اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی 89 اعلام شد(به همراه تعدادی کارنامه)

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی 89 اعلام شد(به همراه تعدادی کارنامه)

مرکز آموزش عالی کازرون:

این مرکز در سال 1372 تحت عنوان دانشکده تربیت دبیر زیر نظر دانشگاه شیراز افتتاح گردید.

دانشکده تربیت دبیر کازرون پس از سالها فعالیت و به جهت عمکرد آموزشی موفق و در جهت

گسترش و ایجاد رشته های جدید در سا 1382 به مرکز آموزش عالی ارتقاء یافت.در سال 1386

در پی سفر استانی ریاست جمهوری به شهرستان کازرون ،با توجه به تواناییهای بالقوه ی ای مرکز

و شهرستان کازرون و نقش مهم مرکز آموزش عالی در توسعه ی علمی شهرستان، دولت محترم

تصویب نمود این مرکز از دانشگاه شیراز منفک و تا سطح دانشگاه ارتقاء یابد که با پیشنهاد نماینده

وقت شهرستان ، نام حضرت سلمان فارسی (ع) بر این دانشگاه نهاده شد.

http://kazerounu.net/
    مرکز آموزش عالی کازرون در حال راه اندازی 3دانشکده علوم انسانی، علوم پایه و فنی مهندسی میباشد. رشته های موجود در این مرکز

کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی ، کارشناسی فیزیک و الکترونیک ، روانشناسی عمومی ، فناوری اطلاعات است.

دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

آقا جان من اصلا نمیفهمم چرا سهمیه روزانه شبانه رو دادن به فرهنگیان
      ما بی کاریم پول نداریم اونا که جیبشون پره برن غیرانتفاعی(فرهنگیان)
      :angry:
      یه نفر بگه عکس کارنامرو چطور بزاریم :redface:
      با مشتی گره کرده نمی توان دستی را به گرمی فشرد (گاندی)
      (خیام اگر ز باده مستی خوش باش
      باماهرخی اگر نشستی خوش باش
      چون عاقبت کار جهان نیستی است
      انگار که نیستی چو هستی خوش باش)

دیدگاه

یکی نیست بگه چطور عکس بزارم :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

خوب باید یک جایی پلود کنید
          دوست عزیز من الان دقت کردم متوجه شدم که سهمیه روزانه و شبانه داوطلب آزاد حذف شده نه این که سهمیه ما را دادن به کس دیگری!

دیدگاه

من که از پ لود سر در نمیارم بی خیال ما اهل اینترنت نیستیم
            ولی رتبه من 224 الکترونیک
            ادبیات 5%
            معارف 1.8 %
            زبان 0
            ریاضی6.67%
            فیزیک 53%
            مدار 37.7 %
            الکترونیک 40%
            ماشین 20%
            دیجیتال60%
            با این رتبه میشه روزانه آورد یا بریم غیر انتفاعی؟

دیدگاه

من برم پ لود یاد بگیرم عکسو میزارم

دیدگاه

یه سوال دارم اگه کسی میدونه جواب بده
                رتبه ها رو بر چه اساسی میدن؟
                یکی از دوستای من تمام دروسش به جز معارف و ادبیات از من کمتره ولی رتبش زیر 200 اومده
                جریان چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط uchiha_keyvan
                  یه سوال دارم اگه کسی میدونه جواب بده
                  رتبه ها رو بر چه اساسی میدن؟
                  یکی از دوستای من تمام دروسش به جز معارف و ادبیات از من کمتره ولی رتبش زیر 200 اومده
                  جریان چیه؟
                  سلام
                  اگه دست راست سایت رو نگاه بکنی قسمت اپلود سنتر سایت را میبینی اونجا اپلود میکنی بعد سه تا لینک میبینی که از لینک فروم استفاده میکنی و دقیقا اینجا کپی پیست میکنی

قضیه این رتبه ها هم اینه که برخلاف نظر اکثر داوطلبان دروس عمومی بسیار تاثیر گذار است
                  حالا زیاد دیگه رتبه ها ملاک نیست چون با این وضعیت از رتبه 200 تا 7000(حدودی گفتم و مثال زدم)
                  همه باید بریم غیر انتفاعی
                  خوب شما مگه چند تا روزانه الکترونیک میبینی؟ اگه دوست داری اول بزن خرم اباد بعد کازرون (روزانه تمام شد)
                  بعد هم شبانه این دوتا و بعد غیر انتفاعی شهر خودت(البته بستگی به شهری که توش زندگی میکنی داره که اگه اون دوتا شهر یا دانشگاهش رو نمیپذیری مجبوری بری غیر انتفاعی)
                  دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

دانشگاه لرستان - خرم اباد
                    اسمش شهید بهشتی است
                    اینم سایتش:http://www.lu.ac.ir
                    سایتشم باز نمیشه :eek:
                    دانشگاه لرستان، یکی از دانشگاهآ‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که در حومهٔ شهر خرمآ‌آّباد قرار دارد. این دانشگاه دارای دانشکدهآ‌های علوم پایه، مهندسی، ادبیات و علوم انسانی و کشاورزی میآ‌باشد. ساختمان مرکزی و همهٔ دانشکدهآ‌ها به استثنای دانشکده علوم پایه، در پنجآ‌کیلومتری شهر خرم آباد (جاده تهران-خرمآ‌آباد) قرار دارند و دانشکدهٔ علوم پایه در مرکز شهر خرمآ‌آباد واقع است.

اصولا نمیدونم چرا هر چی میگردم اطلاعات زیادی کسب نمیکنم! :question: :question:
                    دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

آقایون اگر بچه خرم آبادین برین ولی اگر نیستین اصلا فکرشم نکنینا.از من که گفتن.من 2 سال تو دورود که پیش خرم آباد بهشت بود درس خوندم ولی این خرم آبادیا پدرمون دراوردن.باور کنین اگر یه خرم آبادی الان این پیغام من ببینه با کله میره تو شیشه مانیتور .خییییلی عصبانین.البته ببخشیدا انقد رک گفتم
                      طب اسلامی

دیدگاه

آقا جان من رتبه 1 کشورم میاوردم لرستان نمیرفتم
                        کازرونم که نیم ساله دومه
                        شبانم 60 تا 80 درصد بومین
                        من کاردانی 21 کشور شدم شمسی پور نرفتم حالا مگه دیوانه شدم برم لرستان
                        البته اشتباه برداشت نشه منظورم سطح دانشگاه نه خود شهر
                        فنی تا خود کارشناسی همه دانشگاهاش در پیتن
                        ایشالا کارشناسی ارشد یه رقابت اساسی با بچه های نظری داریم :wow: :applause: :nerd:
                        پس لطفا برو بچ فنی ناامید نباشین غیرت کنین تا ثابت کنین چیزی از بچه های شریف کم ندارین
                        من این کنکورو فقط 25 روز خوندم تا ارشد که یه سال و نیم دیگه مونده

دیدگاه

دوستان حالا به نظرتون ما که داوطلب آزاد محسوب میشویم دانشکده فنی شمسی پور رو انتخاب نکنیم با حالا شانسی انتخاب کنیم شاید پذیرفته شدیم.یکی مکم کنه که انتخاب کنیم یا ولش کنیم واسه خودش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b-v
                            دوستان حالا به نظرتون ما که داوطلب آزاد محسوب میشویم دانشکده فنی شمسی پور رو انتخاب نکنیم با حالا شانسی انتخاب کنیم شاید پذیرفته شدیم.یکی مکم کنه که انتخاب کنیم یا ولش کنیم واسه خودش
                            عزیزم وقتی برای فرهنگیان هست شما چطوری میخوای بزنی شمسی پور ؟ خوب اگه زدی و قبول شدی اونوقن موقع ثبت نام حکم کارگزینی از تو میخوان ضمن اینکه از قبل باید سهمیه رو انتخاب کرده بوده باشی (پس غیر ممکنه که بشه بری شمسی پور)

دوستان اذیت خودتون نکنید بزنید غیر انتفاعی شهر خودتون و خلاص :nice:
                            دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

اینم کارنامه بنده.نکته جالب اینکه واقعا تصحیح اوراق شاهکاره :surprised:
                              من تو الکترونیک تنها یک سوال -که اونم همون سوال منبع تغذیه بو که گفته بود ورودیش 30 تا 40 ولت تغییر میکنه - رو زدم الان برام نوشته "سفید" جالبه که اگه من گزینه رو اشتباه زدم پس باید در صدم " منفی " بشه و اگه درست زدم چرا پس نوشته سفید :eek:؟(شده مثل جریان رای گیری ایت اله مدرس تو مجلس که گفت:چطور هیچکی به من رای نداه؟پس اون رای من به خودم چی شد؟)
                              یا مثلا من یه سوال مدار فرمان که سوال آخر بود و گفته بود (کدام گیت معدل مدار کلیدی روبروست ) رو زدم برام نوشته 13درصد خیلی جالبه چون موقعی که خودم حساب میکنم 1 سوال از 15 تا سوال میشه حدود 6درصد.
                              باقی درسا هم خداییش اینقدر پایین نزدم. مثلا زبان انگلیسی! بعد از کنکور سوالا رو پیدا کردم و دوباره نشستم نگاه کردم جوابامو چک کردم بالای 40 درصد میشدم.جالبه بدونین که تو درس زبان هیچ وقت مشکلی نداشتم که هیچ، بهترین نمراتم توی کاردانی همین درس بود زبان عمومی 19 زبان فنی 18.75 توی باهنر شیراز
                              اونم با اون متن کنکور که من بالاخره نفهمیدم "انتقال خون " و " تنظیم چمعیت جهانی " چه ربطی به رشته های فنی مهندسی داره؟؟ :eek:
                              <بازم متن پارسال که در مورده مکانیک بود یه چیزی>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط uchiha_keyvan
                                من برم پ لود یاد بگیرم عکسو میزارم
                                دوست عزیز .
                                از پلود سنتر خود سایت استفاده کن.اینم آدرسش:www.ecapic.ir/
                                بعد از پلود لینک دومی (برای نمایش در فروم ) رو paste کن .
                                خلاص

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X