اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

یکی از دوستان این رو یادم انداخت!!!
    آیا امکان فعال سازی مجدد داره؟؟؟
    انجمن قبلی امکانی داشت که مثلا کلیک می کردیم روی همکار علمی تمام همکارهای علمی را لیست می کرد اطلاع دارید در این انجمن جدید چه طوری میشه این کار را انجام داد که متوجه بشویم در حال حاضر چه افرادی در لیست همکاران و اعضای فعال هستند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
      برای بار چندوم عرض میکنم سیستم تشکرات انجمن قدیمی چون با سیستم جدید سازگار نبود و نمیشد کانورت کرد به سیستم جدید از بین رفتن لذا دیگر نمیشه تشکرات رو برگردوند

اگر باز سوالی هست در خدمتم
      با سلام
      با این تفاسیر فکر می کنم فقط پست ها از انجمن قبلی به این سیستم منتقل شده اند. الان بنده داخل پروفایلم ارسال های خودم رو نمی تونم ببینم. در ضمن اگر کسی در یک تاپیکی که بنده هم فعالییتی داشتم پستی بفرسته چطور باید متوجه بشم.

اینکه تشکر ها حذف شده رو خیلی راحت از کنارش گذاشتید. مطمئناً از این به بعد باید منتظر رشد اسپم و تاپیک های نامرتبط برای گرفتن تشکر بیشتر باشیم. الان نفر هست تازه عضو شده ولی تشکرهاش از جناب طراح و سایر اساتید بالاتر هست. به نظرتون این وجهه جالبی داره؟ مطمئنا از این به بعد رشد پست های اسپم برای گرفتن تشکر بیشتر می شود.
      بنده خیلی جاها که آدرس پروفایل این انجمن رو میدادم برای شرکت ها و رزومه . الان کل سابقه رفت زیر سوال
      تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
      دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
      مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
      حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

در کل گرافیک انجمن قبلی خیلی خیلی بهتر بودش. الان شده مثل بقیه انجمنا که اصلا جالب نیستن

دیدگاه

قبلا از روی تعداد تشکر افراد میشد فهمید طرف پست اسپم میذاره یا فقط مصرف کننده بوده یا کمک میکرده به دیگران...
          نمیدونم چرا میگید که نمیشه برگردوند...مگه دیتای انجمن قبلی رو ندارید؟خب تشکر هر شخص از انجمن قبل رو به تشکر فروم جدیدش اضافه کنید...فقط یه عدده دیگه...
          والا کساییم که وقت میذاشتن تو این انجمن یه موضوع علمی رو کامل توضیح میدادن ،نتایج کار عملیشونو توی سایت میذاشتن فقط تشکر از کاربرا دریافت میکردن...همین و بس...حتما یه راهی هست که بشه تشکرها رو برگردوند...
          وارد انجمن AVR میشم انگار همه تازه واردن!اصلا صفای قبلو نداره...خیلیا از کاربرایی که قبلا زحمت میکشیدن واسه این انجمن الان دلسرد میشن و میرن...اون وقته که فقط شاهد پست سوال و اسپم میشیم!

لطفا یبار دیگه تلاشتونو بکنید...شاید بشه یجوری برگردوند این تشکر ها رو...
          تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
            والا کساییم که وقت میذاشتن تو این انجمن یه موضوع علمی رو کامل توضیح میدادن ،نتایج کار عملیشونو توی سایت میذاشتن فقط تشکر از کاربرا دریافت میکردن...همین و بس...حتما یه راهی هست که بشه تشکرها رو برگردوند...
            وارد انجمن AVR میشم انگار همه تازه واردن!اصلا صفای قبلو نداره...خیلیا از کاربرایی که قبلا زحمت میکشیدن واسه این انجمن الان دلسرد میشن و میرن...اون وقته که فقط شاهد پست سوال و اسپم میشیم!
            بنده خودم چند وقتی هست که فرصت نمی کنم در انجمن پست بذارم ولی از موقعی که شنیدم انجمن قرار عوض بشه با خودم قرار گذاشتم که فعالیتم رو بیشتر کنم اما الان که می بینم از کل فعالیت های گذشته فقط تعداد ارسال ها مونده واقعا دلسرد شدم. بنده خودم کلی اطلاعات و وقت در این انجمن گذاشتن و واقعا نه از کسی انتظار مالی داشتم و نه هیچ و به همون تشکر اکتفا می کردم و البته خیلی از بچه های دیگه انجمن . الان خیلی تعجب می کنم میبینم از کنار این موضوع و نتیجه زحمات گذر میشه . نمیدونم ولی شاید فکر می کنند تشکر فقط یک کلمه هست یا اصلا ارزشی نداره که روش وقتی گذاشته بشه. الان نمی دونم با این سیستم جدید ارزش کاربرا به تعداد ارسال ها هست یا تشکر های جدید . که هر کدوم رو شما رفرنس قرار بدید ، اسپمرها از خیلی کاربرای قدیمی در اون موضوع جلوتر هستند! یعنی طبق سیستم جدید انجمن ، ارزش کاربرای اسپمر بسیار بالاتر از کاربران با سابقه و با اطلاعات قدیمی هست.
            جدیدترین ویرایش توسط m-madani; ۲۳:۰۵ ۱۳۹۵/۰۳/۱۴.
            تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
            دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
            مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
            حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
              یکی از دوستان این رو یادم انداخت!!!
              آیا امکان فعال سازی مجدد داره؟؟؟
              از این لینک استفاده کنید کسایی که بالای 500 تا پست داشته باشن تو این لیست نام کاربریشون درج میشه

مشکل اکثر دوستان اینکه نمیخان سیستم جدید رو قبول کنن و کار باهاش رو یاد بگیرین قرار گیری بعضی امکانات بسته به زمانه نمیشه چون انجمن قدیمی این امکاناتو داشت رو اینم سوار کرد ادم باید همه جوانب رو بررسی کنه یک امکان زمانی فراهم میشه همه ابعاد ان بررسی و انالیز بشه بعد اگه ممکن باشه اون امکان فراهم میشه اکثر امکاناتی که شما میگید سیستم قبلی داشت الان نداره بدونید اکثر اونا امکانات نبود سوتی سیستم قدیمی بود که باعث بروز مشکلاتی میشد که شما خبر ندارید این سیستم امکانات بهتر از اونو داره ولی ما جلوشو باز نکردیم چون بر این تصور هستیم که امکانات بیشتر حق کاربران قدیمی و زحمت کش هست نه برای عموم که این امکانات با گرفتن درجه خودکار ظاهر میشه و روز به روز هم امکانات زیاد میشه شما کاربر عادی هستی برا همین کار براتون دشواره مثلا الان امکاناتی که جناب غفاریان داره به مراتب بیشتر از امکاناتی هست که یه کاربر عادی داره که گفتم امکانات دادن تو سیستم جدید با فعال یا غیر فعال کردن یه تیک هست رفته رفته بر امکانات کاربران ارشدتر افزوده خواهد شد موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m-madani نمایش پست ها
                بنده خودم چند وقتی هست که فرصت نمی کنم در انجمن پست بذارم ولی از موقعی که شنیدم انجمن قرار عوض بشه با خودم قرار گذاشتم که فعالیتم رو بیشتر کنم اما الان که می بینم از کل فعالیت های گذشته فقط تعداد ارسال ها مونده واقعا دلسرد شدم. بنده خودم کلی اطلاعات و وقت در این انجمن گذاشتن و واقعا نه از کسی انتظار مالی داشتم و نه هیچ و به همون تشکر اکتفا می کردم و البته خیلی از بچه های دیگه انجمن . الان خیلی تعجب می کنم میبینم از کنار این موضوع و نتیجه زحمات گذر میشه . نمیدونم ولی شاید فکر می کنند تشکر فقط یک کلمه هست یا اصلا ارزشی نداره که روش وقتی گذاشته بشه. الان نمی دونم با این سیستم جدید ارزش کاربرا به تعداد ارسال ها هست یا تشکر های جدید . که هر کدوم رو شما رفرنس قرار بدید ، اسپمرها از خیلی کاربرای قدیمی در اون موضوع جلوتر هستند! یعنی طبق سیستم جدید انجمن ، ارزش کاربرای اسپمر بسیار بالاتر از کاربران با سابقه و با اطلاعات قدیمی هست.
                قطعا تفاوت بین یه اسپمر و یه کاربر مفید از روی تشکر ها مشخص میشه...منم نمیدونم چرا مدیریت سایت اینقدر راحت از کنار این قضیه گذشتند!
                شخصیت و جایگاه کاربرای سایت به میزان محبوبیتشون هست نه به تعداد پست هایی ک گذاشتند...اینجوری باشه کسی که فقط پست بی محتوا بذاره باید ارزشش از کسی که 4 تا پست مفید بذاره بیشتر میشه!
                اون تشکرها یجورایی جزو دارایی اعضا به حساب میاد نه دارایی فروم...
                خودتون چک کنید ببینید اساتید گذشته چقدر فعالیتشون کم شده...کاربرای اینجا خیلی وفادار بودند و هستند ولی متاسفانه مدیریت در بعضی نقاط حساس کم لطفی میکنند...اینکه فروم ارتقا داده میشه خیلی کار پسندیده ای هست ولی اینکه گفته بشه تشکرها کانورت نمیشه و بیخیالش بشید خیلیا رو دلسرد میکنه که البته نمیان بگن...امیدوارم این مشکل هم مثل مشکلات قبلی سایت برطرف بشه ...

به امید سربلندی ECA

www.intelart.ir

دیدگاه

قطعا تفاوت بین یه اسپمر و یه کاربر مفید از روی تشکر ها مشخص میشه...منم نمیدونم چرا مدیریت سایت اینقدر راحت از کنار این قضیه گذشتند!
                  شخصیت و جایگاه کاربرای سایت به میزان محبوبیتشون هست نه به تعداد پست هایی ک گذاشتند...اینجوری باشه کسی که فقط پست بی محتوا بذاره باید ارزشش از کسی که 4 تا پست مفید بذاره بیشتر میشه!
                  اون تشکرها یجورایی جزو دارایی اعضا به حساب میاد نه دارایی فروم...
                  خودتون چک کنید ببینید اساتید گذشته چقدر فعالیتشون کم شده...کاربرای اینجا خیلی وفادار بودند و هستند ولی متاسفانه مدیریت در بعضی نقاط حساس کم لطفی میکنند...اینکه فروم ارتقا داده میشه خیلی کار پسندیده ای هست ولی اینکه گفته بشه تشکرها کانورت نمیشه و بیخیالش بشید خیلیا رو دلسرد میکنه که البته نمیان بگن...امیدوارم این مشکل هم مثل مشکلات قبلی سایت برطرف بشه ...

به امید سربلندی ECA

شما میتوانید از روی تاریخ عضویت کاربر تعداد پست های کاربر و مقام درجه کاربر و مطالعه پروفایل کاربر و سرچ موضوعات اغاز شده کاربر در پروفایلش متوجه این بشید که این کاربر اسپمر هست یا مفید بعدشم اینجا که بی صاحب نیست شاید تو سیستم قدیمی تعداد اسپمر زیاد بوده ولی تو سیستم جدید مشخص شه کسی اسپم میکنه شناسای میشه اکثر اسپم های که شما میفرمایید اسپم نیستن سوال هستن که جواب داده میشه و این سوالات سوال کس دیگه ای هم هست که با سرچ این موضوع رو پیدا میکنه و مشکلشو حل میکنه شما فرق سوال و اسپم رو هنوز نفهمیدید موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
                    شما میتوانید از روی تاریخ عضویت کاربر تعداد پست های کاربر و مقام درجه کاربر و مطالعه پروفایل کاربر و سرچ موضوعات اغاز شده کاربر در پروفایلش متوجه این بشید که این کاربر اسپمر هست یا مفید بعدشم اینجا که بی صاحب نیست شاید تو سیستم قدیمی تعداد اسپمر زیاد بوده ولی تو سیستم جدید مشخص شه کسی اسپم میکنه شناسای میشه اکثر اسپم های که شما میفرمایید اسپم نیستن سوال هستن که جواب داده میشه و این سوالات سوال کس دیگه ای هم هست که با سرچ این موضوع رو پیدا میکنه و مشکلشو حل میکنه شما فرق سوال و اسپم رو هنوز نفهمیدید موفق باشید
                    درست میفرمایید...ولی سوالی که چند باره پرسیده میشه اسپمه!امکان سرچ با گوگل تو انجمن قبلی هم بود...منتها الان اینجا لینکار قبلی باز نمیشه و طرف مجبوره دوباره بپرسه...مثلا خود من یه پروژه کامل TCP/IP گذاشته بودم رو سایت..دیروز یه بنده خدایی همینو میخاست ولی نمیتونستم لینکشو پیدا کنم بدم بهش!خودشم نتونست پیدا کنه!

به هر حال من به حرفم ایمان دارم و میدونم نظر خیلی از کاربرای سایت همینه...حداقلش اینه که میشه با نظر سنجی اینو فهمید!

www.intelart.ir

دیدگاه

سلام
                      پیغام نمیتونم بدم میزنه صندق پرهمیرم میبینم هیچ نی نیس.رسیدگی کنین لطفا
                      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

درست میفرمایید...ولی سوالی که چند باره پرسیده میشه اسپمه!امکان سرچ با گوگل تو انجمن قبلی هم بود...منتها الان اینجا لینکار قبلی باز نمیشه و طرف مجبوره دوباره بپرسه...مثلا خود من یه پروژه کامل TCP/IP گذاشته بودم رو سایت..دیروز یه بنده خدایی همینو میخاست ولی نمیتونستم لینکشو پیدا کنم بدم بهش!خودشم نتونست پیدا کنه!

به هر حال من به حرفم ایمان دارم و میدونم نظر خیلی از کاربرای سایت همینه...حداقلش اینه که میشه با نظر سنجی اینو فهمید!
                        چندین و چندین بار در مورد مشکل لینک ها بحث شد ما هم توضیح دادیم شما به پاسخ های دیگر کاربران احترام بزار و برای حل مشکل خودت و رسیدن به جواب مشکلات خودت همه این صفحه هات تاپیک رو بخون یا اگه حوصله خوندن نداری گزینه اشتراک میشوم رو فعال کن تا هر کسی سوالی میپرسه برات ایمیل بشه و لیست سوالت رو ببینی مشکل لینک ها رو گفتیم بازم میگم سیستم تغییر کرده بعد چند ماه لینک های قدیمی از گوگل حذف میشه و لینک های انجمن جدید جایگزین میشه و در مورد لینک های داخل انجمن که از سیستم قدیمی گذاشتید عرض کردم حتی به جناب غفار زاده هم گفتم من سیستم ویرایش رو برای همه به مدت 3 ماه فعال کردم به همه کاربرا اطلاع بدید تا لینک های انجمن قدیمی رو که تو تاپیک هاشون گذاشتن ویرایش بزنن و لینک های اون تاپیک رو به لینک های انجمن جدید بروز کنن این همه لینک تو تاپیک هست من نمیتونم که دونه به دونه ویرایش بزنم بعدشم من نمیدونم اون لینک مال کدوم تاپیک بوده کسی که استارتر پست یا تاپیک هست میدونه این لینک قدیمی مال کدوم تاپیکه اون باید لین قدیمی رو برداره و لینک جدید رو اضاف کنه که در اینجا باید خود کاربرا همت داشته باشن کاری از دست ما بر نمیاد

نوشته اصلی توسط ehsanajal نمایش پست ها
                        سلام
                        پیغام نمیتونم بدم میزنه صندق پرهمیرم میبینم هیچ نی نیس.رسیدگی کنین لطفا
                        دوست عزیز مشکل شما هم حل شد الان میتونید پیغام بفرستید بدرود

دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید...
                          یک پیشنهاد برای فروشگاه دارم که حالا که تحریم کم شده برید قطعات روسی هم وارد کنید که وافعا عالی کار می کنند
                          و پیشنهاد دوم برای انجمن: انجمن قبلی یک قسمت داشته به نام اخرین ارسال ها به پست های شما این قسمت خیلی راه گشا بود چون می تونستیم دنباله بحث تاپیک رو بگیریم لطفا این قسمت رو هم اضافه بفرمایید
                          گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                          همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

اقای مدیر فنی؛با اینکه بارها گفتید نمیشه تشکر هارو برگردوند و میدونم اعصابتون از حرف ها ی تکراری خرد میشه،من هم کاملا با دوستان مبنی بر بازگرداندن تشکرها موافقم
                            یک فکری که الان به ذهنم رسید اینه
                            اگر اطلاعات سیستم قبل رو داشته باشین (که قاعدتا دارین )و فقط مشکلتون تو وارد کردن اونا باشه؛خب میتونین فقط تشکرهای اساتید اصلی سایت رو برگردونین که با دست هم امکان پذیره
                            مثلا الان نگاه کردم دیدم کلا 250 تا اکانت بالای 500 تا پست دارن،تشکر اونا رو برگردونین...هر چند باز هم حق خیلی ها ضایع میشود ولی بهتر از هیچ است یا تشکر های 500 نفر اول از نظر تشکر رو برگردونبن
                            من هم فکر میکنم تعداد ارسال های افراد ملاک خوبی نباشد!!!
                            در مورد تصحیح لینک ها هم باید عرض کنم خود بنده یادم نمیاد کدوم لینک ها مال کجا بودن!!!!!چه اوناییکه خودم نوشتم چه اون تا پیک هاییکه شاید 50 بار خوندمشون!!!!!!!!!
                            اگر هم کسی بداند،خیلی حوصله میخواهد که بنشینی و همه را بابدبختی پیدا کنی و درست کنی
                            با این حال اگر یک نسخه از انجمن قبلی موجود باشد(قبلا گفتم....خودم داشتم حذف شده) و مثلا بزارینش برای دانلود من خودم انجمن منابع تغذیه رو ردیف میکنم؛چن نفر دیگه هم اینطوری پیداشن،کل فروم دوباره میاد روپا؛چیزیکه مهمه داشتن اطلاع از لینک هاست
                            ایندکس های گوگل هم که به مرور درست میشن
                            بنده در شبکه و اینها تقریبا بیسوادم ولی در ان یک ذره برنامه نویسی ای که بلدم،دیدم کار نشد ندارد،فقط حوصله میخواهد؛البته گفتم من از سایت و...بی اطلاعم
                            باتشکر
                            ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200 نمایش پست ها
                              اقای مدیر فنی؛با اینکه بارها گفتید نمیشه تشکر هارو برگردوند و میدونم اعصابتون از حرف ها ی تکراری خرد میشه،من هم کاملا با دوستان مبنی بر بازگرداندن تشکرها موافقم
                              یک فکری که الان به ذهنم رسید اینه
                              اگر اطلاعات سیستم قبل رو داشته باشین (که قاعدتا دارین )و فقط مشکلتون تو وارد کردن اونا باشه؛خب میتونین فقط تشکرهای اساتید اصلی سایت رو برگردونین که با دست هم امکان پذیره
                              مثلا الان نگاه کردم دیدم کلا 250 تا اکانت بالای 500 تا پست دارن،تشکر اونا رو برگردونین...هر چند باز هم حق خیلی ها ضایع میشود ولی بهتر از هیچ است یا تشکر های 500 نفر اول از نظر تشکر رو برگردونبن
                              من هم فکر میکنم تعداد ارسال های افراد ملاک خوبی نباشد!!!
                              در مورد تصحیح لینک ها هم باید عرض کنم خود بنده یادم نمیاد کدوم لینک ها مال کجا بودن!!!!!چه اوناییکه خودم نوشتم چه اون تا پیک هاییکه شاید 50 بار خوندمشون!!!!!!!!!
                              اگر هم کسی بداند،خیلی حوصله میخواهد که بنشینی و همه را بابدبختی پیدا کنی و درست کنی
                              با این حال اگر یک نسخه از انجمن قبلی موجود باشد(قبلا گفتم....خودم داشتم حذف شده) و مثلا بزارینش برای دانلود من خودم انجمن منابع تغذیه رو ردیف میکنم؛چن نفر دیگه هم اینطوری پیداشن،کل فروم دوباره میاد روپا؛چیزیکه مهمه داشتن اطلاع از لینک هاست
                              ایندکس های گوگل هم که به مرور درست میشن
                              بنده در شبکه و اینها تقریبا بیسوادم ولی در ان یک ذره برنامه نویسی ای که بلدم،دیدم کار نشد ندارد،فقط حوصله میخواهد؛البته گفتم من از سایت و...بی اطلاعم
                              باتشکر
                              دوست عزیز در مورد بازگرداندن تشکرها با مدیریت کل حرف بزنید چون کسی که کانورت انجام داده من نیستم من مسولیت مدیریت سرور رو دارم موفق باشید

دیدگاه

برای اینکه رفرش انجمن و تاپیک ها زیاد نشه و کاربران زیاد رفرش نکنن سایت رو از این پس کل سایت و تاپیک هاش بصورت اجاکس خودکار در اوردم یعنی در هر 5 ثانیه کل انجمن و تاپیک هاش اپدیت میشه پس برای دیدن یک موضوع یا جواب یه کاربر در تاپیک دیگر نیاز نیست شما رفرش کنید چون اینا خودکار انجام میشه اونم به بهترین نحو

زیر بنر ها باید این متن رو مشاهده کنید

تاپیک به صورت خودکار بعد از 5 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیست - بازنگری

بدرود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X