اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

نوشته اصلی توسط m-madani نمایش پست ها
    با سلام
    برای بنده امکان تغییر تصویر آواتار فعال نیست و وقتی وارد قسمت مربوطه میشی فقط " از آواتار استفاده نمی کنم" فعال هست و گزینه دیگه ای نداره
    واسه من هم همینطور...اواتارم رو حذفش کرم الان دیگه نمی تونم اواتار جدید بزارم لطفا برسی کنید باسپاس
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اگر امکانی فراهم میشد تا کاربران را براساس عناوین کاربری فیلتر کرد و جدا دید خوب میشد

این امکان توی سیستم قبلی به این صورت بود که پاییین انجمن موقعی که بر روی هر عنوان کاربری کلیک میکردی فقط کاربران همان گروه رو نمایش میداد

دیدگاه

الان با سیستم مغازه لاگین شدم و دیدم نوشته ها بهم ریختس
        بهم ریختگی فونت ها از طرف منه یا از طرف انجمن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
          واسه من هم همینطور...اواتارم رو حذفش کرم الان دیگه نمی تونم اواتار جدید بزارم لطفا برسی کنید باسپاس
          مشکل اواتار نداریم قبلا هم گفتم یکبار تیک از اواتار استفاده نمیکنم رو بزنید و ذخیره کنید بعد دوباره برید همونجا بعد میبنید که دکمه Browse اضافه شده اونو بزنید و از سیستم اوتار انتخاب کنبد و ذخیره کنید

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
          اگر امکانی فراهم میشد تا کاربران را براساس عناوین کاربری فیلتر کرد و جدا دید خوب میشد

این امکان توی سیستم قبلی به این صورت بود که پاییین انجمن موقعی که بر روی هر عنوان کاربری کلیک میکردی فقط کاربران همان گروه رو نمایش میداد
          تو این سیستم هم هست شما ها باید برای گروه خود یه گروه باز کنید و گروه خودتون رو تو اون گروه دعوت کنید مشکلی داشتید بگید بشتر بررسی کنم

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
          الان با سیستم مغازه لاگین شدم و دیدم نوشته ها بهم ریختس
          بهم ریختگی فونت ها از طرف منه یا از طرف انجمن

نخیر مشکل از ما نیست مشکل از شماست برای ما فونت بهم ریخته نیست موفق باشید

دیدگاه

سلام
            من همون کار حذف اواتار و ذخیره رو همون اول اانجام دادم که اومدم گفتم نمیشه....
            اینم عکسش:

پاسخ مدیر فنی : دوباره تست کنید
            جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۰:۵۰ ۱۳۹۵/۰۳/۲۶.
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
              سلام
              من همون کار حذف اواتار و ذخیره رو همون اول اانجام دادم که اومدم گفتم نمیشه....
              اینم عکسش:

پاسخ مدیر فنی : دوباره تست کنید

نمیدونم چرا من هم همین مشکل رو دارم :(

دیدگاه

سلام
                تستش کردم درست نشده بود ...یعنی اواتار رو حذفش کردم دیگه نمیشه اواتار انتخاب کرد...مثل همون عکس
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

حل شد یه سری امکاناتم به گروه کاربر فعال اضافه کردم موفق باشید

امکانات افزوده شده

کاربر فعال میتواند تو امضا خود عکس متحرک و بدون متحرک بزاره

کاربر فعال میتواند تخلفات کاربران دیگه رو ببیند

کاربر فعال میتواند گفتگوی خود را مدیریت کند

دیدگاه

با سلام و درود
                    تعداد نمایش های هر موضوع در انجمن اشتباه نوشته می شود و کمتر از تعداد واقعی است.
                    مثلا یک موضوع دارای 5 تشکر است ولی تعداد نمایش 1 عدد نوشته شده است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
                      با سلام و درود
                      تعداد نمایش های هر موضوع در انجمن اشتباه نوشته می شود و کمتر از تعداد واقعی است.
                      مثلا یک موضوع دارای 5 تشکر است ولی تعداد نمایش 1 عدد نوشته شده است.

دوست عزیز همه چی درسته میدونی چرا اینطور نشون میده چون ما پست های رو بروزرسانی کردیم و زدیم پست های مشابه حذف شدن یعنی تعمیرات رو انجمن انجام دادیم برا همین پست ها کم شده و شما فکر میکنید که چرا فلانی 500 تا پست داره 2 هزارتا تشکر براش ثبت شده دلیلش این تغییراته مثلا جناب بلورچیان 5 هزارتا پست داشت که ما اسپم زدایی خودکار انجام دادیم پست هاش شد 3 هزارتا ولی تشکراش سر جاشه حالا برای بعضی ها این تشکر کم شده برا بعضی ها به همون شکل مونده دلیلشم این میتونه باشه که مثلا شما 500 تا تشکر در پست مشابه داشتین و چون ما پست های مشابه رو پاک کردیم تشکر شما کم شده و بر عکس جای نگرانی نیست دوست عزیز طبیعیه

دیدگاه

سلام. لطفا حالتی که با بردن موس بر روی موضوع یه کادر باز میشد دوباره فعال کنید. البته من با نظرات sorena01 که در صفحه 27 این تاپیک بود موافقم و میخوام به اون موارد اضافه کنم که درون این کادر فقط یک سطر از سوالی که پرسیده شده و همچنین تعداد پاسخ ها نشون داده شه خیلی خوب میشه عین حالت قبلی انجمن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahriyarh نمایش پست ها
                          سلام. لطفا حالتی که با بردن موس بر روی موضوع یه کادر باز میشد دوباره فعال کنید. البته من با نظرات sorena01 که در صفحه 27 این تاپیک بود موافقم و میخوام به اون موارد اضافه کنم که درون این کادر فقط یک سطر از سوالی که پرسیده شده و همچنین تعداد پاسخ ها نشون داده شه خیلی خوب میشه عین حالت قبلی انجمن.
                          این مورد که قبلا فعال بود بعضی از دوستان به مشکل بر خوردن پاک کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
                            دوست عزیز همه چی درسته میدونی چرا اینطور نشون میده چون ما پست های رو بروزرسانی کردیم و زدیم پست های مشابه حذف شدن یعنی تعمیرات رو انجمن انجام دادیم برا همین پست ها کم شده و شما فکر میکنید که چرا فلانی 500 تا پست داره 2 هزارتا تشکر براش ثبت شده دلیلش این تغییراته مثلا جناب بلورچیان 5 هزارتا پست داشت که ما اسپم زدایی خودکار انجام دادیم پست هاش شد 3 هزارتا ولی تشکراش سر جاشه حالا برای بعضی ها این تشکر کم شده برا بعضی ها به همون شکل مونده دلیلشم این میتونه باشه که مثلا شما 500 تا تشکر در پست مشابه داشتین و چون ما پست های مشابه رو پاک کردیم تشکر شما کم شده و بر عکس جای نگرانی نیست دوست عزیز طبیعیه

با سلام و درود
                            منظور بنده تعداد بازدید از هم موضوع(Topic) هست مثلا بنده چند روز پیش یک موضوع ایجاد کردم ولی تعداد بازدید(نمایش) نوشته شده 1 بار ولی بیشتر است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
                              با سلام و درود
                              منظور بنده تعداد بازدید از هم موضوع(Topic) هست مثلا بنده چند روز پیش یک موضوع ایجاد کردم ولی تعداد بازدید(نمایش) نوشته شده 1 بار ولی بیشتر است.
                              میشه جای اون قسمت رو بهم بگید تا بررسی کنم کجای انجمن تعداد نمایش موضوع رو مینویسه؟

یه شاتی چیزی بدید تا ببینم مشکل چیه با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
                                میشه جای اون قسمت رو بهم بگید تا بررسی کنم کجای انجمن تعداد نمایش موضوع رو مینویسه؟

یه شاتی چیزی بدید تا ببینم مشکل چیه با تشکر
                                با سلام و درود
                                این هم یک تصویر در این مورد. الان تعداد نمایش ها 1 عدد نوشته شده در صورتی که بارها از این موضوع بازدید شده است.

دکمه Bold برای بنده کار نمی کند ولی Underline و Italic کار می کند. بنده بدون واسط به اینترنت متصل می شوم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X