اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ECA تا چه حد در بین دانشجویان شناخته شده است؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ECA تا چه حد در بین دانشجویان شناخته شده است؟

سلام خدمت دوستان عزیز
    از آنجاییکه من مدت زیادی هست از دانشگاه دور شدم و همدوره ای های من هم دیگه تقریبا کسی تو دانشگاه نیست (با توجه به شرایط سنی) برای من جای سوال هست که الان وضعیت شناخت دانشجویان از اینترنت و سایت ECA در چه حدی هست.
    آیا نیازی به تبلیغ در دانشگاه ها جهت شناسوندن انجمن های ECA داریم؟
    اصلا میدونن میشه تو همچین جایی تو اینترنت سوالاتشونو مطرح کنن و به جواب برسند؟

لطفا بنده رو در این مورد راهنمایی کنید. متشکرم
    21
    بله آشنا هستند
    0%
    8
    خیر عموما آشنایی ندارند
    0%
    13
    I ❤️ ECA

پاسخ : ECA تا چه حد در بین دانشجویان شناخته شده است؟

سلام
    باید بگم من خودم تو دانشگاه هایی که به طریقی بودم دانشجوها زیاد اطلاعی نداشتند در مورد سایت و انجمن eca !!! (دهه هفتاد البته )
    و با توجه به این که هسته اصلی فروشگاه در شهر تبریزه جای تعجب داره که دانشجوی الکترونیک در شهر خودش نشناسه یک سایت فعال رو پس نیاز به تبلیغ در دانشگاه ها تا حدود زیادی هست ...
    البته اینم بگم کسی که واقا به دنبال رشته خودش(الکترونیک) باشه صددرصدبا یک سرچ ساده تو گوگل این انجمن فعال رو پیدا میکنه

دیدگاه

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
      من این یه ترمی که تو دانشگاه بودم گاهی مواقع می پرسیدم از دانشجو ها کلا دانشجو ها سرچ تو اینترنتو بلد نیستن (کلا تاحالا این کارو انجام ندادن) واسه همین فکرشم نمی کنن که همچین جایی باشه واسه مطرح سوال ها به نظر من یه تبلیغ کوچیک خیلی میتونه موثر باشه
      بدرود
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دیگه اصلا دانشجو معنی سابق رو نداره!
        در دانشگاه ها رو جوری باز کردن که دیگه دانشگاه هم معنی سابق رو نداره.
        99درصد دانشجوها اصلا نمیدونن چرا اومدن دانشگاه !! توی همه رشته ها همین طوره!!!
        الان دیگه توی هر شهر کم کمش دو یا سه تا دانشگاه هست. همین ها هر ترم کم کم کمش 100تا جوون با عنوان مهندس تحویل جامعه میدن!!! شهر های بزرگ هم باید خدا به دادش برسه....
        نه فقط دانشگاه فنی بلکه دانشگاه سراسری هم وضعش همینه
        من فقط تو این موندم که با وضع چطور مملکت خودش رو سرپا نگه داشته!
        تصمیم گرفتم از ترم دیگه هم کلا توی دانشگاه خودمون هم درس ارائه ندم و برای هیچ کاری از صد کلیومتری هیچ دانشگاهی رد نشم
        حرف در مورد زیاد دارم!!!! ولی هرچه بگم بیهودس!!! تهش هم میشه سیاسی!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

همین جمله ای در امضام هست بیانگر وضع جامعه هست!
        "جامعه چه انتظاری از مهندسین الکترونیک دارد؟"
        الا اصلا نیاز به این همه دانشجو هست که توی رشته الکترونیک و برق تحصیل کنن؟؟ آیا اصلا کاری برای این ها هست؟
        هر وقت برای این همه دانشجو بستر کاری باشه اونوقت هست که
        باید پرسید "آیا دانشجویان با انجمن ECA آشنا هستند؟"
        چون اگر انگیزه و هدفی برای تحصیل نباشه نیازی هم به آشنایی با انجمن نیست!!!

دیدگاه

خب .... میبینم که وضع خیلی خرابتر از چیزی هست که من فکر میکردم !
          هم در مورد وضع دانشگاه و هم جایگاه ECA

خیلی عالیه که این صحبت هارو مطرح میکنید خیلی مفیده بقیه دوستان هم لطفا ادامه بدن
          I ❤️ ECA

دیدگاه

نیروی کار داریم میگه "دوس داشتم معماری بخونم از این کلاها بزارم سرم برم وسط ساختمون وایسم به کارگرا امرو نهی کنم اما ظرفیت دانشگاه پر شده بود گفتن فقط الکترونیک خالی داره ما هم اومدیم دیگه ..... "
            بهش میگم خوب حالا که اومدی اینجا می خوای یاد بگیری یا نه ؟؟؟ میگه حالا ببینیم اصلا چی هس .... می گم مگه ترم 3 نیستی ؟ نمیدونی هنو رشتت چیه ؟ میگه حالا اگه خوشمون اومد که وایمیسیم اگه هم نه که با رفیقامون میریم دسفروشی ...... میگم رفیقات کین ؟؟؟ میگه همکلاسیام .......

90 درصد کسایی که میان همینن .... اونوقت شما دنبال اینی که ببینی سایتت تو دانشگاهها چه وضعیتی داره .....

دیدگاه

آقای بلورچیان به نکته بسیار جالبی اشاره کردند ....
              بنده تا سال 92 که عضو سایت شدم با اینکه شغلم جستجو در اینترنت بود ECA را نمیشناختم .... به طوری که این موضوع تا حدی برایم حیرت آور بود که سایتی با این همه عضو و باز دید بالا چنین ناشناخته مانده باشه !!!!!
              شاید بشه گفت به نوعی خود اعضا مقصر هستند .... یک بار تست کردم ....در سیستم سابق که هر کسی میتوانست وبلاگ و یا سایتش را معرفی کنه نسبت معرفی متقابل حتی یک به ده هم نبود .... یعنی به ازای معرفی سایت در ECA از هر ده نفر یک نفر هم به ECA لینک نداده بود که حقیقتا بی انصافیه ....
              در این زمینه فعالیت از جانب طرفداذان سایت بسیار کم بوده .... مثلا سایت ..... که فقط و فقط نرم افزار کرک شده منتشر میکنه با معرفی طرفدارانش در فلان برنامه سیما معرفی میشه و لی سایت علمی ECA ....
              و همینطور جالبه ECA با این همه کاربر حرفه ای در کامپیوتر و الکترونیک و شاید به عنوان اولین سایت فارسی در الکترونیک هنوز پیجی در ویکی پدیا نداره .... شاید ما اینجا کاربر ویکی نویس داشته باشیم !!!!!
              پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

حرف های خوبی زده شد در خصوص معرفی مجموعه ECA به نسل جدید و دانشجو ها و پشت کنکوری های این حوضه قبلا هم گفتم نیاز به مصاحبه در رسانه های تصویری رادیویی اینترنتی و تبلیغ و معرفی در رسانه ها هست به عنوان مثال برنامه کنکور اسان هست با اون همه ببنیده که از صدا سیما پخش میشه یا برنامه بروز در حوضه فناوری یا برنامه چیستا که در حوضه علم شیمی فعالیت دارن همه اینا برای معرفی خود و محصولات خود میباشد بنده نمیگم مجموعه ECA برنامه تولید کنه تو رسانه ها ولی پیشنهاد میکنم برنامه های که در این خصوص هستن و در حوضه برق برنامه تولید میکنن یا اسپانسریشون رو بکنه یا با هزینه ای ادرس سایت هاشو تو اون برنامه تبلیغ کنه چند باری مطمین باشید ببنده های اینجور برنامه ها تنها دانشجو و افراد کم سن و سال نیستن کسایی هم هستن که استاد دانشگاه هستن که با شناختن مجموعه در این برنامه باعث تبلیغ مجموعه توسط همون استاد تو دانشگاه ها میشه حالا راه برای شناخته شدن و متحول شدن زیاده که باید در این زمینه بیشتر اندیشید موفق باشید.

دیدگاه

آقا اصلا به نظر من ما اگه توی هر شهر هم 100 تا دانشگاه داشته باشیم مشکل اصلی یه چیز دیگه هست ...
                  مشکل مهمتر چارت درسی هست که باید یه تغییراتی توش اعمال بشه
                  یه درس هایی ارائه میدن که اصلا ربطی نداره
                  خود دانشجو هم زده میشه ...
                  ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

دوستان ممنون از نظراتتون خیلی خوبه لطفا ادامه بدید
                    ولی روی اون بله خیر بالای تاپیک هم کلیک کنید خوب !!
                    چه کاریه میاین مینویسید ولی نظر سنجی اصلی رو نمیزنید

منتظر همه نظرات و صحبت ها هستم .....
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

با واحد دانشگاه آزادی که حدود 2سال پیش در ارتباط بودم .
                      کمتر از 10درصد از دانشجویان علاقه مند به طراحی و فعالیت علمی در رشته خودشون را داشتند (رشته الکترونیک) این 10درصد اکثرا ecaرا میشناختند یا حداقل چندباری بهش مراجعه کرده بودند.الان با تلگرام احتمالا درصد مراجعه این 10درصد کمتر هم شده.
                      به نظر من محتوا و سئو که خوب باشه .خود به خود جامعه هدف وارد انجمن میشوند .چون تقریبا غیر ممکنه کسی طراح الکترونیک باشه اما از گوگل استفاده نکنه .
                      منظور مشخصم از محتوا کپی پیست کردن چندتا مطلب از سایتهای دیگه فارسی یا قرار دادن فیلم خارجی و....نیست .محتوا اختصاصی نباشه شاید ظاهرا رنک الکسا بهبود پیدا کنه اما شان این سایت قدیمی پایین میاد و کاربر در آینده رجوع نخواهد داشت .
                      سئو هم من غیر اسمش چیزی ازش نمی دونم اما اینو می دونم که الان شما الکترونیک را گوگل کنید صفحه اول سرچ گوگل 2تا لینک به جوان الکترونیک میاد صفحه دوم به پایا الکترونیک اما حتی صفحه سوم خبری از ecaنیست.
                      در مورد کلماتی مثل میکرو- میکروکنترلر- میکرو کنترلر avr و.....هم وضعیت مشابه است.
                      حرف های خوبی زده شد در خصوص معرفی مجموعه ECA به نسل جدید و دانشجو ها و پشت کنکوری های این حوضه قبلا هم گفتم نیاز به مصاحبه در رسانه های تصویری رادیویی اینترنتی و تبلیغ و معرفی در رسانه ها هست به عنوان مثال برنامه کنکور اسان هست با اون همه ببنیده که از صدا سیما پخش میشه یا برنامه بروز در حوضه فناوری یا برنامه چیستا که در حوضه علم شیمی فعالیت دارن همه اینا برای معرفی خود و محصولات خود میباشد بنده نمیگم مجموعه ECA برنامه تولید کنه تو رسانه ها ولی پیشنهاد میکنم برنامه های که در این خصوص هستن و در حوضه برق برنامه تولید میکنن یا اسپانسریشون رو بکنه یا با هزینه ای ادرس سایت هاشو تو اون برنامه تبلیغ کنه چند باری مطمین باشید ببنده های اینجور برنامه ها تنها دانشجو و افراد کم سن و سال نیستن کسایی هم هستن که استاد دانشگاه هستن که با شناختن مجموعه در این برنامه باعث تبلیغ مجموعه توسط همون استاد تو دانشگاه ها میشه حالا راه برای شناخته شدن و متحول شدن زیاده که باید در این زمینه بیشتر اندیشید موفق باشید.
                      بر فرض شما بازدید ایجاد کردید کاربر وارد سایت شد .برنامه ای پشتش هست که کاربر در سایت بماند و فعالیت کنه و هم خودش رشد کنه هم به رشد دیگران کمک کنه؟؟؟!!!
                      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                        سلام خدمت دوستان عزیز
                        از آنجاییکه من مدت زیادی هست از دانشگاه دور شدم و همدوره ای های من هم دیگه تقریبا کسی تو دانشگاه نیست (با توجه به شرایط سنی) برای من جای سوال هست که الان وضعیت شناخت دانشجویان از اینترنت و سایت ECA در چه حدی هست.
                        آیا نیازی به تبلیغ در دانشگاه ها جهت شناسوندن انجمن های ECA داریم؟
                        اصلا میدونن میشه تو همچین جایی تو اینترنت سوالاتشونو مطرح کنن و به جواب برسند؟

لطفا بنده رو در این مورد راهنمایی کنید. متشکرم
                        آقای بلورچیان دانشجویان اصلا نمیدونن eca چیه و به چه دردی میخوره.
                        بهتر اینه که تبلیغات به دانشگاهها هم کشیده شه.
                        اگه هزینه ای هم بشه بر ضرر نخواهد بود.
                        به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                          بر فرض شما بازدید ایجاد کردید کاربر وارد سایت شد .برنامه ای پشتش هست که کاربر در سایت بماند و فعالیت کنه و هم خودش رشد کنه هم به رشد دیگران کمک کنه؟؟؟!!!
                          سلام
                          مدتی بود که در رکود بودیم ولی الان بله برنامه هایی داریم ولی قطعا کمک های دوستان برای دستیابی به این مهم لازم هست.
                          به مرور برنامه ها معرفی خواهند شد و انشاالله با کمک دوستانی مثل شماهم پیشرفت خواهیم کرد.
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

اصولا دانشجوی برق این روزا نمیدونه درس چیه و فقط پاس میکنه ، پایان نامه ها خریدنی شدن .... اصن ی وضعیه توی دانشگاه های سطح 2 و 3 !
                            معمولا توی هر دانشگاه هم 3 4 نفر هستن که همه اونهارو میشناسن و معروفن به انجام پروژه های درسی ، پایان نامه و پروژه های آزمایشگاه ها. همه ی این افراد با ECA آشنا هستن ولی اون طیف واحد پاس کن که خیلی زیاد هم هستن معمولا آشنایی ندارن... توی دانشگاه ما که خوب میشناختن eca رو چون نمایندگی مشهد از بچه های همون دانشگاه بوده زمانی، ولی در دانشگاه های دیگه که برخورد کم هم نداشتم ، افرادی ک eca رو میشناسن عموما آدم های فنی ای بودن که در گوگل مشکلی رو سرچ کردن و بین 75 هزار موضوع سایت یک تاپیک مشابه برای حل سوالشون وجود داشته. بنظرم بد نیست تبلیغ بشه ولی Eca یک سایت علمیه و دانشجو ها امروز از روی علاقه درس نمیخونن و بنظرم میشه گفت ک از علم فراری ان! ولی قطعا اگه تبلیغ بشه افراد مشتاق الکترونیک جذب میشن ...

دیدگاه

دانشجو یا کلا کسی که اهل تحقیق باشه با یه سرچ ساده که دنبال انجمن الکترونیک یا پیدا کردن جواب سوالی توی این زمینه باشه انجمن رو پیدا میکنه،ولی اینکه دانشجو ها ایا میشناسن این انجمن رو ؟باید بگم اون دانشجوهایی که از قبل از ورود به دانشگاه اطلاعاتی در زمینه الکترونیک دارن و در زمینه انجام پروژه یا مطالعه در زمینه پروژه دست بکار شدن با این انجمن اشنا هستن ولی مابقیه دانشجو ها که تو دانشگاه میخوان الکترونیک یاد بگیرن و دانشگاه شروع از صفر به دنیای الکترونیک براشون هست طبق چارت درسی این رشته رو شروع میکنن و طبق چارت درسی دانشگاه هم از ترم شش به بعد تازه میفهمه قراره چکاری انجام بده و میتونه دنبال و انجام پروژه بره که نیاز به سرچ و تحقیق براش پیش میاد و این یعنی توی سال اخر دانشگاه با این انجمن اشنا میشه! در صورتی که اگه از همون اول بهش اینجا رو نشون میدادن میومد از اطلاعات اینجا استفاده میکرد و خیلی در زمینه تئوری و عملی بیشتر پیشرفت میکرد.این برای اون دسته از دانشجو ها هست که واقعا به نیت یادگیری و تخصص وارد این رشته شدن که همونجور که دوستمون گفتن تعدادشون کم هست.
                              قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X