اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخاست مدار Cross over برای ولتاژ بین 1 تا 200mV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخاست مدار Cross over برای ولتاژ بین 1 تا 200mV

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
    مثکه کل نوشته هامو نصفه میخونیا. خداییش نهصد کیلوبایت بیشتر نبود دیتاشیت قطعه ای که معرفی کردم. بگیر نگاش کن. تغذیه دوبل نیازی نداره ورودی میتونه از -0.3 ولت تا ولتاژ vcc داشته باشه. افستشم ماگزیمم 1 میلی ولته. اصن این اپ امپ خداس. با این اپ امپ یه تقویت کننده ببند این ولتاژ کم رو تقویت کن. راه حل های بهتری هم هست ولی.... باید یه خورده برنامه نویسیت خوب باشه. اگه خوبه بگو بگم چیکار کنی که ولتاژ دو سر مقاومت رو مستقیم بدی به میکرو و همه چی رو ازش بخونی. بازم میگم بهتریم راه حل استفاده از ct صنعتیه.
    راستش نه نخوندم میرم ببینم چیه.

برنامه نویسیم خوبه مشکلی نیست اگه میشه راههای دیگه رو هم برام بگو

دیدگاه

فکر کنم راهشو یافتم! با برنامه نویسی و A/d میشه پیک تا پیک موج رو به دست آورد و یه تایمر رو فعال کرد و از اختلاف زمان راحت حساب کرد! :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        فکر کنم راهشو یافتم! با برنامه نویسی و A/d میشه پیک تا پیک موج رو به دست آورد و یه تایمر رو فعال کرد و از اختلاف زمان راحت حساب کرد! :nice:
        میکرو های smd یه قابلیتی دارن که ضریب میدن به ورودی a/d. یعنی میتونی مقدار خونده شده رو ضربدر 10 یا 200 بکنی و بخونی. اینطوری اصلا نیازی به تقویت نداری. فقط باید تغذیه a/d رو خییییییییییلی ترو تمیز بدی و سیگنال ورودیتم خیلی ترو تمیز برسونی تا میکرو. باقیشم دیگه خودت کفتی دیگه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X