اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی 89 اعلام شد(به همراه تعدادی کارنامه)

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی 89 اعلام شد(به همراه تعدادی کارنامه)

نوشته اصلی توسط alizard
    اقای uchiha_keyvan شما گفتید با معدل 12.3 فارق التحصیل اموزشکده فنی شدید؟(یعنی پیش دانشگاهی ندارید؟)

پس اگه دفترچه را خوانده باشید میفهمید که یه زد حال دیگه باید بخورید بند 6 مصوبات و ایین نامه را بخونید باید 24 واحد جبرانی توی کارشناسی بگذرونید
    بند 6 کدام دفترچه
    1یا 2؟
    با مشتی گره کرده نمی توان دستی را به گرمی فشرد (گاندی)
    (خیام اگر ز باده مستی خوش باش
    باماهرخی اگر نشستی خوش باش
    چون عاقبت کار جهان نیستی است
    انگار که نیستی چو هستی خوش باش)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط uchiha_keyvan
      آقا قضیه این 24 واحد اضافه چیه یکی کمک کنه
      :surprised: :angry:
      اقا ببخشید یک باره خبر دادم فکر میکردم خوندید :angry:
      دفترچه 2 صفحه 2 (دفتر چه pdf )

این جا را هم بخونید
      http://tourani.ir/2478e8f8-b440-47d2-b3e0-be680bca8e84.tourani

البته قبلش یه خبر دیگه هم داده بودند که اصلاح شد .اصلاح شدش همین لینک بالاست
      خدایا یه کاری کن دیگه خبر بد ندم (خودم خیلی ناراحت شدم) :angry:
      این قضیه اخر سال 88 تصویب شده یعنی تازگی داره و قبلا نبوده
      حالا من هم همین دوتا سند رو دارم نمیدونم واقا توی این غیر انتفاعی ها 24 واحد جبرانی بدند یا نه؟@!
      دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

آقا توروخدا بگید با رتبه 2700 قدرت کجا می تونم قبول شم ؟
        چرا هیچکس جواب نمیده به ما؟؟؟

دیدگاه

منم موندم.با رتبه 2400 قدرت گجا میتونم بقبولم؟ساری میتونم یعنی؟
          طب اسلامی

دیدگاه

عاقبت درس نخوندن اینه دیگه :sad:
            بد جوری رفت تو پاچمون :angry: :cry2:
            این سازمان سنجش با این کارای مزخرفش تو این دو روزه بد جور حال مارو گرفت
            شما انصاف بدین این عدالته من بارتبه 224 باید با رتبه 10000 همکلاس بشم تازه 24 واحد اضافم پاس کنم
            شیطونه میگه برم خدمت اجباری :angry:

دیدگاه

این قانون قبلا بوده! فقط چیزی که بود رسمیت نداشت ولی الان رسمیش کردن حتی می دونستید بر اساس درصدهاتون هم می تونن بهتون جبرانی بدهند؟ ولی فعلا این کار را نمی کنند تا دانشجو بگیرند!

شما هر درس تخصصی زیر 14 برایتون می توانند پیش یا جبرانی بگذارند با اجازتون (توی سیلابس نوشته و البته روش فرار هم داره بعضی وقت ها برای همین سیلابس ها را دست دانشجو نمی دهند)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ansari1404
                آقا توروخدا بگید با رتبه 2700 قدرت کجا می تونم قبول شم ؟
                چرا هیچکس جواب نمیده به ما؟؟؟
                نوشته اصلی توسط mahdifaheca
                منم موندم.با رتبه 2400 قدرت گجا میتونم بقبولم؟ساری میتونم یعنی؟
                اگه غیر انتفاعی شهر خودتون خوبه بزنید بره دیگه اگه شهر خودتون نداره یا خوب نیست و میخواید بزنید شهر دیگه یه جوری حساب دخل و خرجتون بکنید که اندازه ازاد نشه اگر هم واقا پول و مسافت و خونه و این مشکلات براتون مهم نیست بزنید بهترین غیر انتفاعی(ولی نظر من همون شهر خودتونه)
                در کل از دست بالا با احتساب مشکلات گفته شده بزنید تا پایین با در نظر گرفتن علاقه
                دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

اقا من چنت سوال دارم....

با ایم وضع دانشگاه دودل شدم برم خدمت یا دانشگاه (حالا یا غیر انتفاعی یا دانشگاه ازاد)

1) من رشتم فنی و حرفه ای هست میتونم تو کنکور سراسری ریاضی ها شرکت کنم برای کارشناسی الکترونیک یا قدرت ؟
                  2) اگه قبول شدم مدرک کاردانیم که ازاد هست رو میتونم با دانشگاه های دولتی تطبیق بدم؟
                  3) کنکور دانشگاه ازاد کاردانی به کارشناسی کی هست و دفترچش کی میاد؟

دیدگاه

شما کاردانی فنی و حرفه ای دارید
                    اصولا کاردانی به کارشناسی یه چیز من دراوردی اموزش و پرورش و به دنبال ان علمی کاربردی است
                    البته چند رشته هست که باید به صورت کاردانی و بعد کارشناسی ناپیوسته دنبال بشه ولی نه رشته های مهندسی.
                    پس از این بابت ایران داره کار غیر علمی میکنه.
                    حالا که کاردانی فنی و حرفه ای گرفتی راهی نداری به جز سه کنکور
                    1-کاردانی به کارشناسی دولتی که ما داریم اینجا بحث همون رو میکنیم
                    2-کاردانی به کارشناسی ازاد که احتمالا دفترچه اخر همین ماه بیاد و توی اذر امتحان باشه برای دریافت اطلاع رسانی تاریخ دقیق اون به سایت azmoon.org برو
                    3-کاردانی به کارشناسی ترمی علمی کاربردی که توی اسفند باید امتحانش باشه
                    البته یه گزینه 4 هم وجود داره به نام کاردانی به کارشناسی فراگیر پیام نور که رشته های خیلی کمی رو داره و الکترونیک توش نیست (یعنی اکثر مهندسی ها رو نداره) پس این گزینه به کنار

ویرایش شد:توی دفترچه کنکور سراسری نوشته که دارندگان مدرک کاردانی میتوانند در ازمون سراسری شرکت کنند که برای دستیابی به اطلاعات جزئی به دفترچه این ازمون مراجعه کنید

بهترین روش برای دستیابی به اطلاعات کنکور ها دریافت دفترچه اونها از اینترنت هست و ببینی ایا میشه شما توی اون کنکور شرکت کنی یا نه

دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

شما که کاردانی دارید می توانید سراسری امتحان بدهید بعد رشته های نیم دوم را انتخاب کنید به شرطی که خدمت رفته باشید چون یک بار از معافیت تحصیلی استفاده کرده اید در کل هر کسی می تواند چندین بار امتحان بده فقط چیزی که هست نمی تونه از معافیت تحصیلی چندین بار استفاده کند و هر سالی هم که قبول شدید سال بعد امتحان نمی توانید بدهید.

شما می توانید دفترچه اعزام بخرید بعدش ارسالش بکنید تا برگ سبز بیاد سه چهار ماهی طول می کشه، بعد از آن در طول این مدت درس بخونید اگر آزاد اون چیزی که خواستید آوردید بروید یا اینکه الان بروید غیر انتفاعی و کلش را بکنید.

دیدگاه

در این سایت میتونید به اطلاعات کاملی در مورد دانشگاه ها ورشته ها و ..... دست پیدا کنید که البته بیشتر برای داوطلبان کنکور سراسری طراحی شده است
                        http://www.iran-universities.com

در بخش سامان رشته و زیر برگ سوالات متداول میتوانید بخش های مختلفی را مشاهده کنید که درباره نحوه شرکت داوطلبانی که دارای کاردانی هستند نیز توضیحاتی داده شده است
                        http://www.iran-universities.com/files/index.htm
                        دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

سایت سازمان سنجش:
                          قابل توجه داوطلبان آزمون کاردانی به کارشناسی
                          برای ثبت انتخاب رشته خود از ساعت 14 یکشنبه 7 شهریور به همین سایت مراجعه نمایید.
                          (www.sanjesh.org)

من که امروز انتخاب رشته نمیکنم
                          دیروز رفتم دو تا موسسه غیر انتفاعی شهر خودم رو دیدم داشت حالم بد میشد یه چند تا خونه اجاره کردند اسمش رو گذاشتند دانشگاه .ساختمان شماره 1 ساختمان شماره 2 و..
                          حالا پاسارگاد 4 تا ساختمان داشت ولی پیشتازان 2 تا ساختمان داشت که یکیش اداری بود هیچی اونیکی هم خیلی کوچک بود به طوری که دو تا رشته ای که داشت بچه ها میگفتند جامون نمیشه وای به حال اینکه یه رشته جدید هم بخواد بیاد :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                          دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

پاسارگاد خیلی مزخرفه یک مدیر گروه بد قلق هم داره !(برق) موقع ثبت نام خیلی خوش برخورد هستن ولی وقتی پاتون را گذاشتید اونجا خدا رحم کنه!
                            دوتا رشته هم جدید آورده کنترل + قدرت بجاش یک ساختمان اضافه کرده(البته گویا کاردانی مکانیک هم اضافه شده) من شنیدم پیشتازان توی شیراز بهتره البته تا جایی که یکی از دوستانم پاسارگاد بود می گفت 3 تا ساختمان داره حالا شده چهارتا شاهکار جدیدشونه!

دیدگاه

دوباره ساعت رو تغییر دادند:
                              قابل توجه داوطلبان آزمون کاردانی به کارشناسی
                              برای ثبت انتخاب رشته خود از ساعت 16 یکشنبه 7 شهریور به همین سایت مراجعه نمایید.

دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

این سازمان سنجشم بد جوری با خودش درگیره :NO: :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X