اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اطلاعیه : انجمن جدید مبارک!

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اطلاعیه : انجمن جدید مبارک!

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
    سلام ، شونصد تا سوال داشتم که مبهم مونده بود برام ، خوب شد راه افتاد ، آخیییییش....
    راستی شکلک ها کوشن ؟؟؟
    سخته ها توی یه محیط جدید وارد بشی ، دلم برای eca قبلی تنگ میشه ....
    بزودی شکلک ها هم درست میشه انجمن چند ساعته باز شده بمرور امکانات بهتر و بهتر خواهد شد

دیدگاه

یه مشکل دیگه که دیدم اینه که ، هم رتبه بندی دیگه خبری نیست ازش و هم این که جستجو که میزنیم با این که این موضوع قبلآ بوده و الان تو گوگل پیدا میشه ولی توی سایت پیدا نمیشه ، مثلآ من توی گوگل سرچ کردم و متلب رو تو سایت eca پیدا کرد ، وقتی روی لینکش کلیک کردم ، اون موضوع رو تو سایت پیدا نکرد ...
      آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

کلا مسیر انجمن و کل لینکهاش تغییر کرده سرچ های گوگل تا ۱ ماه بعد به مرور درست میشند.
        درجات کاربری هم فردا درست میشن نگران نباشید
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
          یه مشکل دیگه که دیدم اینه که ، هم رتبه بندی دیگه خبری نیست ازش و هم این که جستجو که میزنیم با این که این موضوع قبلآ بوده و الان تو گوگل پیدا میشه ولی توی سایت پیدا نمیشه ، مثلآ من توی گوگل سرچ کردم و متلب رو تو سایت eca پیدا کرد ، وقتی روی لینکش کلیک کردم ، اون موضوع رو تو سایت پیدا نکرد ...
          سرچ انجمن به سرچ گوگل تغییر کرد از این پس تو انجمن سرچ کنید نتیجه رو تو گوگل میبنید و از لینک های که گوگل پیدا کرده وارد تاپیک مورد نطر میشد تست شده مشکلی هم نداره همینطور هم که جناب بلورچیان عرض کردن لینک ها تغییر کرده ربات های گوگل باید دوباره بیان تو انجمن و لینک های جدید انجمن رو جایگزین لینک های انجمن قدیمی بکنن اوتار پیش فرض برا کاربرا گذاشته شد برا تغییرش میتونید اقدام کنید موفق باشید

دیدگاه

سلام.
            خیلی خوب شده. دست همگی درد نکنه... خسته نباشید. آقا فقط ما فرق لایک و تشکر رو نمیدونستیم هر دوتاشو زدیم!

به امید موفقیت تیم eca و همراهاش

دیدگاه

سلام قالب جدید مبارک باشه
              یه مشکلی که هست وقتی از گوگل سرچ میکنیم و میایم داخل سایت میره روی صفحه اصلی
              رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

مرسی آقای بلورچیان...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست ها
                  سلام قالب جدید مبارک باشه
                  یه مشکلی که هست وقتی از گوگل سرچ میکنیم و میایم داخل سایت میره روی صفحه اصلی
                  سپاس از شما توجه داشته باشید سیستم انجمن قدیمی smf بود که ما به ویبولتین تغییر دادیم معلومه که لینک های قدیمی که گوگل تو موتورش ذخیره کرده کار نمیکنه چون دیگه سیستم انجمن فرق کرده یه مدت دیگه ربات های گوگل لینک های جدید انجمن جدیدمون رو جایگزین لینک های قدیمی انجمن قدیمی میکنن و همه چی درست میشه موفق باشید

دیدگاه

با سلام وخسته نباشید
                    میخواستم بدونم لینک پاسخ های جدید به ارسالها حذف شده ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01 نمایش پست ها
                      با سلام وخسته نباشید
                      میخواستم بدونم لینک پاسخ های جدید به ارسالها حذف شده ؟
                      تو این سیستم هر کسی به تاپیکی جواب بده بعد از 20 ثانیه خودکار تو اخرین ارسالی های انجمن ظاهر میشه که فلان کاربر به فلان تاپیک پاسخ داده و بروز کرده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
                        تو این سیستم هر کسی به تاپیکی جواب بده بعد از 20 ثانیه خودکار تو اخرین ارسالی های انجمن ظاهر میشه که فلان کاربر به فلان تاپیک پاسخ داده و بروز کرده
                        اینی که شما میگید میشه پاسخ های جدید به موضوعات ( دقیقا نمیدونم عنوانش چی بود ) منظورم پاسخ هایی هست که قبلا توی یک تاپیک دادم و الان شخصی جواب داده یا سوالی کرده یا نقل قولی شده و باید جواب داده بشه . این قابلیت قبلا توی انجمن بود . اتفاقا به نظر من خیلی هم پر کاریرد بوده . یعنی الان برداشته شده؟
                        اینطور که شما میگید باید کل موضوعات رو بگردیم تا به موضوع مورد نظرمون برسیم

دیدگاه

مبارک باشه انشاع الله چرخش براتون بچرخه. پیشنهاد من برای سلامتی چشم و محیط ظاهری بهتر و عدم خسته شدن کاربر استفاده از رنگ پس ضمینه طوسی مایل به آبی و استفاده از المانهای با حرارت رنگ خنثی در پوسته انجمن هست که بسیار روی مدت زمان استفاده کاربر از انجمن تاثیر دارن.

بدرود

دیدگاه

با درود و خسته نباشید.
                            یه چیزی که انجمن قبل داشت و خیلی دوست داشتم گزینه های اضافه به لیست مورد علاقه و گزینه دیدن اخرین ارسال ها و گزینه دیدن پست هایی بود که داخلش شرکت کرده بودیم که دم دست بود و کاربر راحت میتونست توی صفحه اول انتخابون کنه. ولی توی این باید حتما بریم توی پنل و اون گزینه هارو پیدا کنیم.کار باهاش خیلی راحت بود.سایت همسایه هم یه امکاناتی مثل اون نصب کرده رود ولی به راحتی و لا حالی اون خدابیامرز نبود

دیدگاه

با سلام و درود
                              وجود گزینه ای با کاربرد گزینه "دیدن پاسخ های جدید به ارسال های شما" که در انجمن قبلی وجود داشت لازم است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01 نمایش پست ها
                                اینی که شما میگید میشه پاسخ های جدید به موضوعات ( دقیقا نمیدونم عنوانش چی بود ) منظورم پاسخ هایی هست که قبلا توی یک تاپیک دادم و الان شخصی جواب داده یا سوالی کرده یا نقل قولی شده و باید جواب داده بشه . این قابلیت قبلا توی انجمن بود . اتفاقا به نظر من خیلی هم پر کاریرد بوده . یعنی الان برداشته شده؟
                                اینطور که شما میگید باید کل موضوعات رو بگردیم تا به موضوع مورد نظرمون برسیم
                                فکر کنم منظور شما اینکه مثلا کسایی که تو تاپیک شما شرکت کردن بعد از یه مدتی که شما میان بهتون الارم بده که فلان کاربرا نقل قول کردن اوکی این امکانات رو براتون میزارم

نوشته اصلی توسط jonbakhsh نمایش پست ها
                                با درود و خسته نباشید.
                                یه چیزی که انجمن قبل داشت و خیلی دوست داشتم گزینه های اضافه به لیست مورد علاقه و گزینه دیدن اخرین ارسال ها و گزینه دیدن پست هایی بود که داخلش شرکت کرده بودیم که دم دست بود و کاربر راحت میتونست توی صفحه اول انتخابون کنه. ولی توی این باید حتما بریم توی پنل و اون گزینه هارو پیدا کنیم.کار باهاش خیلی راحت بود.سایت همسایه هم یه امکاناتی مثل اون نصب کرده رود ولی به راحتی و لا حالی اون خدابیامرز نبود
                                خوب اینی که شما میگید خاصیت بوک مارک هست که بتونی تاپیکی رو به علاقمندی های خودتون اضافه کنید براتون فعال میکنم اخرین ارسالی ها عرض کردم هر کی پست جدید منتظر کنه بعد 20 ثانیه خودکار بروز میشه و تو اخرین ارسالی های انجمن ظاهر میشه مورد اخرم که گفتید دوستمون قبلا بهش اشاره کرده امکانات اگاه سازی توسط نقل قول رو هم براتون فراهم میکنم موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X