اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

با سلام :
    خدمت مدیر فنی محترم سایت.
    چگونه می توانیم پست های قبلی و ارسالی خودر را قبل از مشکلات دار شدن سایت، مشاهده کنیم. ؟ در حال حاضر فقط قادریم پست های ارسالی بعد از E.C.A جدید را مشاهده کنیم. با تشکر
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eleca نمایش پست ها
      عالی شد
      من از این 4 مورد بیشتر با عکس کار می کنم،فقط ابعاد رو چجوری تشخیص بدم که نه خیلی بزرگ بشه و نه خیلی کوچیک،مثلا داخل یک عکس یک موضوع خاصی رو با فلش مشخص می کنم،حالا چه ابعادی برای این کار مناسبه؟لطفا چند تا از ابعادی رو که می دونید بصورت کوچک،متوسط،بزرگ و خیلی بزرگ ذکر کنید.

عرض کردم که میتونی رو ایکن کلیک کنی بعد یه پنجره باز میشه توش بنویس 100 200 300 400 500 800 هر سایزی که میخای بده بعدش اوکی کن طول عرض رو خودکار تنظیم میکنه بعد لینک عکس رو بین تگ هاش قرار بده و پستتو ارسال کن
      منظور من اینه که حالت preview نداره و باید برای هر عکس آزمون و خطا کنم تا اون عکس به درستی مطالبش دیده بشه
      فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
        چهار مورد بی بی کد یا بهتر بگیم اسپویلر به ادیتور اضافه شد شما میتونید از اپارات ویدیو بزارید و به صورت انلاین در خود تاپیک پخش بشه فقط کد چند رقمی اخر ویدبو ها رو بزارید مثلا f31x7

میتوانید برای لینک های دانلود خود دکمه دانلود بزارید فقط کافیه روی ایکن مورد نظر در ادیتور کلیک کنید و لینک خود رو ما بین کدا بزارید میتوانید متن طولانی خود رو مخفی کنید در این حالت موقع ارسال فقط یک دکمه مشاهده و بستن نمایش داده میشه که اگر کسی روی مشاهده کلیک کنه متن طولانی شما رو میخونه مورد دیگه هم با نام ریسایز عکس ها فراهم شده شما میتونید با دادن شماره سایز عکس در باکس باز شده سایز عکس رو بزرگ کوچیک کنید مثلا من روی ایکن کلیک میکنم یه پنجره باز میشه تو مینویسم 200 یعنی اندازه 200 باشه شما یه سایز بدید خودش طول عرض رو خودکار تنظیم میکنه بعد اوکی میکنیم یه کدی اضاف میشه بعد لینک عکسمون رو با http باید اولش باشه لینک کامل عکس رو لای تگ های این کد میزاریم بعد ارسال میبنید که عکس سایزش کوچیک یا بزرگ شده بعد این که به سایز دلخواهتون رسید تو تاپیک منتشر و ذخیره کنید و مورد اخر هم برای جلوگیری ربات های اسپمر و کرک اکانت های انجمن کپچر سوال جواب برای قسمت لاگین تعبیه شد ارزش این کپچر برای قسمت ورود سیستم ویبولتین 300 تومنه که بنده رایگان برای شما و این مجموعه راه اندازی کردم موفق باشید

تست تستست

دانلود کنید.
        سلام عالیه ایول دستتون مرسی
        فقط اون کار با اندازه عکس رو نفهمیدم چجوریه....
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
          با سلام :
          خدمت مدیر فنی محترم سایت.
          چگونه می توانیم پست های قبلی و ارسالی خودر را قبل از مشکلات دار شدن سایت، مشاهده کنیم. ؟ در حال حاضر فقط قادریم پست های ارسالی بعد از E.C.A جدید را مشاهده کنیم. با تشکر
          رو دکمه زیر کلیک کنید یه لینک براتون گذاشتم برید اونجا بعد مشاهده تمام موضوعات اغاز شده رو بزنید همه پست های قدیمی خودتون رو میبنید بدرود

نوشته اصلی توسط eleca نمایش پست ها
          منظور من اینه که حالت preview نداره و باید برای هر عکس آزمون و خطا کنم تا اون عکس به درستی مطالبش دیده بشه
          بله دوست عزیز بصورت ازمون خطا هست بعدشم شما وقتی سایز دلخواه خودتون رو میدید دیگه اینجا بحث ازمون خطا مطرح نمیشه که ولی در کل بصورت دیداری نیست موفق باشید

دیدگاه

رو دکمه زیر کلیک کنید یه لینک براتون گذاشتم برید اونجا بعد مشاهده تمام موضوعات اغاز شده رو بزنید همه پست های قدیمی خودتون رو میبنید بدرود

منظور همه پست ها هست نه فقط موضوعات آغاز شده

دیدگاه

اگه منظور همه پست ها هست تو همون لینک قسمت جستجوی همه ارسال ها کلیک بشه همه پست ها رو نشون میده اگه باز قانع نشدید تو همون لینک تب فعالیت های علی تحیری همشون مشاهده میکنید یعنی تو پروفایل هر کسی این امکانات هست بعدش بکشید پایین پست های قدیمی رو میبنید دیدید باز میخاید به پست های قدیمی دست پیدا کنید پایین صفحه نوشته بیسترین فعالیت اونو هم بزنید میره به پست های قدیمیتر الا اخر اگر هم موضوعی مد نظر شماست میتونید با سرچ انجمن فوری پیداش کنید کافیه عنوان دلخواهتون رو تو سرچ بنویسید و اینتر کنید

دیدگاه

اگه منظور همه پست ها هست تو همون لینک قسمت جستجوی همه ارسال ها کلیک بشه همه پست ها رو نشون میده اگه باز قانع نشدید تو همون لینک تب فعالیت های علی تحیری همشون مشاهده میکنید یعنی تو پروفایل هر کسی این امکانات هست بعدش بکشید پایین پست های قدیمی رو میبنید دیدید باز میخاید به پست های قدیمی دست پیدا کنید پایین صفحه نوشته بیسترین فعالیت اونو هم بزنید میره به پست های قدیمیتر الا اخر اگر هم موضوعی مد نظر شماست میتونید با سرچ انجمن فوری پیداش کنید کافیه عنوان دلخواهتون رو تو سرچ بنویسید و اینتر کنید
                خب مثل اینکه منظورم رو متوجه نشدید
                توی هر دو حالتی که ذکر کردید حداکثر میشه پست هایی رو مشاهده کرد که بعد از تغییر سیستم نوشته شدن

مثلا من اگه بخوام پستهایی رو ببینم که یک سال پیش دادم رو ببینم راهی وجود نداره!!!!

دیدگاه

سیستم جلوگیری از ایجاد پست های مشابه ایجاد و فعال شد امیدوارم که باری از دوش شما عزیزان برداره شات رو ببنید گویای همه چی هست بدرود

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                  خب مثل اینکه منظورم رو متوجه نشدید
                  توی هر دو حالتی که ذکر کردید حداکثر میشه پست هایی رو مشاهده کرد که بعد از تغییر سیستم نوشته شدن

مثلا من اگه بخوام پستهایی رو ببینم که یک سال پیش دادم رو ببینم راهی وجود نداره!!!!
                  جناب غفار زاده شما برای پیدا کردن پست های قدیمی باید از سرچ استفاده کنید یا میتونید از همون لینک قسمت مشاهده موضوعات اغاز شده کاربر استفاده کنید که اگه برید میتونید پست های 2015 جناب تحیری رو پیدا کنید و توشون دنبال پست مورد نظرتون باشید اون دو مورد که گفتم تا یه حدی میتونه کمکم کنه چون مطالب اخیر و فعالیت های اخیر کاربر رو نشون شما میده بهترین گزینه استفاده از سرچ و مشاهده موضوعات اغاز شده هست بدرود

دیدگاه

با تشکر از زحمات مدیر فنی
                    گاهی اوقات دکمه Bold کار نمی کند.
                    گاهی اوقات هم موقع نوشتن کار می کند ولی موقعی که روی گزینه ارسال می زنم متن های Bold شده به صورت عادی نمایش داده می شود و وقتی روی گزینه ویرایش کلیک می کنم می بینم که متن ها در بخش ویرایش هم Bold هستند ولی در انجمن عادی نمایش داده می شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
                      با تشکر از زحمات مدیر فنی
                      گاهی اوقات دکمه Bold کار نمی کند.
                      گاهی اوقات هم موقع نوشتن کار می کند ولی موقعی که روی گزینه ارسال می زنم متن های Bold شده به صورت عادی نمایش داده می شود و وقتی روی گزینه ویرایش کلیک می کنم می بینم که متن ها در بخش ویرایش هم Bold هستند ولی در انجمن عادی نمایش داده می شود.
                      درود دوستان توجه داشته باشن چون استفاده از فیل.تر شک.ن و Hotspot Shield و سایر ابزارات رفع فیل.تر مشکل ارسال و محدویت بسته و پکت دارن لذا خواهشمندیم برای استفاده بهتر از انجمن و گردش در وب سایت لطفا از اینجور ابزارات استفاده نشه چون در صورت استفاده اگه بخاید یک مطلبی ارسال کنید پست شما گیر میکنه یا روی دکمه ای کلیک کنید گیر خواهید داشت و ارسال نمیشه چون سرویس ارایه دهنده اینجور ابزارات جلوی مصرف پهنای باند سرور این ابزار رو گرفتن. شما میتونید دریافت داشته باشید به سختی میتونید مطالبی ارسال کنید لطفا در صورت استفاده از فیل.تر شک.ن حتما از ارسال و دریافت سرور اون فیل.تر شک.ن مطمعن شوید با تشکر از شما موفق پیروز باشید

دیدگاه

درود دوستان توجه داشته باشن چون استفاده از فیل.تر شک.ن و Hotspot Shield و سایر ابزارات رفع فیل.تر مشکل ارسال و محدویت بسته و پکت دارن لذا خواهشمندیم برای استفاده بهتر از انجمن و گردش در وب سایت لطفا از اینجور ابزارات استفاده نشه چون در صورت استفاده اگه بخاید یک مطلبی ارسال کنید پست شما گیر میکنه یا روی دکمه ای کلیک کنید گیر خواهید داشت و ارسال نمیشه چون سرویس ارایه دهنده اینجور ابزارات جلوی مصرف پهنای باند سرور این ابزار رو گرفتن. شما میتونید دریافت داشته باشید به سختی میتونید مطالبی ارسال کنید لطفا در صورت استفاده از فیل.تر شک.ن حتما از ارسال و دریافت سرور اون فیل.تر شک.ن مطمعن شوید با تشکر از شما موفق پیروز باشید
                        یه چیز جالب بگم
                        من با چیز شکن تست کردم اتفاقا با چیز شکن حتی یه گیر هم ندارم به راحتی صفحه ها لود میشن پاسخ ها زود ارسال میشن
                        همه مشکل های دیر لود شدن وگیر کردن مالل وقتیه که وی پی ان ندارم ولی وقتی فعال کنم همه چیز ردیف کار می کنه
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام. رتبه های علمی دوباره اومده خیلی خوب شده ولی طوری باشه که وقتی ماوس میبریم روش بنویسه که چه رتبه ای هست. ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                            یه چیز جالب بگم
                            من با چیز شکن تست کردم اتفاقا با چیز شکن حتی یه گیر هم ندارم به راحتی صفحه ها لود میشن پاسخ ها زود ارسال میشن
                            همه مشکل های دیر لود شدن وگیر کردن مالل وقتیه که وی پی ان ندارم ولی وقتی فعال کنم همه چیز ردیف کار می کنه
                            خوب حتما فیل.تر شک.ن شما محدودیت ارسال دریافت نداره بنده تاکیدم بیشتر استفاده از ابزارات رایگان برای دور زدن فیل.تر بود مثل Hotspot Shield من این ایزار رو تست کردم محدویت ارسال داره یعنی اگه روشن بشه فقط میتونی فیل.تر رو دور بزنی نمیتونی مطلبی ارسال کنی اگه شما با وی.پی.ان. مشکلی ندارید بدونید که ای اس پی شما محدودیت داره چون پهنای سرور ما بازه

نوشته اصلی توسط shahriyarh نمایش پست ها
                            سلام. رتبه های علمی دوباره اومده خیلی خوب شده ولی طوری باشه که وقتی ماوس میبریم روش بنویسه که چه رتبه ای هست. ممنون
                            دوست عزیز دیگه معلومه دیگه رتبه طرف چیه یکی رتبش عضو انجمه یکی تیم نظارتی دیگه اون رتبه سطح اول دوم و الی اخر برداشته شده و بزودی رتبه کاربران با گروه های کاربری جدید ساخته میشه و شما هم متونید ببنید مثل رتبه من مدیر فنی هست و جز گروه کاربری مدیر فنی ها هستم

دیدگاه

خوب حتما فیل.تر شک.ن شما محدودیت ارسال دریافت نداره بنده تاکیدم بیشتر استفاده از ابزارات رایگان برای دور زدن فیل.تر بود مثل Hotspot Shield من این ایزار رو تست کردم محدویت ارسال داره یعنی اگه روشن بشه فقط میتونی فیل.تر رو دور بزنی نمیتونی مطلبی ارسال کنی اگه شما با وی.پی.ان. مشکلی ندارید بدونید که ای اس پی شما محدودیت داره چون پهنای سرور ما بازه

دوست عزیز دیگه معلومه دیگه رتبه طرف چیه یکی رتبش عضو انجمه یکی تیم نظارتی دیگه اون رتبه سطح اول دوم و الی اخر برداشته شده و بزودی رتبه کاربران با گروه های کاربری جدید ساخته میشه و شما هم متونید ببنید مثل رتبه من مدیر فنی هست و جز گروه کاربری مدیر فنی ها هستم
                              ای اس پی که صد درصد
                              به تمام معنا اشغاله تا پارسال عالی بود بیست
                              ولی امسال حتی دو هزار هم نمیرزه
                              با نت ایراتنسل انجمن رو تست کردم بدون چیز شکن عالی بود
                              مطمئنم که مشکل از ای اس پی هستش
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                                ای اس پی که صد درصد
                                به تمام معنا اشغاله تا پارسال عالی بود بیست
                                ولی امسال حتی دو هزار هم نمیرزه
                                با نت ایراتنسل انجمن رو تست کردم بدون چیز شکن عالی بود
                                مطمئنم که مشکل از ای اس پی هستش
                                وقتی مشکل دارید اول مشکل رو در خودتون بیابید چون یه درصد احتمال داره که مشکل از ما باشه شات از سرور فول کانفیگ شده انجمن توسط بنده فول اوکی بدرود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X