اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

با سلام و درود
    این موضوع را ببینید:
    سلام یه سوالی داشتم از مهندسان عزیز نیاز به یک سیم دارم که بتونه جریان 5 آمپر رو واسه تابلو Led تحمل کنه.دوستان اگر لطف کنن اسم دقیق و مشخصات سیم رو بگن ممنون میشم

1- یک مشکلی که در به وجود آمده این است که ترتیب مطالب ارسالی به هم ریخته است
    مثلاً بنده نقل قولی که ارسال کرده ام بالاتر از متن مورد نظر قرار گرفته.
    این نقل قول من: http://www.eca.ir/forums/thread71899.html#post620631
    این متنی که مورد نقل قول قرارش دادم: http://www.eca.ir/forums/thread71899.html#post620605
    همان طور که می بینید متن اصلی پایین تر قرار گرفته است.

این هم یک نمونه دیگر از این مشکل:
    متنی که اصولاً باید بالاتر باشد: http://www.eca.ir/forums/thread71899.html#post620605
    نقل قول مربوط به همان متن بالاتر قرار گرفته است: http://www.eca.ir/forums/thread71807-3.html#post620646

2- هر ارسال در انجمن دارای محدودیت 4 تصویر است و این مشکل ساز شده است مثلاً شخصی فرمول ها را به صورت عکس قرار می دهد ولی به دلیل محدودیت نمی تواند بیشتر از 4 تصویر قرار دهد.

3- همچنین دکمه Bold برای من کار نمی کند ولی دکمه Italic و Underline کار می کند. مرورگر: Mozilla Firefox 46.0.1

4- در صورت امکان ساعت انجمن را برای همه کاربران تنظیم کنید.

5- کاربرانی که دارای نام کاربری فارسی هستند وقتی روی دکمه Like کلیک می کنند به جای نامشان علامت سوال نوشته می شود.

با تشکر فراوان از زحماتی که مدیر فنی و دیگر عوامل برای ارتقاء انجمن متحمل شده اند.
    جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۵:۳۸ ۱۳۹۵/۰۳/۱۷.

دیدگاه

این مشکلات برا سایت هم میتونه باشه
      وقتی تویه سایت حجم اطلاعات بالا میره این موارد زیاد اتفاق میوفته.
      بهتر نیست ک بجای اینکه بگیم اینجا ایرانه دیگه کاریش نمیشه کرد بگیم ما میتونیم درستش کنیم و با هیچ کشوری کار نداریم.
      اگه اینطوری باشیم همیشه باید تو سری خور کل دنیا بمونیم.

پاسخ مدیر فنی: دوست عزیز تو یه انجمن خالی من خودم این مورد رو دیدم که گیر کنه ربطی به حجم بالا بودن نداره چرا که پایگاه داده بررسی میشه اروری چیزی باشه من میفهمم بعدشم سرور به حدی قوی هست که بتونه جواب گویه این حجم باشه مورد دوم لود دیر انجمن. انجمن به خوبی لود میشه مشکلی نداره ولی باز من یه کارای کردم که سریع لود شه لطفا دوستان تست کنن بگن پینگ انجمن رو 50 هست یعنی عالیه لطفا با نت گوشی و دی ال اپ سرعت انجمن رو تست نکنید انشالا تو اینده بسیار نزدیک CDN های ECA رو اوکی میکنم تا سرعت انجمن به مراتب بهتر و بیشتر بشه موفق باشید

دیدگاه

داخل این تاپیک بنده آخرین ارسال رو داشتم، بعد از آقای بلورچیان ، ولی بعد از ارسال دیدم پستم شده 3 تا مونده به آخرین . آخرین ارسال کننده رو هم جناب چمنی سیستم زده.
        در ضمن ساعت رو باید روی چه مقداری گذاشت ؟ روی تهران میذارم اشتباه نشون میده.
        جدیدترین ویرایش توسط m-madani; ۱۵:۴۷ ۱۳۹۵/۰۳/۱۷.
        تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
        دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
        مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
        حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

صبور باشید دارم روش کار میکنم شما به هیچی دست نزنید پست هم بدید اوکی بشه همه چی مرتب میشه

دیدگاه

امکان Dislike هم اگه بشه اضافه کرد که دیگه عالی میشه
            امکانش هست؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

جابه جا شدن پست ها بخاطر ساعته
            الان یه پست گذاشتم به مزوزوئیک پیوست
            لطفا اینم حل بشه ..........
            داری میخونی یهو یه جارو نمیفهمی میری جلوتر میبینی اینجارو دربار فهمیدی
            زیاد تو ذوق میزنه

اینی که میگه دلیل ادغامو اینا خودشو نمیشه ویرایش کرد چرا؟؟؟
            عمرا اگه پستام پشت سره هم باشه

دیدگاه

این ساعت رو روی چی بزارم درست نشون نمیده ساعت رو

بازم همون مشکل دوباره خراب شد نه پیام خصوصی نه پست .....

انجمن خیلی داغونه چرا ساعتش بهم میریزه؟؟؟
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ساعت سرور و ساعت انجمن درسته فقط ترتیب پست ها مشکل داره بزودی درست میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                  نیما جان چاره ای نداشتیم.
                  با تغییر کلی انجمن ما کل گوگل ایندکسمون رو از دست دادیم و این خیلی بده ولی چاره نبود. برای یک تغییر بزرگ باید بهایی میپرداختیم
                  تا 1 ماه آینده تا حدی خوب میشه این موضوع و تا 2 ماه آینده تقریبا به کل حل میشه
                  نمیدونم چجوری url ها رو درست کردید اما میشد کاری کرد این اتفاق نیفته اولیشم این بود که یه کانورتور url می نوشتید تو فایل Htdocs یا هرجای دیگه توی رویداد لود صفحه بعد به راحتی redirect می کردین . اینطوری بعد از مدتی خود گوگل هم آدرس ها رو تصحیح می کرد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
                    ساعت سرور و ساعت انجمن درسته فقط ترتیب پست ها مشکل داره بزودی درست میشه
                    مرسی درست شد فقط اخرین ارسال ها تایپیک ها اول نمیان دوتا تایپیک اون بالا موندن
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دوستان مشکل حله فقط یه چندتا پستی که دیروز بعد بهم ریختن تایم سرور دوستان ارسال کرده بودن پس و پیشه ما بقی همش درسته

دیدگاه

دوستان مشکل حله فقط یه چندتا پستی که دیروز بعد بهم ریختن تایم سرور دوستان ارسال کرده بودن پس و پیشه ما بقی همش درسته
                        اون تایپیک اون بالا مونئده مشکل از منه یا انجمن؟
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

حل شد......

دیدگاه

سلام
                            اول از همه یه تشکر بکنم از تمامی دوستانی که دارن زحمت میکشن
                            انجمن واقعا بهتر شده و کار کردن باهاش آسون تر

فقط تاریخ انجمن اولش شمسی بود الان میلادی نشون میده، این فقط برای من اینطوریه یا کلا این طوری شده؟

مورد بعد هم اینکه تو پروفایل که میرم عکس آواتار کنار پست های فرد یا پست های خودم رو نمیاره، این مورد رو هم اگه ممکنه رفع کنید

ممنون

دیدگاه

حل شد......
                              دستتون درد نکنه
                              مرسی که تلاش می کنید تا مشکلات حل بشه واقعا ممنونم
                              موفق باشی
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرید الدین میرزایی نمایش پست ها
                                سلام
                                اول از همه یه تشکر بکنم از تمامی دوستانی که دارن زحمت میکشن
                                انجمن واقعا بهتر شده و کار کردن باهاش آسون تر

فقط تاریخ انجمن اولش شمسی بود الان میلادی نشون میده، این فقط برای من اینطوریه یا کلا این طوری شده؟

مورد بعد هم اینکه تو پروفایل که میرم عکس آواتار کنار پست های فرد یا پست های خودم رو نمیاره، این مورد رو هم اگه ممکنه رفع کنید

ممنون
                                با سپاس از شما بله تاریخ شمسی سازی دیدیم مشکل ساز شده برای انجمن برای همین کلا برداشتیم انشالا تو اینده اگه خاستیم قالب اختصاصی برای انجمن طراحی کنیم حتما شمسی ساز هم بصورت دیفالت اوکی خواهد شد این شمسی ساز های فعلی با پلاگین اینا هستن برای همین بعدا دوچار نقص و مشکل میشن برا همین ما هم پاک کردیم مورد بعدی هم اینکه اوتار شما. شما یکبار تیک از اوتار استفاده نمیکنم رو بزنید بعد ذخیره کنید بعد دوباره برید میبنید که یه گزینه Browse باز شده که میتونید بزنید و عکس از سیستم خودتون اپلود کنید همه اینا قبلا گفته شده ولی خوب باز میگیم موفق باشید

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                                دستتون درد نکنه
                                مرسی که تلاش می کنید تا مشکلات حل بشه واقعا ممنونم
                                موفق باشی
                                خواهش میکنم دوست عزیز موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X