اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توافق برای یک روش آموزشی استاندارد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام
    خوب بنظر منم باید برای هر نوع آموزش با توجه به موضوع اون مقاله از آموزش مخصوص به اون استفاده کنیم یکسری با فلش یکسری با پاورپوینت و ........
    ضمنا آقا فرشاد بابت فلشی که طراحی کردین هم ممنون هستم بسیار زیبا و بدون عیب بود .
    اینکه اسم سایت تو مقالات و اموزشاهامون به اینگونه گنجونده شده که کسی نمیتونه اون رو حذف کنه خیلی عالیه ، بقول دوستان هم برای سایت تبلیغی میشه و .... در کل فکر خوبیه
    با نظر امیرجان هم موافقم باید وظایف رو تقسیم بندی کنیم که به کسی فشار نیاد اصل مدیریت هم بر همین استوار هستش
    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام به همه
      آخرش 5 تا قسمت اولش رو تموم کردم . اگر یه نمه .. یه جوریه .. اونم به خاطر اینه که تند تند روش کار کردم . البته اینم بگم که الان می تونم توی 2 روز اینو تموم کنم . کلی مشکل از طراحی فلش بگیر تا دنبال نرم افزار مناسب ... وقتمو گرفت .

خلاصه به نظر من اگر فایلهای آموزشی رو این شکلی درست کنیم هم حجمشون میاد پایین هم دیگه بروبچ نمی تونن روش مهندسی معکوس انجام بدن .
      البته بگم که من خودم تونسم فایلها رو از هم جدا کنم .. ولی دیگه فلشهارو نمی تونن چون ECA به اون گندگی زدم پس کلش...........

ببینین .. نظراتتون هم بگین . به نظر من که این جوری اگر فایلها آموزشی درست بشن ... چیز جالبی از آب در میان...
      http://www.forum.eca.ir/viewtopic.php?p=11545#11545

دیدگاه

فرشاد جان واقعا چیز تمیزی درست کردی دمت گرم.
        برای فایل های متنی که عکس و تصویر زیاد دارن این فرمت CHM واقعا مناسبه.
        این موردم باید توی دسته بندی نحوه فایل آموزشی اضافه کنیم.
        I ❤️ ECA

دیدگاه

دوستان سلام .
          من نتونستم این فایل رو باز کنم باید چه نرم افزاری نصب کنم؟ اگه حجمش معقول هست توی سایت بذارید .
          موفق باشید .
          شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
          هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
          چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

اقامحمد .
            این هم از همون فایلهای help هست که همه جا توی کامپیوتر استفاده میشه . اونم با فرمتchm.*
            نرم افزار خاصی برای باز کردنش لازم نیست بهع راحتی میشه توی ویندوز xp باهاش کارد . اینم مثل help های دیگس که برای هر نرم افزار به عنوان راهنما می زارن پهلوش.....
            اگر درست دانلودش کرده باشید مسشکلی نداره ، برای باز شدن . حجمش هم کمه و به 1m هم نمیرسه .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X