اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

امکانات خوبی اضافه شد.
    ولی خدا کنه تو پست های علمی همگیر نشه ،
    مثلا من میرم تو تاپیک کاربرای دیگه ، میبینم از بالا تا پایین کسایی که جواب دادن ، تو همه ی پست ها زده ،

محتوا مخفیست ، برای مشاهده کافیست از مطلب تشکر کنید

حالا من باید از بالا تشکر بزنم بیام تا پایین ، حالا خدا میتونه بخیر کنه که چند صفحه نباشه و من مثلا سر صفحه ی 7 بخام بیام تو تاپیک ؟!!!

حالا مثلا تشکر من میشه 3500 تا ، ولی کسایی که از من تشکر کردن میشه 100 تا ؟!! اونوقت این چه مفهومی رو میرسونه؟!!!

اون متن شاهرخ مستقیمی هم مشخصه برای کاربرای عضو :
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

دکمه H و T با تشکر ظاهر میکنن یه قابلیت مخفی کردن پست هم اضاف شد که اگه دکمه P رو بزنید اون پست شما برای افرادی که بالای 300 تا پست دارن نشان خواهد داد یعنی کاربرانی که زیر 300 تا پست دارن نمیتونن اون پست شما رو ببینن که همون قابلیت دیدن کاربران ارشد هست توجه داشته باشید این امکانات فقط برای کاربران رنگی هست کاربران عادی نمیتونن ازش استفاده کنن لطفا کاربران رنگی هم در استفاده از این سیستم زیاده روی نکنن فقط در جایی که لازمه استفاده بشه استفاده بکنید با تشکر

دیدگاه

اومدم متن قبلی رو ویرایش کنم تا از این قابلیت استفاده کنم، تعداد پست کاربر رو ازم پرسید که کاربرهای با چه تعداد ارسال به بالا بتونن پستم رو ببینن؟ جالب بود...

دیدگاه

واقعا چیز عالی و جالبه
          ممنون از زحماتتون جنابRaptor-Cntozخیلی زحمت می کشید واسمون اینجوری زحمت ماهم به هدر نمیره (به قول خودتون دلمون خوشه به تشکر)
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
            امکانات خوبی اضافه شد.
            ولی خدا کنه تو پست های علمی همگیر نشه ،
            مثلا من میرم تو تاپیک کاربرای دیگه ، میبینم از بالا تا پایین کسایی که جواب دادن ، تو همه ی پست ها زده ،

محتوا مخفیست ، برای مشاهده کافیست از مطلب تشکر کنید

حالا من باید از بالا تشکر بزنم بیام تا پایین ، حالا خدا میتونه بخیر کنه که چند صفحه نباشه و من مثلا سر صفحه ی 7 بخام بیام تو تاپیک ؟!!!

حالا مثلا تشکر من میشه 3500 تا ، ولی کسایی که از من تشکر کردن میشه 100 تا ؟!! اونوقت این چه مفهومی رو میرسونه؟!!!

اون متن شاهرخ مستقیمی هم مشخصه برای کاربرای عضو :
            بنده فعلا بصورت ازمایشی برای همه کاربران رنگی فعال کردم اگه ببینم یا گزارش کنن که داره سو استفاده میشه این سیستم رو برای اون گروه کاربری غیر فعال میکنم مثلا اگه ببینم گروه کاربری عضو فعال درست از این امکانات استفاده نمیکنه این سیستم رو براش غیر فعال میکنم پس درست استفاده کنید بجا استفاده کنید بقول دوستمون جوری نباشه که کاربرا اذیت بشن معمولا از این سیستم در پست اول هر تاپیک جامع استفاده میکنن تا کاربرا تشکر کنن نه داخل پست ها داخل پست ها هم استفاده شد پست جوری باشه که ارزش داشته باشه قرار نیست هر مطلب یا نوشته ای رو مخفی کنید گفتم اگه ببینم سو استفاده میشه با اون گروه کاربری برخورد میشه موفق باشید

دیدگاه

با سلام و درود
              لطفاً الزامی بودن عضو شدن برای دیدن Link ها را بردارید زیرا باعث گرفته شدن وقت و اذیت شدن کاربران مهمان می گردد و نباید اجباری در عضویت باشد و هر شخصی که تمایل داشت عضو گردد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
                با سلام و درود
                لطفاً الزامی بودن عضو شدن برای دیدن Link ها را بردارید زیرا باعث گرفته شدن وقت و اذیت شدن کاربران مهمان می گردد و نباید اجباری در عضویت باشد و هر شخصی که تمایل داشت عضو گردد.
                مخفی کردن لینک ها به درخواست مدیریت کل بود نمیتونم بردارم بدرود

دیدگاه

زیاد جالب نیست آیکون مورد لاقه ها رو نمیتونم پیدا کنم و همچنین نمیتونم رمز ورودمو تغییر بدم
                  عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

سمت راست و بالای پست هایی که میزارم ، (دقیقا زیر ساعت) ، نمی تونم اسم را عوض کنم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

پاسخ هایی ک به پست های ما داده میشه ، اصلا معلوم نیست لیستشون از کجا میاد
                    امضاندارم. میشه انگشت بزنم...؟

www.AsanService.ir

دیدگاه

درود.
                      ساعت گذاشت پست ها مشکل داره.AM=PM نداره.
                      پست ساعت 13 ظهر بذاری مینویسه ساعت 1

سپاس.

پاسخ مدیر فنی: دوست عزیز ساعت که شمسی نیست که اینطور بنویسه شمسی اوکی کردیم دیدم مشکل افرین شد برداشتیم انشالا در اینده شمسی سازم رو انجمن اوکی میکنیم موفق باشید
                      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

با سلام من هنوز رتبهمو نگرفتم هنوز برام نوشته کاربر عضو قبلا کاربرحرفه ای بودم

پاسخ مدیر فنی: درود بر شما دوست عزیز این مسئله ربطی به این تاپیک نداره مشکل درجه داری با مدیریت کل صحبت کن بدرود
                        جدیدترین ویرایش توسط armin_gera; ۰۳:۲۵ ۱۳۹۵/۰۴/۰۵.
                        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                        مخترع برتر شمال غرب سال 96
                        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
                          خوب توسط این سیستم شما میتوانید کاربران رو مجبور به تشکر و خواندن پست خود بکنید که میتونه فوایدی هم داشته باشه مثلا فایدش اینکه کاربر پست های شما رو تشکر میکنه میخونه و کاربران مهمان هم مجبور به ثبت نام میشن تا محتوا مخفیست ، نقل قول امکانپذیر نیست
                          قسمتی از ارزش کاربر به تشکر هست
                          اینجور گرفتن تشکر هیچ فرقی با گدایی سرچهارراه نداره
                          این برای انجمن های فان میتونه خوب باشه ولی همونطور که گفتم توی انجمن علمی دقیقا مثل گدایی می مونه
                          اگه واقعا پستی ارزش علمی داشت تشکر میخوره ولی این که با گدایی تشکر جمع کنیم اصلا ارزش نداره مخصوصا اگه یه کاربر فعال این کار رو انجام بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                            قسمتی از ارزش کاربر به تشکر هست
                            اینجور گرفتن تشکر هیچ فرقی با گدایی سرچهارراه نداره
                            این برای انجمن های فان میتونه خوب باشه ولی همونطور که گفتم توی انجمن علمی دقیقا مثل گدایی می مونه
                            اگه واقعا پستی ارزش علمی داشت تشکر میخوره ولی این که با گدایی تشکر جمع کنیم اصلا ارزش نداره مخصوصا اگه یه کاربر فعال این کار رو انجام بده
                            کاملا با این حرف شما موافقم..اصلا در شان هیچ کسی نیست ک بخاد کاری کنه بزور ازش تشکر کنن...
                            ولی ی طرف قضیه اینه که مثلا توی انجمن قبلی من یه فیلم آموزش از نحوه تنظیم PID با یه نرم افزار گذاشته بودم 447 بار توسط کاربران دانلود شده یا یه فایل دیگه که 498 بار دانلود شده ولی شاید 5 نفر هم تشکر نزده بودند...من نیازی ب تشکرها ندارم و هیچ وقت هم از کسی نخاستم این کارو بکنه...ولی این مدل رفتار کردن آدم رو دلسرد میکنه...
                            یا مثلا طرف میاد سوال میپرسه شما میری واسش ی مدار رسم میکنی عکس میگیری اپلود میکنی میذاری بعدش هیچی نمیگه...هیچ فیدبکی نمیده!
                            به نظرم باید اول یه دوره فرهنگ سازی در استفاده ار فروم ها واسه مردم بزارن بعد امکان ثبت نام بهشون بدن!

به اعتقاد بنده کمک کردن ب دیگران باعث میشه روزی که خودت نیاز داشتی دستتو بگیرن...
                            تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

همکاران عزیز توجه داشته باشید ما کسی رو مجبور نمیکنیم که از این امکانات استفاده کنه فقط شرایط رو فراهم کردیم تا هر کسی خاست استفاده کنه بعدشم این امکانات برای کاربران رنگی فعال هست کاربران عادی نمیتونن از این امکان استفاده کنن کاربران رنگی هم باید از این امکانات درست استفاده کنن چون اگه گلایه بشه و ببینم سو استفاده میشه این امکان رو برای اون گروه کاربری غیر فعال میکنم کاربرانی که رنگی هستن مطمعنا درک و شعورشون میرسه که در چه جای از این امکانات باید استفاده کرد در چه جای نباید استفاده کرد از کاربران رنگی کسایی که دوست دارن تشکر رو اجبار کنن کسایی هم که نخاستن اجبار نکنن ازاد بزارن تا هر کی خاست تشکر کنه نخاست تشکر نکنه یعنی حق انتخاب دارید دیدید کاربرا ارزش میدن بهتون استفاده نکنید دیدید در مقابل پستتون کم لطفی شده ازش استفاده کنید

نکته حایز اهمیت : معمولا از این امکان در اول تاپیک های جامع استفاده میشه تا همه تشکر کنن حالا باز اینجا استاتر صاحب اختیاره شاید یکی میخاد حال بده به کاربرا و بدون اینکه تشکر رو تو تاپیکش اجبار کنه بحثشو ادامه بده که صاحب اختیاره فقط لطفا کاربران رنگی انجمن توجه داشته باشن از این امکان اصلا در پست های فی ما بین استفاده نشه چون کاربران رو اذیت میکنه تو تاپیک های جامع یا موضوعاتی که واقعا میدونید ارزش علمی داره و جامع هست تو اینجور جاها خاستید استفاده کنید دیگه جوری نباشه به یه کاربری جواب میدید متن پاسختون رو مخفی کنید چون اگه ببینم یا گزارش کنن با اون شخص برخورد میشه امکانات خوبی هست ازش درست استفاده کنید و فقط چند سطر مهم مطلبتون رو مخفی کنید چون مخفی سازی همه مطالبم زیاد خوب نیست و رو سئو سایت تاثیر میزاره موفق باشید

دیدگاه

والا چه خوب باشه چه بد ما به چشم زورگیری و گدایی بهش نگاه میکنیم و به قولا تحریمش میکنیمتوی هیچ انجمنی چه خارجی چه ایرانی همچین امکانی.ندیدم حتما یه مشکل داره که هیشکی استفاده نمیکنهبیشتر بدرد آدمای عقده ای میخوره ک بازور میخوان کاری بکنن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

توی سیستم جدید نمیدونم چرا همش بدنبال پاک کردن صورت مسئله هستیم تا حل اون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X