سلام خدمت تمام اساتید عزیز.
حقیقتش نمیدونم از کجا شروع کنم.علتشم اینه که نمیدونم اصلا اسم این چیزی که میخوام چی هست و کلی تر اصلا وجود داره یا نه.
فرض کنید 2 تا یا بیشتر مصرف کننده دارید که ولتاژ همشون 12 ولت هست با جریان متفاوت.
شما یه منبع تغذیه دارید که 2.3 آمپر جریان داره و 12 ولت هست.
خوب این قسمتش رو از اساتید یاد گرفتم که اگر اینها رو موازی وصل کنم ولتاژ جمع نمیشه.
سوال اول و مقدمه پرسش اصلی اینه که چطور این ها رو موازی وصل کنم؟فرض کنید 10 تا باطری قلمی رو سری کنم بعد از سیم مثبت 2 تا و منفی هم 2 خروجی بگیرم و هر کدوم رو جداگانه به مصرف کننده بدم میشه موازی؟
اما پرسش اصلی:
این مصرف کننده ها حساس هستند.من میخوام یه وسیله ای باشه با مشخصات زیر:
1-کوچک و جمع و جور که به در حمل و نقل راحت بخوره.مثلا فن نداشته باشه و..
2-2 یا چند تا خروجی داشته باشه.
3-ولتاژ و آمپر هر خروجی قابل تنظیم باشه
4-قابلیت افزایش و کاهش ولتاژ رو داشته باشه.
آیا چنین وسیله ای هست؟اگر بله لطفا اسمش رو بفرمایید.
البته یه چیزایی پیدا کردم.اما هم مطمین نیستم که همون چیزی هست که من میخوام هم تمام نیازهام رو برطرف نمیکنه.مثل این:
http://www.dimensionengineering.com/DE-SWADJ3.htm
اسمهای متفاوتی دیدم مثل سوییچ رگلاتور
ایزولیت رگلاتور
دی سی دی سی کانورتر و...
حسابی مغزم شلوغ پلوغ شده
حقیقتش نمیدونم از کجا شروع کنم.علتشم اینه که نمیدونم اصلا اسم این چیزی که میخوام چی هست و کلی تر اصلا وجود داره یا نه.
فرض کنید 2 تا یا بیشتر مصرف کننده دارید که ولتاژ همشون 12 ولت هست با جریان متفاوت.
شما یه منبع تغذیه دارید که 2.3 آمپر جریان داره و 12 ولت هست.
خوب این قسمتش رو از اساتید یاد گرفتم که اگر اینها رو موازی وصل کنم ولتاژ جمع نمیشه.
سوال اول و مقدمه پرسش اصلی اینه که چطور این ها رو موازی وصل کنم؟فرض کنید 10 تا باطری قلمی رو سری کنم بعد از سیم مثبت 2 تا و منفی هم 2 خروجی بگیرم و هر کدوم رو جداگانه به مصرف کننده بدم میشه موازی؟
اما پرسش اصلی:
این مصرف کننده ها حساس هستند.من میخوام یه وسیله ای باشه با مشخصات زیر:
1-کوچک و جمع و جور که به در حمل و نقل راحت بخوره.مثلا فن نداشته باشه و..
2-2 یا چند تا خروجی داشته باشه.
3-ولتاژ و آمپر هر خروجی قابل تنظیم باشه
4-قابلیت افزایش و کاهش ولتاژ رو داشته باشه.
آیا چنین وسیله ای هست؟اگر بله لطفا اسمش رو بفرمایید.
البته یه چیزایی پیدا کردم.اما هم مطمین نیستم که همون چیزی هست که من میخوام هم تمام نیازهام رو برطرف نمیکنه.مثل این:
http://www.dimensionengineering.com/DE-SWADJ3.htm
اسمهای متفاوتی دیدم مثل سوییچ رگلاتور
ایزولیت رگلاتور
دی سی دی سی کانورتر و...
حسابی مغزم شلوغ پلوغ شده

دیدگاه