشه)
                          بهترین نرم افزار برای درست کردن فایلهای آموزشی فلش هست .
                          به این گفته من درست توجه کنید ... منظور من فرمت فلش هست . من این مدار فرمان بالا رو با خود نرم افزار اصلی فلش درست کردم ولی ..نرم افزارهای جانبی فلش هم وجود دارند که شما می تونید بوسیله اونها فایلهای مختلف فلش رو درست کنید .
                          فلش در اوج کیفیت و زیبایی کمترین حجمو داره .

من یه نرم افز ار معرفی می کنم که خیلی به درد این کار می خوره و اسمش flash demo builder هست .
                          من به خاطر این نرم افزار 300 مگابایت با دیال پ فقط دانلود کردم و دست آخر هم به کرک درست و حسابی نرسیدم . کرک میشه و نرم افزار کار میکنه ولی نمیتونید پروژه خودتون رو ذخیره کنید .

این نرم افزار مخصوص ساخت فایلهای آموزشی هست و از یک تکنیک بسیار جالب استفاده می کنه . به این ترتیب که شما هر بار در صفحه نمایش کلیک می کنید اون یه تصویر از صفحه نمایش بر میداره و بعد از اینکه کار شما تموم شد وارد نرم افزار میشید. این نرم افزار تمام صفحات رو پشت سر هم ردیف می کنه و طبق برنامه ای که داره خودش به صورت فلش حرکتها موس رو به اونا میده . شما می تونید در حین کار دکمه هم بزارید تا کاربر با فشار دادن اون دکمه بتونه بره صفحه بعدی که همون عکس العمل اون دکمس. حتی شما می تونید بالنهایی برای راهنمایی و کارایی بیشتر آموزش در هر جای این نرم افزار برای کمک به کاربر بزارید. حتی می تونید فایلهای صوتی بزارید . نرم افزار برای ضبط صدای شما هم یه فکری کرده . دست آخر این نرم افزار میتونه توی چند فرمت مختلف مثل (exe-mpg-swf-… ) ذخیره کنه. حتی میتونه برای این آموزش شما کپیرایت هم بزاره . به این ترتیب شما برای ورود به آموزش می تونید یه پسورد بزارید و اگر کاربر این پسورد رو وارد نکنه تا چند روز که شما تعیین می کنید میتونه از آموزش استفاده کنه و در صورت که پسورد رو وارد نکرد نرم افزار قفل میشه ....
                          دهنم کف کرد.........................
                          خلاصه کلام که بچه ها اگر کسی این نرم افزار رو پیدا کرد به ما هم بگه .. من قول می دم که خودم یه آموزش توپ برای این نرم افزار درست کنم که دیگه هیچکس لنگ نمونه .

فکرتون هم در مورد تیم تنظیم مقاله بکنید .
                          به نظر من چند نفر مامور این کار باید بشن . ببینید اگر بخواین که این آموزشها جامع بشن باید بیشترش رو تایپ کرد . چون در صورتی که از صدا استفاده بشه حجم فایلها خیلی زیاد میشه حتی در حالت فلش. و اگر کاربر هم بخواد که یه قسمت رو یاد بگیره توی دردسر میفته . (برای پیدا کردن موضوع مورد نظرش)
                          ولی ترکیب انیمیشن با نوشته چیز خیلی جالبی از آب در میاد .

به نظر من هر کس که هر مقاله ای مینویسه اگر مدیر بود که هیچ... وگرنه باید اون مقاله رو بده به مدیری که مربوط به اون بخشی میشه که اون در موردش مقاله رو نوشته . بعد وقتی که تایید شد و ایرادهاش برطرف شد بره به دست تیم تنظیم مقاله برسه .. تا اونا اونو به فرمتی که استاندارد انجمنه دربیاره .
                          با اینکار تمام مقالات به یک شکل در میان و یک کار حرفه ای و جالب ازآب در میاد.
                          حتی میتونیم از کسایی که مقاله مینویسن به یه ترتیبی هم تشکر کنیم. تا تشویق بشن.

بازم میگم اگر بخواین همش صحبت کنید این مقالات هم حجمشون زیاد میشه و هم زود زده میشن . خودتون یه نمونه از آموزشهایی که بیرون به صورت گفتاری هستند رو ببینید ... متوجه میشید.

به خدا وقت نمی کنم که این آموزشی رو که دارم می نویسم تموم کنم . اگر تموم می شد میدید که منظورم چیه . دیگه از امشب به کوب روش کار می کنم تا تموم بشه .

دیدگاه

دوستان سلام .
                            فرشاد جان این نرم افزاری که گفتید فوق العاده هست . من حقیقتش خیلی فرصت نمیکنم به این موضوع فکر کنم ( به دلیل مشغولیت درسی و ...) ولی به نظرم شاید نیاز نباشه تمام آموزش ها رو به فلش داد . میگم یه بررسی بکنیم ببینیم چند نوع مقاله آموزشی داریم متناسب با هر کدوم یه قالب آموزشی رو ثبت کنیم .
                            نظرتون چیه؟
                            اگه دیدیم این فلش برای همشون خوبه که خوب این رو برای همه اش در نظر میگریم کار رو راحتر هم میکنه .
                            موفق باشید .

دیدگاه

منم موافقم.
                              باید روش های مختلف آموزشی رو به کار ببریم. فقط فلش یا فقط صدا و تصویر و متن و.... به درد نمی خورن. مثلا میکرو رو با فلش نمیشه یاد گرفت!ولی مدار فرمان بدون فلش فایده نداره!
                              دسته بندی که به ذهن من میرسه(از لحاظ نحوه آموزش) :
                              -- پاور پوینت
                              --فلش
                              --مقالات تایپ شده
                              --مدارات و برنامه های شبیه سازی شده
                              --پک های آموزشی (مثلا برای میکرو pic --شامل پروگرمر +برنامه های آماده+سی دی آموزشی...)
                              --فایل های صوتی و تصویری به صورت فیلم برداری از صفحه کار
                              --ساختن کتاب های آنلاین....

فعلا همین ها! قبلنا بیشتر ذهنم خلاق بود!
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X