اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ECA تا چه حد در بین دانشجویان شناخته شده است؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ECA تا چه حد در بین دانشجویان شناخته شده است؟

نوشته اصلی توسط hamidrmv نمایش پست ها
    اصولا دانشجوی برق این روزا نمیدونه درس چیه و فقط پاس میکنه ، پایان نامه ها خریدنی شدن .... اصن ی وضعیه توی دانشگاه های سطح 2 و 3 !
    معمولا توی هر دانشگاه هم 3 4 نفر هستن که همه اونهارو میشناسن و معروفن به انجام پروژه های درسی ، پایان نامه و پروژه های آزمایشگاه ها. همه ی این افراد با ECA آشنا هستن ولی اون طیف واحد پاس کن که خیلی زیاد هم هستن معمولا آشنایی ندارن... توی دانشگاه ما که خوب میشناختن eca رو چون نمایندگی مشهد از بچه های همون دانشگاه بوده زمانی، ولی در دانشگاه های دیگه که برخورد کم هم نداشتم ، افرادی ک eca رو میشناسن عموما آدم های فنی ای بودن که در گوگل مشکلی رو سرچ کردن و بین 75 هزار موضوع سایت یک تاپیک مشابه برای حل سوالشون وجود داشته. بنظرم بد نیست تبلیغ بشه ولی Eca یک سایت علمیه و دانشجو ها امروز از روی علاقه درس نمیخونن و بنظرم میشه گفت ک از علم فراری ان! ولی قطعا اگه تبلیغ بشه افراد مشتاق الکترونیک جذب میشن ...
    مرسی از پاسختون
    بله آقای موسوی واقعا زحمت میکشند تو مشهد.
    امیدوارم بتونیم آشنایی بیشتریبا ECA ، بین دانشجویان مشهد ایجاد کنیم
    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
      بنده هم در بین بیش از شاید 100 نفر دانشجو و حتی بیشتری که سرو کار داشتم تقریبا هیچکدوم هیچچچچچچچچچچچچچی بلد نبودن و سایت رو هم نمیشناختن............دیگه با سعی و تلاش تونستم یه سری هارو کمی راه بندازم و اشناشون کنم
      ................Fx7SAM................

دیدگاه

سلام
        من خودم از طریق یکی از دانشجو ها با این سایت آشنا شدم.
        نظر بنده اینه که اگر کسی واقعا دنبال الکترونیک باشه با یه سرچ ساده که کلمات کلیدی داشته باشه براحتی این سایتو پیدا میکنه.
        دانشجو ها هم اگه این سایتو پیدا کنن 90 درصدشون برای پروژشون کمک میخان و سورس آماده.... نه اینکه بیاین مطالب پر بار بزارن....... اینطوری بازدید میره بالا ولی بدلیل کم شدن مطالب و پروژه های مفید کیفیت کار پایین میاد.
        اون 10 درصد الباقی هم مطمئنا سایت رو خودشون پیدا میکنن...
        به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
        الکترونیک قدرت
        الکترونیک آنالوگ
        طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
        ---------------------BMCELEC@-------------------
        ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
        ---------------www.bmc-elec.com--------------
        ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

چه پیشنهادی برای معرفی سایت در دانشگاه ها دارید؟
          البته اینکه چی رو میخوایم تبلیغ کنیم و هدف چی هست خود جای بحث داره ولی اگر چیزی تو ذهنتون هست لطفا بگید
          متشکرم
          I ❤️ ECA

دیدگاه

جذب اساتید برجسته و نو ظهور هم میتونه کمک شایانی در ترویج و معرفی انجمن داشته باشه

دیدگاه

الان چند سالی میشه که از دانشگاه فاصله گرفتم. ولی زمانی که دانشجو بودم تقریبا حدود 10 نفری از 60 نفر از این سایت و سایت های مشابه استفاده میکردند(تقریبا سال 87 تا 91 دانشکده فنی مهندسی باهنر شیراز)حتی یکی از دوستان اقای مهری خیلی فعالیت گسترده ای داشتن اینجا .ولی اوج استفاده دانشجوییان به نظرم زمانی بود که مجله های نویز و pmm میومدند اصلا یادم میاد یه سری جدید از اینا که میومید چقدر خوشحال میشدم.سریع دانلود میکردم و تست میکردیم. خود کسایی که توی مجله مقاله داده بودن تایپیک ایجاد میکردند و راجع به برنامه ها و مثال هایی که گذاشته بودن به سوال بچه ها جواب میدادنو همین موضوع ها باعث شده بود گروها های خوبی بوجود بیاد
              الیته خیلی دوستان پیشکسوتی که اون موقع تو سایت فعالیت میکردن رو الان خیلی کمتر میبینم.

دیدگاه

من برای اینکه قسمتی از عمق فاجعه رو نشونتون بدم یه خاطره واقعی ولی بامزه تعریف میکنم :
                چند روز پیش رفته بودم یه جا برا مصاحبه که چند نفر دیگه هم بودن ... یه فرم دادن پرکردیم ... یه قسمتی از فرم نوشته بود به چه نرم افزارهایی مسلط هستید؟؟(تخصصی)...
                من نشستم روی صندلی کنار یه بنده خدا ... چشمم خورد به فرمش که تکمیل کرده بود ... فکر میکنید توی این قسمت (به چه نرم افزارهایی مسلط هستید؟؟(تخصصی) ) چی نوشته بود ؟؟؟
                اولین چیزی که نوشته بود این بود : AVR
                فکر میکنید بعدش چی نوشته باشه خوبه؟؟ بسکام _ کدویژن ...
                طرف دانشگاه دولتی درس خونده بود معدلش هم بالا بود ...
                یه نگاه بهش انداختم ... یه چهره مظلوووووووووووووم ....

یه لبخند معنادار بهش زدم و توی دلم بهش گفتم : موفق باشی ...
                -------------------------------------------------------------------------
                یکی از دوستان راجب مجله نویز صحبت کرد ... راستی چرا دیگه منتشر نمیشه؟؟
                خیلی وقته که از آخرین نسخه میگذره...
                ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

سلام
                  من چند سال پیش یه مدتی (5-6 ماه ) زیاد از انجمن بازدید میکردم . اون موقع بنظرم انجمن رونق بیشتری داشت افراد بیشتری از سایت دیدن میکردند. تاپیک بیشتری ایجاد میشد و بحث های علمی سنگین و جذاب همیشه بود . به نظرم الان دیگه اونجوری نیست و افراد فعال و قوی زیادی رو یادم میاد که الان اصلا نمیبینمشون علت چیه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X