اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

سلام.
    تبریک و خسته نباشید به مدیریت و همچنین جناب Raptor.
    من برای وارد شدن به سایت با اکانتم مشکل داشتم و تو قسمت بازیابی هم میگفت که ایمیل ثبت شده من تو سایت موجود نیست !!!
    به مدیریت هم پیغام دادم از سایت. الان یک اکانت درست کردم که تنها یک _1 نسبت به آی دی قبلی و اصلی من اضافه داره، لطفا اگر میشه آی دی قبلی من رو اوکی کنید و البته این پست و این اکانت جدید رو هم حذف کنید.
    ممنون.
    آی دی قبلی : ajapyy
    ایمیل من هم : ajapyy@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajapyy_1 نمایش پست ها
      سلام.
      تبریک و خسته نباشید به مدیریت و همچنین جناب Raptor.
      من برای وارد شدن به سایت با اکانتم مشکل داشتم و تو قسمت بازیابی هم میگفت که ایمیل ثبت شده من تو سایت موجود نیست !!!
      به مدیریت هم پیغام دادم از سایت. الان یک اکانت درست کردم که تنها یک _1 نسبت به آی دی قبلی و اصلی من اضافه داره، لطفا اگر میشه آی دی قبلی من رو اوکی کنید و البته این پست و این اکانت جدید رو هم حذف کنید.
      ممنون.
      آی دی قبلی : ajapyy
      ایمیل من هم : ajapyy@yahoo.com
      ایمیل اون آی دی این هست : NNNNNNNOOOOO@yahoo.com
      آخه چرا ؟؟؟؟
      واقعا سخته ایمیل درست وارد کردن ؟؟
      در ضمن الان من چطور مطمئن بشم که اون آیدی مربوط به شما هست ؟ فردا کس دیگه ای همین رو نخواد از من؟

دیوونه نشم خوبه
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
        آخه چرا ؟؟؟؟
        در ضمن الان من چطور مطمئن بشم که اون آیدی مربوط به شما هست ؟ فردا کس دیگه ای همین رو نخواد از من؟

دیوونه نشم خوبه
        خدا نکنه
        آره من ایمیل رو تو قسمتا کاربری عوض کردم تا کسی بهم ایمیل نده، (بگذریم از دلیلش). البته فکر نمی کردم با این کار ایمیل من تو دیتابیس سیستم هم عوض بشه !!
        حالا به هر حال حق با شماست. الان من می تونم بگم که لطفا شما به اون ایمیل، اکانت منو بازیابی کنید یا بهتر بگم که آدرس ایمیل منو آپدیت کنید.
        این نام کاربری یک جورایی تک هستش و من همه جا از همین استفاده می کنم.
        حالا باز هر راهی شما پیشنهاد می کنید.

-----------
        من الان خواستم با اون آدرس ایمیلی که قبلا گذاشته بودم (همون ایمیل NNNNOOOO....) یک ایمیل جدید تو یاهو درست کنم که دیدم ارور میده این آی دی درست شده !!!
        لطفا اون اکانت ajapyy من رو غیر فعال کنید تا از طریق ایمیل اصلی من یعنی ajapyy@yahoo.com اون رو بازیابی کنم.
        ممنون
        جدیدترین ویرایش توسط ajapyy_1; ۱۵:۳۱ ۱۳۹۵/۰۳/۱۱.

دیدگاه

می شه یه نفر یه لطفی کنه بگه چه ج.وری تو تاپیک هاتون عکس می ذارین
          من الان واقعاً به مشکل خوردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
            آخه چرا ؟؟؟؟

دیوونه نشم خوبه
            از روی آی پی
            بعد : سعی کنید تیک مربوط به ساختن حساب کاربری رو اون قسمت که ایمیل تایید حساب کاربری برای یوزر میفرسته رو فعال کنید تا کسی نتونه ایمیل الکی وارد کنه !! ایجوری ایمیل ها تایید میشن و اسپم ناپدید میشه !

دیدگاه

ممنون از آقای بلورچیان.
              مشکل حل شد. لطفا اکانت ajapyy_1 و پست هایی که با اون گذاشتم رو که الان اسپم محسوب میشن پاک کنید.
              ---------
              .
              .
              ...........

دیدگاه

من باز پیدام شد!!
                لینک هایی که قبلا آدرس داده بودم، وقتی روشون کلیک میکنم صفحه ی اول سایت رو میاره...
                من برای این تاپیک خیلی زحمت کشیدم :(
                سلام دوستان. این تاپیک برای آدرس دادن لینکهای مفید انجمن PIC هست. لینکهای زیر موضوعات مهم قبلی هستن: مهاجرت از AVR به PIC (http://www.eca.ir/forums/thread17546.html) راه اندازی PIC از حداقل های لازم تا بلوک های مداری آماده (http://www.eca.ir/forums/thread51505.html) قبل از ایجاد موضوع جدید، لطفا لیستها رو نگاه بکنین، اگه

تو امکانات مدیریتی قابلیت حذف پست یا ادغام دوتا پست متوالی از یک کاربر رو ندارم.ممنون میشم این هم برام فعال بشه
                جدیدترین ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی; ۱۵:۵۶ ۱۳۹۵/۰۳/۱۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی نمایش پست ها
                  من باز پیدام شد!!
                  لینک هایی که قبلا آدرس داده بودم، وقتی روشون کلیک میکنم صفحه ی اول سایت رو میاره...
                  من برای این تاپیک خیلی زحمت کشیدم :(
                  سلام دوستان. این تاپیک برای آدرس دادن لینکهای مفید انجمن PIC هست. لینکهای زیر موضوعات مهم قبلی هستن: مهاجرت از AVR به PIC (http://www.eca.ir/forums/thread17546.html) راه اندازی PIC از حداقل های لازم تا بلوک های مداری آماده (http://www.eca.ir/forums/thread51505.html) قبل از ایجاد موضوع جدید، لطفا لیستها رو نگاه بکنین، اگه

تو امکانات مدیریتی قابلیت حذف پست یا ادغام دوتا پست متوالی از یک کاربر رو ندارم.ممنون میشم این هم برام فعال بشه
                  بله همه کاربران و همکاران باید لینک های انجمن قبلی رو با لینک های انجمن جدید جایگزین کنن باید پست هاتون رو ویرایش کنید و لینک جدید اون تاپیک رو تو انجمن جدید بزارید

دیدگاه

به نظرم اون باکس بالای انجمن که اسمش آخرین ارسالها است و یک قسمتش اختصاص داده شده به افراد با بیشترین ارسال این قسمت باکس بودنش لزومی نداره و حتی تجربه ثابت کرده در آینده میشه وسیله مزاحمت برای همین افراد با بیشترین ارسال (کاربرای تازه وارد شروع می کنند به ارسال پیغام خصوصی به این افراد ) لیست اسامی حذف و به جای اون پر بازدید ترینتاپیکها به جای یک تب خودش یک باکس اختصاصی بشه که تا کاربر جدیدی وارد انجمن میشه این باکس را ببینه و احتمال داره مشکلش در همین تاپیکها حل بشه
                    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eleca نمایش پست ها
                      دوستان دمتون گرم
                      سایت خیلی عالی شد از اون حالت شناسنامه ای در اومد
                      الان دارم امکانات سایت رو بررسی می کنم فقط یکی اینکه عکس اواتار رو نمی تونم gif بذارم دوما مطالب قبلی رو مطالعه می کردم متوجه شدم برای پست های آقای تحیری اشکالی پیش اومده و الان نمی دونم مشکل ایشون حل شده یا نه؟
                      من به شخصه تمام پست های ایشون رو دنبال می کردم و اطلاعات با ارزشی به کاربرا ارائه کرده بودن،لطفا مشکل ایشون رو پیگیری کنید چون اطلاعاتشون با ارزشه
                      با سلام :
                      و عرض خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز eleca از توجه شما به پست های ارسالی این اینجانب و دیگر کاربران گرامی تشکر و قدردانی می کنم. مسولین محترم بیش از 1200 پست ارسالی اینجانب را بازیابی نمودند، فقط متاسفانه در انتهای نام خانوادگی من که تحیری بود یک کلمه اضافی ی اضافه نموده اند، که شده تحیریی امید وارم مسئولین این مشکل مرا هم حل کنند. انشا ا...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
                      بله مشکل ایشون حل شده
                      با سلام :
                      خدمت شما مدیر فنی محترم سایت، از بازیابی بیش از 1200 پست ارسالی اینجانب تشکر و قدردانی می کنم، فقط در انتهای نام خانوادگی من که همان نام کاربری من می باشد یک کلمه ی اضافی وصل شده ( تحیریی ) اگر لطف کنید آن ی اضافه را بردارید، من ممنون شما مدیر محترم فنی می شوم. با تقدیم احترامات : علی تحیری
                      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
                        با سلام :
                        خدمت شما مدیر فنی محترم سایت، از بازیابی بیش از 1200 پست ارسالی اینجانب تشکر و قدردانی می کنم، فقط در انتهای نام خانوادگی من که همان نام کاربری من می باشد یک کلمه ی اضافی وصل شده ( تحیریی ) اگر لطف کنید آن ی اضافه را بردارید، من ممنون شما مدیر محترم فنی می شوم. با تقدیم احترامات : علی تحیری
                        خواهش میکنم دوست عزیز نام کاربری شما اصلاح شد موفق موید باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
                          خواهش میکنم دوست عزیز نام کاربری شما اصلاح شد موفق موید باشید
                          با تشکر و قدردانی از شما مدیر فنی محترم این سایت جناب Raptor-Cntoz و دیگر همکاران محترمتان در همکاری با کاربران.
                          با آرزوی موفقیت برای شما : علی تحیری
                          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

آزمایش نگاشت حروف انگلیسی بزرگ TSAL انجام.
                            آزمایش نگاشت حروف انگلیسی کوچک hs انجام.
                            عجب. این که اینجا درسته. پس چرا من توی این پست هرچقدر این دوتا کلمه رو بزرگ مینویسم کوچیک میشه بعد از ارسال/ویرایش O_0
                            سلام به همه، کسی مدار فرستنده و گیرنده مادون قرمز داره که به نو روزهم حساس نباشه و ساده هم باشه؟:123214 (4): اگه دارین شماتیک مدارو بفرستین ممنون:various_024:

راستی شما با شکلک های ساده تلگرام موافق نیستید؟ اونا خیلی بهتر از اینا هستن.
                            شکلک های متحرک اصلا بنظرم ایده جالبی نیست. منو یاد فلش پلیر میندازه
                            جدیدترین ویرایش توسط ASHIT AXAR; ۲۳:۱۹ ۱۳۹۵/۰۳/۱۱.
                            If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

سلام
                              چرا انجمن دیر میاد؟؟؟یا وقتی روی ارسال پاسخ می زنم چند ثانیه طول می کشه بعدش مرورگر میره روی کانکتینگ ومی فرسته...این مشکل رو من دارم یا همه دارن؟؟؟
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با سلام.
                                خیلی از تاپیکهای قبلی انگار نیستند ؟من آدرس چند تاشون را ذخیره کرده بودم ولی الان وقتی میزنم فقط میاد تو صفحه اول ؟!
                                ضمنا این تشکرها کجا رفتند؟
                                واسه همه صفر شده؟
                                الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X