اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

دکمه هایی مثل Italic و Underline برای من خوب کار می کند ولی دکمه Bold مشکل دارد.

دیدگاه

دوستان
      چرا از پست های مفید تشکر نمی کنید؟؟؟؟فقط لایک می کنید؟؟؟
      جناب Raptor-Cntoz میشه بگید این لایک چه مزیتی داره؟؟؟
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
        دوستان
        چرا از پست های مفید تشکر نمی کنید؟؟؟؟فقط لایک می کنید؟؟؟
        جناب Raptor-Cntoz میشه بگید این لایک چه مزیتی داره؟؟؟
        سلام سیستم لایک برای وبی سئو هست مزیتش اینکه اگه تعداد لایک و بیننده شما زیاد باشه یعنی پست شما زیاد لایک بخوره هم تو سئو انجمن تاثیر میزاره هم اون پست و تاپیک شما رو تو گوگل محبوب میکنه که اگه کسی سرچ زد گوگل تاپیک و پست شما رو نشون متقاضی میکنه که اینجا بازدید بمراتب بالا میره و هم پست شما محبوب میشه هم بازدید انجمن زیاد میشه اگه دیدید پیغام لایک اذیتت میکنه برو تو تنظیمات شخصی خودت و لایک رو غیر فعال کن قبلا اموزش داده بودم موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
          سلام سیستم لایک برای وبی سئو هست مزیتش اینکه اگه تعداد لایک و بیننده شما زیاد باشه یعنی پست شما زیاد لایک بخوره هم تو سئو انجمن تاثیر میزاره هم اون پست و تاپیک شما رو تو گوگل محبوب میکنه که اگه کسی سرچ زد گوگل تاپیک و پست شما رو نشون متقاضی میکنه که اینجا بازدید بمراتب بالا میره و هم پست شما محبوب میشه هم بازدید انجمن زیاد میشه اگه دیدید پیغام لایک اذیتت میکنه برو تو تنظیمات شخصی خودت و لایک رو غیر فعال کن قبلا اموزش داده بودم موفق باشید
          نه اذیت نمی کنه فقط میخواستم بدونم استفادش چیه که فهمیدم
          مرسی
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

مهمترین آنها :
            شمارنده ی تشکر و تشکر شده "0" شده
            Every one can do everything so why you do this awful thing.

دیدگاه

// my first program in c++
              #include <iostream.h>
              int main()
              {
              cout << "Hello world" ;
              return 0 ;
              }

دیدگاه

مدتی هست که میخوام این پیشنهادو بدم ولی هر بار بدلیل جزیی بودن موضوع منصرف شدم . توی صفحه آخرین ارسالها الان به شکلی هست که اگه موس روی یک موضوع قرار بگیره اطلاعاتی از اون موضوع و انجمن و .. بصورت یک کادر نمایش داده میشه فقط یک مشکل خیلی کوچیک در زمان بندیش هست . به نظر من اگر به شکلی باشه که وقتی موس روی موضوع قرار میگیره حداقل 0.5 ثانیه تاخیر وجود داشته باشه و بعد اطلاعات نمایش داده بشه بهتر هست .توی وضعیت فعلی این موضوع کمی آزار دهنده هست بخصوص اینکه وقتی موس برداشته میشه از روی موضوع این کادر حذف نمیشه (اینم یک مشکل دیگه) کار به جایی رسیده که موقع بازدید از صفحه باید حواسمو به موس باشه خدای نکرده یه وقت روی یه موضوع نره چون ول کن نیست !!

ابعاد این کادر هم به نظر من زیاد بزرگ هست و اطلاعات نمایشش هم غیر ضروری . اگر امکانش بود که مثل انجمن قبل ( راستش میترسم مقایسه کنم ) یکی دو خط از متن رو نمایش بده خیلی بهتر هست
                ببخشید که به این موضوعات ساده گیر میدم . به نظر من همیشه کیفیت توی توجه به جزییات هست

در مورد اون زمان رفرش صفحه که از 20 ثانیه تغییرش دادید خیلی خوب شد مرسی
                جدیدترین ویرایش توسط sorena01; ۱۷:۲۱ ۱۳۹۵/۰۳/۲۰.

دیدگاه

خوب اینم از این بیش از ده مورد Highlighter زبان برنامه نویسی به ادیتور عزیزان اضاف شده همان طور که مشاهده میکنید ایکن های برنامه نویسی متعددی روی ادیتور هستن که میتونید کد مورد نظر خود رو که شامل هر زبان برنامه نویسی هست بزنید و کد رو لای تگ مورد نظر بزارید و ارسال کنید که یک مورد رو من بالا با زبان c++ منتشر کردم قول اینو به یکی داده بودم امروز عملیش کردیم تا مدیون نباشیم موفق باشید

نوشته اصلی توسط sorena01 نمایش پست ها
                  مدتی هست که میخوام این پیشنهادو بدم ولی هر بار بدلیل جزیی بودن موضوع منصرف شدم . توی صفحه آخرین ارسالها الان به شکلی هست که اگه موس روی یک موضوع قرار بگیره اطلاعاتی از اون موضوع و انجمن و .. بصورت یک کادر نمایش داده میشه فقط یک مشکل خیلی کوچیک در زمان بندیش هست . به نظر من اگر به شکلی باشه که وقتی موس روی موضوع قرار میگیره حداقل 0.5 ثانیه تاخیر وجود داشته باشه و بعد اطلاعات نمایش داده بشه بهتر هست .توی وضعیت فعلی این موضوع کمی آزار دهنده هست بخصوص اینکه وقتی موس برداشته میشه از روی موضوع این کادر حذف نمیشه (اینم یک مشکل دیگه) کار به جایی رسیده که موقع بازدید از صفحه باید حواسمو به موس باشه خدای نکرده یه وقت روی یه موضوع نره چون ول کن نیست !!

ابعاد این کادر هم به نظر من زیاد بزرگ هست و اطلاعات نمایشش هم غیر ضروری . اگر امکانش بود که مثل انجمن قبل ( راستش میترسم مقایسه کنم ) یکی دو خط از متن رو نمایش بده خیلی بهتر هست
                  ببخشید که به این موضوعات ساده گیر میدم . به نظر من همیشه کیفیت توی توجه به جزییات هست

در مورد اون زمان رفرش صفحه که از 20 ثانیه تغییرش دادید خیلی خوب شد مرسی
                  حل شد با اینکه مشکلی نداشت ولی انگار واسه بعضی از دوستان مشکل بوجود اورده بود کلا اون قسمت حذف شد دیگه موس رو ببری رو موضعات اخرین ارسالی کادری باز نمیشه موفق باشید بدرود

دیدگاه

اپدیت 95/3/24

این تاپیک رو مجددا باز کردم لطفا و خواهشا فقط مورد مشکل رو بیان بفرمایید تا بررسی و رفع بشه با سپاس

دیدگاه

فید بنظرم مشکل داره.

امکانش هست ساختارش بصورت آخرین پست ارسالی بشه؟

سلام لطفا بدین شکل وارد کنید

http://www.eca.ir/forums/external.php?type=rss

rss خودش خودکار هست.

هر مطلب ارسالی در انجمن بعد 24 ساعت توسط rss جمع بندی کلی میشه و فید ارسالی رو بروز و خروجی میده یعنی کمتر از یک روز نمیشه کرد چون اصلا اصولی نیست موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
                        // my first program in c++
                        #include <iostream.h>
                        int main()
                        {
                        cout << "Hello world" ;
                        return 0 ;
                        }
                        با سلام و درود
                        وقتی از برچسب [CODE] استفاده می کنیم، اگر متن داخل آن زیاد باشد نوار پیمایش(Scroll) ظاهر می شود ولی وقتی از برچسب [CPP] استفاده می کنیم این اتفاق نمی افتد و باعث طولانی شدن برخی ارسال ها می گردد.

خوب دوست عزیز هر کدوم از اینا خاصیت خودشو داره مشکلی نیست چیز عادی هست

دیدگاه

با تشکر
                          آیا این امکان وجود دارد که خاصیت نوارپیمایش را به برچسب [CPP] ایجاد نمایید؟
                          برچسب [CPP] به نسبت برچسب [CODE] بسیار خوانا تر است ولی اینکه فاقد نوارپیمایش باشد در برنامه های طولاتی باعث بی نظمی در مطالب ارسالی می گردد.

نخیر نمیشه چون خاصیت برچسب cpp نمایش کد بصورت استایله ولی خاصیت Code کادر بندی کدها هست اگه من بخام خاصیت Code رو روی Cpp ست کنم دیگه Cpp خاصیت نمایش استایلشو از دست میده تو همه انجمن ها خاصیت cpp این مدلی هست دستکاری بشه جالب نمیشه موفق باشید

دیدگاه

این میزان امتیاز و راستش تازه دیدم از کنار پروفایل. معنیش چیه؟ چطور افزایش پیدا میکنه؟

ممنون و خسته نباشید.

گزینه حذف تشکرتان هم نیست.

پاسخ مدیر فنی: این گزینه حذف تشکر رو خودمون غیر فعال کردیم تا کسی نتونه بعدا تشکر خودشو حذف کنه اینطوری بهتره بدرود
                            جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۴:۰۰ ۱۳۹۵/۰۳/۲۵.
                            به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam
                              گزینه حذف تشکرتان هم نیست.
                              قرار نیست اصلا این گزینه در انجمن باشه
                              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                              ولتر

دیدگاه

با سلام
                                برای بنده امکان تغییر تصویر آواتار فعال نیست و وقتی وارد قسمت مربوطه میشی فقط " از آواتار استفاده نمی کنم" فعال هست و گزینه دیگه ای نداره
                                تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                                دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                                مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                                حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X