سلام
دوست عزیز پولتو صرف ساخت شوکر دستی نکن! شوکر چینی بخرید بهتره .
شوکر دستی درسته ارکش 2 یا 3 سانت هستش ولی رو انسان و غیره اصلا تاثیری نداره خودم تست کردم دارم میگم .ولی شوکر چینی نوع خوبش خیلی قویه من هر دو رو تست کردم وقتت رو روی اینا نذار برو مرز یه شوکر 100 هزار تومانی خوب بخر
سلام به همه دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
در جواب دوستمون باید عرض کنم که شوکر های چینی از نوع یک ترانسه با افزاینده خازنی و دیودی هست و عمر کوتاهی دارن و چندان عملکرد جالبی ندارن
اگه از یه دو ترانسه متوسط استفاده کنید بهتره
البته نظر ما در کل کار تحقیقاتی بوده و نه استفاده و آزمایش شوکر روی موجود جاندار!
جدیدترین ویرایش توسط nikola_tesla; ۱۹:۳۶ ۱۳۹۷/۰۵/۱۲.
سلام .جناب تسلا سر شب ساعت 10 تاپیکتون رو دیدم .تا الان ک ساعت 1 بامداد باشه هر 33 صفحه رو مطالعه کردم .یه تشکر گرم صمیمانه از شما دارم بابت اموزش خوب و محشرتون و یک گلایه از بضی ادمهای حسود ک چشم دیدن پیشرفت دیگران رو ندارن .من همین نقشرو بستم منتهی دور اولیه رو دوتا7 دور با سیم0.50 و ثانویه رو با سیم0.08 حدود2 کیلو اهم پیچیدم نتیجه هم با یک مدار 2 برابر کننده ولتاژ 1ثانت ارک هستش
دوستان بیصبرانه منتظر انتقادات و نظرات شما هستم
خسته نباشید تبریک میگم اگه ترانس رو با دقت بسازید و نکاتی که گفتم رو رعایت کنید به راحتی 3 سانت آرک میده موفق باشید
سلام جناب تسلا عزیز
امیدوارم خوب باشید استاد...
سپاس گذاریم از زحماتتون دوست عزیز...
ما که از مطالبتون استفاده میکنیم و متشکر هستیم....
شما تجربیات جدیتون ارایه کنید لطفا...
با کمال تشکر وسپاس فراوان
لطف دارید
فعلا در حال انجام یه پروژه تحقیقاتی هستم
ولی نگران نباشید دوباره فعالیتم رو از سر میگیرم انشاالله...
سلام دوستان و اساتید محترم
بنده حدودا 1 سال است که روی شوکر کار میکنم
الان مدتی است روی شوکر دو ترانسه کار میکنم متاسفانه هرچی ترانس میپیچم از داخل رزین انگار اولیش ارک میزنه نمیدونم مشکل کجاست از طلق شیرازی هم برای عایق کردن استفاده کردم هرچی هم به اقای نیکولا تسلا و kimya40 پیام میدم کسی جوابم نمیده واقعا خیلی نارحتم لطفا یه دوستی مارو کمک کنه
دوست عزیز بنده تمام نکات ساخت ترانس پالس رو گفتم و هیچ نکته ی ناگفته ای باقی نمونده
با آموزش پیش برید قطعا نتیجه میگیرید انشاالله
دوست عزیز این نقشه رو که در تاپیک گذاشتم
این مدار خیلی معروفه
نه بنده طراح این مدار هستم نه کس دیگه!
نوسانساز خود تحریک رویر هستش در واقع
حالا من در مقادیر شماتیک با توجه به ترانسی که طراحی کردم تغییراتی دادم
موفق باشین...
خسته نباشید
جریان خروجی ترانس جالبه
اما ولتاژ خروجیش کمه! اما برای شوکر دو ترانس احتمال زیاد جواب خوبی میده چون جریان مناسبی داره البته اگه ممکنه با ولتاژ 8 ولت هم امتحان کنید و لطف کنید فیلم عملکردش رو بذارین
متشکرم دوست عزیز
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
دوستان عزیزم اگه به نکاتی که خدمتتون در طول آموزش عرض کردم توجه کنید قطعا نتیجه مشابه به بنده رو میگیرید
و تمام اعداد و ارقام مربوط به ترانس ها محاسبه شده و با زحمت و تجربه به دست اومدن
موفق باشید...
دیدگاه