برای قبولی در تهران بجز شریف یه جور هایی حداقل قبولی در تهران در رشته الکترونیک بیوالکتریک کنترل حدودا چه رتبه ای باید داشت؟ اگر رحمتی نبود و حال داشتید :biggrin: حداقل درصد ها رو هم بگید..... خسته شدم ار بس شهریه دارم
راستی شهریه شبانه ها حدودا چقدر هست؟ یه بنده خدایی تو شریف رشته مهندسی هسته ای(فکر کنم) شبانه ارشد قبول شده ترمی 1.8 میلیون میده!!!!
برای قبولی در تهران بجز شریف یه جور هایی حداقل قبولی در تهران در رشته الکترونیک بیوالکتریک کنترل حدودا چه رتبه ای باید داشت؟ اگر رحمتی نبود و حال داشتید :biggrin: حداقل درصد ها رو هم بگید..... خسته شدم ار بس شهریه دارم
راستی شهریه شبانه ها حدودا چقدر هست؟ یه بنده خدایی تو شریف رشته مهندسی هسته ای(فکر کنم) شبانه ارشد قبول شده ترمی 1.8 میلیون میده!!!!
شریف رو تنها قرار ندین و باید تهران رو هم در همون ردیف بذارید. در تحصیلات تکمیلی خیلی فرق وجود داره چون بچه ها با تحقیق و بررسی هیات علمی و حتی مراجعه حضوری انتخاب می کنن. در بعضی گرایشها شریف و در بعضی دیگه تهران بالاترن و زودتر پر میشن.اگرچه شریف در بعضی گرایشها مثل بیوالکتریک و کنترل چیزی نداره ولی بازم زود پر میشه و این بخاطر اسمش هست.در گرایشهای مخابرات-میدان و کنترل و بیوالکتریک اول دانشگاه تهران پر میشه چون قطب هست و البته چون تهران هست وگرنه امیرکبیرم قطب قدرت و بیوالکتریک هست ولی بعد از اینها پر میشه. در سایر گرایشها شریف اول پر میشه یعنی قدرت و الکترونیک و مخابرات-سیستم.
نکته دیگه اینکه درصد های بچه ها در صفحات قبل ذکر شده کاملا!!
شهریه شبانه هم بله حدود 1800000 بود هر ترم ولی ظاهرا امسال با افزایش 15 الی 20 درصدی روبرو شدن.شبانه+غیر انتفاعی+پردیس ها
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
تو رشته الکترونیک مخابرات یا بیو اکتریک و مهندسی پزشکی تو چه دانشگاه هایی میشه راحت تر قبول شد البته روزانه یا شبانه و فقط هم تهران...
راستی اسم دقیق کتاب مدار 2 پوران پژوهش چیه؟ همینی که گفته نه!!! :biggrin: حدود قیمت ش رو میدونید
همین الان داشتم دفترچه انتخاب رشته رو می خوندم یه چیزی نوشته نوفهمیدم
مهندسی برق - مخابرات (با ضرایب گرایش 3) منظور از ا ضرایب گرایش 3 چیه که ضرایب از 1 تا 7 8 داره بعضی از گرایش ها؟
تو رشته الکترونیک مخابرات یا بیو اکتریک و مهندسی پزشکی تو چه دانشگاه هایی میشه راحت تر قبول شد البته روزانه یا شبانه و فقط هم تهران...
راستی اسم دقیق کتاب مدار 2 پوران پژوهش چیه؟ همینی که گفته نه!!! :biggrin: حدود قیمت ش رو میدونید
همین الان داشتم دفترچه انتخاب رشته رو می خوندم یه چیزی نوشته نوفهمیدم
مهندسی برق - مخابرات (با ضرایب گرایش 3) منظور از ا ضرایب گرایش 3 چیه که ضرایب از 1 تا 7 8 داره بعضی از گرایش ها؟
شما سعی کن واسه رتبه ی یک بخونی تا بتونی لااقل قبول بشی وقتی واسه رتبه ی یک بخونی دیگه میدونی کم کاری نکرده ای و پشیمون نمیشی . خوشبختانه دروس این سه رشته که ذکر کردید یکیه پس دیگه به این نیاندیشید که توی کدوم یکی راحتتر قبول میشید فعلا فقط به بهترین رتبه بیاندیشید و برای اون بخونید کسی که برای 20 نمیخونه 20 هم نمی گیره .
حتما اشتباه خوندی یعنی چی ظرایب از یک تا 8 .
اون ضریب نبوده اون شماره یه گرایش بوده مثلا گرایش یک فکر کنم الکترونیکه و 8 فکر کنم مکاترونیک باشه و ...
شما میخوای چه رشته ای بخونی اگر قصد داری بیوالکتریک بخونی با توجه به این که قصد دارین روی سه یا چهار تا درس وقت صرف کنید اصلا به سمت الکترومغناطیس نرید .
مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .
بیشتر الکترونیک و مخابرات ولی چون مخابرات سخته بیوالکتریک ولی درس الکترومغناطیس رو کلا نمیخونم چون اصلا هیچی ازش بلد نسیتم بیشتر وقتم رو روی مدار ، الک ، کنترل و سیستم می زارم که بنظرم مهمتر هستند
سلام پس با این حساب اگر کسی اول تهران و بزنه بعد امیرکبیر و بعد شریف توی رشته ی بیوالکتریک کار درستی کرده دیگه ؟
با تحقیقات جامعی که در این چند روز در دانشگاه های تهران و شریف (به خصوص) انجام دادم باید بگم که اکثرا بر این باورن که امیرکبیر در دانشکده بیوالکتریک قوی هست ولی استاداش برخورد آکادمیک خوبی با دانشجو ندارن. در ضمن با وجودیکه قطب هست بازم دیرتر پر میشه چون امیرکبیره ولی سطحش بالاست. نکته دیگه اینکه شریف استاد بیو کم داره ولی شریف همیشه شریف هست و قدرت استاداش زیاده، که خیلی مهمه. کلا تهران در بیو اول هست و هم استاد imageکار داره هم signalکار و هم مدلساز و هم neuroscienceکار و ... ولی شریف بیشتر استاد signalکار داره و یک استاد imageکار که اونم در همون دانشگاه تهران درس خوندن (دکتر فاطمی زاده) و یک neuroscienceکار (استاد وثوقی وحدت).
در نهایت من توصیه می کنم اگر رتبتون جوری بود که شریف قبول هم میشید اول تهران و بعد شریف و بعد امیرکبیر نه اینکه امیرکبیر بالاتر.
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
داشتم دفترچه رو مرور می کردم . انگار اون جواب ما رو داده: :redface:
[quote author=دفترچه ارشد!!!! صفحه سومش]ج) شیوه های آموزشی در مقطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد):
شیوه آموزشی و پژوهشی: شیوه آموزشی و پژوهشی، روشی است که محتوای برنامه آن مشتمل بر واحدهای درسی و پایان نامه می باشد. این شیوه تا سال 1389 تنه ا شیوه آموزشی در مقطع کارشناسی ارشد در ایران بوده و پذیرش دانشجو در کلیه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور فقط به این روش صورت می گرفت.
شیوه آموزش محور: تحصیل در این شیوه با محوریت آموزش و به صورت واحدهای درسی و بدون پایان نامه بوده که گذراندن حداقل 2 و حداکثر 4 واحد سمینار (تحقیق و تتبع نظری) الزامی است و در سایر موارد عیناً مطابق آئین نامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته می باشد. لازم است علاقه مندان به تحصیل در رشته محل های شیوه آموزش محور نسبت به درج کد رشته محل های مربوط، در فرم انتخاب رشته اینترنتی به ترتیب علاقه به همراه سایر کد محل های انتخابی مبادرت نمایند (در جداول در قسمت ملاحظات مشخص شده اند). « شیوه آموزش محور » رشته های تحصیلی، کد محل های مذکور با عبارت
شیوه پژوهش محور: شیوه پژوهش محور، دوره ای با محوریت پژوهش است که دستاورد آن ارائه فناوری جدید، ارائه نظریه و ایده جدید، تولید دانش فنی، ثبت اختراع و غیره
بوده و مشتمل بر اخذ واحدهای درسی محدود و الزام به ارایه پایا ننامه می باشد. تعداد واحدهای درسی در این شیوه 6 تا 10 واحد است و دانشجو م ی تواند هم زمان با
واحدهای آموزشی، واحدهای پژوهشی خود را انتخاب کند.
* تذکر: طول مدت دوره در هر سه شیوه حداکثر 2 سال مشتمل بر 4 نیمسال تحصیلی است. در موارد استثنایی افزایش طول مدت دوره با تشخیص شورای تحصیلات
2 سال تجاوز کند.[/quote]
دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.
دیدگاه