اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توجه :کاربران "فعال" ، مدیران قبلی و علاقه مندان به مدیریت بخش ها تشریف بیارید داخل

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : توجه :کاربران "فعال" ، مدیران قبلی و علاقه مندان به مدیریت بخش ها تشریف بیارید داخل

اقای بلورچیان ی پیشنهاد هم دارم:
    یک یا چند نفر رو مسئول بررسی کردن اسپم ها کنید...به شدت حجم اسپم رفته بالا...سوالایی پرسیده میشه که قبلا حداقل چندبار پرسیده شده...یا حتی اگه تو این انجمن نباشه توی اینترنت راحت پیدا میشه...
    یجوری اموزش سرچ کردن باید گذاشت بحث اول فروم!

درمورد درجه ها و اینطور چیزا من همونطور ک قبلا هم صحبتش شد حاضر ب همکاری هستم

ب امید پیشرفت علمی و فرهنگی ECA

Sent from my E2333 using Tapatalk
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

پاسخ : توجه :کاربران "فعال" ، مدیران قبلی و علاقه مندان به مدیریت بخش ها تشریف بیارید داخل

سلام

تشکر ویژه از همه دوستانی که اعلام آمادگی برای همکاری داشتند.

شرایط و وضعیت تک تک دوستان بررسی شد در جاهایی که فعلا نیاز بود با دوستان مورد نظر هماهنگی شد و چند نفر کاربر فعال جدید انتخاب شد

این تاپیک فعلا بسته نمیشه و دوستانی که اعلام آمادگی کردند هنوز در نظرشون داریم در آینده برحسب وضعیت فعالیتشون و نیاز انجمن باهاشون در تماس خواهم بود.

افرادی که تازه این تاپیک را می بینند و امکان همکاری دارند پست اول تاپیک را بخوانند و در صورت علاقه به ادامه همکاری یا به عنوان همکار جدید در همین تاپیک اعلام آمادگی کنند .

اگر خدا عمری و فرصتی بده قطعا مثل 2سال اخیر کاربران فعال و مدیران ثابت نخواهند بود . همین طور که از اسم کاربر فعال مشخصه: یعنی کاربری که فعاله و مدیر هم بدون فعالیت معنی نداره پس کاربران فعال و مدیران به صورت دائمی رصد خواهند شد و این عنوان ها در گردش خواهد بود .
      ممنون که بدون هیچ چشم داشتی برای ارتقا سطح علمی کشور فعالیت دارید.

نظر انتقاد پیشنهادی فقط در همین زمینه داشتید عنوان بفرمایید.
      جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۰:۴۶ ۱۳۹۵/۰۳/۲۷.
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

سلام..
        بنده هم برای پذیرش مسئولیتی از طرف انجمن اماده ام...

دیدگاه

با سلام
          تو قسمت منابع تغذیه بیشتر فعالیت میکنم این بخش نیاز داره که یه دستی به سر و روش کشیده بشه و یه مقدار مطالب طبقه بندی شه و مرتب شه خوشحال میشم اگه کاری از دستم بر بیاد
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
          مخترع برتر شمال غرب سال 96
          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام
            در بخش روشنایی و نورپردازی هیچ امکانات مدیریتی ندارم
            آیا اشتباهی شده یا آگاهانه سِمَت حذف شده
            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی نمایش پست ها
              سلام
              در بخش روشنایی و نورپردازی هیچ امکانات مدیریتی ندارم
              آیا اشتباهی شده یا آگاهانه سِمَت حذف شده
              سلام
              مهران جان اگر منظورتون اینه تو انجمن قبلی مدیر بودید حالا نیستید خیلی از دوستان به همین صورت هستند چون قراره در مدیریت انجمنها و وضعیت کاربرای فعال تغییراتی داشته باشیم در حال نوشتن قوانین هم هستیم به انجمن همکارا مراجعه کنید
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HoaX نمایش پست ها
                سلام
                بسطام بیرامی هستم و نام کاربری قبلی هم همین بوده ولی الان اینطوری شده
                مشکل من بحث زمان و فعالیت نیست انجمن جوری به هم ریخته که اصلا باش راحت نیستم، نه میشه یه مطلبی رو که گذاشتم پیدا کنم، نه سرچش درست کار میکنه ، تو گوگل میزنیم کلا لینکا عوض شده و لینک جدید هم گوگل نمیاره
                از نظر من فعلا انجمن اون کاربری اصلیشو که هرچی سرچ میکردی بالاخره یه لینکی از eca میومدو نداره
                در هر صورت یکم این گرفتو گیراش حل شه ما مثل سابق در خدمت دوستان هستیم
                آقا تشکرامون چی شده؟؟!؟ من بالای ٣٤٠٠ تا تشکر داشتم
                سلام
                آقا مشکل نام کاربری من هنوز حل نشده
                ممنون میشم اینو درست کنید
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات
                کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی نمایش پست ها
                  سلام
                  آقا مشکل نام کاربری من هنوز حل نشده
                  ممنون میشم اینو درست کنید
                  سلامنام کاربریتون تصحیح شدمن متاسفانه اصلا متوجه این پستتون نشده بودم. پوزش میخوام
                  تغییرات زیاد هست قبول دارم ولی فکر کنم کم کم همه چی داره روتین میشه. سرچ داره درست میشه و مشکل فکر کنم خیلی کم شده باشه
                  موفقید؟اگر بتونیم مثل قبل از همکاری شما استفاده کنیم واقعا عالی میشه

موفق باشید
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز
                    من تقریبا با اکثر دوستان واجد شرایطی که در این تاپیک اعلام آمادگی کرده بودند صحبت کردم و تعدادیشون خوشبختانه مدیر انجمن های خاصی شدند و فعالیتشون پس از مقداری یادگیری از چندروز آینده شروع خواهد شد.
                    ولی ما همچنان نیاز به نیروی همکار مخصوصا در بخش های مخابرات و قدرت و کنترل داریم. در صورتی که نتونیم افراد علاقمند در این بخش هارو جذب کنیم مجبوریم فعالیت این بخش هارو کمرنگتر کنیم و حتی تعداد انجمن هاشون رو هم کم کنیم.

لطفا دوستانی که علاقه و فرصت به همکاری دارند حتما در این تاپیک اعلام کنند.

متشکریم
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                      سلام به همه دوستان عزیز
                      من تقریبا با اکثر دوستان واجد شرایطی که در این تاپیک اعلام آمادگی کرده بودند صحبت کردم و تعدادیشون خوشبختانه مدیر انجمن های خاصی شدند و فعالیتشون پس از مقداری یادگیری از چندروز آینده شروع خواهد شد.
                      ولی ما همچنان نیاز به نیروی همکار مخصوصا در بخش های مخابرات و قدرت و کنترل داریم. در صورتی که نتونیم افراد علاقمند در این بخش هارو جذب کنیم مجبوریم فعالیت این بخش هارو کمرنگتر کنیم و حتی تعداد انجمن هاشون رو هم کم کنیم.

لطفا دوستانی که علاقه و فرصت به همکاری دارند حتما در این تاپیک اعلام کنند.

متشکریم
                      سلام. من قدرت خوندم ، تا الان اینجا نگفتم برای همکاری ، تا شاید واجد شرایط نباشم ، ولی اگه میبینید از دستم برای بخش قدرت کاری بر میآد ، میتونم کمک کنم.
                      اگه نه که ، باز لطف eca بر ما زیاده و ایشالله که موفق باشه.
                      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام
                        درسته من هنوز عضویتم یک سال هم نشده اما
                        من درمدارات صوتی و منابع تغذیه ماهر هستم و تجربه هم دارم
                        خوشحال میشم منم همکاری کنم
                        روزی 4 بار هم به انجمن سر میزنم
                        سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X