اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توجه :کاربران "فعال" ، مدیران قبلی و علاقه مندان به مدیریت بخش ها تشریف بیارید داخل

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

توجه :کاربران "فعال" ، مدیران قبلی و علاقه مندان به مدیریت بخش ها تشریف بیارید داخل

سلام
    همین طور که اطلاع دارید بعد از تغییر انجمن نام کاربری اعضا به نام کاربری موقع ثبت نام اولیه برگشته برای همین بسیاری از اعضا برای دادن عنوان قابل شناسایی نیستند .

از طرفی فلسفه کاربر فعال و مدیر انجمنها اینه که حداقل 10روز یک دفعه به سایت سر بزنند و فعالیتی داشته باشند و بخش مورد نظر را مدیریت کنند (به غیر از موارد خاص که براشون مشغله ای پیش بیاد)

لطفا کاربران فعال و مدیران قبلی که هنوز علاقه و فرصت فعالیت دارند با توجه به مطالبی که عنوان شد. نام کاربری فعلی و قبلی(نام کاربری که در انجمن قبل باهاش فعالیت داشتند) را در همین تاپیک عنوان کنند تا دوباره نام کاربریشون فعال و یا مدیر بخش بشوند.

جذب مدیر جدید برای بخشها:

دوستانی که علاقه و توانایی علمی لازم برای مدیریت بخش خاصی را دارند به شرط داشتن یک حداقل فعالیت قبلی در انجمن(مثلا حداقل یک سال از عضویتشون گذشته باشه تذکر نگرفته باشند 400-500تا پست علمی مفید داشته باشند و....) اعلام آمادگی کنند در صورتی که مدیران قبلی علاقه به ادامه همکاری نداشتند این دوستان جایگزین خواهند شد.

کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

پاسخ : توجه :کاربران "فعال" ، مدیران قبلی و علاقه مندان به مدیریت بخش ها تشریف بیارید داخل

سلام
    من خیلی فعالیت دارم(خیلی سر به انجمن می زنم)مدیر هم نبودم قبلا ولی یک سال هست که عضو انجمن هستمبیشتر هم روی مدار های صوتی کار میکنم(تخصص انچنانی ندارم)
    همین
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

پاسخ : توجه :کاربران "فعال" ، مدیران قبلی و علاقه مندان به مدیریت بخش ها تشریف بیارید داخل

نوشته اصلی توسط A.A-1998 نمایش پست ها
      سلام
      من خیلی فعالیت دارم(خیلی سر به انجمن می زنم)مدیر هم نبودم قبلا ولی یک سال هست که عضو انجمن هستمبیشتر هم روی مدار های صوتی کار میکنم(تخصص انچنانی ندارم)
      همین
      A.A جان (یه اسم درست انتخاب کنید که بتونیم صداتون کنیم )
      ما اینجا دنبال متخصص نیستیم بیشتر دنبال افرادی هستیم که زمان و علاقه کافی برای رسیدگی به نظم و کارهای جاری انجمن رو داشته باشند.
      قطعا همین فعالیت سطح عملی شماروهم بسیار بسیار بالا خواهد برد

ممنون میشم تمام دوستان واجد شرایط اعلام آمادگی کنند.
      موفق باشید
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
        A.A جان (یه اسم درست انتخاب کنید که بتونیم صداتون کنیم )
        ما اینجا دنبال متخصص نیستیم بیشتر دنبال افرادی هستیم که زمان و علاقه کافی برای رسیدگی به نظم و کارهای جاری انجمن رو داشته باشند.
        قطعا همین فعالیت سطح عملی شماروهم بسیار بسیار بالا خواهد برد

ممنون میشم تمام دوستان واجد شرایط اعلام آمادگی کنند.
        موفق باشید
        عه؟؟چه اسمی؟
        اگر دنبال متخصص نیستین من امادگیشو دارم فقط کار هایی که باید انجام بدم چیه؟
        نام کاربری می تونه به فارسی علی احمدی باشه؟
        جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۱:۰۵ ۱۳۹۵/۰۳/۱۲.
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.A-1998 نمایش پست ها
          عه؟؟چه اسمی؟
          اگر دنبال متخصص نیستین من امادگیشو دارم فقط کار هایی که باید انجام بدم چیه؟
          نام کاربری می تونه به فارسی علی احمدی باشه؟
          بله نام فارسی خیلی مناسبتر هست
          در مورد وظایف بستگی به زمان و توانایی و علاقه به وصرت شخصی با افراد هماهنگی صورت خواهد گرفت.
          لطفا پیغام بفرستید برای من جهت تغییر نام و مدیریت بخش ها
          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
            بله نام فارسی خیلی مناسبتر هست
            در مورد وظایف بستگی به زمان و توانایی و علاقه به وصرت شخصی با افراد هماهنگی صورت خواهد گرفت.
            لطفا پیغام بفرستید برای من جهت تغییر نام و مدیریت بخش ها
            پیغام رو فرستادم باسپاس از تمامی زحمات شما
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

درود بر اقای بلورچیان
              بنده هم خوشحال میشم کمکی از دستم بر بیاد انجام بدم
              اسم کاربری قبلی و فعلی gh.kh هست (کوتاه شده اسم)
              تاریخ عضویت 89 وقتم تقریبا ازاده حداقل روزی یک بار به انجمن سر میزنم.
              جدیدترین ویرایش توسط Mehrdad khosravi; ۱۱:۵۲ ۱۳۹۵/۰۳/۱۲.
              طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
              امروز رو کامل زندگی کن...
              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

اگر مایل بودید بنده هم در خدمتیم !
                10 سال سابقه فعالیت در حوزه های مدیریت سرور و برنامه نویسی و مدیریت وبسایت های مختلف
                ولی حیف مثل اینکه اینجا شرایتی که استارتر ذکر کردند رو ندارم !!

دیدگاه

سلام من حدود 2 سال عضو انجمنم برای 2 سال اینده وقت ازاد دارم اگه خواستین میتونین رو من حساب کنید
                  سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

در انجمن plc در صورت نیاز میتونم فعالیت کنم

دیدگاه

تاریخ عضویت من 1384/9/6 هستش
                      البته خیلی مطلب نذاشتم تا الان ....
                      ولی روزی حداقل 20 بار به انجمن سر میزنم ....

دیدگاه

تشکر از دوستانی که برای همکاری اعلام آمادگی کردند

لطفا دوستان مدیر و فعال قبلی هرچه زودتر در صورت علاقه به ادامه همکاری یوزر خودشون را در تاپیک اعلام کنند
                        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                        ولتر

دیدگاه

سلام
                          بنده هم تو بخش مدارات صوتی فعالیت دارمو تا حدودی تجربه. حداقل روزی یکبار سر میزنم .خوشحال میشم کمک کنم

دیدگاه

در فروم های ماژولها و میکروها در صورت نیاز هســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــتیم:gathering:

دیدگاه

باسلام و تشکر
                              بنده با وجود اساتید به خودم جرئت مدیر شدن در هر بخشی رو نمیدم؛با اینکه عاشق منبع تغذیم ولی میدونم افراد خییییییلی بهتری برای اونجا وجود دارن
                              اما در زمینه تابلو led و روان تجربه و اطلاعات کافی دارم؛در واقع شغلمه
                              ((البته اگر خدایی ناکرده اساتید قبلی ما و انجمن را تنها گذاشتند و اقاناصر و دیگر دوستان انجمن منابع تغذیه تشریف نیاوردند،ازخدامه که در انجمن منابع تغذیه همکاری داشته باشم))
                              هر روز هم بارها به سایت میام؛البته احنمالا تو این مدت دل مدیر فنی از دستم خون باشه
                              در زمینه نورپردازی و روشنایی و تکنولوژی led و جهیزات مرتبط هم اگه کسی پیدا نشد میتونم در خدمت باشم،ولی تجربه اصلیم تو تابلو ست.
                              گفتگوی عمومی و بحث های علمی متفرقه هم اگه مدیر میخاست،هستم.
                              اسم یوزرم که خوبه ولی اگه به نظرتون بد بود و میشه ترجیح میدم به "نیما" تغییر پیدا کنه

با تشکر
                              جدیدترین ویرایش توسط سیدعلی.م; ۲۳:۳۳ ۱۳۹۵/۰۳/۱۴.
                              ................Fx7SAM................

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X