اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایرادات و نواقص احتمالی انجمن جدید را اعلام فرمایید

سلام
    من وقتی وارد تایپیک ها میشم نقل قول ها رو واس به شکل مهمان در میاره ومیگه باید وارد بشی تا بتونی لینک هارو ببینی....اخه چرا؟
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      سلام
      من وقتی وارد تایپیک ها میشم نقل قول ها رو واس به شکل مهمان در میاره ومیگه باید وارد بشی تا بتونی لینک هارو ببینی....اخه چرا؟
      دقیقا مشکل منم هست پس احتمالا برای بقیه هم به همین صورته
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
        دقیقا مشکل منم هست پس احتمالا برای بقیه هم به همین صورته
        کلا هرچی مینویسی به حالت لینک درمیاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
          کلا هرچی مینویسی به حالت لینک درمیاد
          بله لینک هایی که میزارن هم نمیشه دید....
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

حل شد.....

دیدگاه

خوب توسط این سیستم شما میتوانید کاربران رو مجبور به تشکر و خواندن پست خود بکنید که میتونه فوایدی هم داشته باشه مثلا فایدش اینکه کاربر پست های شما رو تشکر میکنه میخونه و کاربران مهمان هم مجبور به ثبت نام میشن تا [HIDE-THANKS]تشکر کنن و پست شما رو بخونن این قابلیت برای مدیران اجرایی و مدیریت کل صدق نمیکنه چون اینا میتونن پست های مخفی هر کسی رو که از این سیستم استفاده کردن رو بدون تشکر ببینن بحث ما سر بقیه کاربران هست الان من یه قسمتی از پستمو مخفی کردم تا تشکر نشه کاربران نمیتونن ببینن توصیه میشه کل متن هاتون رو مخفی نکنید چون باعث افت سئو میشه خوب امیدوارم که خوشتون اومده باشه بدرود[/HIDE-THANKS]

دیدگاه

الان ما تشکر کردیم ، هیچی به پستتون اضافه نشد که ؟!!!یعنی همون مطالب مخفی پست شما رو ندیدم.

پاسخ مدیر فنی: یه مشکل تنظیماتی داشت حل شد
                به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

تشکر کنن تا پست دیده بشه؟!!
                  این اسمش امکانات هست؟!! ما الان باید بخاطر این امکان بی نظیر خوشحال باشیم ؟!!!! آخه این چه بازی هست که راه انداختید؟ اینجا تا پیش از این یک محیط علمی درجه 1 بود . مگه ما عقده ای هستیم که دنبال تشکر جمع کردن اومدیم اینجا؟ سه بار مطلب بالا رو خوندم تا باورم شد !! آخه چرا این انجمن رو به این روز انداختید ؟ من نمیدونم آقای بلورچیان اصلا" درجریان این همه "امکانات" قرار دارن ؟ یا شما خودتون سرخود این کارو میکنید؟
                  خواهشا" این کامنت رو مثل کامنت هفته قبل حذف نکنید چون کپی کردم. هیچ حرفی مخالف قوانین انجمن زده نشده

پاسخ مدیر فنی: دوست عزیز برخورد شما انقدر زننده هست که من دیگه جوابی ندارم بهتون بدم لطفا با لحن درست انتقاد کنید تا انتتقادتون مورد بررسی قرار بگیره اینطوری پیش برین جز دریافت اخطار و ادر نهایت محدود شدن دسترسیتون چیزی نصیبتون نمیشه باشد که رستگار شوید بدرود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
                    خوب توسط این سیستم شما میتوانید کاربران رو مجبور به تشکر و خواندن پست خود بکنید که میتونه فوایدی هم داشته باشه مثلا فایدش اینکه کاربر پست های شما رو تشکر میکنه میخونه و کاربران مهمان هم مجبور به ثبت نام میشن تا محتوا مخفیست ، نقل قول امکانپذیر نیست
                    طرز استفاده ازش چحوریه؟؟؟چیز جالبیه
                    من از پستتون تشکر کردم ولی چیز جدیدی ندیدم

الان خوب شد نمایش داده شد

[HIDE]سلام[/HIDE]
                    ایول طرز کارش رو هم بلد شدم.....مرسی از زحماتتون موفق باشید
                    جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۶:۵۲ ۱۳۹۵/۰۴/۰۲.
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

طرز استفاده ازش چحوریه؟؟؟چیز جالبیه
                      من از پستتون تشکر کردم ولی چیز جدیدی ندیدم

الان خوب شد نمایش داده شد

محتوا مخفیست ، نقل قول امکانپذیر نیست
                      ایول طرز کارش رو هم بلد شدم.....مرسی از زحماتتون موفق باشید
                      خواهش میکنم لازم بذکر هست که این امکانات برای کاربران تازه وارد فعال نیست و کاربران ارشد میتونن تو پست هاشون استفاده کنن قابلیت های این سیستم در دکمه تنظیمات اضافی ادیتور گنجانده شده یعنی شما اگه بغل دکمه ارسال پاسخ سریع دکمه تنظیمات اضافه رو بزنید و ادیتور پیشرفته رو مشاهده کنید میبنید که سه تا دکمه H R T اضافه شده که دکمه H مخفف مخفی سازی مطالب شما هست دکمه R یعنی ریپلی یعنی اگه شما از این پوشش برای مطالبتون استفاده کنید کاربران برای دیدن مطالب شما باید یه پست تو تاپیک شما ارسال کنن تا مطلب ظاهر بشه دکمه T هم برای تشکر هست که اگه از این پوشش برای مطالبتون استفاده کنید کاربران باید تشکر کنن تا مطلب کامل ظاهر بشه توصیه لطفا کاربران ارشد موقع استفاده از این امکانات یه بخش حساس مطلبشون رو مخفی کنن تا هم رو سئو تاثیر بدی نزاره هم کاربر مهمان مجبور به ثبت نام بشه و یا کاربران عضو رو مجبور به تشکر کنه حالا ما این امکان رو گذاشتیم کسی رو هم مجبور نمیکنیم تشکر کنه ولی حاضر هم نیستیم حق ناشر پایمال بشه چون شاید از اساتید کسی بین ما باشه که برای تشکر پست میزاره یا با تشکر دلگرم میشه و کسی هم که مطلب خودشو مخفی میکنه تا تشکر بشه صاحب اختیاره چون خودش خاسته که مخفی کنه میتونه مخفی نکنه

نکته: موقع تشکر کردن اگر دیدید مطلب نمایش داده نشد اف 5 بزنید یا رفرش کنید ولی نمایش داده میشه بدرود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raptor-Cntoz نمایش پست ها
                        خواهش میکنم لازم بذکر هست که این امکانات برای کاربران تازه وارد فعال نیست و کاربران ارشد میتونن تو پست هاشون استفاده کنن قابلیت های این سیستم در دکمه تنظیمات اضافی ادیتور گنجانده شده یعنی شما اگه بغل دکمه ارسال پاسخ سریع دکمه تنظیمات اضافه رو بزنید و ادیتور پیشرفته رو مشاهده کنید میبنید که سه تا دکمه H R T اضافه شده که دکمه H مخفف مخفی سازی مطالب شما هست دکمه R یعنی ریپلی یعنی اگه شما از این پوشش برای مطالبتون استفاده کنید کاربران برای دیدن مطالب شما باید یه پست تو تاپیک شما ارسال کنن تا مطلب ظاهر بشه دکمه T هم برای تشکر هست که اگه از این پوشش برای مطالبتون استفاده کنید کاربران باید تشکر کنن تا مطلب کامل ظاهر بشه توصیه لطفا کاربران ارشد موقع استفاده از این امکانات یه بخش حساس مطلبشون رو مخفی کنن تا هم رو سئو تاثیر بدی نزاره هم کاربر مهمان مجبور به ثبت نام بشه و یا کاربران عضو رو مجبور به تشکر کنه حالا ما این امکان رو گذاشتیم کسی رو هم مجبور نمیکنیم تشکر کنه ولی حاضر هم نیستیم حق ناشر پایمال بشه چون شاید از اساتید کسی بین ما باشه که برای تشکر پست میزاره یا با تشکر دلگرم میشه و کسی هم که مطلب خودشو مخفی میکنه تا تشکر بشه صاحب اختیاره چون خودش خاسته که مخفی کنه میتونه مخفی نکنه

نکته: موقع تشکر کردن اگر دیدید مطلب نمایش داده نشد اف 5 بزنید یا رفرش کنید ولی نمایش داده میشه بدرود
                        من از H استفاده کردم درست بود یعنی وقتی تشکر کنن محتوای مخفی نشون داده میشه
                        حتما باید از T استفاده کرد؟؟؟یا نه Hهم درسته؟

[HIDE]این هایدHهمین[/HIDE]
                        [HIDE-THANKS]اینمTهمین[/HIDE-THANKS]

دوتاشون رو تست می کنم وقتی از انجمن خارج بشم یکین....درسته؟
                        جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۷:۱۶ ۱۳۹۵/۰۴/۰۲.
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

من از H استفاده کردم درست بود یعنی وقتی تشکر کنن محتوای مخفی نشون داده میشه
                          حتما باید از T استفاده کرد؟؟؟یا نه Hهم درسته؟
                          دکمه H و T با تشکر ظاهر میکنن یه قابلیت مخفی کردن پست هم اضاف شد اگه دکمه P رو بزنید اون پست شما برای افرادی که بالای 300 تا پست دارن قابل رویت خواهد بود

دیدگاه

سلام.
                            ممنونم ازتون بخاطر امکاناتی که به انجمن اضافه میکنین.

[HIDE-POSTS=500]الان این ارسال رو فقط کاربرهای ارشد میتونین ببینن؟ خیلی جالبه اینجوری...یعنی تو یه تاپیک میشه متنی نوشت که فقط کاربرهای ارشد اون رو میتونن ببینن، بدون اینکه سایرین ببینن یا حتی متوجه بشن؟[/HIDE-POSTS]

[HIDE-THANKS] این قسمت رو باید کاربرهای عادی تشکر کنن تا مشاهده کنن؟
                            این لینک دانلود رو گذاشتم تا لااقل تشکری که کردن از جیبشون نره!!
                            دانلود کنید.

[/HIDE-THANKS]
                            جدیدترین ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی; ۱۷:۴۷ ۱۳۹۵/۰۴/۰۲.

دیدگاه

کار بران فعال هم می تونن ببین.....درسته دیگه؟
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01 نمایش پست ها
                                تشکر کنن تا پست دیده بشه؟!!
                                این اسمش امکانات هست؟!! ما الان باید بخاطر این امکان بی نظیر خوشحال باشیم ؟!!!! آخه این چه بازی هست که راه انداختید؟ اینجا تا پیش از این یک محیط علمی درجه 1 بود . مگه ما عقده ای هستیم که دنبال تشکر جمع کردن اومدیم اینجا؟ سه بار مطلب بالا رو خوندم تا باورم شد !! آخه چرا این انجمن رو به این روز انداختید ؟ من نمیدونم آقای بلورچیان اصلا" درجریان این همه "امکانات" قرار دارن ؟ یا شما خودتون سرخود این کارو میکنید؟
                                خواهشا" این کامنت رو مثل کامنت هفته قبل حذف نکنید چون کپی کردم. هیچ حرفی مخالف قوانین انجمن زده نشده

پاسخ مدیر فنی: دوست عزیز برخورد شما انقدر زننده هست که من دیگه جوابی ندارم بهتون بدم لطفا با لحن درست انتقاد کنید تا انتتقادتون مورد بررسی قرار بگیره اینطوری پیش برین جز دریافت اخطار و ادر نهایت محدود شدن دسترسیتون چیزی نصیبتون نمیشه باشد که رستگار شوید بدرود
                                برخورد زننده؟ ظاهرا باید فقط از شما تعریف کرد . این شمایید که ظاهرا تحمل هیچ انتقادیو ندارید یک بار توی همین تاپیک به شما گفتم که نیازی نیست توی صفحه اصلی انجمن برای هر تاپیک گلی اطلاعات توی اون باکس نمایش داده بشه و اینکه باید بعد از حرکت موس این باکس اطلاعاتی برطرف بشه . واکنش شما جالب بود . کل اون قضیه نمایش اطلاعات رو کنسل کردید!! ظاهرا شما همیشه برای حل یک مساله صورت مساله رو پاک میکنید .
                                راستش من زیاد به به و چه چه الکی بلد نیستم جایی که اشکال ببینم مستقیم میگم. این سایت هم خیلی برای من عزیز بوده چون به جرات میگم چندین برابر چیزهایی که توی دانشگاه به من یاد دادن اینجا یاد گرفتم . همینجا برای آخرین بار از همه دوستان و بخصوص اقای بلورچیان تشکر میکنم
                                نیازی به اخطار مخطار هم نیست فقط کافیه درب خروج رو به من نشون بدید چون نمیدونم روش حذف اکانت چطور هست
                                استادی زیادی از اینجا رفتن آب هم از آب تکون نخورد من که از همون روز اول تا الان شاگردم
                                لطفا روش حذف اکانت رو پیام خصوصی کنید .
                                ضمنا" این نظر رو هم کپی کردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X