اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بازی با ولتاژ و جریان!!کم و زیاد و تعدیل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بازی با ولتاژ و جریان!!کم و زیاد و تعدیل

سلام خدمت تمام اساتید عزیز.
    حقیقتش نمیدونم از کجا شروع کنم.علتشم اینه که نمیدونم اصلا اسم این چیزی که میخوام چی هست و کلی تر اصلا وجود داره یا نه.
    فرض کنید 2 تا یا بیشتر مصرف کننده دارید که ولتاژ همشون 12 ولت هست با جریان متفاوت.
    شما یه منبع تغذیه دارید که 2.3 آمپر جریان داره و 12 ولت هست.
    خوب این قسمتش رو از اساتید یاد گرفتم که اگر اینها رو موازی وصل کنم ولتاژ جمع نمیشه.
    سوال اول و مقدمه پرسش اصلی اینه که چطور این ها رو موازی وصل کنم؟فرض کنید 10 تا باطری قلمی رو سری کنم بعد از سیم مثبت 2 تا و منفی هم 2 خروجی بگیرم و هر کدوم رو جداگانه به مصرف کننده بدم میشه موازی؟
    اما پرسش اصلی:
    این مصرف کننده ها حساس هستند.من میخوام یه وسیله ای باشه با مشخصات زیر:
    1-کوچک و جمع و جور که به در حمل و نقل راحت بخوره.مثلا فن نداشته باشه و..
    2-2 یا چند تا خروجی داشته باشه.
    3-ولتاژ و آمپر هر خروجی قابل تنظیم باشه
    4-قابلیت افزایش و کاهش ولتاژ رو داشته باشه.
    آیا چنین وسیله ای هست؟اگر بله لطفا اسمش رو بفرمایید.
    البته یه چیزایی پیدا کردم.اما هم مطمین نیستم که همون چیزی هست که من میخوام هم تمام نیازهام رو برطرف نمیکنه.مثل این:
    http://www.dimensionengineering.com/DE-SWADJ3.htm
    اسمهای متفاوتی دیدم مثل سوییچ رگلاتور
    ایزولیت رگلاتور
    دی سی دی سی کانورتر و...
    حسابی مغزم شلوغ پلوغ شده

پاسخ : بازی با ولتاژ و جریان!!کم و زیاد و تعدیل

سوال اول و مقدمه پرسش اصلی اینه که چطور این ها رو موازی وصل کنم؟فرض کنید 10 تا باطری قلمی رو سری کنم بعد از سیم مثبت 2 تا و منفی هم 2 خروجی بگیرم و هر کدوم رو جداگانه به مصرف کننده بدم میشه موازی؟
    بله درسته

یا چند تا خروجی داشته باشه.
    منطورت از خروجی چه؟

ولتاژ و آمپر هر خروجی قابل تنظیم باشه
    اگر هر کدون از اینارو بخای خیلی کم کنی حرارت تولید میشه و هیتسینک میخاد

4
    -قابلیت افزایش و کاهش ولتاژ رو داشته باشه.
    ای سی l317 این کارو میکنه
    آیا چنین وسیله ای هست؟اگر بله لطفا اسمش رو بفرمایید.
    ای سی l317 این کارو میکنه
    البته یه چیزایی پیدا کردم.اما هم مطمین نیستم که همون چیزی هست که من میخوام هم تمام نیازهام رو برطرف نمیکنه.مثل این:
    http://www.dimensionengineering.com/DE-SWADJ3.htm
    ولتاژ ورودیت چنده؟
    این توی ایران هست؟
    اسمهای متفاوتی دیدم مثل سوییچ رگلاتور
    ایزولیت رگلاتور
    دی سی دی سی کانورتر و...
    این موردهایی که میگید خوب روشهاییه که میشه این کارو کردولی:
    برای انتخاب درست باید بگی چقدر توان میخای چه ولتاژی رو به چه ولتاژی و چه جریانی میخای تبدیل کنی تا بهت بگم ...

دیدگاه

سلام و وقتتون خوش.
      منظورم هم از خروجی همون ولتاژ های خروجی بود.مثلا بشه 2 تا خروجی 12 و 5 ولت گرفت و تعیین کرد 12 ولت چند آمپر و 5 ولت چند آمپر باشه.(مثل اینکه زیادی فیلمهای تخیلی میبینم)
      راستش قصد اولیم این هست که 10 تا باطری قلمی 1.2 ولت رو سری کنم.2300 تا 2700 میلی آمپر.
      منتها شنیدم که این باطریها ممکنه 1.2 ولت کامل نباشن و بالا پایین باشن.واسه همین به دو تا 9 ولت250 میل آمپر یا بیشتر هم فکر کردم.بعد اینکه اگر بخوام رگلات بکنم ظاهرا ورودی بیشتر باید باشه از خروجی.یعنی باید برای 12 ولت خروجی مثلا 14 ولت در ورودی داشته باشم که این خودش باز یه مساله هست که نمیدونم درست هست یا نه..
      برای راه دوم هم فقط مشکل اینه که جریان 9 ولتی ها کمتر از جریان مصرف کننده ها ممکنه بشه.
      مصرف کننده ها یکی دوربین هست با 12 ولت و حدود 100 میلی آمپر یکی هم یه پرژکتور 12 ولت با حدود 100 تا 200 میلی آمپر(هنوز انتخاب نکردم)
      یه سوال دیگه اینکه وسیله ای مثل مینی دوربین مثل دیود هست که باید جریان رو کنترل کرد یا نه میشه به یه دوربین 12 ولت 100 میلی آمپر جریان 12 ولت 2700 میلی آمپری رو بدون مقاومت و کنترل وصل کرد.

شنیدم اگر ولتاژ پایینتر از حد بیاد باطری خراب میشه.در اینصورت اگر این وسیله یه محافظی داشت که اگر ولتاژ باطریها از یه حدی پایینتر بیاد قطع کنه جریان رو هم خوب بود
      خجالت میکشم اما خودمو میزنم به اون راه و سوال پشت سوال :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 7703160
        شنیدم اگر ولتاژ پایینتر از حد بیاد باطری خراب میشه.در اینصورت اگر این وسیله یه محافظی داشت که اگر ولتاژ باطریها از یه حدی پایینتر بیاد قطع کنه جریان رو هم خوب بود
        خجالت میکشم اما خودمو میزنم به اون راه و سوال پشت سوال :redface:
        دوست عزیز من منظورت رو خوب نفهمیدم اما پایین آمدن ولتاژ دست شما نیست این به خاطر واکنش های شیمیایی باطریه
        وبرای ثابت نگه داشتن ولتاژ خیلی ساده اش اینه که از دیود زنر استفاده کنی
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X