اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع ارشد 92

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع ارشد 92

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
    هرجا برای درس خوندن پول کمتری بدین بهتره. پس آزاد بهتره
    نظر خوبیه . منم قبول دارم ولی ....
    اگر این قاعده عمومیت داشته باشه پیام نور از شبانه ی دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف بهتره!!!
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
      نظر خوبیه . منم قبول دارم ولی ....
      اگر این قاعده عمومیت داشته باشه پیام نور از شبانه ی دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف بهتره!!!
      برای اونی که کار داره پیام نور بهتر از تهران و شریفه :mrgreen:
      مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
        برای اونی که کار داره پیام نور بهتر از تهران و شریفه :mrgreen:
        یه چیزی هم شنیدم من .
        می گن پیام نور دو مدله . یکیش فراگیره ، یکی دیگه نه . اونی که فراگیر نیست انگار بد نیست ، خوب هم هست!!!
        البته من این رو از دانشجوی پیام نور شنیدم!!!!!!! طرف می گفت دانشگاه پیام نور جزو 6 دانشگاه برتر ایرانه!
        ولی دیروز رفتم تو سایت مخصوص این کار:
        http://ur.isc.gov.ir/
        دیدم تو رتبه بندی های انجام شده دانشگاه پیام نور رتبه اش 24 ام هست!!!!
        جل الخالق

یه مطلب دیگه:
        رفتم تو سایت یکی از موسسات رتبه بندی جهانی ببینم جایگاه خواجه نصیر ( که تازه توش قبول شدم ) کجاست دیدم اصلا چیزی به اسم خواجه نصیر نداره.
        جستجوم رو به آسیا محدود کردم دیدم تمام دو سه صفحه اول همه تایوان و ژاپن هست.
        تا صفحه 6 هم گشتم خواجه نصیر که سهله ، امیرکبیر و تهران و شریف رو هم نیافتم
        جستجوم رو به ایران محدود کردم دیدم فقط شریف هست و تهران . اون هم با رتبه 600 تا 650 در بین کشور های آسیایی.
        فکر کنم این رتبه بندی صحیح نباشه . یه چیزایی رو ملاک قرار می دن که یا تو کشور ما زیاد براش اهمیت قایل نیستن یا اصلا اسناد و اطلاعات دانشگاه های ما براشون ارسال نمی شه .
        یا اینکه واقعا دانشگاه های تایوان جزو تاپ ترین دانشگاه های آسیا هستن و دانشگاه های ایران مفت نمی ارزن ( که بعید می دونم )
        دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

[quote author=محمدحسـین link=topic=63186.msg508812#msg508812 date=1379066206
          یه مطلب دیگه:
          رفتم تو سایت یکی از موسسات رتبه بندی جهانی ببینم جایگاه خواجه نصیر ( که تازه توش قبول شدم ) کجاست دیدم اصلا چیزی به اسم خواجه نصیر نداره.
          جستجوم رو به آسیا محدود کردم دیدم تمام دو سه صفحه اول همه تایوان و ژاپن هست.
          تا صفحه 6 هم گشتم خواجه نصیر که سهله ، امیرکبیر و تهران و شریف رو هم نیافتم
          جستجوم رو به ایران محدود کردم دیدم فقط شریف هست و تهران . اون هم با رتبه 600 تا 650 در بین کشور های آسیایی.
          فکر کنم این رتبه بندی صحیح نباشه . یه چیزایی رو ملاک قرار می دن که یا تو کشور ما زیاد براش اهمیت قایل نیستن یا اصلا اسناد و اطلاعات دانشگاه های ما براشون ارسال نمی شه .
          یا اینکه واقعا دانشگاه های تایوان جزو تاپ ترین دانشگاه های آسیا هستن و دانشگاه های ایران مفت نمی ارزن ( که بعید می دونم )
          [/quote]

سلام
          چند وقت پیش یکی از مسولین میگفت به خاطر شرایط سیاسی ایران و تحریم و به خاطر اینکه دانشجوهای خارجی هوا اومدن به ایران به سرشون نزنه دانشگاهای ایزان تو رتبه بندی قرار نمیدن وگرنه شما تو المپیادهای دانشجویی رو نگاه ایرانی های یا اولند یا دوم یا سوم
          داناترین مردم کسی است که دانش مردم را با دانش خود جمع کند
          پیامبر اکرم (ص)
          علی ابن ابیطالب : همانا پاداش دانشمند از شخص روزه دار و شب زنده دارکه در راه خدا جهاد می کند بیشتر است
          اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید.(کورش کبیر)

دیدگاه

من کاری به دانشگاهای خارج ندارم ولی یه بار سرچ کردم 10 دانشگاه برتر دنیا دیدم اکثرا توی امیریکا هستند مثل ایران که اکثر دانشگاههای خوبش توی تهران هستند .
            نمی دونم این مربوط به چه زمانیه ولی دانشگاه های خوب ایران از اینها خارج نیستند :NO:
            معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سال گذشته دانشگاهآ‌های فردوسی مشهد، تبریز، صنعتی اصفهان، تهران، شیراز، شهید بهشتی، صنعتی امیرکبیر، تـربیت مدرس، علم و صنعت و صنعتی شریف را به عنوان 10 دانشگاه برتر کشور معرفی کرد.

پس اونهایی که قصد انتخاب رشته دارند و میخواند توی دانشگاه خوبی قبول بشند 10 اولویت اولشون بهتر است همین ها باشه مگه اینکه بخوان شرایط دیگه ای رو هم بسنجند . دیگه اگه توی این دانشگاهها قبول نشدید لزومی نداره شما دانشگاه شهر خودتونو ول کنید و مثلا یه دانشگاه دیگه ای رو بزنید .
            مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

یه سایت اومده که اطلاعات رشته و کارنامه های سال قبل رو داره بچه هایی که میخوان بدونن با چه درصدایی میشه چه رتبه هایی آورد میتونن یه سر به سایت بزنن www.3gaam.com

دیدگاه

با سلام به همه دوستان.
                دوستان عزیز اطلاعیه تکمیل ظرفیت سازمان سنجش رو سایتشونه، از فردا میتونید اقدام کنید.
                http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=1173

موفق باشید.
                زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
                امتحان ریشه هاست
                ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
                زندگی چون پیچک است
                انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

با سلام به همه دوستان.
                  دوستان محترمی که تو تکمیل ظرفیت شرکت کرده بودن، اطلاع داشته باشن که طبق اطلاعیه سازمان سنجش، نتیجه ها تا روز سه شنبه 21 آبان رو سایتشون قرار میگیره:
                  http://sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=2&id=1218
                  به امید موفقیت همه.
                  امتحان ریشه هاست
                  زندگی چون پیچک است
                  انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

دوستان نتایج تکمیل ظرفیت رو سایته:
                    http://92.242.195.235/rsarshadtk/
                    امتحان ریشه هاست
                    زندگی چون پیچک است
                    انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pama
                      دوستان نتایج تکمیل ظرفیت رو سایته:
                      http://92.242.195.235/rsarshadtk/
                      سلام
                      چجوریه؟
                      الان برای خواهرم اومده قبولی فلان چیز بعد زیرش زده اولویت اول یه چیز دیگه (که انگار محاصبه هم داره)
                      معلوم نیست دو جا قبول شده که باید تو یکیش مصاحبه کنه
                      یا اینکه یه جا قبول شده
                      شما می دونی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
                        سلام
                        چجوریه؟
                        الان برای خواهرم اومده قبولی فلان چیز بعد زیرش زده اولویت اول یه چیز دیگه (که انگار محاصبه هم داره)
                        معلوم نیست دو جا قبول شده که باید تو یکیش مصاحبه کنه
                        یا اینکه یه جا قبول شده
                        شما می دونی؟
                        سلام.
                        واسه من فقط یه جا رو زدن که مصاحبه هم داره، گمونم بعد از مصاحبه دوباره برای محلی که اسممون رو برای مصاحبه زدن، گزینش میشیم، به این معنی که بعد از مصاحبه هم ممکنه از طرف دانشگاه مربوطه رد صلاحیت بشیم و در نتیجه قبول نشیم، هم اینکه از نظر رتبه، رتبمون با اون رشته و دانشگاه نخونه و رد شیم، چون در واقع الان اسم ما جزو چندین نفری هست که به عنوان چند برابر ظرفیت برای اون پوزیشن اعلام شده.
                        اینکه واسه خواهرتون زدن اولویت اول با مورد مصاحبه دار هست یعنی ایشون هم برای مورد اولشون مشمول قانون فوق میشن، پس ایشون باید واسه مصاحبه برن، اگه هم از نظر صلاحیت (البته از نظر ارگان مصاحبه کننده) و هم رتبه(که بررسی رتبه دوباره برمیگرده و تو سنجش انجام میشه) اوکی بودن (که باز هم بعدا این اوکی بودنه از طریق سنجش اعلام میشه)، طبق گفته خودشون همون دانشگاه مصاحبه داره رو؛ که اولویت اول بود براشون باید برن، اگه نه که دومیه رو

پ.ن: جناب محمد حسین تحلیل من اینجوریه، که ممکنه غلط باشه، بهترین کار اینه که ایشون تو قسمت پاسخگویی سنجش، این مورد رو از خودشون بپرسند:
                        http://request.sanjesh.org/noetrequest/
                        موفق باشید.
                        امتحان ریشه هاست
                        زندگی چون پیچک است
                        انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                          من حدود یک ساله که طراحی بعضی از آزمون های دوره ای کنکور رو برای یک موسسه کنکوری ارشد انجام میدم. دروس سیگنال و مدار مهمترین این آزمون ها هستن ،( البته چند ماهی هست که کنترل و الکترونیک نیز به این حوزه اضافه شده اند) سوالات استاندارده و تعداد سوالات هر آزمون 12 تاست.این آزمون ها رو بعد از برگزاری توی وبلاگ زیر میذارم ، جواب و کلید هارو هم بعد چند روز توی همین آدرس وبلاگ قرار میدم. امیدوارم این سوالات جدید و غیر تکراری توی کنکور باعث کسب رتبه خوبی براتون بشه. هم چنین امیدوارم سوال ها رو خوب تحلیل کنید و نظرتونو اعلام کنین تا از نظرات برای کار بهتر استفاده کنم. ممنون

http://barghdocuments.blogfa.com/

دیدگاه

من خودم منابع زیر رابهترین می دانم
                            مدار 1و2پوران پژوهش: کاروزرگر2جلدی
                            معادلات وریاضی مهندسی محمودکریمی نصیر وجزوه معادله دیفرانسیل معتقدی
                            الکترونیک1 و2 اسلام پناه راهیان ارشد
                            امار طورانی پارسه یا مدرسان شریف
                            کنترل خطی رضایی پوران پژوهش
                            سیگنالها و سیستمها راهیان ارشد تالیف امیر علی مومن زاده 2جلدی
                            ماشین های الکتریکی 1 و 2 حلم زاده پوران پژوهش یا کتاب موسسه جهش
                            الکترومغناطیس محمود محمدطاهری جهش
                            زبان انتشارات سمت وکتاب تست یکی از موسسات معمولا درصد رتبه های اول در این درس پایین است ونباید وقت روی این درس زیاد گذاشت
                            البته جزوات کنکوری محمود کریمی نیز عالی اند.

دیدگاه

سلام به همگی :bye
                              دوستان من درسم رو نه ترمه تموم میکنم
                              و میخواهم تو مقطع ارشد هم شرکت کنم یعنی سال بعد
                              رشته ی مورد نظرم هم الکترونیک دیجیتال هست
                              کارشناسی رو هم الکترونیک خوندم
                              یه جوری هستم
                              استرس بدی دارم دلم میخواد گریه کنم :cry:
                              اخه کنکور سراسری با اینکه خیلی انرژش خرجش کردم خراب شد و ازاد قبول شدم :angry:
                              الان میخواهم بدونم توی سالهای گذشته با چه رتبه هایی برق قبول شدن و کجا بودن
                              توی گوگل فقط تبلیغات پیدا کردم
                              و از طرقی نمیدونم چطوری باید بخونم
                              چی بخونم
                              چه ازمونی بدم
                              و چه کلاسی برم
                              تو رو خدا کمکم کنید :cry2: :cry2:

دیدگاه

دوستان درباره ی رتبه ی دانشگاهه‍ای ایران بهتون بگم که بهترین دانشگاه ایران که شریف هست تومهندسی رتبش تو بهترین حالت بالای چهارصده چون خیلی چیزا رو میسنجن برای رتبه بندی مثل امکانات دانشگاه کنفرانسهای جهانی و....
                                البته اینم بگم که رییس دانشکده برق دانشگاه استنفورد گفته که بهترین دانشگاه جهان در رشته برق تو مقطع لیسانس دانشگاه شریف هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X