اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

نوشته اصلی توسط a.a-1998 نمایش پست ها
    سلام
    چرا انجمن دیر میاد؟؟؟یا وقتی روی ارسال پاسخ می زنم چند ثانیه طول می کشه بعدش مرورگر میره روی کانکتینگ ومی فرسته...این مشکل رو من دارم یا همه دارن؟؟؟
    مشکل از مرورگر شماست اخیرا مرورگر فایرفاکس کرش میکنه سعی کنید از نسخه بروز مرورگر ها استفاده کنید انجمن و سرعت بار گذاری eca هیچ مشکلی نداره 24 ساعته تو مانیتورینگ هست سرور دمای سی پیو سرور روی 18 19 درجه هست که برای این حجم بازدید طبیعی و عادی هست موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
      مشکل از مرورگر شماست اخیرا مرورگر فایرفاکس کرش میکنه سعی کنید از نسخه بروز مرورگر ها استفاده کنید انجمن و سرعت بار گذاری eca هیچ مشکلی نداره 24 ساعته تو مانیتورینگ هست سرور دمای سی پیو سرور روی 18 19 درجه هست که برای این حجم بازدید طبیعی و عادی هست موفق باشید
      مرسی که گفتید ولی اپدیته به اخرین ورژن فایر فاکس با اینکه بهترینه ولی خیلی کرش و..مسخره بازی سر ادم در میاره
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

Big letters
        If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

من وقتی پیام خصوصی میدم ارسال نمیشه و مینویسه ظرفیت صندوق پیام شما پر شده ولی صندوق پیام من پاک پاکه ؟؟؟

دیدگاه

وقتی همه حروف انگلیسی رو بزرگ وارد میکنیم سیستم دلبخواهی حروف رو کوچیک بزرگ میکنه :|
            ولی وقتی یدونه حرف کوچیک توی متن میزاری درست میشه

اگه اشتباهی یه پست گذاشتم چجوری حذف کنم؟ امکانش نیست؟
            جدیدترین ویرایش توسط ASHIT AXAR; ۱۳:۳۳ ۱۳۹۵/۰۳/۱۲.
            If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

با سلام
              و عرض تشکر و سپاس و قدر دانی از زحمات تمام دوستان برای به روز کردن سایت و ارزوی موفقیت برای همه بویژه طراحان و حامیان این سایت
              .
              یک مشکل که من بهش برخورد کردم
              قبلا با مرورگرهای جاوا مثل اپرا مینی و یوسی بروزر و .... راحت داخل سایت پست میگذاشتم و پیام خصوصی ارسال میکردم
              اما از وقتی که سایت به روز شده کادر نوشتن پیام در این مرورگرها باز نمیشه و امکان نوشتن پیام در این مرورگرها به هیچ وجه وجود نداره و حتما باید با سیستم خانگی وارد سایت برای پیام گذاری بشم
              اگر امکان داره این موضوع را درست و پیگیری کنید تا با تمام روش های ممکن بشه به سایت خدمت کرد
              با تشکر و سپاس مجدد در پناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jonbakhsh نمایش پست ها
                من وقتی پیام خصوصی میدم ارسال نمیشه و مینویسه ظرفیت صندوق پیام شما پر شده ولی صندوق پیام من پاک پاکه ؟؟؟
                نباید مشکلی باشه به هر حال مشکل شما رو بررسی میکنم خبرشو میدم

نوشته اصلی توسط ASHIT AXAR نمایش پست ها
                وقتی همه حروف انگلیسی رو بزرگ وارد میکنیم سیستم دلبخواهی حروف رو کوچیک بزرگ میکنه :|
                ولی وقتی یدونه حرف کوچیک توی متن میزاری درست میشه

اگه اشتباهی یه پست گذاشتم چجوری حذف کنم؟ امکانش نیست؟
                مشکل کوچیک شدن حروف لاتین هم برطرف شد به عنوان تست AMIR خوب مورد بعدی خیر امکان حذف برای کاربران عضو وجود ندارد اگه نیاز به حذف مطلبی دارید باید به مدیریت گزارش بدید تا رسیدگی کنه و در صورت لزوم پاک کنه موفق و موید باشید

دیدگاه

سلام
                  تشکرها و سطح کاربران حذف شده دیگه ؟
                  Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syavash_kasraeee نمایش پست ها
                    سلام
                    تشکرها و سطح کاربران حذف شده دیگه ؟
                    دیگر رتبه بندی بر اساس سطح کاربری نیست از این پس کاربرا براساس این گروه های کاربری رتبه بندی میشن

مدیریت کل سایت • مدیر فنی تیم • همکار علمی • همکار بخش اجرایی • همکار افتخاری • همکار سابق • پلیس انجمن• کاربر فعال

چون سیستم عوض کردیم دیگه تشکرات صفر شده کاری نمیشه کرد

دیدگاه

سلام دارم خدمت شما...
                      ای کاش امکان آپلود فایل های زیر 5 مگ رو میذاشتید....تو این انجمن بیشتر فایل کد جا به جا میشه که اونم حجم کمی داره...حداقل واسه یه فایل کم حجم نیاز نبود سرازیر سایت های آپلود بشیم ...ضمن اینکه اینجوری فایل ها همیشه در دسترس هستند و حذف نمیشن...

لطفا تشکر ها رو اگه میشه برگردونید...یه برنامه بنویسید واسش...میدونم سخته ولی این خواست خیلی از کاربرهاست

***به امید پیشرفت هر چه بیشتر این انجمن***
                      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

سلام
                        اولش هست اما عالیه.
                        اگر امکانش هست قبل از باز شدن هر تاپیکی که قبلا ایجاد شده برای بیننده یک لیست از کل مکالمات و کامنت های آن تاپیک را با استایل حاضر به صورت دو خط اول از هر کامنت نمایش داده بشه تا این جوری نیاز نباشه 40 صفحه مطالعه بشه و حداکثر 2 صفحه یا کمتر مطالعه شود.
                        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jonbakhsh نمایش پست ها
                          سلام پیام خصوصی دادین ولی من نمیتونم جواب بدم خطا میده

دیدگاه

تم ECA05 مشکل دارد...مطالب داخل پست ها رنگ روشن و پس زمینه هم رنگ روشن میه و امکان خوندن مطالب از دست میره...
                            ی سوال...تم جناب Raptor-Cntoz رو چطور میشه انتخاب کرد؟؟؟؟
                            تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
                              تم ECA05 مشکل دارد...مطالب داخل پست ها رنگ روشن و پس زمینه هم رنگ روشن میه و امکان خوندن مطالب از دست میره...
                              ی سوال...تم جناب Raptor-Cntoz رو چطور میشه انتخاب کرد؟؟؟؟
                              دوست عزیز پیشنهاد من به شما استفاده از قالب شماره 4 یا 8 میباشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
                                دیگر رتبه بندی بر اساس سطح کاربری نیست از این پس کاربرا براساس این گروه های کاربری رتبه بندی میشن

مدیریت کل سایت • مدیر فنی تیم • همکار علمی • همکار بخش اجرایی • همکار افتخاری • همکار سابق • پلیس انجمن• کاربر فعال

چون سیستم عوض کردیم دیگه تشکرات صفر شده کاری نمیشه کرد
                                نمیدونم همه مثل من فکر میکردن یا نه،اما من تا حالا فکر میکردم که قراره تشکرهارو برگردونید،اینطوری که شما میگین که تشکرها...پر!
                                حالا مثل منی که تشکر زیادی نداشته خیلی شاید براش مهم نباشه
                                اما اساتید زیادی بودن که کلی تشکر داشتن و............
                                در ثانی کسی هم که سوال میپرسه،وقتی میبینه طرفش مثلا کاربر حرفه ایه میتونه رو حرف حساب کنه،فکرشو کنین!!الان من با اقای کی نژاد یا اقای جبراییلی یا ....... برای کساییکه تازه به انجمن وارد میشن یکی هستم!!!!!!!!!!
                                اگه دارین روش کار میکنین برشون گردونین که خدا قوت ولی.........!
                                یه پیشنهاد دیگه
                                الان شما میگین قراره از این به بعد افراد با کاربر فعال و........ طبقه بندی شن
                                خب مگه سایت چنتا مدیر و پلیس و همکار و کاربر فعال داره؟ تهش 200 تا،بیشتره؟
                                قبلا که 25 تا کاربر فعال داشت
                                ینی این همه استاد،فقط 200 تاشون به درد میخورن؟
                                خواهشمندم اگه میشه سیستمی شبیه به اون سیستم قبلی پیاده کنین؛لا اقل تشکرهارو برگردونین

یه چیز دیگه بگم،بیرونم نمیکنین؟
                                من قبلنا هر کی ازم میپرسید چرا eca?
                                یکی از دلایلم این بود که ظاهرش راحت تر از بقیس
                                خب خیلی سایت ها مدت ها بود این شکلی بودن
                                میشه اینجارو یکم شبیه قبلش کنین؟

یه مشکل دیگه هم دارم
                                وقتی وارد میشم،بعد چن دقیقه خود سایت از یوزر خارج میشه

امیدوارم وقتی مدیر سایت و مدیر فنی اینارو میخونن دیوار و بقیه وسایل خطرناک نزدیکشون نباشه،کار دست خودشون بدن
                                ................Fx7SAM................

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X