اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اطلاعیه : انجمن جدید مبارک!

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اطلاعیه : انجمن جدید مبارک!

نوشته اصلی توسط sorena01 نمایش پست ها
    ممنون از شما
    میشه مسیر رو هم مشخص کنید ؟ شرمنده ولی این انجمن اینقدر زیر و رو شده که برای من که 8 ساله عضو هستم پیدا کردن این تنظیمات سخت به نظر میرسه . هرچی گشتم پیدا نکردم
    رو این لینک کلیک کنید میرید تو اون مسیر

دیدگاه

باور کنید همینجور ادامه بدید مدیر فنی فرار میکنه
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376 نمایش پست ها
        اگر میبینید که من اینطوری دارم انتقاد میکنم باور کنید دوست دارم انجمن رو و پیشرفت روز افزون شرکت eca که برای شهر ما افتخار آفرینی کرده رو میخوام
        ولی خداوکیلی شما بودی کدوم رو دوست داشتی؟؟؟؟
        باز هم خیلی عالی شده و مطمئنا بسیار بهتر نیز خواهد شد(من خودم هم کمی تجربه دارم تو سایت البته کمی غیر مرتبط)
        WIKIELECTRONICS.IR
        ولی رنگ ها بسیار کودکانه هست
        و تا حدی هم چشم رو اذیت میکنه
        و باز هم میگم مطمئنا با وجود تیم پشتیبانی همچون شما برطرف خواهد شد
        راستی چه وقت طول میکشه تا انجمن به امکانات قبلی(اسم ها,درجات کاربری,شکلک ها,لینک دادن ها,کد گذاشتن ها و.....................)امکان قبلی انجمن برگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        جسارتا بجای درخواست های غیرممکنِ بازگشت به طاقچه گِلی و زیلو پوسیده و چراغ گردسوز دخمه کلوخی سابق، فکر کنم خودمون رو با لامپ برقی و مبلمان و نشیمن خانه ی بزرگ جدید وفق بدیم
        به هر فروم تخصصی و حرفه ای داخلی یا خارجی نگاه کنین می بینین بیش از 10 ساله دارن از ویبولتن استفاده میکنن. تمایل به cmsهای کهنه ی پرباگ، نا امن و فاقد امکانات از قبیل phbb و... صرفا بخاطر اینکه بهشون عادت کرده بودیم همون اندازه عجیب و بی معنی هست که در طراحی یک مدار بجای ترانزیستور و IC بخوایم از لامپهای خلأ استفاده کنیم. و ECA بنظرم آخرین انجمن تخصصی شناخته شده در فضای مجازی بود که بالاخره دست از اون دخمه کلوخی قدیمیش کشیده
        فکر کنم بهتره درخواستهای منطقی داشته باشیم
        جدیدترین ویرایش توسط Skylake; ۲۱:۴۲ ۱۳۹۵/۰۳/۰۵.

دیدگاه

دوستانی که می خان اگه یه پست ارسال کنیم و بعد هرکی توش پست بزاره، مثل انجمن قبل نشون بده ، اینجا هم داره، من تو چندتا پستی که زده بودم، دیدم جواب داد.
          از بالا سمت چپ کنار نوشته ثبت نام یه آیکن شبیه به ستینگ داره، اونو بزنین تمامی تاپیک هایی که توش پست زده بودین و پست جدید اضافه شد، رو اطلاع میده.
          جدیدترین ویرایش توسط hosseinam; ۰۶:۱۹ ۱۳۹۵/۰۳/۰۶.
          به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام
            تبریک میگم که این جراحی بزرگ با موفقیت انجام شد .
            تعجب می کنم از دوستانی که اعتقاد دارند نباید این کارانجام میشد

الان وضعیت رنگ ،قالب و.......در حد خیلی بدی هست اما مثل قبل که صبر کردیم و وضعیت خیلی خیلی بهتر شد الان هم با صبر قطعا وضعیت بهتر میشه و انجمن از قبل هم خیلی بهتر میشه واقعا کسی که با امکانات وی بی کار کرده باشه می دونه که اون انجمن قبلی جز عذاب هیچی نداشت تو ارسال سریعش 4تا شکلک هم نداشت سیستم پیغام رسان و اشتراک در تاپیک و.......هم در حد دکور بود
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

لطفا یک ابزار قوی در ویرایشگر متن انجمن برای قرار دادن برنامه نویسی ها قرار دهید که هم خوانا باشد و هم در صورت امکان اجزای مختلف برنامه را با توجه به زبان برنامه نویسی آن برنامه به رنگ های مختلفی نمایش دهد.(مثل نرم افزار های تحت سیستم عامل که برای برنامه نویسی استفاده می کنیم)

مثلا این یک نمونه برنامه است که در حال حاضر از نظر ظاهری چندان جالب نیست.
              کد:
              [LEFT]#include <EEPROM.h>
              void setup() {
                pinMode(13, OUTPUT);
                for (int i = 0 ; i < EEPROM.length() ; i++) {
                  EEPROM.write(i, 0);
                }
                digitalWrite(13, HIGH);
              }
              void loop() {
              }
              [/LEFT]

دیدگاه

سلام
                درجه های کاربری درست شد؟؟؟یانه؟؟؟کی درست میشه؟
                من که حرفه ای سطح سوم بودم الان یه عضو ساده هستم.....ستمه بابا
                راستی چرا بعضی مواقع از انجمن می پره بیرون؟؟؟؟روی اعصابه دوباره باید لاگین شد...
                جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۲۲:۴۹ ۱۳۹۵/۰۳/۰۵.
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

تفاوت دکمه Like که سمت چپ و پایین نوشته است با دکمه تشکر که سمت راست و پایین نوشته است چیه؟

من دکمه Bookmark Thread را انتخاب می کنم و وقتی که شخصی در آن موضوع مطلبی جدید می نویسد از طریق بخش موضوعات مشترک شده به من اطلاع رسانی نمی شود. چرا؟

دیدگاه

سلام
                    سرچ انجمن کجاس؟
                    پاسخ به موضعات ارسالی مون رو کجا میشه ببینیم؟
                    مطالب قدیم هم نمیان یا کلا گیج کنندس
                    ممنون
                    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

تفاوت دکمه Bookmark Thread و Bookmark Post در چیست؟ نحوه اطلاع رسانی هر یک چگونه است؟

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید به همگی
                        میخواستم خدمتتون عرض کنم در قسمت ***تاپیک های مفید در انجمن avr لینک ها مشکل دارن و به اون صفحه ای که باید, لینک نمیشند.
                        ممنون از توجه تون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
                          تفاوت دکمه Bookmark Thread و Bookmark Post در چیست؟ نحوه اطلاع رسانی هر یک چگونه است؟
                          فرقش معلومه دیگه bookmark thread میاد لینک تاپیک مورد نظر شما رو به علاقه مندی هاتون اضافه میکنه ولی بوک مارک پست پست های که مورد علاقه شماست به لیست علاقه مندیتون اضاف میکنه

نوشته اصلی توسط sina_80 نمایش پست ها
                          با سلام و خسته نباشید به همگی
                          میخواستم خدمتتون عرض کنم در قسمت ***تاپیک های مفید در انجمن avr لینک ها مشکل دارن و به اون صفحه ای که باید, لینک نمیشند.
                          ممنون از توجه تون
                          توجه داشته باشید لینک های که کاربران تو تاپیک ها گذاشتن همشون از کار افتادن دلیلشم اینکه دیگه سیستم کلی انجمن از smf به ویبولتین تغییر کرده دیگه کاملا روشنه که ساختار لینک های سیستم smf با ویبولتین فرق خواهد کرد برا همین لینک های انجمن قدیمی باز نخواهند شد لذا خواهشمند هست کسای که لینک تو تاپیکشون گذاشتن لینک ها رو به لینک های ویبولتین ویرایش بزنن تا بقیه کاربران بتونن استفاده کنن در غیر این صورت راه دیگه ای نیست کاربرا باید خودشون در این مورد همت کنند و به ما کمک کنن سپاس از شما موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Haswell نمایش پست ها
                            جسارتا بجای درخواست های غیرممکنِ بازگشت به طاقچه گِلی و زیلو پوسیده و چراغ گردسوز دخمه کلوخی سابق، فکر کنم خودمون رو با لامپ برقی و مبلمان و نشیمن خانه ی بزرگ جدید وفق بدیم
                            به هر فروم تخصصی و حرفه ای داخلی یا خارجی نگاه کنین می بینین بیش از 10 ساله دارن از ویبولتن استفاده میکنن. تمایل به cmsهای کهنه ی پرباگ، نا امن و فاقد امکانات از قبیل phbb و... صرفا بخاطر اینکه بهشون عادت کرده بودیم همون اندازه عجیب و بی معنی هست که در طراحی یک مدار بجای ترانزیستور و IC بخوایم از لامپهای خلأ استفاده کنیم. و ECA بنظرم آخرین انجمن تخصصی شناخته شده در فضای مجازی بود که بالاخره دست از اون دخمه کلوخی قدیمیش کشیده
                            فکر کنم بهتره درخواستهای منطقی داشته باشیم
                            آقا من راضی شدم اشتباه کردم حرفم رو پس میگیرم من که نگفتم کل انجمن رو خراب کردن منظورم این بود که انجمن دیگه خیلی تغیر کرده اونقدر که آدم گیج میشه توش!!!!
                            ولی آخه خیلی گنگ هست انجمن!!!!!
                            یه چیزی باز مرام و معرفت اون لامپ های خلأ قدیم توان داشتن نگو و نپرس
                            یکی ساخت آمریکا بود یکی آلمان یکی روسیه نمیدونید چه میکردند
                            ولی ترانزیستورهای الآن ساخت چین و آت آشغال یک کم سخت بگیری میسوزن
                            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                            --------------------------------------------------------
                            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                            --------------------------------------------------------
                            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

لطفا دوستان خواهشا قبل از انتقاد یه زحمت بکشن و این 8 صفحه این تاپیک رو از اول بخونن شاید قبل از سوال تکراری کردن به جوابشون برسن من الان یه مشکل رو چندین بار کاربرا تکرار کردن و من جواب تکراری دادم لذا خواهشمندیم قبل از ارسال اسپم مشکل خودتو تو این 8 صفحه جستجو کنید اگه نبود بپرسین

یه چیزی هم به همه کاربران بگم برید قدر جناب مهندس بلورچیان رو بدونید خدایی هیچ مدیری اینقدر برای کاربرای خودش حال نمیده میدونید چقدر تو این سیستم و تم تشکیلات خرج کرده همه اینا بخاطر اینکه کاربراش از امکانات بروز بهره ببرن و راحت باشن لطفا دوستان کم لطفی نکنن این طبیعی هست. کسی که 6 سال با یه انجمن قدیمی سر و کله زده یدفعه همه چی تغییر کنه معلومه گیج میشه و تو امکانات گم میشه بجای گلایه و شکایت یاد بگیرید و یاد بدید و کمک کنید تا کاربرا با انجمن جدید خودشون رو وقف بدن این انجمن بی نظیره و کلی امکانات داره که شما از ان اگاه نیستید و یا بلد نیستید استفاده کنید امیدواریم قدر هم دیگه رو بدونیم موفق پیروز باشید بدرود

دیدگاه

تشکر های دریافتی و اهدایی چرا ریست شده؟
                                در کل سایت بهتر شده فقط یه نمه تم سایت بی روحه سیاه سفیده رنگ بندی کم داره توش اگه یه کم رنگاش بیشتر بودن بهتر میشد
                                با تشکر از زحماتتون ایشالاه این سایت خیلی بهتر از قبل بشه
                                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                                مخترع برتر شمال غرب سال 96
                                مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X