اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماسفت چیست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماسفت چیست؟

نوشته اصلی توسط MortezaMir

سلام
    استاد، چرا بیشتر Op Amp ها رو با ترانزیستور می سازند؟
    بیشتر نقشه هایی که برسی کرده ام در اون ها از ترانزیستور استفاده شده است؟ مگه ماسفت چه عیبی داره؟
    ترانزیستور های معمولی یا BJTآ‌ ها نسبت به ماسفت ها پایداری مشخصه ای بهتری دارند و در مدارت خطی بهتر عمل می کنند. در عوض ماسفتها که غیر خطی اند در مدارات سوئیچینگ عملکرد بهتری دارند.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید نصراله زاده
      احمد جان عالیه ..... ادامه بده لطفا :applause: :applause:

1-با توجه به دیودی که داخل اکثر ماسفت ها وجود داره ، آیا به دیود خارجی برای محافظت ماسفت هنگام روشن کردن بار های سلفی ( مثل رله) نیازی هست ؟

2- تو کاتولوگ 2sj246 نوشته که با 4 ولت روشن میشه . درست خوندم ؟ یعنی با 5 ولت میکرو اشباع میشه ؟(آ‌یعنی کاملا روشن میشه ؟)

1- دیود موجود در ماسفت دیود ذاتیه خودشه بخاطر همین ممکنه دیود خوبی از آب در نیاد. البته برای رله و سوئیچهای کند اصلا شکلی نداره. اما برای مدارات سوئیچینگ گاه نیازه دیود سریعتری بگذاریم. خوشبختانه دیود ماسفت های جدید بهبود یافتند و من اخیرا دیود جداگانه نمیگذارم و مشکلی پیش نیاد.

2- ماسفت ها چیزی بنام اشباع ندارند. یک منحنی غیر خطی دارند که تا ولتاژی که تحمل می کنند ادامه پیدا می کنه. 2sj246 توی 5 ولت کاملا روشن نمیشه اما مقاومتش بشدت کم میشه و این می تونه معنای روشن شدن باشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
        پایداری مشخصه ای
        این چیه؟
        برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
        http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

ثابت موندن مشخصات ترانزیستور نسبت به دما

دیدگاه

سلام
            من مولتی متر رو گذاشتم رو حالت بوق اتصال
            بعد یه سر آن را به Source ماسفت زدم، یه سر دیگر را به Drain.
            چون ماسفتی که استفاده کردم، ماسفت نوع P بود، قاعدتاً باید مولتی متر اتصال نشان می داد ولی نداد :eek:
            دلیلش چیه؟

دیدگاه

چون ماسفت نوع Pآ‌ هست باید پروب مثبت رو به درین و پروب منفی رو به سورس بزنی و یک دیود ببینی

دیدگاه

سلام
                ماسفتی داریم که با صفر و یک میکرو روشن و خاموش بشه
                یکی میگفت خدا چرا به حرفای ما گوش نمیده گفتم
                هان ای صنما،دل یک دله کن
                گر سر ندهم ،وانگه گله کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید امین گلستانه
                  ماسفتی داریم که با صفر و یک میکرو روشن و خاموش بشه
                  سلام
                  بله که داریم، 2sj246

دیدگاه

سلام
                    من یک ماسفت نیاز دارم با جریان درین سورس حدود 2آمپر برای مدت 1 ثانیه. ولتاژ درین سورس 90v DC. همچنین سرعت اتصال خیلی سریع در حد نانوثانیه پس از فرمان گیت. مقاومت داخلی هم کم باشه
                    یکی دیگه نیاز دارم با جریان درین سورس در حد پیکوآمپر و ولتاژ درین سورس 90v DC. سرعت اتصال به اندازه قبلی اهمیت نداره ولی مقاومت داخلی خیلی خیلی پایینی نیاز دارم که جلوی جریان ناچیز نگیره. همچنین نویز پذیری کمی داشته باشه

این هم بگم که قصد دارم ماسفتها با میکرو کنترل کنم.
                    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. اگر هم میشه از ترانزیستور استفاده کرد لطفا بفرمایید. ضمناً کاربرد سوئیچینگ نیست. فقط یکبار وصل و بعد از مدت مشخص قطع میشن و تمام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn

ترانزیستور های معمولی یا BJTآ‌ ها نسبت به ماسفت ها پایداری مشخصه ای بهتری دارند
                      بنده قصد جسارت ندارم خدای نکرده ولی فکر میکنم برعکس فرمودین
                      ماسفت ها و جی فت ها پایداری حرارتی بسیار مناسب تری نسبت به bjt ها دارن که یکی از دلایلی که جبران سازی حرارتی برای ماسفت ها نمیبینیم هم همینه ولی برای bjt ها ک حساسیت زیادی دارن زیاد استفاده میشه
                      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

دوستان ماسفت ۳.۳ ولتی سراغ ندارید با آمپر ۱۰۰ میلی آمپر یا بیشتر
                        همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nicebluesky
                          سلام
                          من یک ماسفت نیاز دارم با جریان درین سورس حدود 2آمپر برای مدت 1 ثانیه. ولتاژ درین سورس 90v DC. همچنین سرعت اتصال خیلی سریع در حد نانوثانیه پس از فرمان گیت. مقاومت داخلی هم کم باشه
                          یکی دیگه نیاز دارم با جریان درین سورس در حد پیکوآمپر و ولتاژ درین سورس 90v DC. سرعت اتصال به اندازه قبلی اهمیت نداره ولی مقاومت داخلی خیلی خیلی پایینی نیاز دارم که جلوی جریان ناچیز نگیره. همچنین نویز پذیری کمی داشته باشه

این هم بگم که قصد دارم ماسفتها با میکرو کنترل کنم.
                          ممنون میشم اگر راهنمایی کنید. اگر هم میشه از ترانزیستور استفاده کرد لطفا بفرمایید. ضمناً کاربرد سوئیچینگ نیست. فقط یکبار وصل و بعد از مدت مشخص قطع میشن و تمام
                          کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟

دیدگاه

up

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X