اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی

نوشته اصلی توسط kimiya40 نمایش پست ها
    با سلام
    راستش رو بخواین اگرکسی دنبال ساخت شوکر باشه به هیچ وجه نباید روی این مدار کارکنه
    بنده کاملا و به شدت مخالف پایین آوردن سطح قدرت مدار هستم چون این مدار میتونه زیر ساخت تحقیقات و آزمایشات گوناگون در زمینه هایی که های ولتاژ پایه اونه ؛ باشه
    و موردیه که برای اولین بار مطرح میشه که میتونه مرجع باشه
    از جناب تسلا خواهشمندم به آموزش خودشون با قطعات اصلی ادامه بدن و ضمن توضیحات برای کسانی که نتونستن قطعه مناسب رو پیدا کنن شرح بدن که اگر فلان قطعه پیدا نشد بجاش فلانی رو بذارید تا قدرتتون کم بشه
    بنده خودم برنامه ریزی کردم برای تهیه قطعات برم تهران و جهت پیشبرد تایپیک راضی هستم برای حداکثر 10 نفر از دوستان شهرستانی هم قطعات رو بگیرم و با فاکتور ارسال کنم
    از جناب تسلا خواهش میکنم که محبت کرده و ادامه آموزش رو قرار بدن
    به محض اینکه آموزش تموم شد بنده قطعات رو تهیه میکنم
    سلام به شما دوست عزیزم
    وقت بخیر
    امیدوارم حالتون خوب باشه
    شما لطف دارین واقعا
    اتفاقا به ذهن خودمم رسید که برم تهران و قطعات رو تهیه کنم حالا اگه شد شاید با هم رفتیم
    چون بنده احتمال 90 درصد هفته آینده یه سفر تهران برم
    بنده خازنهای 2 کیلو ولت رو از مغازه آرمین پاور دانه ای فکر کنم 8 تومن تهیه کردم(هر جا گشتم دو کیلو 400 نانو نداشت)
    اسپارک گپ رو هم دانه ای 3 تومن گرفتم
    دیودها هم قیمتی نداره
    ترانس رو هم که خودمون میسازیم
    اگه بشه حتما سعی میکنم قطعات رو برای دوستان هم تهیه کنیم...

دیدگاه

با سلام
      راستش رو بخواین اگرکسی دنبال ساخت شوکر باشه به هیچ وجه نباید روی این مدار کارکنه
      بنده کاملا و به شدت مخالف پایین آوردن سطح قدرت مدار هستم چون این مدار میتونه زیر ساخت تحقیقات و آزمایشات گوناگون در زمینه هایی که های ولتاژ پایه اونه ؛ باشه
      و موردیه که برای اولین بار مطرح میشه که میتونه مرجع باشه
      از جناب تسلا خواهشمندم به آموزش خودشون با قطعات اصلی ادامه بدن و ضمن توضیحات برای کسانی که نتونستن قطعه مناسب رو پیدا کنن شرح بدن که اگر فلان قطعه پیدا نشد بجاش فلانی رو بذارید تا قدرتتون کم بشه
      بنده خودم برنامه ریزی کردم برای تهیه قطعات برم تهران و جهت پیشبرد تایپیک راضی هستم برای حداکثر 10 نفر از دوستان شهرستانی هم قطعات رو بگیرم و با فاکتور ارسال کنم
      از جناب تسلا خواهش میکنم که محبت کرده و ادامه آموزش رو قرار بدن
      به محض اینکه آموزش تموم شد بنده قطعات رو تهیه میکنم
      سلام
      شما میگید که اگه کسی دنبال شوکر هست دنبال این مدار نباشه اما حقیقتا اینجا ایجاد شده برای اموزش ساخت شوکر وبه همین نام و اگر قرار بر اینه که با (های ولتاژ) کار بشه پس یا جای دیگه باید تاپیک ایجاد بشه یا همین جا عنوان جدیدگفته بشه
      ضمنا مثل اینه که شیمی بخونی بعدش هم میتونی بمب و موا د مخدر بسازی هم میتونی دارو وچیز های خوبی بسازی پس باید اموزش مورد نظر داده بشه و طریقه استفاده و بهره برداری خوب یا سوء استفاده رو به خود شخص خواننده واگذار کنیم
      از جناب تسلا هم خواشمندم هم با قطعات دم دستی و فراوان و هم با قطعات نایاب وگرانبها مدارات مختلف ساخته شده رو توضیح بدن وهر کس طبق توانایی تهیه قطعات اقدام به ساخت بکنن
      وممنون میشم اگه هر کدام از شما بزرگواران به تهران رفته و اقدام به تهیه قطعات کرده مرا نیز در الویت ارسال بگذارید

دیدگاه

سلام مجدد
        وقت بخیر
        سعی میکنم مدار رو هم با قطعات معمول و هم قطعات غیر معمول بسازیم و هر کسی با توجه به دسترسی به قطعات اقدام به ساخت کنه که در واقع نه سیخ بسوزه نه کباب
        هر چند ساخت خازن معادل با ولتاژ بالا باعث میشه حجم مدار بیشتر بشه
        اما نگران نباشید...

دیدگاه

دوستان عزیز کسی نظر خاصی نداره؟
          منتظر نظرات شما هستم که به یک تصمیم جمعی برسیم...

دیدگاه

این مدار یک مدار تحقیقاتیه دلایلش رو هم اساتید میدونن بنده هر کاری از دستم ساخته باشه که این مدار با حداکثر قدرت کار کنه برای دوستان دریغ نمیکنم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

قطعات با قدرت کمتر هم به مطمئن باشید توی شهرستان گیر نمیاد توی تایپیک آموزش صفر تا صد... خازن 330 نانو 1000 ولتی لازم بود که در هیچ شهرستانی پیدا نمیشد همچنین اسپارک گپ1400 ولتی
            دوستان دقت کنند اگر بخوان جواب بهینه بگیرن باید از قطعات درست و حسابی استفاده کنن
            همین قطعات دم دست که میگین حد اقلش 220 نانو 2000 ولتیmkt با اسپارک گپ مناسب هست که مطمئن باشید تو شهرستان بالای 630 ولت گیر نمیاد اگر هم بخواین سری کنین یه غول درست میشه
            همین طور اسپارک گپ
            پس برای مدار ضعیفترهم باید قطعات از تهران گرفته بشه

من باز هم میگم شما از هر قطعه ای برای ولتاژ بالا استفاده کنین تو یکیش گیر میکنین یا کیفیت مدار میاد پایین و جواب نمیگیرین خصوصا در اسپارک گپ دست ساز
            من شدیدا مخالف تغییر مدارم چون نوع ضعیفش رو توی پروژه صفر تا صد مدار ولتاژ بالا ساختیم و اگر کسی دنبال اینگونه مداره براش من بفرستم شماتیکش هم کپی شماتیک آقای تسلا هست ولی قطعاتش ضعیفتره که اونها هم پیدا نمیشن بزرگترین ایرادش هم این بود که قطعات توی شهرستان پیدا نمیشد به همین خاطر آقای اسدی (استارتر محترم تایپیک)حذفش کردن
            الان تغییر دادن مدار یه بدقولیه به اساتیدی که سالهاست روی های ولتاژ زحمت میکشن
            جدیدترین ویرایش توسط kimiya40; ۰۰:۳۰ ۱۳۹۶/۰۳/۰۵.

دیدگاه

این مدار یک مدار تحقیقاتیه دلایلش رو هم اساتید میدونن بنده هر کاری از دستم ساخته باشه که این مدار با حداکثر قدرت کار کنه برای دوستان دریغ نمیکنم

قطعات با قدرت کمتر هم به مطمئن باشید توی شهرستان گیر نمیاد توی تایپیک آموزش صفر تا صد... خازن 330 نانو 1000 ولتی لازم بود که در هیچ شهرستانی پیدا نمیشد همچنین اسپارک گپ1400 ولتی
              دوستان دقت کنند اگر بخوان جواب بهینه بگیرن باید از قطعات درست و حسابی استفاده کنن
              همین قطعات دم دست که میگین حد اقلش 220 نانو 2000 ولتیmkt با اسپارک گپ مناسب هست که مطمئن باشید تو شهرستان بالای 630 ولت گیر نمیاد اگر هم بخواین سری کنین یه غول درست میشه
              همین طور اسپارک گپ
              پس برای مدار ضعیفترهم باید قطعات از تهران گرفته بشه

من باز هم میگم شما از هر قطعه ای برای ولتاژ بالا استفاده کنین تو یکیش گیر میکنین یا کیفیت مدار میاد پایین و جواب نمیگیرین خصوصا در اسپارک گپ دست ساز
              من شدیدا مخالف تغییر مدارم چون نوع ضعیفش رو توی پروژه صفر تا صد مدار ولتاژ بالا ساختیم و اگر کسی دنبال اینگونه مداره براش من بفرستم شماتیکش هم کپی شماتیک آقای تسلا هست ولی قطعاتش ضعیفتره که اونها هم پیدا نمیشن بزرگترین ایرادش هم این بود که قطعات توی شهرستان پیدا نمیشد به همین خاطر آقای اسدی (استارتر محترم تایپیک)حذفش کردن
              الان تغییر دادن مدار یه بدقولیه به اساتیدی که سالهاست روی های ولتاژ زحمت میکشن
              جانا سخن از زبان ما میگویی...
              علت استفاده بنده هم از خازنهای 2 کیلو ولت و اسپارک گپ 2400 ولت همین بوده
              خواستم مداری با حداکثر قدرت داشته باشیم...
              البته طبق قولی که دادم مدار رو با همون قطعات آموزش میدم
              ولی باید فکری هم برای بقیه دوستان کرد...

دیدگاه

من هم نتونستم قطعات مورد نظر رو پیدا کنم
                جاش قطعات دیگه ای گرفتم و با سری موازی کردنشون تقریبا معادل قطعات مورد نظر رو بدست آوردم . (خازن و اسپارک گپ)
                برای من که اشغال جای بیشتر و یا نا فرم شدن مدار زیاد اهمیتی نداره چون قسد من درست کردن شوکر نیست .
                به نظر من اگه آموزش مدار اصلی رو قرار بدین بهتره . البته فکر نمیکنم مدار فرق چندانی با یک دیگه داشته باشن فقط مقادیرشون با هم فرق میکنه
                که دوستان هرچیو تونستن گیر بیارن که تفریبا مناسب باشه میتونن جای گزین قطعات اصلی کنن که اگه ضعیف تر باشه به همون نسبت از قدرت مدارشون کاسته میشه .
                به عنوان مثال به جای 470n خازن 330 یا 220 و اسپارک گپ 1400 یا ... بزارن که همه بتونن به یه نتیجه ای برسن .
                اما اگه غیر اینه هر دو آموزش رو قرار بدین بهتره .
                برای یک ::
                بار ایستادن:::
                صد بار زمین خوردم::::
                زمین خوردن مهم نیست:::::
                دوباره برخاستن مهم است ::::::

دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز من یجای تاپیک خوندم خازن 2 کیلو ولت رو خریدین 8 تومن . من توی یزد هستم و خازن 6 کیلو ولت 4.7 نانو فاراد خریدم 500 تومن البته کل شهرو زیرو رو کردم
                  برای ساخت اسپارک گپ هم یه روشی از طریق فیوز گفته بودن که سوراخ کنیم و ... من اینو ساختم ولی خوب جواب نداد چون 1400 ولت نزدیک به یه میلی متر فاصله نیاز داره که کار تنظیم دو تا سیم رو مشکل می کنه بخاطر همین من اومدم یه قطره کوچیک اب داخل فیوز انداختم تا رطوبت محیط افزایش پیدا کنه و ایندفعه از 3 میلی متر جرقه می زد
                  جدیدترین ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی; ۰۹:۵۳ ۱۳۹۶/۰۳/۰۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nikola_tesla نمایش پست ها
                    سلام به شما دوست عزیزم
                    وقت بخیر
                    امیدوارم حالتون خوب باشه
                    شما لطف دارین واقعا
                    اتفاقا به ذهن خودمم رسید که برم تهران و قطعات رو تهیه کنم حالا اگه شد شاید با هم رفتیم
                    چون بنده احتمال 90 درصد هفته آینده یه سفر تهران برم
                    بنده خازنهای 2 کیلو ولت رو از مغازه آرمین پاور دانه ای فکر کنم 8 تومن تهیه کردم(هر جا گشتم دو کیلو 400 نانو نداشت)
                    اسپارک گپ رو هم دانه ای 3 تومن گرفتم
                    دیودها هم قیمتی نداره
                    ترانس رو هم که خودمون میسازیم
                    اگه بشه حتما سعی میکنم قطعات رو برای دوستان هم تهیه کنیم...
                    سلام . ممنون میشم اگه برای خرید قطعات رفتین برای من هم بگیرین شماره کارت بزارین برا ی هزینه ها ممنون

دیدگاه

اینم فیلم ترانسی که الان پیچیدم

دانلود کنید.
                      جدیدترین ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی; ۰۹:۵۹ ۱۳۹۶/۰۳/۰۸.

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                        وقت بخیر
                        امیدوارم حالتون خوب باشه
                        بالاخره تصمیم خودم رو گرفتم
                        آموزش رو بر حسب قطعات قوی تر شروع میکنم(هدف اصلی ما کار تحقیقاتی هست...)
                        و بعد از اتمام آموزش مدار رو با قطعات رایج که راحت تر پیدا میشه آموزش میدم(هدف آموزش دوستانی که میخوان شوکر بسازن...)
                        به عبارتی این وسط نه سیخ بسوزه نه کباب...
                        سوالی بود در خدمتم

دیدگاه

خب ادامه اموزش رو کی قرار می دین من تا اینجا رو ساختم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط N.Tesla نمایش پست ها
                            خب ادامه اموزش رو کی قرار می دین من تا اینجا رو ساختم
                            به زودی آموزش شروع میشه...

راستش بنده کلا قصد نوشتن آموزش جدید رو نداشتم...
                            اما بنا به درخواست دوست گرامی و عزیزم kimiya40 دوباره شروع به نوشتن کردم
                            امیدوارم همه با جدیت پیگیر باشیم و از دانسته های هم بهره مند بشیم
                            ارادتمند همه تون...

دیدگاه

فاکتور خرید خازنهایی که گفتم
                              خدمت دوستان
                              محض اطلاع!!!

دوستان اگه دقت کنن قلم اول فاکتور خازن 400 نانو 2 کیلو ولت هست که قیمت رو زده 8 هزار تومن
                              و قلم دوم فاکتور خازن 330 نانو 2 کیلو ولت هست که قیمت رو زده 9 هزار تومن!!!!
                              جنس خازنها با هم فرق داشت
                              اگه کسی واقعا قیمت کمتری سراغ داره ممنون میشم فروشگاه رو معرفی کنه
                              من که بعد از گشتن امجد و عباسیان و کل جمهوری از این ارزونتر پیدا نکردم
                              هر چند میدونم که قطعات ولتاژ بالا رو بخاطر کم یابی خیلی گرون میدن...

دیدگاه

دوستان اگه عنایت کنن در سایتهای چینی و آمریکایی هم قیمت در همین حدودهاست و فرق زیادی نداره
                                موردی هم که جناب تسلا اشاره کردن من هم برخورد داشتم که خازنهای اکسیال گرد ارزونتر از نوع مکعبی و جمع و جور بودن با وجود اینکه روی هردوشون mkp زده
                                به احتمال زیاد 330 ها مال شرکتwima آلمانه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X