اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رتبه و دانشگاه محل پذیرش-دوره پذیرش و گرایش پذیرش مقطع ارشد مهندسی برق 90

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رتبه و دانشگاه محل پذیرش-دوره پذیرش و گرایش پذیرش مقطع ارشد مهندسی برق 90

نوشته اصلی توسط جعفری
    داداش گلم زبان جزء سایر دروسه که سفیده!! :mrgreen:
    خب حتما بقیه هم یا سفید گذاشتن یا اونقدر کم زدند که با سفید فرقی نمیکنه والا مگه میشه کسی خوب جواب بده درصدش هم خوب باشه و ننویسه!! من که عمرا!!!
    جون من؟!!!!!!!!!!! یعنی اینقدر سر انگلیسی ضعف وجود داره؟آخه ضریبشم 3 هست که :angry: :cry: :cry2:چرا آخه؟حیف نیست؟مهندسین ناسلامتی :angry:
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

پاسخ : رتبه و دانشگاه محل پذیرش-دوره پذیرش و گرایش پذیرش مقطع ارشد مهندسی برق 90

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
      جون من؟!!!!!!!!!!! یعنی اینقدر سر انگلیسی ضعف وجود داره؟آخه ضریبشم 3 هست که :angry:چرا آخه؟حیف نیست؟مهندسین ناسلامتی :angry:
      آره از حیف بودن که خیلی حیفه! :mrgreen: مهندسیم ناسلامتی! :mrgreen:
      ولی خب این که برای شما خیلی خوبه اگه زبانت خوبه می تونی خیلی راحت کنکور رو ببری! پس سرتو به دیوار نکوب اشک نریز گریه هم نکن خوشحال باش! :biggrin:
      همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
      و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

من زبانم 48 درصد بود. حیف که کلیه اطلاعاتم از بین رفته، وگرنه بهتون درصدام رو نشون می دادم.

در ضمن دوستان توجه کنید که در مورد اینکه برای کنکور چه منابعی باید مطالعه بشه و چه قدر در روز وقت گذاشته بشه و ... قبلاً خیلی خیلی بحث شده. لطفاً مباحث تکراری رو اینجا مطرح نکنید و اگر سوالی هم داشتید در همون تاپیک های مرتبط بپرسید.

با تشکر.
        دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفری
          آره از حیف بودن که خیلی حیفه! :mrgreen: مهندسیم ناسلامتی! :mrgreen:
          ولی خب این که برای شما خیلی خوبه اگه زبانت خوبه می تونی خیلی راحت کنکور رو ببری! پس سرتو به دیوار نکوب اشک نریز گریه هم نکن خوشحال باش! :biggrin:
          آره خانم جعفری ولی من در علمی کاربردی درس میخونم که ناقص در ناقصه :angry:سیگنال سیستم والکترومغناطیس و بررسی سیستمهای قدرت و معادلات نمیخونیم که سیگنال و معادلات برای من کنترلی حیاتیه و از فردا باید برم دانشگاههای تهران و امیرکبیر و خواجه نصیر ببینیم میشه بشینم سر کلاس آمار و معادلات و ریاضی مهندسی اونا؟!! اگه بشه خوب میشه :icon_razz:
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفری
            خب دوست عزیز اگر کامل حرفهای منو خونده باشید متوجه این موارد میشید:
            1_ اینکه چرا میخواید ادامه بدید و چقدر براتون مهمه رو اول کار مشخص کنید.
            2_برنامه ریزی داشته باشید.
            3_با روحیه و امید مطالعه کنید و خودتون رو باور کنید.
            4_یادتون باشه دلیلی برای نتیجه نگرفتن وجود نداره...
            5_ بعد از اینکه شما با برنامه پیش رفتید و برنامه ریزی کردید، اگر نتیجه نگرفتید دلیلی برای غصه خوردن وجود نداره، چون شما تلاشتون رو کردید...
            6_هیچ چیز غیر ممکن نیست.
            :mrgreen:
            با تشکر از روحیه دادن وراهنماییتون :bye

دیدگاه

.
              دکتر علی شریعتی : هر چی جمله ی خفنه من گفتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _مریم زارع _
                با سلام ....
                زینب جان تبریک میگم ..... انشالله که موفق باشی ... :smile:

بی زحمت شیرینیش هم یادت نره هاااااااااااااااااااااااااا
                مریم جون این زینب شیرینی بده نیست من که خودم نتیجه رو بهش گفتم و قبلش هم کلی ازش قول گرفتم که مژدگانی من مخصوص و ازین حرفا.... :cry2:
                بعد ازین که نتیجه رو بهش گفتم همچین منو پیچوند که خودم هم نفهمیدم :angry:
                دکتر علی شریعتی : هر چی جمله ی خفنه من گفتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X